Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε μαλάκες κλαψιάρηδες αριστεροί είστε για τον πούτσο τελείως. 10 μνημόνια θέλετε για να βάλετε επιτέλους μυαλό. Ο άλλος ο μαλάκας κλαίγεται γιατί η Ελλάδα είναι η τρίτη φτωχότερη χώρα στην ΕΕ. Τι παράγεις βρε μαλάκα για να θέλεις να είσαι σε καλύτερη θέση; Τόσα χρόνια με δανεικά από την Ευρώπη την έβγαζες και παρακάλαγες κανένα τουρίστα να έρθει το καλοκαίρι.

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας: Η Ελλάδα είναι μια βαλκανική χώρα και οι μισθοί της θέλετε δεν θέλετε θα φτάσουν κοντά στα επίπεδα των γειτόνων της. Αυτοί είμαστε, αυτό μας αξίζει. Το συννεφάκι όπου τόσα χρόνια ζούσατε διαλύθηκε!

Και φυσικά και η Ιρλανδία και η Πορτογαλία μπήκαν σε μνημόνια όπως εμείς αλλά ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ χωρίς "μα και μου" και σε 3 χρόνια βγήκαν. Η οικονομία της Πορτογαλίας από τότε έχει πάλι αποσταθεροποιηθεί γιατί οι σοσιαλιστές που κυβερνάνε έχουν αρχίσει τις μαλακίες τους με κοινωνικές παροχές κτλ και καλά κάνει ο Σόιμπλε και τους προειδοποιεί. Όσο ήταν στο μνημόνιο βέβαια η οικονομία τους πήγαινε μια χαρά.
Δεν φταινε οι κοινωνικες παροχες,απλα ο κοσμος εγινε πολυ φτωχοτερος,ειδικα τα χαμηλα στρωματα,τα μετρα λιτοτητας διελυσαν τον μεσο πολιτη,ολως περιεργως τα μετρα επληξαν πιο πολυ την κλωστοϋφαντουργία και υποδηματοποιία,που ειναι οι κυριες βιομηχανιες εξαγωγων,της πορτογαλιας.
Με λιγα λογια για να στα εξηγησω απλοικα γιατι εισαι και χαζος,
γεμιζουν με νερο εναν κουβα που ειναι γεματος μικρες τρυπες.θα γεμισει,αλλα σιγα σιγα θα αδειασει παλι.Αυτο που επρεπε να κανουν ειναι να κλεισουν πρωτα τις τρυπες,για να μην χυνεται το νερο,και μετα να τον γεμισουν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.386
Πόντοι
5.506
Ο Πάνος Παναγιώτου είναι τεχνικός αναλυτής χρηματιστηριακών αγορών, εκδότης του , διευθυντής της Ελληνικής Κοινότητας Τεχνικών Αναλυτών στην Αγγλία () και διευθυντής εκπαίδευσης και έρευνας της Enalos LTD στο Λονδίνο. Είναι δημιουργός λογισμικών αυτοματοποίησης της τεχνικής ανάλυσης (3F, DomiStock) και συγγραφέας χρηματιστηριακών και οικονομικών βιβλίων.

Μα φυσικα,δεν μετραει η γνωμη αυτου του τυχαρπαστου,μετραει η γνωμη των στουρνων  του μπου.κομ.

Πως γινεται οτι αρθρα που ταιριαζουν με αυτα που πιστευετε να ειναι θεσφατα και αυτα που δε βολευουν στο αφηγημα σας να ειναι ψεματα και προπαγανδα.....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.386
Πόντοι
5.506
Ο πικερ με 2 ποστ σας εχει ξεφτιλισει ολους εδω μεσα, παπαγαλακια του τσιπρα και του καμμενου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μαλακίες λες ρε μεγάλε. Το βιοτικό επίπεδο του μέσου πολίτη στην Πορτογαλία ακόμα και μετά το μνημόνιο είναι 10 φορές ανώτερο από αυτό της Βενεζουέλας που θέλει να μας καταντήσει ο Τσίπρας αν μας βγάλει από το ευρώ. Θες βρε ΜΑΛΑΚΑ να πεινάει 1 στους 10 ή 9 στους 10;;;
Γιατι να σε βγαλει απο το ευρω;Οτι του λενε οι απεξω δεν κανει;
Ασε που δεν βγαινει με τιποτα  απο το ευρω η Ελλαδα γιατι αυτοματα συμαινει καταρευση της ΕΕ.Το θεμα δεν ειναι να βγεις απο το Ευρω αλλα να ορθοπωδησεις σαν κρατος.Και τα μνημονια δεν βοηθανε καθολου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ο πικερ με 2 ποστ σας εχει ξεφτιλισει ολους εδω μεσα, παπαγαλακια του τσιπρα και του καμμενου.
Kαλα εσυ εισαι τοσο καμενος πολιτικα υπερ της ΝΔ που συμαχεις ακομη και με τυπο που ελεγε οτι δινει τον κωλο του για 500 ευρω.Αυτοι ειναι οι νεοδημοκρατες.

