Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
γιατί ιούνιο του 2012 δεν ανέλαβε ο σαμαράς πότε ανέλαβε? το ποσοστό ανεργίας που παρέλαβε ήταν 24,8% τι να κάνουμε να το αλλάξουμε τον Δεκέμβριο του 2014 δεν διαλύθηκε η βουλή? τι ανεργία παρέδωσε 26% αφού αυτή ήταν η θητεία του

Γιατί κουτοπόνηρε τσογλαναρά Απρίλιο με αρχές Μαίου γίνονται οι προσλήψεις και ενάρξεις στα διάφορα τουριστικά επαγγέλματα και Νοέμβριο-αρχές Δεκεμβρίου οι απολύσεις και παύσεις εργασιών.
Τα τελευταία 40-50 ΧΡΟΝΙΑ.

Αν θέλεις και στατιστικά ρώτα τους φίλους σου του παμε.

Είπαμε, "μαγκιές και κουτοπονηριές" θα πας να πουλήσεις ΑΛΛΟΥ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γιατί τι το παράνομο κάνουμε επειδή καθόμαστε έξω από τα καταστήματα και λέμε την αλήθεια φωναχτά?
τίποτε το παράνομο δεν κάνουμε
και δεν φταίμε που οι πελάτες δεν ψωνίζουν τις ώρες τις διαδήλωσης

δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι... και μόνο η ύπαρξη σας σε αυτήν την χώρα που λέγεται ελλάδα είναι καταστροφή...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
γιατί τι το παράνομο κάνουμε επειδή καθόμαστε έξω από τα καταστήματα και λέμε την αλήθεια φωναχτά?

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Γιατί κουτοπόνηρε τσογλαναρά Απρίλιο με αρχές Μαίου γίνονται οι προσλήψεις και ενάρξεις στα διάφορα τουριστικά επαγγέλματα και Νοέμβριο-αρχές Δεκεμβρίου οι απολύσεις και παύσεις εργασιών.
Τα τελευταία 40-50 ΧΡΟΝΙΑ.

Αν θέλεις και στατιστικά ρώτα τους φίλους σου του παμε.

Είπαμε, "μαγκιές και κουτοπονηριές" θα πας να πουλήσεις ΑΛΛΟΥ.

ωραία θες ιούνιο με ιούνο

ανεργία ιούνιο του 2012 σύμφωνα με το σκαι και τη ελ στατ η ανεργία τον ιουνιο του 2012 είναι στο 24,8%

www.skai.gr/news/finance/article/214628/elstat-sto-251-i-anergia-ton-ioulio-/]ΕΛΣΤΑΤ: Στο 25,1% εκτοξεύτηκε η ανεργία τον Ιούλιο
Το ποσοστό ανεργίας τον Ιούλιο του 2012 ανήλθε σε 25,1%, έναντι 17,8% τον Ιούλιο του 2011 και 24,8% τον Ιούνιο του 2012. Το σύνολο των απασχολουμένων κατά τον Ιούλιο του 2012 εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.763.142 άτομα.
[/url]

ανεργία τον ιούνιο του 2014 σύμφωνα με το πρώτο θέμα 25,2% αύξηση 0,4%
www.protothema.gr/economy/article/507729/elstat-i-anergia-auxithike-kai-eftase-to-252-ton-iounio/]ΕΛΣΤΑΤ: Η ανεργία αυξήθηκε και έφτασε το 25,2% τον Ιούνιο
[/url]
τώρα πείσθηκες ότι αυξήθηκε η ανεργία? η ακόμα θα μας λές πόσο πετυχημένος ήταν ο σαμαράς

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.710
Πόντοι
506
Οπότε άσε τις παπαριές.
Η Ελλάδα έχει γαμηθεί.

Εγώ σκέφτομαι να τα κλείσω όλα και να είμαι άνεργος.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΒΛΑ ΝΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ.

αυτο το σκεφτομαι κι εγω. Πουλαω τα παντα, στελνω οτι λεφτα μπορω εξω, θαβω τα υπολοιπα, νοικιαζω χωρις συμβολαιο το σπιτι κολλητου και ζω με το μισθο και το ακατασχετο του 1000αρικου.
Χτυπαω και κανα δυο ρολεξ με πιστωτικη και αντε ψαχτε να με βρειτε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αρα φανταζομαι, αν ερθω εγω με αλλους δεκα εξω απο το σπιτι σου (στο δρομο) και φωναζουμε 15 ωρες τη μερα (πλην ωρών κοινής ησυχιας) "ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ" (χωρίς ύβρεις και χωρις να κανουμε τιποτα παρανομο), δεν πρεπει να σε πειραξει. Ούτε να αντιδρασεις. Τιποτα παρανομο δεν θα κανουμε. Το οτι θα φωναζουμε 15 ωρες στο δρομο και θα το ακους ενω θα εισαι στο σπιτι σου, δεν προκαλεί κανενα προβλημα. Κατα τα δικα σου λεγομενα παντα, αφού δεν ειναι παρανομο. Εδω εσυ μαζευεις δέκα ομοϊδεάτες και πας και φωναζεις οχι στα σπιτια, αλλά εκει που ο αλλος βγαζει το ψωμί του. Απείρως ενοχλητικότερο. Λοιπον? Εκτός από το νομιμο-παρανομο, υπάρχει και η γαϊδουριά ξέρεις. Και εκεί στην αριστερά έχετε μάθει την γαϊδουριά να την βαφτίζετε αγώνα που πρέπει να σεβονται όλοι. Και βεβαια αυτες τις ανοησιες και τους τραμπουκισμούς, δεν τις κάνετε μόνο στις Κυριακες στα καταστηματα. Πηγαινετε και αν τυχον απολυθει κανενας τεμπελαρος δικος σας, να κάνετε αλυσιδα εξω απο την πορτα του επιχειρηματια. Τιποτα παρανομο κι εκει, απλώς κάθεστε στο δρομο. Και τρομοκρατείτε γριούλες που θελουν να μπουν στα καταστηματα. Και δεν ντρεπεστε. Ειστε αγωνιστές. Λες και δεν υπαρχουν δικαστηρια να παει καποιος αν απολυθει παρανομα. Ειστε ο νομος εσεις. Τα υποκαθιστάτε όλα. Κάποια στιγμη θα πρεπει ολοι εσεις να παρετε ενα μαθημα με το ιδιο νομισμα. Να ερθουν καμια δεκαρια επιχειρηματιες εξω απο την πορτα σου και να φωναζουν "εξαιτιας σου εκλεισα το μαγαζι μου". Με τις ωρες. Μπας και ξεκουνηθει ο ποτισμενος απο τον πνευματικο καρκινο της αριστερας εγκεφαλος σου. Αλλά πού.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αρα φανταζομαι, αν ερθω εγω με αλλους δεκα εξω απο το σπιτι σου (στο δρομο) και φωναζουμε 15 ωρες τη μερα (πλην ωρών κοινής ησυχιας) "ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ" (χωρίς ύβρεις και χωρις να κανουμε τιποτα παρανομο), δεν πρεπει να σε πειραξει. Ούτε να αντιδρασεις. Τιποτα παρανομο δεν θα κανουμε. Το οτι θα φωναζουμε 15 ωρες στο δρομο και θα το ακους ενω θα εισαι στο σπιτι σου, δεν προκαλεί κανενα προβλημα. Κατα τα δικα σου λεγομενα παντα, αφού δεν ειναι παρανομο. Εδω εσυ μαζευεις δέκα ομοϊδεάτες και πας και φωναζεις οχι στα σπιτια, αλλά εκει που ο αλλος βγαζει το ψωμί του. Απείρως ενοχλητικότερο. Λοιπον? Εκτός από το νομιμο-παρανομο, υπάρχει και η γαϊδουριά ξέρεις. Και εκεί στην αριστερά έχετε μάθει την γαϊδουριά να την βαφτίζετε αγώνα που πρέπει να σεβονται όλοι. Και βεβαια αυτες τις ανοησιες και τους τραμπουκισμούς, δεν τις κάνετε μόνο στις Κυριακες στα καταστηματα. Πηγαινετε και αν τυχον απολυθει κανενας τεμπελαρος δικος σας, να κάνετε αλυσιδα εξω απο την πορτα του επιχειρηματια. Τιποτα παρανομο κι εκει, απλώς κάθεστε στο δρομο. Και τρομοκρατείτε γριούλες που θελουν να μπουν στα καταστηματα. Και δεν ντρεπεστε. Ειστε αγωνιστές. Λες και δεν υπαρχουν δικαστηρια να παει καποιος αν απολυθει παρανομα. Ειστε ο νομος εσεις. Τα υποκαθιστάτε όλα. Κάποια στιγμη θα πρεπει ολοι εσεις να παρετε ενα μαθημα με το ιδιο νομισμα. Να ερθουν καμια δεκαρια επιχειρηματιες εξω απο την πορτα σου και να φωναζουν "εξαιτιας σου εκλεισα το μαγαζι μου". Με τις ωρες. Μπας και ξεκουνηθει ο ποτισμενος απο τον πνευματικο καρκινο της αριστερας εγκεφαλος σου. Αλλά πού.

