poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.099
- Πόντοι
- 216
δεν τα ξερω εγω αυτα αυτα ειναι δικα σας των μεροκαματιαριδων εεεγώ έβαλα πάροχο τιμολόγησης και αισθάνομαι ασφαλής
δεν τα ξερω εγω αυτα αυτα ειναι δικα σας των μεροκαματιαριδων εεεγώ έβαλα πάροχο τιμολόγησης και αισθάνομαι ασφαλής
εγώ είμαι μέτοχος δεν είμαι εε τι με πέρασες για ψυκτικό ή για οδοντίατροδεν τα ξερω εγω αυτα αυτα ειναι δικα σας των μεροκαματιαριδων εε
να σου πω την αληθεια ή ψυκτικο θα σε εκανα ή υδραυλικο αλλα για να γραψεις εσυ το ψυκτικος μαλλον αυτο εισαι... υποπτο τι λες @Νίπλης;εγώ είμαι μέτοχος δεν είμαι εε τι με πέρασες για ψυκτικό ή για οδοντίατρο
αυτο το ειπες για το λακη οποτε αποκλειεται να εισαι ασε που δεν πειθεις.γιαρί ρε μλκ δηλαδή δε με κάνεις για οδοντίατρο?????
δεν φαίνομαι για επιστήμονας????
μπορεί να είμαι πρώην ταξιτζής που για να μη βάλει πος άφησε το ταξί και έγινε υδραυλικόςαυτο το ειπες για το λακη οποτε αποκλειεται να εισαι ασε που δεν πειθεις.
τωρα καποιος πιο πονηρος απο εμενα σαν τον @celebre θα ελεγε οτι μπορει να εισαι και ταξιτζης μιας και εχεις αποψη για ολα
για υδραυλικος δεν κανεις και μαλλον ουτε για ψυκτικοςμπορεί να είμαι πρώην ταξιτζής που για να μη βάλει πος άφησε το ταξί και έγινε υδραυλικός
Από τον τιμοκατάλογο της aegean ....20 γιουρα η βαλιτσα χρεωνεται και 20 γυρνα τπτ δλδ θες μιση ωρα θα στο κανω μιση ωρα με βαλιτσα και ολα κομπλε. προσεξε οχι πριν την πτηση πριν την επιβίβαση
Επειδή έλεγες κάτι για ... 20€ ....ναι τι;
σου λεω τι πληρωσα εγω προσφατα τωρα τι θες να αποδειξεις εσυ δεν ξερωΕπειδή έλεγες κάτι για ... 20€ ....
για τίποτα δεν κάνω μάλλονγια υδραυλικος δεν κανεις και μαλλον ουτε για ψυκτικος
Αααααααα ... τι πλήρωσες εσύ πρόσφατα .........σου λεω τι πληρωσα εγω προσφατα τωρα τι θες να αποδειξεις εσυ δεν ξερω
οχι καλε μην το λες αυτο ολοι εχουν μια θεση σε τουτο δω τον κοσμογια τίποτα δεν κάνω μάλλον
ρε φιλε πραγματικα ποσα θες να μας τρελανεις; μια λες για τις ωρες που πρεπει να πας νωριτερα στο απανταω μετα λες για τις βαλιτσες στο απανταω και αυτο. τι αλλο θες απο τη ζωη μας; εχεις καταλαβει οτι γινεσαι μονοτονος δεν ησουν ετσι εσυΑααααααα ... τι πλήρωσες εσύ πρόσφατα .........
Εγώ σχολιάζω την πραγματικότητα ..........
Εσύ θες να μου την λες ....ρε φιλε πραγματικα ποσα θες να μας τρελανεις; μια λες για τις ωρες που πρεπει να πας νωριτερα στο απανταω μετα λες για τις βαλιτσες στο απανταω και αυτο. τι αλλο θες απο τη ζωη μας; εχεις καταλαβει οτι γινεσαι μονοτονος δεν ησουν ετσι εσυ
ναι απλά για άλλους είναι θέση στο τρόλλει και για άλλους είναι θέση στην λάμποοχι καλε μην το λες αυτο ολοι εχουν μια θεση σε τουτο δω τον κοσμο
θα πάθεις προστάτη για να φτάσεις πιο γρήγορα από την ετζίανχωρίς κατούρημα ...........