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
Τι λες ρε;
Ποτέ δεν ήμουν στο δημόσιο.
Στο ΤΣΑΥ ήμουν πάντα.
Φίλους μηχανικούς που έχω και πίνουμε καφέδες  τακτικότατα
μου λένε ότι πέφτουν από 6500 το χρόνο στα 3000κάτι.
Αυτοί γιατί είναι έτσι ;

Και τα δικά μου ανεβαίνουν στα επίπεδα που λες κι εσύ,  αλλά επειδή έχω συνεργάτες άλλους οδοντιάτρους από τους οποίους παίρνω δουλειές, θεωρώ πιο σημαντικό που έπεσαν τα δικά τους ασφάλιστρα από τα 340 το μήνα στα 190 , παρά που ανέβηκαν τα δικά μου.
Γιατί αυτοί με τα 4000 το χρόνο , θα είχαν κλείσει μέχρι τον ιούνιο το πολύ
και θα τους ... έχανα για πάντα !!
Τα δικά μου ασφάλιστρα τα παλεύω ... άσε που οι αποδείξεις μου θα μειωθούν σταδιακά
και τα ασφάλιστρά μου θα πέσουν από τα 900κάτι που βγήκαν για το γενάρη στα ... μισά και βγάλε !
Αν κατάλαβα καλά είσαι οδοντοτεχνίτης??? Δηλαδή ιδιώτης. ΚΑι είσαι ευχαριστημένος με αυτή την κατάσταση, που οι ανεπρόκοποι της ΣΥΡΖΑΝΕΛ έχουν διαλύσει τον ιδιωτικό τομέα?? Τότε καλό είναι εκτός από γνωστούς σου οδοντιάτρους να αρχίσεις να κάνεις παρέα και με ψυχιάτρους γιατί σίγουρα χρειάζεσαι ολόκληρο ιατρικό team. Εκτός αν έχει γυναίκα και παιδιά φρεσκοδιορισμένους στο δημόσιο, οπότε δικαιολογήσαι απόλυτα

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Κι εγω από 340 το μηνα, τωρα θα δινω 170!!! Καλο συστημα για οποιον μπορει να αμυνθεί. Οποιος δεν μπορει, τον ηπιε. Δε νομιζω να κρατησει πολύ, τα εσοδα θα καταρευσουν. Εκτος και το θελουν σα δικαιολογια για να κοψουν τελειως τις συνταξεις του οαεε.

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
όλοι εσείς οι υποστηρικτές του μητσοτάκη μπορείτε να μου πείτε ποια κοινωνική πολιτική θα εφαρμόσει????
Π.χ. να ξαναφέρει το πεντάευρω στα νοσοκομεία, το οποίο το κατήργησαν οι ανεπρόκοποι και αντ' αυτού έκαναν περικοπές από τους συνταξιούχους 8%, για να αυξηθούν αυτομάτως τα χρέη των νοσοκομείων.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι χαζούλη, ότι οι ξένοι θα μας χαρίζονται για πάντα. Αν δεν κλείσει η αξιολόγηση είμαστε έξω από το ευρώ και μετά θα δεις τις μανάδες να κλαίνε.
Ρε τύπε δε  βαρεθηκες να περιμενεις τη μέρα που δε θα μας χαριστουν οι ξένοι,δε θα ερθει τύπε,ο Γερμανος δε μπορει,ο Γάλλος δε θα σε αφήσει να ζησεις αξιοπρεπώς, σε εχει καταδικάσει στο πασοκισμό.
Μονο αν υπάρξει εσωτερικη εξεγερση,μη περιμενεις τίποτα απο τους ξενους

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.172
Πόντοι
6.256
αφου η εναλλακτικη μας πριν ηταν ο αλεξης και τωρα ο κουλης ,φανταστειτε σε ποσο τραγικη κατασταση ειμαστε

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
Μα δεν περιμένω τίποτα τύπε μου. Αυτό που περιμένω είναι ο Έλληνας να βάλει επιτέλους μυαλό και να ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙ.

