arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ειναι απλό λεφτη μου. Ανοίγει τον ιδιωτικό τομέα και του δίνει αντικείμενα που σήμερα τα κάνει το δημόσιο
Προσελκύει επενδύσεις δίνοντας με νόμο αφορολόγητο κερδών για δεκαπέντε χρόνια διασφαλιζοντας το ακαταδιωκτο της επέμβασης έναντι προσφύγων στο ΣτΕ δίνοντας με νόμο την άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας χωρίς τις διαδικασίες που σήμερα χρειάζονται εξασφαλιζοντας της το δικαίωμα ομαδικών απολύσεων λοκατζήδες άουτ κλπ και πολλά παρόμοια
Φυσικά κυνηγώντας με ρόπαλα και τσακιζοντας στο ξύλο όλα τα αντικοινωνικα στοιχεία που στήνονται έξω από τις επιχειρήσεις σκουζωντας και εμποδίζοντας τους άλλους να δουλέψουν
Αφήνοντας ελεύθερο το εμπόριο να λειτουργεί 24/7
Εισάγοντας το ωρομισθιο
Και φυσικά διώχνοντας τους λάθρους από ΟΛΕΣ τις θέσεις εργασίας που αυτοί καταλαμβανουν
Τι δεν καταλαβαίνεις από όλα αυτά ?
Και οι άνεργοι για να επιβιώσουν να πάνε να βρούνε δουλειά οι δε χαμηλοσυνταξιούχοι δεν με ενδιαφέρει ας φρόντιζαν στην ζωή τους να δουλέψουν να κολλήσουν ένσημα για να παρουν σύνταξη και να μην περιμένουν να τους θρέφει εγώ με τις δικές μου εισφορες
μα χωρίς να πληρώνουν φόρο για τα κέρδη τους οι επιχειρήσεις πως θα μειώνεται το δημόσιο χρέος?επίσης πως θα επιστραφούν τα δανεικά των μνημονίων που έχει λάβει η ελλάδα?
δηλαδή με μητσοτάκη η ανεργία θα πέσει κάτω από 10%? πόσο χρόνο δηλαδή θα πάρει?
επίσης πόσο μειώθηκε η ανεργία με το άνοιγμα των επιχειρήσεων την κυριακή στο λιανικό εμπόριο που ήταν ο στόχος του μέτρου?
υ.σ μάντεψε αυξήθηκε η ανεργία στο λιανικό εμπόριο
πως ακριβώς θα κάνεις απέλαση όλων των μεταναστών? υπάρχουν σύνθετες διαδικασίες μέχρι να επιστρέψουν στη χώρα τους και να γίνει διαστάυρωση των στοιχείων τους