You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
metalfun
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 16
Εγώ επί Σαμαρά ως μηχανικός πλήρωνα 4500 €. Τώρα επί ανεπρόκοπων θα πληρώνω 9500 €. Προφανώς είσαι δημόσιος κοπρίτης και χαίρεσαι γιατί εμείς σου πληρώνουμε το μισθό και την ασφάλειά σου, και τώρα θα σου πληρώνουμε παραπάνω.Οι νέοι και φτωχοί επιστήμονες, μηχανικοί , δικηγόροι , ιατροί , οδοντίατροι
είναι χαρούμενοι που με το νέο ασφαλιστικό θα πληρώνουν 2500 ευρώ ασφαλιστικές εισφορές το χρόνο.
Με το ασφαλιστικό του προδότη και αλήτη σαμαρά,
είχαν εισφορές
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 6500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ 5500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ 4000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.
Οπότε πήγαιναν είτε για να εγκαταλείψουν το επάγγελμα που σπούδασαν
και να αναζητήσουν δουλειά ως ανειδίκευτοι ... στα 35-40
είτε για να δουλέψουν ως κολίγοι με εργοδότες καρχαρίες των επαγγελμάτων τους
για 200 ευρώ το μήνα.
ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.
Γαμιέται η ΝΔ.
Ζω για την ημέρα που θα φύγουν οι κοπρίτες από το δημόσιο και θα κλαίνε. Όταν ο γερο Μητσοτάκης έκανε τα λεωφορεία ιδιωτικά τον έβριζα. Που να ήξερα πόσο δίκιο είχε. Αλλά και γω τότε δεν είχα μυαλό γιατί ήμουν 18 χρονών.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.171
- Πόντοι
- 6.256
Εκλαψε ο χοντροκαραμανλης στην κηδεια μπασιακου,
Για την ελλαδα που την χρεοκωπησε δεν εχυσε ενα δακρυ ο αρχιπροδοτης,
Κρυμενος πισω απο τη δημοκρατια γλυτωσε την κρεμαλα.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.382
- Πόντοι
- 5.506
Εγώ επί Σαμαρά ως μηχανικός πλήρωνα 4500 €. Τώρα επί ανεπρόκοπων θα πληρώνω 9500 €. Προφανώς είσαι δημόσιος κοπρίτης και χαίρεσαι γιατί εμείς σου πληρώνουμε το μισθό και την ασφάλειά σου, και τώρα θα σου πληρώνουμε παραπάνω.
Ζω για την ημέρα που θα φύγουν οι κοπρίτες από το δημόσιο και θα κλαίνε. Όταν ο γερο Μητσοτάκης έκανε τα λεωφορεία ιδιωτικά τον έβριζα. Που να ήξερα πόσο δίκιο είχε. Αλλά και γω τότε δεν είχα μυαλό γιατί ήμουν 18 χρονών.
Πες τα ρε τυπε γιατι τα των μηχανικων δεν τα ξερω ακριβως. Τονε γαμησα στα των δικηγορων αλλα επεμενε ο ασχετος οτι και μηχανικοι θα πληρωνουν λιγοτερα.
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Εκλαψε ο χοντροκαραμανλης στην κηδεια μπασιακου,
μαγκες σορρυ κιολας αλλα ας τελιωσει το παραμυθι η ελλαδα και η ελλαδα.
ολοι την τσεπη τους κοιτανε το συμφερον τους και πως να φτιαχτουνε οι ιδιοι.
δεν μιλαω μονο για πολιτικους (καρεκλα μονο).γενικα μιλαω
οσοι λενε η ελλαδα και η ελλαδα γυριζουνε τους καδους τωρα και περιμενουνε σε ουρες στα συσσιτια
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.382
- Πόντοι
- 5.506
μαγκες σορρυ κιολας αλλα ας τελιωσει το παραμυθι η ελλαδα και η ελλαδα.
ολοι την τσεπη τους κοιτανε το συμφερον τους και πως να φτιαχτουνε οι ιδιοι.