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Ο μέσος Έλληνας, αυτό το γαμημένο λαμόγιο της Ευρώπης, θα γίνει επιτέλους άνθρωπος!
:hi:
μα και αυτό είναι ψέμα σταδιακά οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν μειωθεί δραματικά από το 2010 και μετά αφού όσοι συνταξιοδοτούνται δεν προσλαμβάνουν καινούργιους
γι αυτό αρκετές δημόσιες υπηρεσίες έχουν απογυμνωθεί  
Ρε μεγάλε πλάκα μας κάνεις. 80000 συμβασιούχους έχουν οι ανεπρόκοποι. Και για να μην ξεχνιόμαστε 25% ανεργία είναι επι του συνόλου του εργατικού δυναμικού. Η ανεργία επί των ΔΥ είναι 0%. Άρα η ανεργία επί του ιδιωτικού τομέα είναι 60%.

Και ναι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν παράγουν καθόλου προστιθέμενη αξία, αντιθέτως μειώνουν την αξία του παραγόμενου προϊόντος. Αντιθέτως οι ιδιωτικές επιχειρήσεις παράγουν προστιθέμενη αξία, και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι εργάζονται περισσότερο από άλλους ευρωπαίους. Επειδή σχετίζομαι με Σουηδία, οι ΙΥ σε αυτή την χώρα έχουν 8ωρο με μια ώρα διάλειμμα για φαγητό, ευχάριστο περιβάλλον καλή αμοιβή και τώρα σκέπτονται (αν δεν το εχουν εφαρμόσει ηδη) μείωση σε 35ωρο.

Δεν είμαι λογιστής και δεν ξέρω από εργατικό δυναμικό , ποσοστώσεις, ΑΕΠ, κλπ, αλλά νομίζω ότι μιλάω με κοινή λογική, η οποία σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα έχει χαθεί προ πολλού.

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
άρα στην επόμενη συνέντευξη για εργασία άμα πάω με κουστούμι θα με πάρουν

δηλαδή η λογική είναι ότι θα αποληθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι και η δημόσια περιουσία πουληθεί έναντι πινακίου φακής οι άνεργοι θα έχουν εργασία με αξιοπρεπεί μισθό
πως ακριβώς θα γίνει αυτό?

επίσης δεν μου απαντάς αν υπάρχει φοροελάφρυνση πως θα πληρώνει το κράτος τις δανειακές τις υποχρεώσεις? μόνο για το 2017 οι δανειακές της υποχρεώσεις είναι 6 δίς € σε ΕΚΤ οσο δηλαδή 6 επιδόματα ΚΕΑ
Εσύ είσαι μεγάλος ρεμπεσκές

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
Εγώ τύπε εμπιστεύομαι τα γεγονότα. Οι Κύπριοι σταμάτησαν τα capital controls και δανείζονται πλέον όσα λεφτά θέλουν με χαμηλό επιτόκιο.
Αυτά λες να έγιναν γιατί οι αγορές πιάστηκαν κορόιδα; Εσύ πιστεύεις ότι δεν κοίταξαν τα στοιχεία προκειμένου να δουν αν η οικονομία της Κύπρου είναι σε καλή κατάσταση ή αν είναι για τον πούτσο;
Επίσης η φορολογία στην Κύπρο είναι 12.5% στα κέρδη των επιχειρήσεων. Ιδρύεις εταιρεία σε μια ημέρα και όχι σε 30 τέρμενα γιατί στραβογάμησε ο έφορος ή ο υπάλληλος στο ΕβΕΑ.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
:hi:Ρε μεγάλε πλάκα μας κάνεις. 80000 συμβασιούχους έχουν οι ανεπρόκοποι. Και για να μην ξεχνιόμαστε 25% ανεργία είναι επι του συνόλου του εργατικού δυναμικού. Η ανεργία επί των ΔΥ είναι 0%. Άρα η ανεργία επί του ιδιωτικού τομέα είναι 60%.

Και ναι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν παράγουν καθόλου προστιθέμενη αξία, αντιθέτως μειώνουν την αξία του παραγόμενου προϊόντος. Αντιθέτως οι ιδιωτικές επιχειρήσεις παράγουν προστιθέμενη αξία, και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι εργάζονται περισσότερο από άλλους ευρωπαίους. Επειδή σχετίζομαι με Σουηδία, οι ΙΥ σε αυτή την χώρα έχουν 8ωρο με μια ώρα διάλειμμα για φαγητό, ευχάριστο περιβάλλον καλή αμοιβή και τώρα σκέπτονται (αν δεν το εχουν εφαρμόσει ηδη) μείωση σε 35ωρο.

