zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Γιατί να παρεξηγηθεί ο Λάκης αν τον πεις πούστη? Αφού είναι πούστης (οι περισσότεροι ναζί ήταν και είναι)
Στη ΝΔ έχετε άντρακλες ...
Βαρβατίλα όλοι.
Γιατί να παρεξηγηθεί ο Λάκης αν τον πεις πούστη? Αφού είναι πούστης (οι περισσότεροι ναζί ήταν και είναι)
Γαμιέσαι ρε .
Γαμιέται ολόκληρη η ύπαρξή σου γαμημενη σκατόπουστα.
Σίχαμα κομματόσκυλο του κερατά που κάνεις όλη μέρα εδώ προπαγάνδα για τη ΝΔ.
Κωλόπουστα του κερατά.
Είπαμε ποιές είναι οι εισφορές των ιατρών.
ΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΑΜΑΡΑ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟ-ΙΑΤΡΟΙ , ασφαλισμένοι πριν το 1992
πλήρωναν 3500 ευρώ το χρόνο.
Το 1992 ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ.
Όσοι είχαν ασφαλιστεί πριν το 1992 , είχαν πιάσει τον πάπα από τα αρχίδια.,
Ενώ οι νέοι ιατροι , άνω 6ετίας με ιατρείο , πλήρωναν 4000 το χρόνο .
Με το νέο , εφόσον ... δεν δηλώνουν πολλά , θα πληρώνουν 2300 το χρόνο.
ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΤΩΡΑ BAROCK ;;;
Φιλε ΖΕΛΙΚΟ με το συμπαθειο αλλα εδω μπουρδολογεις παλι για τις εισφορες, πηγαινε ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΤΕΥΜΑ ΑΥΤΟ να συγχαρεις τα σαινια της αριστερας που τσακισαν τους ευρωνενεκους !
Ενω γινεται η εισφορο-καταιγιδα του αιωνα σε ολους τους ελευθ.επαγγελματιες εσυ λες για μειωση σε καποια μικρη κατηγορια που ειτε φοροδιαφευγουν ή ειναι κατω 5ετιας....
δεν λες ρε φιλε οτι οι φοροι και εισφορες με σαμαρα ηταν στο ~42% του εισοδηματος και τωρα πηγαν πανω απο 65% !!!
γι ασυτο κλεινουν ολοι τα βιβλια επειδη μειωθηκαν οι εισφορες??? Εγω ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ,Δικηγορο κλπ ΟΥΤΕ ΝΕΟ ΟΥΤΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ και να ειναι ικανοποιημενοι ...αντιθετως αρκετοι ΕΕ -κυριως μηχανικοι κλεινουν βιβλια (οπως εγω)και πανε εξωτερικο...επισης ΞΕΧΑΣΕΣ τους μισθωτους με μπλοκακι που τους ΗΡΘΑΝ διπλες.
Γενικα οι ΦΟΡΟΙ-εισφορες στο κρατος νταβατζη ειναι δυσβασταχτοι και δεν υπαρχει καμμια προοπτικη στην μπανανια.... πληρωστε εσεις τα ζωα ,εγω τελος
Ο Barock δηλαδή ο κλώνος του Μάξιμου 555 που μπαναρίστηκε
παλιά ψήφιζε Τζήμερο. Τώρα το γύρισε στη ΝΔ.
Τι λες ρε;
Ποτέ δεν ήμουν στο δημόσιο.
Στο ΤΣΑΥ ήμουν πάντα.
Φίλους μηχανικούς που έχω και πίνουμε καφέδες τακτικότατα
μου λένε ότι πέφτουν από 6500 το χρόνο στα 3000κάτι.
Αυτοί γιατί είναι έτσι ;
Και τα δικά μου ανεβαίνουν στα επίπεδα που λες κι εσύ, αλλά επειδή έχω συνεργάτες άλλους οδοντιάτρους από τους οποίους παίρνω δουλειές, θεωρώ πιο σημαντικό που έπεσαν τα δικά τους ασφάλιστρα από τα 340 το μήνα στα 190 , παρά που ανέβηκαν τα δικά μου.
Γιατί αυτοί με τα 4000 το χρόνο , θα είχαν κλείσει μέχρι τον ιούνιο το πολύ
και θα τους ... έχανα για πάντα !!
Τα δικά μου ασφάλιστρα τα παλεύω ... άσε που οι αποδείξεις μου θα μειωθούν σταδιακά
και τα ασφάλιστρά μου θα πέσουν από τα 900κάτι που βγήκαν για το γενάρη στα ... μισά και βγάλε !
Τις ip ακόμα να μας τις φέρεις. Του μαξιμου και του μπαροκ.
τραλαλάκη για να πληρώνεις 900 ευρώ ασφάλιστρα σημαίνει ότι ο τζίρος σου δεν ξεπερνά τα 5.000 τον μήνα που σημαίνει κέρδος το πολύ πολύ ένα χιλιάρικο (μετά από φόρους, έξοδα, ασφαλιστικές εισφορές, δαπάνες κλπ) ... φτωχομπινέ...
νομίζεις ότι ο λαδάκης γνωρίζει τι είναι η ip ???
ΥΓ κάτσε τώρα θα ποστάρει μια σειρά από σεντόνια που δεν καταλαβαίνει τι γράφουν...
Μας έχει πρήξει το γκιώνη μ΄αυτόν το μαξιμο, του έβαλα στοίχημα να αυτοδιαγραφούμε όποιος αποδείξει οτι έχει δίκιο ή άδικο και ακόμα τις ip μας φέρνει. Εδώ και κανένα 3-4μηνο.
ο λαδάκης είναι γνωστός αρχιδοπρήχτης...
Ε ναι, δεν μας αρεσε ο Σαμαρας. Σαμαρα θα λετε και θα κλαιτε.
Εμεις θελουμε να εφαρμοσει ΠΟΛΙΤΙΚΗ.όλοι εσείς οι υποστηρικτές του μητσοτάκη μπορείτε να μου πείτε ποια κοινωνική πολιτική θα εφαρμόσει????
Εμεις θελουμε να εφαρμοσει ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Ωστε να μην χρειαζεται κανενας ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ πολιτικη.
Το πιανεις?
Το ζητουμενο μας δεν ειναι ποση ελεημοσυνη θα δινει.
Το ζητουμενο μας ειναι πως θα ανοιξουν δουλειες ωστε να μην χρειαζεται κανενας ελεημοσυνη.
Σου απαντησα.άρα με μητσοτάκη η ανεργία θα πέσει κάτω από 10% σωστά η λάθος?
τι ακριβώς θα κάνει για να πέσει κάτω από 10%? σε πόσο χρόνο θα γίνει? γιατί μελέτες λένε ότι για να μειωθεί η ανεργία χρειάζονται πάνω από 10 χρόνια
μέχρι η ανεργία να πέσει κάτω από 10% πως θα επιβιώνουν οι άνεργοι οι χαμηλόμισθοι και οι χαμηλουνταξιούχοι?
άρα με μητσοτάκη η ανεργία θα πέσει κάτω από 10% σωστά η λάθος?
τι ακριβώς θα κάνει για να πέσει κάτω από 10%? σε πόσο χρόνο θα γίνει? γιατί μελέτες λένε ότι για να μειωθεί η ανεργία χρειάζονται πάνω από 10 χρόνια
μέχρι η ανεργία να πέσει κάτω από 10% πως θα επιβιώνουν οι άνεργοι οι χαμηλόμισθοι και οι χαμηλουνταξιούχοι?
θα εγγραψει στον προυπολογισμο και τις γερμανικες αποζημιωσειςΘα εφαρμόσει το Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης τύπε.