Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.543
- Πόντοι
- 12.756
η Μπαλατσινου πρεπει να φταιει για ολα ...Δεν πα να 'ναι και βουλευτης-υπουργος 1 μηνα...και 1 βδομαδα να'ναι...Απο τη στιγμη που καλυπτει την αγορα απο πωλησεις και χρημα που εχει ο ιδιος το ιδιο μου κανει...Η "υποθετικη" εμπορικη αξια ειναι υποθετικη.Παραδοξο το να προσπαθει οπως λες να το κρατησει κρυφο-για αρχη δεν βγαζει κανεις διαγγελμα"παιδια αγοραζω σπιτι πεστε να με γαμησετε"-αφου ουτως η αλλως θα φανει στην επομενη δηλωση του.
Πιο πολυ με ενοχλουν οι μπροστινοι-βιτρινατζηδες-κορακια που βαζουν κατι τετοιοι στις δημοπρασιες και εχουν τακιμιασει να τα παιρνουν για ενα κομματι ψωμι παρα ολο αυτο.Εκει δεν μαθαινεις ποτε τιποτα γιατι στις "εταιριουλες" που καταληγουν φαινεται παντα ο αγνωστος του 1%.
Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε...λες και αν δεν το επαιρνε ο μπαλατσινοκικιλιας θα το επαιρνες εσυ ή εγω.
Αγοραπωλησια ειναι μαν,οποιος θελει και τα εχει το παιρνει και αν δεν τα εχει παντελονιασει παρανομα μου ειναι εντελως αδιαφορο.
Αλλιως καθε μερα θα επρεπε να βγαινει ο παπαντωνιου κι ο παπαδημουλης και κατι αλλοι και να βγαζουν ανακοινωσεις "πηρα το ταδε ακινητο"...
Αυτός είναι καλό παιδι , θα έμενε και στο Κερατσινι
αυτη η καριολα τον ξεσηκωνει