Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

KALLIMAXOS

Μέγας
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Μηνύματα
6.273
Κριτικές
26
Like
11.302
Πόντοι
4.746



Με το πρόγραμμα «Σπίτι μου», ο Βασίλης και η Τζένη απέκτησαν το δικό τους σπιτικό και ατενίζουν πλέον το μέλλον με αισιοδοξία.
Μια ζωή στο ενοίκιο το ζευγάρι είχε απελπιστεί, μέχρι που η Τζένη σκέφτηκε να κάνει αίτηση στο πρόγραμμα, χωρίς όμως να διατηρεί πολλές ελπίδες αφού η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη.
Φανταστείτε λοιπόν την έκπληξή της όταν έλαβε μήνυμα ότι το αίτημά της εγκρίθηκε και μπορούν να λάβουν χαμηλότοκο στεγαστικό δάνειο για να αποκτήσουν επιτέλους το σπίτι των ονείρων τους.
Αμέσως πήρε τηλέφωνο τον Βασίλη να του ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα, αλλά δεν μπορούσε να τον βρει καθώς εκείνος έδινε μάχη με τις φλόγες στην Κορινθία όπου κατάφερε μόνος του να μην καεί ολόκληρη η Πελοπόννησος, αλλά μόνο η μισή!
Του το είπε το βράδυ, όταν επέστρεψε και παρότι κατάκοπος και μαυρισμένος από τους καπνούς, άρχισαν αμέσως να ψάχνουν στις αγγελίες.
Κοίταξαν σε όλη την Αθήνα – Κυψέλη, Πατήσια, Πλατεία Αμερικής – αλλά οι τιμές ήταν απλησίαστες, πολύ πάνω από το πενιχρό μπάτζετ τους.
Μέχρι που αναγκάστηκαν να ρίξουν τις απαιτήσεις τους και να ψάξουν σε πιο υποβαθμισμένες συνοικίες – Κολωνάκι, Κηφισιά, Ψυχικό κ.ο.κ.
Και δεν απογοητεύτηκαν, βρήκαν το διαμέρισμα των ονείρων τους!
Λίγο μικρό βέβαια, μόλις 120 τετραγωνικά και σε μια πολύ κακόφημη γειτονιά – στη Βασιλίσσης Σοφίας, δίπλα στον Εθνικό Κήπο.
Αλλά σε τι άλλο θα μπορούσαν να ελπίζουν με τα μόλις 1,2 εκατομμύρια ευρώ που είχαν να διαθέσουν από το δάνειο του προγράμματος.
Το ζευγάρι ωστόσο πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Επιτέλους θα έχουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους, τη δική τους καμαρούλα μια σταλιά, δύο επί τρία, να στεγάσουν τον έρωτά τους!
Δ. Τσιρκας
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, κουστούμι και γάμος
 

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Μηνύματα
3.638
Like
3.005
Πόντοι
1.706
Το παπαγαλάκι Ευγενιδης εκεινος ο φλωρος με τα μπλε ματια,νομιζει οτι αυτο το ρεπορταζ ειναι θετικο για τον Μητσοτακη και την κυβερνηση και το παρουσιαζει ως...κατορθωμα


Εδώ ρε τύπε πριν λίγες εβδομάδες είχαμε βαρεθεί να μας παρουσιάζουν ως κατόρθωμα την πτώση των τιμών στα σουπερ μαρκετ κατά 1% (!) σε σχέση με τον ίδιο καιρό πέρυσι. Έχουν πάρει χαμπάρι το επίπεδο των ψηφοφόρων και σπάνε πλάκα.
 

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Μηνύματα
26.755
Like
24.587
Πόντοι
6.256
θα βαζεις και το Στρατηγικό σαν λεξη πριν το σχεδιο , δινει σοβαροτητα και κύρος
Λεω καλυτερα να το κανω "εχω οραμα και πλανο"....θα πουλαει καλυτερα σε κατι ξεκωλιασμενες αμοιβαδες σαν την Κλαουντια το παρανυφακι.
 

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Μηνύματα
7.903
Like
4.225
Πόντοι
506
Χάρισ στους ελληνες εφοπλιστές και στο μητσοτακη τη βγαζετε στο τσαμπα τοσο καιρο μουνακια
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom