master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Δεν θα πληρωνουν οπως δεν πληρωναν και τοτε.και οι μακροχρόνια άνεργοι που δεν έχουν εισόδημα που θα βρίσκουν 5€ για τα νοσοκομεία?
Δεν θα πληρωνουν οπως δεν πληρωναν και τοτε.και οι μακροχρόνια άνεργοι που δεν έχουν εισόδημα που θα βρίσκουν 5€ για τα νοσοκομεία?
Έχεις δει κανένα πχ γυφτο να μην δηλώνει μακροχρόνια άνεργος??? Παρόλα αυτά τα χρυσαφικά που έχει μια άπλυτη γύφτικα στο βρωμιάρικο λαιμό της είναι περισσότερα από μισό κιλό. Ένας λαθρομετανάστης ας πουλήσει το πανάκριβο κινητό του για να πάει να λύσει το πρόβλημα υγείας του.και οι μακροχρόνια άνεργοι που δεν έχουν εισόδημα που θα βρίσκουν 5€ για τα νοσοκομεία?
Ειχες τον Σαμαρα που σε πηγαινε μια χαρα και τον εδιωξες για να φερεις τον Τσιπρα. Ποιος σου φταιει?αφου η εναλλακτικη μας πριν ηταν ο αλεξης και τωρα ο κουλης ,φανταστειτε σε ποσο τραγικη κατασταση ειμαστε
Οχι εδω εισαι πολυ λαθος,ο βενζινας να μην παρει το πακι,να παρει τον Ελληνα με το μεροκαμματο που προβλεπει ο νομος.Γιατι τον πακι παρανομα τον εχει,χωρις ασφαλεια,χωρις τιποτα.Και καταγγελιες που γινονται,πανε τα μπατσονια,πινουν το καφεδακι τους,παιρνουν το λαδωματακι τους και φευγουν.Έχεις δει κανένα πχ γυφτο να μην δηλώνει μακροχρόνια άνεργος??? Παρόλα αυτά τα χρυσαφικά που έχει μια άπλυτη γύφτικα στο βρωμιάρικο λαιμό της είναι περισσότερα από μισό κιλό. Ένας λαθρομετανάστης ας πουλήσει το πανάκριβο κινητό του για να πάει να λύσει το πρόβλημα υγείας του.
Και μια και το συζητάμε, εγώ αν ήμουν μακροχρόνια άνεργος και τα παιδιά μου πεινάγανε, θα πήγαινα σε ένα βενζινάδικο, θα έπιανα τον ιδιοκτήτη και θα του έλεγα "ρε μεγάλε πόσα δίνεις στο Πάκι? δωσε μου τα ίδια και έρχομαι για δουλειά". Αλλά κανένας δεν πάει. Ξέρω περιπτώσεις που κάθονται όλη μέρα στο σπίτι και βρίζουν το Σόιμπλε.
Ο βενζινάς θα παρει όποιον τον συμφέρει. Ας φροντισει λοιπον και ο ελληναρας που δηθεν πειναει, να συμφερει τον βενζινά. Τα υπολοιπα (οι μπατσοι λαδωνονται, να γινει καταγγελια, να φερθει πατριωτικα ο βενζινας, φουστανελα τσαρούχι φούντα φεσ΄ στις πινδου ψηλα τις κορφες) ειναι ΓΤΠΚ.Οχι εδω εισαι πολυ λαθος,ο βενζινας να μην παρει το πακι,να παρει τον Ελληνα με το μεροκαμματο που προβλεπει ο νομος.Γιατι τον πακι παρανομα τον εχει,χωρις ασφαλεια,χωρις τιποτα.Και καταγγελιες που γινονται,πανε τα μπατσονια,πινουν το καφεδακι τους,παιρνουν το λαδωματακι τους και φευγουν.
Και το πακι συνεχιζει κανονικα,εννοειται.
Ο Σαμαρας με τα αλβανα και τα πακια που κουβαλησε στην Ελλαδα κατεστρεψε την οικονομια της χωρας.Τους παιρνανε για δουλεια οι πουτανας γιοι με τα μισα που εδιναν στους Ελληνες,με χωρις ασφαλεια,χωρις εφορια,φευγανε τα λεφτα εξω απο την χωρα και τωρα οι περισσοτεροι κλεισαν τα μαγαζια τους.Δεν τους λυπαμαι καθολου.Μακαρι αυριο το πρωι να ψοφαγε ο πουστης ο Σαμαρας,εκανε τεραστια κακα στην χωρα.Ειχες τον Σαμαρα που σε πηγαινε μια χαρα και τον εδιωξες για να φερεις τον Τσιπρα. Ποιος σου φταιει?
Καλως παρανομουν δηλαδη.Και εισαι και δικηγορος.Ο βενζινάς θα παρει όποιον τον συμφέρει. Ας φροντισει λοιπον και ο ελληναρας που δηθεν πειναει, να συμφερει τον βενζινά. Τα υπολοιπα (οι μπατσοι λαδωνονται, να γινει καταγγελια, να φερθει πατριωτικα ο βενζινας, φουστανελα τσαρούχι φούντα φεσ΄ στις πινδου ψηλα τις κορφες) ειναι ΓΤΠΚ.
Ειχες τον Σαμαρα που σε πηγαινε μια χαρα
Αν κατάλαβα καλά είσαι οδοντοτεχνίτης??? Δηλαδή ιδιώτης. ΚΑι είσαι ευχαριστημένος με αυτή την κατάσταση, που οι ανεπρόκοποι της ΣΥΡΖΑΝΕΛ έχουν διαλύσει τον ιδιωτικό τομέα?? Τότε καλό είναι εκτός από γνωστούς σου οδοντιάτρους να αρχίσεις να κάνεις παρέα και με ψυχιάτρους γιατί σίγουρα χρειάζεσαι ολόκληρο ιατρικό team. Εκτός αν έχει γυναίκα και παιδιά φρεσκοδιορισμένους στο δημόσιο, οπότε δικαιολογήσαι απόλυτα
Δεν είμαι οδοντοτεχνίτης.