ο αδελφός χασοδίκιος επέστρεψε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
ωραία θες ιούνιο με ιούνο

ανεργία ιούνιο του 2012 σύμφωνα με το σκαι και τη ελ στατ η ανεργία τον ιουνιο του 2012 είναι στο 24,8%

www.skai.gr/news/finance/article/214628/elstat-sto-251-i-anergia-ton-ioulio-/]ΕΛΣΤΑΤ: Στο 25,1% εκτοξεύτηκε η ανεργία τον Ιούλιο
Το ποσοστό ανεργίας τον Ιούλιο του 2012 ανήλθε σε 25,1%, έναντι 17,8% τον Ιούλιο του 2011 και 24,8% τον Ιούνιο του 2012. Το σύνολο των απασχολουμένων κατά τον Ιούλιο του 2012 εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.763.142 άτομα.
[/url]

ανεργία τον ιούνιο του 2014 σύμφωνα με το πρώτο θέμα 25,2% αύξηση 0,4%
www.protothema.gr/economy/article/507729/elstat-i-anergia-auxithike-kai-eftase-to-252-ton-iounio/]ΕΛΣΤΑΤ: Η ανεργία αυξήθηκε και έφτασε το 25,2% τον Ιούνιο
[/url]
τώρα πείσθηκες ότι αυξήθηκε η ανεργία? η ακόμα θα μας λές πόσο πετυχημένος ήταν ο σαμαράς

Ολη η διαφορα ειναι στο ποσοστο αυτων που ειναι ανεργοι και δεν ψαχνουν δουλεια το οποιο αυξηθηκε. Των τεμπελαραδων σαν και σενα. Παρασιτο.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

καλώς τον που χάθηκες? ανέλαβες θέση στον κούλη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
καλώς τον που χάθηκες? ανέλαβες θέση στον κούλη
Και ποιος σου ειπε οτι η ΝΔ μπορει να με πληρωσει οσο κοστολογω τον εαυτο μου? Αυτο μας ελειπε να παω να γινω μισθοδοτουμενος κομματος. Λες και δεν μπορω να βγαλω μονος μου οσα θελω. Εσυ βλεπω, οπως σε αφησα. Τα ιδια παντελακη μου, τα ιδια παντελιδη. Αγωνας διαρκειας ειναι η απαντηση της ομορφης βλακείας.
Τα χαιρετισματα μου και καλη χρονια.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Και ποιος σου ειπε οτι η ΝΔ μπορει να με πληρωσει οσο κοστολογω τον εαυτο μου? Αυτο μας ελειπε να παω να γινω μισθοδοτουμενος κομματος. Λες και δεν μπορω να βγαλω μονος μου οσα θελω. Εσυ βλεπω, οπως σε αφησα. Τα ιδια παντελακη μου, τα ιδια παντελιδη. Αγωνας διαρκειας ειναι η απαντηση της ομορφης βλακείας.

χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ο λέφτης νομίζει ότι είμαστε όλοι φτωχομπινέδες σαν τον Καρανίκα ...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
κρίμα που σας αφήνω πάω για καφέ στα εξάρχεια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
Αν τυχον καμια μερα πιεις καφε εκτος τριγωνου Εξαρχειων θεωρεις οτι κινδυνευεις να σε δηλητηριασουν?

Εκει η φαπα θα παει συννεφο. Στα εξαρχεια τα παρασιτα ειναι προστατευομενο ειδος.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.710
Πόντοι
506
ακομα online τον βλεπω παντως. Θα χει wifi η αναρχοκαφετερια

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
καλως τον χασοδικη αλεξ :rockon: :rockon:
απο που σε απηγαγαν και τους ξεφυγες? :orchestra: :orchestra:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
και τα υλικά που χρειάζεται ρε παπάρα πως θα τα δικαιολογείς ?

Λοιπόν γέρο σου κάνω μάθημα τώρα.
Οδοντιατρικά υλικά, αγοράζουν ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ.
Με απόδειξη λιανικής, χωρίς στοιχεία δηλ όνομα , επωνυμο , αφμ κτλ κτλ

Άσε που αν θέλεις υλικά να αγοράσεις και να μπουν στο όνομα άλλου,
γνωστού σου, υπάρχουν ... αρκετοί διατεθειμένοι να κάνουν χάρη ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom