Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.191
Πόντοι
6.256
Με αδωνη βουλτεψη και μερικους ακομα τσαρλατανους του συριζα περναμε μια χαρα στα τηλεπαραθυρα.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
ρε μαλακα γιδι, μαθε πρωτα για την υποθεση και μετα γραψε

μην αναπαραγεις αυτα που λεει ο συριζα...

διοτι αν δεν προκυψει τιποτα γιαυτους θα βγεις μετα να πεις οτι εβαζα με κεφαλαια γραμματα μαλακιες ή θα το κανεις γαργαρα;

και για να μαθαινεις η υποθεση που εχει σταλει στον εισαγγελεα προς διευρευνηση στηριζεται στην καταθεση του μαρτινη που ειναι ηδη φυλακη!

Aν ειχε και ο ΣΥΡΙΖΑ παναθηναικακηδες
ολη η ΝΔ στην μπουζου θα ηταν τωρα

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Aν ειχε και ο ΣΥΡΙΖΑ παναθηναικακηδες
ολη η ΝΔ στην μπουζου θα ηταν τωρα
Εδω θα συμφωνήσω μαζί σου τύπε μου! Η Ράικου γιατί έφυγε δεν ξέρω εάν μάθουμε ποτέ! Τον πραγματικό λόγο Δλδ!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.191
Πόντοι
6.256
Ερχεται το καινουριο στη νεα δημοκρατια, γερασιμος γιακουματος.
Βγαζει γελιο κι αυτος, ειναι αγαπημενος καραγκιοζης των καναλιων.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
διομιδη να λεμε ολη την αληθεια οχι την μιση
η νεα δημοκρατια με την προσβλητικη και προδοτικη της ανοχη αυτη  ξεπερναει σε προπαγανδα ακομα και το κκε

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
Ερχεται το καινουριο στη νεα δημοκρατια, γερασιμος γιακουματος.
Βγαζει γελιο κι αυτος, ειναι αγαπημενος καραγκιοζης των καναλιων.
για τον Σημίτη γιατί δεν λες ; 
Δεν πρόλαβε τον Γιαννο, ο κουμπάρος του ο Στουρναρας μέσα και αυτός, Βενιζέλος, Πάγκαλος ... έχει γίνει ένα με το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.191
Πόντοι
6.256
Ρε τύπε που είναι η Βούλτεψη; Είναι ακόμα βουλευτής;
Εκανε τα μποτοξακια της ρε φιλε,
Τωρα ειναι στην τσαπανιδου,
Μεγαλη καβλα η βουλτεψη, εκαψε το σαμαρα τωρα καιει και τον κουλη με την ξεφτιλα της.
Τωρα ειναι μαζι  με καρακωστα, πολυ γελιο

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ρε τύπε που είναι η Βούλτεψη; Είναι ακόμα βουλευτής;
ζει με τα ετοιμα του μακαριτη αρτεμη ματσα πατερας της
ολοι οι εργαζομενοι του ειχαν βγαλει αυτο το παρατσουκλη οταν ηταν διευθυντης στην απογευματινη

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16

Πριν 9 μήνες ζήτησα να συναντηθώ με τον Κ. Μητσοτάκη αλλά δεν πήρα καμία απάντηση τόνισε ο κ.Βουλγαράκης
Την θέση ότι η ΝΔ δεν τον στήριξε κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας που πέρασε με αφορμή την υπόθεση του Βατοπεδίου διατύπωσε ο πρώην βουλευτής και υπουργός της ΝΔ,  Γ. Βουλγαράκης, ο οποίος υποστήριξε ότι μετά την αθωωτική δικαστική απόφαση το κόμμα θα έπρεπε να αποκαταστήσει όσους εθίγησαν.
«Έπρεπε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας για υπόθεση Βατοπαιδίου.
Και αυτό πήρε πολλά χρόνια.
Πέρασα τη δυσκολότερη περίοδο της ζωής μου.
Τα παιδιά μου υπέστησαν bullying στο σχολείο μετά τα όσα γράφτηκαν για μένα και την γυναίκα μου» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Βουλγαράκης.
Αναφερόμενος στη σχέση του με τον Κώστα Καραμανλή και την απομάκρυνσή του, ο κ.Βουλγαράκης είπε ότι δεν έχει κανένα παράπονο από την στάση του πρώην πρωθυπουργού.
«Με τίμησε και τον υπηρέτησα.
Εγώ παραιτήθηκα ο Καραμανλής δεν μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό» τόνισε ο κ.Βουλγαράκης, ο οποίος χαρακτήρισε λανθασμένη την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για το Βατοπέδι από τον Κώστα Καραμανλή καθώς δεν υπήρχε κανένα σκάνδαλο, υπογραμμίζοντας πως στην υπόθεση του Βατοπεδίου συνέπεσαν συμφέροντα ώστε να αποδομηθεί η τότε κυβέρνηση
Ο κ.Βουλγαράκης ανέφερε ότι δεν έχει επικοινωνία με τον Αντώνη Σαμαρά.
«Δεν έχω καλή σχέση μαζί του από το 1993 αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα γίνει αρχηγός.
Η αλήθεια είναι ότι έχασε η Ντόρα και κέρδισε ο Σαμαράς» τόνισε ο κ.Βουλγαράκης, ο οποίος αναφορικά με τις σχέσεις του με τον κ.Μητσοτάκη είπε ότι πριν από 9 μήνες του ζήτησε να συναντηθούν, αλλά όπως είπε, εκείνος δεν του απάντησε ποτέ.

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
Για τον Σαμαρά που διώκεται με το ντοκουμέντο Κασιδιαρη ;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Για τον Σαμαρά που διώκεται με το ντοκουμέντο Κασιδιαρη ;

τι είναι το περίφημο ντοκουμέντο Κασιδιάρη ????

μια συνομιλία με απροσδιόριστο συνομιλητή η οποία έλεγε "πες του ψηλού του παναθηναικάκια να τους γαμήσει τους επόμενους τρείς που θα του στείλω" ???

(1) Πόσοι ψηλοί υπάρχουν στην Ελλάδα ?
(2) Πόσοι ψηλοί βάζελοι υπάρχουν στην Ελλάδα ?

και το κυριώτερο

ΑΔΙΚΟ ΕΙΧΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ?????? Καλά έκανε και τους έχωσε μέσα ...

πολύ καλά έκανε εγώ θα τους έχωνα μέσα χωρίς δίκη...

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
23
Πόντοι
16
τι είναι το περίφημο ντοκουμέντο Κασιδιάρη ????

μια συνομιλία με απροσδιόριστο συνομιλητή η οποία έλεγε "πες του ψηλού του παναθηναικάκια να τους γαμήσει τους επόμενους τρείς που θα του στείλω" ???

(1) Πόσοι ψηλοί υπάρχουν στην Ελλάδα ?
(2) Πόσοι ψηλοί βάζελοι υπάρχουν στην Ελλάδα ?

και το κυριώτερο

ΑΔΙΚΟ ΕΙΧΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ?????? Καλά έκανε και τους έχωσε μέσα ...

πολύ καλά έκανε εγώ θα τους έχωνα μέσα χωρίς δίκη...
Δεν έχεις δίκιο. Με το να διώκονται, γίνονται όλο και πιο συμπαθείς. Επίσης με το να αποκλείονται από συζητήσεις. Θα έπρεπε να συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο για να γίνονται ρεζίλι. με την μέθοδο της δίωξης γίνονται ήρωες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν έχεις δίκιο. Με το να διώκονται, γίνονται όλο και πιο συμπαθείς. Επίσης με το να αποκλείονται από συζητήσεις. Θα έπρεπε να συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο για να γίνονται ρεζίλι. με την μέθοδο της δίωξης γίνονται ήρωες

Είναι και αυτό μία άποψη την οποία σε μια άλλη χώρα με έναν άλλο λαό θα την ασπαζόμουνα και μάλιστα θα την προσυπέγραφα σε αντίθετα με τα όσα πιστεύω για την Ελλάδα..

δυστυχώς όμως όπως έχει αποδειχθεί έχουμε να κάνουμε με έναν λαό ηλίθιο (απόδειξη ο Σώρας) ο οποίος παρασύρεται από τις μαλακίες που λέει ο καθένας (όπως παρασύρθηκε από το σκίσιμο των μνημονίων)...

και αυτόν τον ηλίθιο λαό δυστυχώς θα πρέπει να τον προστατεύει η πολιτική ηγεσία από τέτοια ζωάδια (Σώρρα, χρυσαύγουλα, μνημονισκίστες) με κάθε τρόπο έστω και με την βία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom