Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.981
Πόντοι
12.756
Βαλε φωτο με μαγιω

παρε μια προκαταβολη με το χερι

depositphotos_23474076-stock-photo-human-hand-gesturing-with-middle.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.801
Πόντοι
3.656
Οσο μιλάς τοσο φαινεται η αποσταση που σε χωριζει απο την πραγματική πλουσια ζωη

Οι λορδοι δεν κουβαλανε τις γκομενες εκει που πανε , εκει που πάνε ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ :coffee:

Μεινε στα γεματα φουντα χωράφια σου :coffee:
αν αυτό είναι που με χωρίζει από την άπερκλας τότε έιμαι πολύ κοντά

ούτε εγώ κουβαλάω την γκόμενα μου εκεί που πάω αφού δεν έχω γκόμενα :confused::confused::confused:

γυρνάς φορτωμένος εννοώ με φαγητά, τυριά,λάδια και τέτοια δε ξέρω τι εννοείς :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.981
Πόντοι
12.756
αν αυτό είναι που με χωρίζει από την άπερκλας τότε έιμαι πολύ κοντά

ούτε εγώ κουβαλάω την γκόμενα μου εκεί που πάω αφού δεν έχω γκόμενα :confused::confused::confused:

γυρνάς φορτωμένος εννοώ με φαγητά, τυριά,λάδια και τέτοια δε ξέρω τι εννοείς :coffee:

εισαι τοσο μακρια απο την απερκλας οσο ο Αλεξ με την πραγματικοτητα και ο Νταιμας απο τον Θανόπουλο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.801
Πόντοι
3.656
εισαι τοσο μακρια απο την απερκλας οσο ο Αλεξ με την πραγματικοτητα και ο Νταιμας απο τον Θανόπουλο
αυτό δεν είναι δείγμα και κάποιοι άλλοι μένουν δυό βήματα από το θανόπουλο αλλά ζυγίζουν τις βαλίτσες για υπέρβαρο πριν τις φορτώσουν στη σχάρα του λεόν και πάνε στο ελ. βενιζέλος από την παραλιακή για να γλιτώσουν την αττική οδό :sunglasses:

ο άλεξ έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του...και με τα ποσοστά του κυριάκου προβλέπω να κάνει κλώνο πασόκο για να μπορέσει να ξανά κυκλοφορήσει εδώ

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.889
Πόντοι
6.256
Αν νομιζεις οτι φταιει ΜΟΝΟ ο κουλης και η νδ και οχι τα μπουρδελα οικογενειες και γονεις που εχουν καταντησει πιο αυτιστικοι και απο το μαλακα τον χοντρο εδω μεσα, το μυαλο σου και μια λιρα.
Πες τα

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.100
Πόντοι
216
Για να παραδόσεις βαλίτσα είπα λεβεντιά μου ... όχι για CHECK IN ...

Αν είσαι 20 λεπτά πριν εκεί ... παίζει να πάρεις ένα αρχίδι .

Το ότι η βαλίτσα, παίζει να χρεώνεται παραπάνω από τα εισιτήρια της πλέμπας, είναι άλλο θέμα.
20 γιουρα η βαλιτσα χρεωνεται και 20 γυρνα τπτ δλδ θες μιση ωρα θα στο κανω μιση ωρα με βαλιτσα και ολα κομπλε. προσεξε οχι πριν την πτηση πριν την επιβίβαση

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.801
Πόντοι
3.656
20 γιουρα η βαλιτσα χρεωνεται και 20 γυρνα τπτ δλδ θες μιση ωρα θα στο κανω μιση ωρα με βαλιτσα και ολα κομπλε. προσεξε οχι πριν την πτηση πριν την επιβίβαση
αφήνεις και το αμάξι στο μικρής διάρκειας έτσι για την αλητεία? :coffee:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.100
Πόντοι
216
τεστ ήταν για να δω :coffee::coffee::coffee::coffee:
ναι μια φορα πηγα να το κρατησω αλλα αρχιζε και ελεγε κατι μλκιες του τυπου τι το θες και μαυτο βγαζω το ψωμι μου, δεν εχω αλλο και κατι τετοια.
τελικα καλυτερα που δεν το κρατησα ηταν και κιτρινο ε μλκια ειναι:confused::confused::confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.801
Πόντοι
3.656
ναι μια φορα πηγα να το κρατησω αλλα αρχιζε και ελεγε κατι μλκιες του τυπου τι το θες και μαυτο βγαζω το ψωμι μου, δεν εχω αλλο και κατι τετοια.
τελικα καλυτερα που δεν το κρατησα ηταν και κιτρινο ε μλκια ειναι:confused::confused::confused:
καλύτερα που δε το κράτησες τώρα θα έπρεπε να βάλεις και pos

εγώ ξέρεις πόσα πλήρωσα για να μου διασυνδέσουν το pos? σα να το διασυνδέουν με την κωλοτρυπίδα είναι :confused::confused::confused:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.100
Πόντοι
216
καλύτερα που δε το κράτησες τώρα θα έπρεπε να βάλεις και pos

εγώ ξέρεις πόσα πλήρωσα για να μου διασυνδέσουν το pos? σα να το διασυνδέουν με την κωλοτρυπίδα είναι :confused::confused::confused:
τραβα μια βολτα με το νταιμα στα σινεμα τα δικα του και δεν θα ξαναεχεις τετοιο προβλημα με τη κωλοτρυπιδα:coffee::coffee::coffee:
το οτι ξερεις πως διασυνδεονται πραγματα με τη κωλοτρυπιδα σου το αφηνω ασχολειαστο:coffee::coffee::coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.225
Πόντοι
5.506
Για να παραδόσεις βαλίτσα είπα λεβεντιά μου ... όχι για CHECK IN ...

Αν είσαι 20 λεπτά πριν εκεί ... παίζει να πάρεις ένα αρχίδι .

Το ότι η βαλίτσα, παίζει να χρεώνεται παραπάνω από τα εισιτήρια της πλέμπας, είναι άλλο θέμα.
Πανηλιθιε, έγραψες

tellystalone6969 έγραψε:
Ρε παπάρα... το αεροπλάνα με την υποχρέωση να είσαι 2 ώρες πριν την αναχώρηση ...
και εφόσον παραδώσεις και βαλίτσα δεν πας με καμίαπτήση λεχρίτη με χειραποσκευή
που δεν χωράει εμένα παπούτσια μου μέσα, εκτός από αυτά που φοράω ,
θέλει περισσότερες ώρες.

Σαλτα και γαμησου μαλακα αυτιστικέ που κυκλοφορείς με τα ΚΤΕΛ και νομίζεις πως ξέρεις τι παίζει με τα αεροπλάνα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.801
Πόντοι
3.656
τραβα μια βολτα με το νταιμα στα σινεμα τα δικα του και δεν θα ξαναεχεις τετοιο προβλημα με τη κωλοτρυπιδα:coffee::coffee::coffee:
το οτι ξερεις πως διασυνδεονται πραγματα με τη κωλοτρυπιδα σου το αφηνω ασχολειαστο:coffee:

με αυτή την κυβέρνηση κανένας κώλος δε θα μείνει χωρίς διασύνδεση με την ααδε :confused::confused::confused:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.100
Πόντοι
216

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020