Δεν είμαι λογιστής και δεν ξέρω από εργατικό δυναμικό , ποσοστώσεις, ΑΕΠ, κλπ, αλλά νομίζω ότι μιλάω με κοινή λογική, η οποία σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα έχει χαθεί προ πολλού.

θές να μιλήσουμε με αριθμούς το τελευταίο τρίμηνο του 2009 οι δημόσιοι υπάλληλοι ήταν 952.625 σύμφωνα με την απογραφή το 1 τρίμηνο του 2016 οι δημόσιοι υπάλληλοι 573.958
περίπου λίγο πάνω από τους μισούς έχει γίνει μείωση
όσο αφορά τους συμβασιούχους ναι σήμερα είναι κοντά στους 80.000 και συνεχώς μειώνονται  το 2010 ήταν πάνω από 160.000 χιλιάδες
όσο αφορά το παράδειγμα με τη σουηδία γιατί να μην εφαρμοστεί και εδώ το 3ωρο στους ιδιωτικούς υπαλλήλους?

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Π.χ. να ξαναφέρει το πεντάευρω στα νοσοκομεία, το οποίο το κατήργησαν οι ανεπρόκοποι και αντ' αυτού έκαναν περικοπές από τους συνταξιούχους 8%, για να αυξηθούν αυτομάτως τα χρέη των νοσοκομείων.

και οι μακροχρόνια άνεργοι που δεν έχουν εισόδημα που θα βρίσκουν 5€ για τα νοσοκομεία?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
:hi:Ρε μεγάλε πλάκα μας κάνεις. 80000 συμβασιούχους έχουν οι ανεπρόκοποι. Και για να μην ξεχνιόμαστε 25% ανεργία είναι επι του συνόλου του εργατικού δυναμικού. Η ανεργία επί των ΔΥ είναι 0%. Άρα η ανεργία επί του ιδιωτικού τομέα είναι 60%.

Εφαρμοστηκε πιλοτικα σε καποιες εταιριες αλλα δεν επιασε απο οτι ακουγεται.Και με 40 ωρες μια χαρα ειναι,αυτο ειναι το μυστικο σε μια επιχειρηση,να εχεις καλες αμοιβες,σωστες και ανθρωπινες συνθηκες,και ο υπαλληλος θα δινει το 120% των δυνατοτητων του.

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
θές να μιλήσουμε με αριθμούς το τελευταίο τρίμηνο του 2009 οι δημόσιοι υπάλληλοι ήταν 952.625 σύμφωνα με την απογραφή το 1 τρίμηνο του 2016 οι δημόσιοι υπάλληλοι 573.958
περίπου λίγο πάνω από τους μισούς έχει γίνει μείωση
όσο αφορά τους συμβασιούχους ναι σήμερα είναι κοντά στους 80.000 και συνεχώς μειώνονται  το 2010 ήταν πάνω από 160.000 χιλιάδες
όσο αφορά το παράδειγμα με τη σουηδία γιατί να μην εφαρμοστεί και εδώ το 3ωρο στους ιδιωτικούς υπαλλήλους?
Γιατί όπως είπε κάποιος παραπάνω, η κρίση έχει μειώσει κατακόρυφα τις θέσεις εργασίας και κατά συνέπεια δεν πρόκειται κανένας να δεχτεί μειωμένο ωράριο.Αντιθέτως όταν το αφεντικό του πει να δουλέψει 10-12 ώρες θα τις δουλέψει. Αντιθέτως σε μια υγιή οικονομία με αυξημένη επιχειρηματικότητα ισχύει η λογική "αν τελείωσες την δουλεία σου νωρίτερα από τον στόχο μπορείς να φύγεις". Γνωστή μου δουλεύει στην Trivago στη Γερμανία. Οι εργοδότες έχουν δώσει εντολή στους εργαζομένους τους εφόσον έχουν πιάσει τους ετήσιους στόχους τους, μπορούν να λείπουν όποτε γουστάρουν.

Και κάτι άλλο. Έστω ότι εγώ πάω και καταγγείλω ότι δουλεύω 12 ώρες την ημέρα. Τότε θα έρθει ο δημόσιος κοπρίτης ο ελεγκτής (αν έρθει) θα πάει στο γραφείο του αφετνικού για λάδωμα και θα φύγει. Στο εξωτερικό (πχ στη Σουηδία) ο εργοδότης δεν ζητάει να δουλέψεις περισσότερο από 8ωρο, και αν ακόμα έρθει ο ελεγκτής, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να λαδωθεί γιατί αν τον καταγγείλουν θα τον γαμήσουν.

Γιατί σε αυτές τις χώρες..... :orchestra:..... Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom