kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.889
- Πόντοι
- 6.256
Βαλε φωτο με μαγιωτο εχει δέσει ο αλλος οτι ειμαι χοντρος
Βαλε φωτο με μαγιωτο εχει δέσει ο αλλος οτι ειμαι χοντρος
αν αυτό είναι που με χωρίζει από την άπερκλας τότε έιμαι πολύ κοντάΟσο μιλάς τοσο φαινεται η αποσταση που σε χωριζει απο την πραγματική πλουσια ζωη
Οι λορδοι δεν κουβαλανε τις γκομενες εκει που πανε , εκει που πάνε ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ
Μεινε στα γεματα φουντα χωράφια σου
αν αυτό είναι που με χωρίζει από την άπερκλας τότε έιμαι πολύ κοντά
ούτε εγώ κουβαλάω την γκόμενα μου εκεί που πάω αφού δεν έχω γκόμενα
γυρνάς φορτωμένος εννοώ με φαγητά, τυριά,λάδια και τέτοια δε ξέρω τι εννοείς
Βγάζει ο Θανόπουλος φυλλάδιο;και ο Νταιμας απο τον Θανόπουλο
αυτό δεν είναι δείγμα και κάποιοι άλλοι μένουν δυό βήματα από το θανόπουλο αλλά ζυγίζουν τις βαλίτσες για υπέρβαρο πριν τις φορτώσουν στη σχάρα του λεόν και πάνε στο ελ. βενιζέλος από την παραλιακή για να γλιτώσουν την αττική οδόεισαι τοσο μακρια απο την απερκλας οσο ο Αλεξ με την πραγματικοτητα και ο Νταιμας απο τον Θανόπουλο
Πες ταΑν νομιζεις οτι φταιει ΜΟΝΟ ο κουλης και η νδ και οχι τα μπουρδελα οικογενειες και γονεις που εχουν καταντησει πιο αυτιστικοι και απο το μαλακα τον χοντρο εδω μεσα, το μυαλο σου και μια λιρα.
20 γιουρα η βαλιτσα χρεωνεται και 20 γυρνα τπτ δλδ θες μιση ωρα θα στο κανω μιση ωρα με βαλιτσα και ολα κομπλε. προσεξε οχι πριν την πτηση πριν την επιβίβασηΓια να παραδόσεις βαλίτσα είπα λεβεντιά μου ... όχι για CHECK IN ...
Αν είσαι 20 λεπτά πριν εκεί ... παίζει να πάρεις ένα αρχίδι .
Το ότι η βαλίτσα, παίζει να χρεώνεται παραπάνω από τα εισιτήρια της πλέμπας, είναι άλλο θέμα.
αφήνεις και το αμάξι στο μικρής διάρκειας έτσι για την αλητεία?20 γιουρα η βαλιτσα χρεωνεται και 20 γυρνα τπτ δλδ θες μιση ωρα θα στο κανω μιση ωρα με βαλιτσα και ολα κομπλε. προσεξε οχι πριν την πτηση πριν την επιβίβαση
το αμαξι το παιρνει ο σοφερ πισωαφήνεις και το αμάξι στο μικρής διάρκειας έτσι για την αλητεία?
τεστ ήταν για να δωτο αμαξι το παιρνει ο σοφερ πισω
ναι μια φορα πηγα να το κρατησω αλλα αρχιζε και ελεγε κατι μλκιες του τυπου τι το θες και μαυτο βγαζω το ψωμι μου, δεν εχω αλλο και κατι τετοια.τεστ ήταν για να δω
καλύτερα που δε το κράτησες τώρα θα έπρεπε να βάλεις και posναι μια φορα πηγα να το κρατησω αλλα αρχιζε και ελεγε κατι μλκιες του τυπου τι το θες και μαυτο βγαζω το ψωμι μου, δεν εχω αλλο και κατι τετοια.
τελικα καλυτερα που δεν το κρατησα ηταν και κιτρινο ε μλκια ειναι
τραβα μια βολτα με το νταιμα στα σινεμα τα δικα του και δεν θα ξαναεχεις τετοιο προβλημα με τη κωλοτρυπιδακαλύτερα που δε το κράτησες τώρα θα έπρεπε να βάλεις και pos
εγώ ξέρεις πόσα πλήρωσα για να μου διασυνδέσουν το pos? σα να το διασυνδέουν με την κωλοτρυπίδα είναι
Πανηλιθιε, έγραψεςΓια να παραδόσεις βαλίτσα είπα λεβεντιά μου ... όχι για CHECK IN ...
Αν είσαι 20 λεπτά πριν εκεί ... παίζει να πάρεις ένα αρχίδι .
Το ότι η βαλίτσα, παίζει να χρεώνεται παραπάνω από τα εισιτήρια της πλέμπας, είναι άλλο θέμα.
τραβα μια βολτα με το νταιμα στα σινεμα τα δικα του και δεν θα ξαναεχεις τετοιο προβλημα με τη κωλοτρυπιδα
το οτι ξερεις πως διασυνδεονται πραγματα με τη κωλοτρυπιδα σου το αφηνω ασχολειαστο
@Νίπλης σχολασε απο το απογευματινο ωραριο και ηρθεMισθωτος εισαι και φαινεσαι,οχι οτι περιμενα κατι περισσοτερο δηλαδη