δεν μιλαω μονο για πολιτικους (καρεκλα μονο).γενικα μιλαω
οσοι λενε η ελλαδα και η ελλαδα γυριζουνε τους καδους τωρα και περιμενουνε σε ουρες στα συσσιτια
Ποιος κοιταει την Ελλαδα αδερφε μου. Ολοι την τσεπη μας κοιταμε. Ολοι κραζουμε αλλα κανενας δεν κοβει το χερι του οτι αν ειχε μπροστα του το "βαζο με το μελι" δε θα το ακουμπουσε. Υποκρισια. Τουλαχιστον ας συμφωνησουμε οτι θελουμε αυτον που θα κανει τη λιγοτερη ζημια κα θα σουλουπωσει ΚΑΠΩΣ την κατασταση. Γιατι ΟΛΟΙ το ειχαμε παραξηλωσει. Νισαφι.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Τι σαχλαμαρα ηταν τωρα αυτη ρε τύπε?Εκλαψε ο χοντροκαραμανλης στην κηδεια μπασιακου,
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Φιλε η κατασταση με ΤΙΠΟΤΑ δεν σουλουπωνεται.Πολυ περισσοτερο απο τους σημερινους πολιτικους,με καμια εξαιρεση.ΠΡΕΠΕΙ να γινει ενα τεραστιο μπαμ που θα βαλει τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι στον Ελληνα.Ποιος κοιταει την Ελλαδα αδερφε μου. Ολοι την τσεπη μας κοιταμε. Ολοι κραζουμε αλλα κανενας δεν κοβει το χερι του οτι αν ειχε μπροστα του το "βαζο με το μελι" δε θα το ακουμπουσε. Υποκρισια. Τουλαχιστον ας συμφωνησουμε οτι θελουμε αυτον που θα κανει τη λιγοτερη ζημια κα θα σουλουπωσει ΚΑΠΩΣ την κατασταση. Γιατι ΟΛΟΙ το ειχαμε παραξηλωσει. Νισαφι.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Αναμενουμε με αγωνια την απαντηση του Λακη, που τον ειπαν δημοσιο υπαλληλο. Καλυτερα να τον ελεγες πούστη.Εγώ επί Σαμαρά ως μηχανικός πλήρωνα 4500 €. Τώρα επί ανεπρόκοπων θα πληρώνω 9500 €. Προφανώς είσαι δημόσιος κοπρίτης και χαίρεσαι γιατί εμείς σου πληρώνουμε το μισθό και την ασφάλειά σου, και τώρα θα σου πληρώνουμε παραπάνω.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.382
- Πόντοι
- 5.506
Αναμενουμε με αγωνια την απαντηση του Λακη, που τον ειπαν δημοσιο υπαλληλο. Καλυτερα να τον ελεγες πούστη.
Οχι μονο αυτο, που τολμησε και μενα ο βλαξ να με πει "βολεμενο ΔΥ", αλλα του γκρεμισε και το μυθο που ως παντογνωστης μας πουλουσε οτι το ασφαλΗστικο τσιπρα ειναι καλυτερο απο πριν. Φυσικα στους νομικους τον εσκισα, ηρθε ενας μηχανικος, μας λειπει ενας γιατρος μονο.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.382
- Πόντοι
- 5.506
Φιλε η κατασταση με ΤΙΠΟΤΑ δεν σουλουπωνεται.Πολυ περισσοτερο απο τους σημερινους πολιτικους,με καμια εξαιρεση.ΠΡΕΠΕΙ να γινει ενα τεραστιο μπαμ που θα βαλει τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι στον Ελληνα.
Τοτε ας δωσουμε τα κλειδια σε 5 ΞΕΝΟΥΣ τεχνοκρατες, δεν χρειαζονται παραπανω, ας βγαλουμε το σκασμο ολοι και βλεπουμε.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Αναμενουμε με αγωνια την απαντηση του Λακη, που τον ειπαν δημοσιο υπαλληλο. Καλυτερα να τον ελεγες πούστη.
