zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Οι λούστροι ήταν (και είναι , όσοι παραμένουν)
ΕΝΤΙΜΟΙ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ-ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ.
Απαράδεκτο να χρησιμοποιείται η δραστηριότητά τους σαν ύβρη
για κουμμούνια.
Για τα κουμμούνια, δεν χρειάζονται βρισιές.
Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από το ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ.
όχι δεν είναι τουλάχιστον 20.000 ... κατά 20.000 αυξηθήκανε... καμμιά πεντακοσαριά χιλιάδες τους υπολογίζω..
όχι δεν είναι τουλάχιστον 20.000 ... κατά 20.000 αυξηθήκανε... καμμιά πεντακοσαριά χιλιάδες τους υπολογίζω..
Στα @@ μας, φάε τη σύνταξη της μάνας. Βρες δουλειά. Όποιος ΘΕΛΕΙ, βρίσκει. Εσύ δε θέλεις, το γράφει και το άρθρο, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20.000 είστε.
οι ξένοι πρέπει να σέβονται το σύνταγμα μας και τη χώρα μας και όχι να μας συμπερηφέρονται σαντοκογλύφοι
ποιο πρξικόπημα αναφερεσε την εκλογή του προέδρου της δημοκρατίας? έτσι ορίζει το σύνταγμα αν δεν εκλεγεί πόεδρος της δημοκρατίας με 180 ψήους πάμε σε εκλογές τι να κάνουμε το ελληνικό σύνταγμα έτσι ορίζει επίσης πως έβγαλες συμπέρασμα ότι δεν ξέρω να διαβάζω???εσύ πόσταρες μια λεπτομέρεια για αυτους που δεν αναζητούν εργασία είναι το 2% του συνολικού αριθμού των ανέργων
και η ανεργία στο άρθρο έλεγε ότι μειώθηκε σε σχέση με το 2013 ο σαμαράς ανέλαβε τον Ιούνιο του 2012 από τότε ήταν πρωθυπουργός και κατά τη διάρκεια της συνολικής του θητείας σαν πρωθυπουργός ανέλαβε ένα υψηλό επίπεδο ανεργίας τον ιούνιο του 2012 και όχι δεν το μείωσε τον δεκέμβριο του 2014 (τότε που δεν είχε διαλυθεί η βουλή? αλλά την αύξησε. Λίγο αλλά την αύξησε
Άρα ΚΑΙ επισήμως ΔΕΝ υπάρχει ανεργία, ΤΕΜΠΕΛΙΑ υπάρχει.
μάλλον εσύ δεν ξέρεις να διαβάζεις το άρθρο
Στο μέτρο που ένας πτυχιούχος με σπουδές ... δεν πάει να κανει χαμαλοδουλειά για 300 ευρώ το μήνα.
Π.χ. άεργος ιατρός, μηχανικός, δικηγόρος να πάει να δουλέψει ντελίβερι
σε σουβλάκια ;
Δεν είναι τόσο απλό.
Σε άλλες χώρες που θα το έκανε, είναι πολύ καλύτερες οι αμοιβές ανειδίκευτων.
και τι θα τους κάνει αυτός ρε τραλαλάκη ?
σου είπα ότι δεν θέλω να βρώ δουλειά?
σήμερα πάλι έκανα αίτηση στον ασεπ για μια προκύρηξη
σου είπα ότι δεν θέλω να βρώ δουλειά?
σήμερα πάλι έκανα αίτηση στον ασεπ για μια προκύρηξη
Αυτοί εκτιμώ οτι είναι, το μεγαλύτερο μέρος τους, οι μετανάστες στο εξωτερικό που εκεί αυξήθηκε κατακόρυφα ο δείκτης. Και πολύ καλά έκαναν.
γιατί μόνον ο ΑΣΕΠ πουλάει δουλειές ????
Δεν είναι δυνατόν όμως, πτυχιούχοι, μορφωμένοι , πρώην επαγγελματίες, να κάνουν δουλειές αμνεοδολευτου άθλια αμειβόμενες.
Τουλάχιστον μέχρι να διαλυθεί τελείως η κοινωνία.
Πολλοί λόγω βοήλησης άλλων.
Ξέρω αρκετές περιπτώσεις, προσωπικά. Θα πήγαιναν να δουλέψουν σε αποθήκες, σούπερ μάρκετ κτλ αλλά μου λένε
θα πεθάνει η μάνα μου, ο ένας
θα με αφήσει η γυναίκα μου ο άλλος
θα πάθουν κόμπλεξ τα παιδιά μου (έφηβοι) ο τρίτος
κτλ κτλ
Γέρο ... θα έβρισκες εσύ δουλειά σήμερα στην ελλάδα , με πάνω από 1000 ευρώ;
Ένα παπάρι θα έβρισκες.
τρείς με παρακαλάνε με πενταπλάσια ... αλλά τι να έρθω να κάνω όταν από αυτά στην τσέπη μου θα μπαίνουν στην τσ΄πεη μου το πολυ 1800