Έχω πελάτες οδοντιάτρους, αλλά είμαι και ο ίδιος εξειδικευμένος οδοντίατρος.
Ο ΓΑΠ λοιπόν, πήγε όλους τους οδοντιάτρους και τους ιατρούς με ιδιωτικά ιατρεία, υποχρεωτικά στη 2η ασφαλιστική κατηγορία , από την πρώτη που ήταν μέχρι ΓΑΠ.
(Αναφέρομαι σε ασφαλισμένους μετά το 1992).
Προ ΓΑΠ, στην 1η κατηγορία , οι εισφορές των ιατρών ήταν κάπου 2700 το χρόνο.
Στη 2η που τους πήγε ο ΓΑΠ, έγιναν οι εισφορές 3300 το χρόνο.
Ο Προδότης & Αλήτης Σαμαράς, τους πηγε υποχρεωτικά τουλάχιστον στην 3η κατηγορία, οπότε οι εισφορές έγιναν 4000 το χρόνο.
Ταυτόχρονα, οι πριν το 1992 , έδιναν 3500 το χρόνο.
Όλοι οι "πιασμένοι" δηλαδή και που "κονόμαγαν" ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΙΑΤΡΕΙΟ .
Με το νέο ασφαλιστικό , εφόσον δηλώνουν χαμηλά εισοδήματα, θα πληρώνουν 2300 το χρόνο.
Ενημερωτικά, στον οδοντιατρικό σύλλογο αττικής, ο σχηματισμός της ΝΔ, έπαιρνε τα τελευταία 20 χρόνια ποσοστό πάνω από 55% .
Μάλλον δεν ήταν ποτέ αριστεροί .
Όλοι αυτοί τώρα ... νοιώθουν ανακουφισμένοι με το νέο ασφαλιστικό.
να κοψουν τις μπυρες στα εξαρχειακαι οι μακροχρόνια άνεργοι που δεν έχουν εισόδημα που θα βρίσκουν 5€ για τα νοσοκομεία?
πω πω ρε πούστη μου ολόκληρη περιουσία.. και με αυτά σύνταξη και περίθαλψη γιαυτούς και για γυναίκα, παιδιά κλπ ...
βρε πούστη ξύλο που θέλεις μέχρι να κατουρήσεις αίμα..
Εγώ φέτος 8α πληρώσω από 950 το μήνα πάντως.
Από του χρόνου θα ... μειωθούν , επειδή το 2016 δεν πήγε τόσο καλά.
Μετά θα ... μειωθούν κι άλλο !
Μόνο μη σώσει και βγει ο Κούλης.
Αυτός επειδή υποστηρίζει από ιατρούς φουστάνους, ράπτες κτλ
από δικηγόρους κούγια, δημητρακόπουλο
και από μηχανικούς το ... βοβό ...
θα τα πάει κανένα 5500 το χρόνο
που για τους μικρούς θα είναι αφόρητο και θα τους βγάλει εκτός επαγγέλματος
(και θα χάσω τα πελατάκια μου)
και για τους μεγάλους θα είναι αρχίδια.
Αλλά και να βγει ο Κούλης ... πόσο θα κάτσει ;;;
Το 2008 με ευμερία επί ΝΔ, κάψαν όλη την Αθήνα
και ο Πάκης τους δικαιολογούσε.
Τώρα θα τους τα κάψουν όλα (και τα σωβρακα) και ο επόμενος υπουργός της ΝΔ
θα τους μοιράζει ... βενζίνη.
Λαμόγιο zeljko τα μνημόνια φτιάχτηκαν για να μην περισσεύουν τα λεφτά στους οικογενειάρχες για πουτάνες.
Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Οι πουτάνες πλέον μας ανήκουν.
καλά ρε μουνί... 5500 τον χρόνο είναι πολλά ρε ?? για σύνταξη και περίθαλψη ???
βρε αει σύρε και γαμίσου..
Ρε μαλάκα , έχεις γαμήσει ποτέ πουτάνα από αυτές που γαμάω εγώ ;
ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΒΙΖΙΤΑ ΠΟΤΕ ;;
Εγώ πάντα θα μπορώ να γαμάω βίζιτες.
Απλά η ποιότητά τους πλέον με χαλάει . Πολύ.
Ρε ΣΚΑΤΟΓΕΡΕ ... προ κρίσης , όλοι οι αντίστοιχοι ιατροί
έδιναν 2500 το χρόνο.
ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΣΥΝΤΑΞΗ 1600 ΤΟ ΜΗΝΑ.
Για εκείνα, γιατί δεν λες τίποτε ;
Η γαμημένη η γενιά σου γάμησε τη χώρα.
εσύ κοτοπουλαλάκη το μόνο που γαμάς είναι η χούφτα σου... και φυσικά σε χαλάει γιατί από την πολύ χρήση έβγαλε κάλους...
Κακώς παρανομουν. Ικανοποιηθηκες? Κοιτα τον πάκη τωρα να δουλευει και πείνα εσυ. Αυτος ειναι ο ελληναρας. Αντι να παει να παρει τη θεση του Πάκη, καθεται στην καφετερια και βριζει το κρατος που επιτρεπει στον βενζινά να παρανομει.Καλως παρανομουν δηλαδη.Και εισαι και δικηγορος.
Μαλάκα όταν βγει ο Μητσοτάκης δεν θα έχεις φράγκο ούτε για το Μετάξι.