Γιατί να παρεξηγηθεί ο Λάκης αν τον πεις πούστη? Αφού είναι πούστης (οι περισσότεροι ναζί ήταν και είναι)
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.788
- Πόντοι
- 14.615
Όχι όλοι.Γιατί να παρεξηγηθεί ο Λάκης αν τον πεις πούστη? Αφού είναι πούστης (οι περισσότεροι ναζί ήταν και είναι)
Μερικοί είναι παιδεραστές.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Έχετε πάρει είδηση ότι το ελληνικό Δημόσιο θρέφει τους Μητσοτάκηδες εκατό χρόνια τώρα;
Η γελοιότητα είναι ότι οι Μητσοτάκη δες εκπροσωπούν την ιδιωτική πρωτοβουλία και ποτέ κανείς τους δεν έχει κάνει μια ιδιωτική επιχείρηση
ενώ ο Τσίπρας, ο Βούτσης, ο Παπαδημούλης ο Σταθάκης, ο Τσακαλώτος, ο Φίλης και η λοιπή συμμορία έχουν κολλήσει μυριάδες ένσημα στον ιδιωτικό τομέα...
αει ρε βλάκα παραπέρα...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Όχι όλοι.
Μερικοί είναι παιδεραστές.
όσοι δεν είναι πούστηδες...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ολοι τους τα ιδια σκατα ειναι βρε ζωον.ενώ ο Τσίπρας, ο Βούτσης, ο Παπαδημούλης ο Σταθάκης, ο Τσακαλώτος, ο Φίλης και η λοιπή συμμορία έχουν κολλήσει μυριάδες ένσημα στον ιδιωτικό τομέα...
αει ρε βλάκα παραπέρα...
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Εγώ επί Σαμαρά ως μηχανικός πλήρωνα 4500 €. Τώρα επί ανεπρόκοπων θα πληρώνω 9500 €. Προφανώς είσαι δημόσιος κοπρίτης και χαίρεσαι γιατί εμείς σου πληρώνουμε το μισθό και την ασφάλειά σου, και τώρα θα σου πληρώνουμε παραπάνω.
Τι λες ρε;
Ποτέ δεν ήμουν στο δημόσιο.
Στο ΤΣΑΥ ήμουν πάντα.
Φίλους μηχανικούς που έχω και πίνουμε καφέδες τακτικότατα
μου λένε ότι πέφτουν από 6500 το χρόνο στα 3000κάτι.
Αυτοί γιατί είναι έτσι ;
Και τα δικά μου ανεβαίνουν στα επίπεδα που λες κι εσύ, αλλά επειδή έχω συνεργάτες άλλους οδοντιάτρους από τους οποίους παίρνω δουλειές, θεωρώ πιο σημαντικό που έπεσαν τα δικά τους ασφάλιστρα από τα 340 το μήνα στα 190 , παρά που ανέβηκαν τα δικά μου.
Γιατί αυτοί με τα 4000 το χρόνο , θα είχαν κλείσει μέχρι τον ιούνιο το πολύ
και θα τους ... έχανα για πάντα !!
Τα δικά μου ασφάλιστρα τα παλεύω ... άσε που οι αποδείξεις μου θα μειωθούν σταδιακά
και τα ασφάλιστρά μου θα πέσουν από τα 900κάτι που βγήκαν για το γενάρη στα ... μισά και βγάλε !
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Οχι μονο αυτο, που τολμησε και μενα ο βλαξ να με πει "βολεμενο ΔΥ", αλλα του γκρεμισε και το μυθο που ως παντογνωστης μας πουλουσε οτι το ασφαλΗστικο τσιπρα ειναι καλυτερο απο πριν. Φυσικα στους νομικους τον εσκισα, ηρθε ενας μηχανικος, μας λειπει ενας γιατρος μονο.
Γαμιέσαι ρε .
Γαμιέται ολόκληρη η ύπαρξή σου γαμημενη σκατόπουστα.
Σίχαμα κομματόσκυλο του κερατά που κάνεις όλη μέρα εδώ προπαγάνδα για τη ΝΔ.
Κωλόπουστα του κερατά.
Είπαμε ποιές είναι οι εισφορές των ιατρών.
ΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΑΜΑΡΑ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟ-ΙΑΤΡΟΙ , ασφαλισμένοι πριν το 1992
πλήρωναν 3500 ευρώ το χρόνο.
Το 1992 ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ.
Όσοι είχαν ασφαλιστεί πριν το 1992 , είχαν πιάσει τον πάπα από τα αρχίδια.,
Ενώ οι νέοι ιατροι , άνω 6ετίας με ιατρείο , πλήρωναν 4000 το χρόνο .
Με το νέο , εφόσον ... δεν δηλώνουν πολλά , θα πληρώνουν 2300 το χρόνο.
ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΤΩΡΑ BAROCK ;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0