KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.783
- Πόντοι
- 6.166
Ότι νάνε....όχι ότι δεν έχουν βγει κατά καιρούς ντοκιμαντέρ που δείχνουν διάφορες μεθόδους για να βγει περισσότερη παραγωγή από το φάρμινγκ ζώων στις τεράστιες βιομηχανίες...αλλά οκ....είναι δυνατόν να το σχολίασες ως κάτι άξιο για συζήτηση?Ως τρολαρισμα πλεον, δεκτο. Απλα υπηρχαν κατα καιρους κατι αμοιβαδες που ισχυριζοντουσαν πως τα κοτοπουλα τα εχουν ολο το βραδυ με ανοιχτα φωτα για να γεννανε τα μεν τρια αυγα την ημερα ενω τα αλλα να γινονται 5 κιλα σε 40 μερες.
Δεν ειπα πουθενα «ωραια», ειπα τα αναγραφει ο νταιμας. Με φυλλαδια και παραθεσεις.
Εσύ μπορεί να είπες αυτό αλλά εμένα το σχόλιο μου (που δεν το κατάλαβες) δεν αφορούσε τόσο το ποσό...ατόφια 150 ευρώ την βδομάδα αλλά το πως φτάσαμε να έχει τριπλαστιαστεί το κόστος ζωής.Ετσι ναι. Αυτο ειναι ρεαλιστικο, αλλος 110, αλλος 120 εχουν μια βαση, δεν ειπαμε για ποσα μαχαραγια αλλα δε φυτοζωεις κιολας, το 150 που εγραψες αρχικα «για να μη φυτοζωεις» το θεωρησα υπερβολικο, συγνωμμη κιολας.
Ε καλά και με την ίδια λογική και εγώ σου λέω ότι από το πρωί ''αστυνομεύεις'' να δεις ποιος θα πει κάτι κατά της κυβέρνησης ή της πολιτικής που σου αρέσει για να χωθείς και να το κράξεις.Ναι, οταν βλεπω καθε μερα, απο το πρωι, τους ιδιους και τους ιδιους, να ψαχνουν απο την μικροτερη εως τη μεγαλυτερη παπαρια που θα διαβασουν ή που εχει κανει ή πει οποιοσδηποτε της κυβερνησης, ε σηκωνει κραξιμο.
Για την ακριβεια, το περισσοτερο κραξιμο αφορα το γεγονος πως εχετε αναγαγαει την κλαψα και το κραξιμο επι παντος σε τροπο ζωης.
Ε και εσύ με την ίδια λογική τα βλέπεις όλα καλά...τόσο καλά που δεν σε ακούμπησε καν το όλο θέμα των τεμπών....κάηκαν ζωντανά 60 παιδάκια...φοιτητές...και μετά πέταξαν τα απομεινάρια τους.....και κλαιν μαιν λες εσύ. Δεν βρίσκεις τίποτα παράξενο όταν το 80% (βάσει δημοσκοπήσεων) της χώρας πιστεύει το αντίθετο.Αποδεδειγμενα και εγκληματιες ειναι γνωμη σου. Μην το αναλυσουμε περαιτερω, εχει χιλιοσυζητηθει.
Δεν ξερω πώς βγαινουν αυτες οι στατιστικές,αλλά ειλικρινα αδυνατω να πιστεψω οτι ο Ουγγρος,ο Λετονός ή ο Ρουμάνος ζουνε καλύτερα απο τον Ελληνα.Δεύτερη πιο φτωχή χώρα στην ΕΕ η Ελλάδα | in.gr
Κλείνει συνεχώς η ψαλίδα με τη Βουλγαρία, αναφέρουν οι «Financial Times» - Κάτω από το όριο φτώχειας του 2009 το 23,1% των εργαζομένων, σύμφωνα με το ΚΕΠΕ - Αμφισβητεί τα στοιχεία το υπ. Οικονομικώνwww.in.gr
Μαλακίες
Πιστευει κανεις οτι η ελλάδα ειναι φτωχή χώρα;
Αφου ολα άλλαξαν το 19
Ποιοι τα γεμιζουν ;;;; οι τουριστες δικε μου απλα .Το ξερεις οτι στις καλοκαιρινες εκπτωσεις μπηκαν ολοι μεσα και οι κερδισμενοι ηταν με τα τουριστικα αντικειμενα σουβενιρ κλπΔεν ξερω πώς βγαινουν αυτες οι στατιστικές,αλλά ειλικρινα αδυνατω να πιστεψω οτι ο Ουγγρος,ο Λετονός ή ο Ρουμάνος ζουνε καλύτερα απο τον Ελληνα.
Να πω το γνωστο κλισέ για τα γεματα εστιατόρια,τα ξενοδοχεια,τα καινουρια αυτοκινητα κλπ;;
Αρα δεν πιστευουμε τιποτα απο eurostat,Δεν ξερω πώς βγαινουν αυτες οι στατιστικές,αλλά ειλικρινα αδυνατω να πιστεψω οτι ο Ουγγρος,ο Λετονός ή ο Ρουμάνος ζουνε καλύτερα απο τον Ελληνα.
Να πω το γνωστο κλισέ για τα γεματα εστιατόρια,τα ξενοδοχεια,τα καινουρια αυτοκινητα κλπ;;
Αναξιο συζητησης, παμε παρακατω.Ότι νάνε....όχι ότι δεν έχουν βγει κατά καιρούς ντοκιμαντέρ που δείχνουν διάφορες μεθόδους για να βγει περισσότερη παραγωγή από το φάρμινγκ ζώων στις τεράστιες βιομηχανίες...αλλά οκ....είναι δυνατόν να το σχολίασες ως κάτι άξιο για συζήτηση?
Αρα το κοστος κυμαινοταν γυρω στα 50 ευρω εβδομαδιαιως (το 1993) ας καθομαστε να κλαιμε ολη μερα στο μπου (λες και θα αλλαξει κατι.Εσύ μπορεί να είπες αυτό αλλά εμένα το σχόλιο μου (που δεν το κατάλαβες) δεν αφορούσε τόσο το ποσό...ατόφια 150 ευρώ την βδομάδα αλλά το πως φτάσαμε να έχει τριπλαστιαστεί το κόστος ζωής.
Οταν σχολιαζουμε τις 2 απο τις 10 παπαριες που γραφονται τιθεται θεμα αστυνομευσης, μαιστα μαιστα.Ε καλά και με την ίδια λογική και εγώ σου λέω ότι από το πρωί ''αστυνομεύεις'' να δεις ποιος θα πει κάτι κατά της κυβέρνησης ή της πολιτικής που σου αρέσει για να χωθείς και να το κράξεις.
Ε αν το βλεπεις ετσι, ετσι θα ειναι. Πρεπει να συμμετεχουμε καλα και σωνει στο πανηγυρακι του μητσοτακη γαμιεσαι αλλιως οι περιεργοι εδω μεσα θα απαντανε με νυφουλες, τσοντοσινεμα και οτι αλλη μαλακια τους κατεβει απο το κεφαλι.Ε και εσύ με την ίδια λογική τα βλέπεις όλα καλά...τόσο καλά που δεν σε ακούμπησε καν το όλο θέμα των τεμπών....κάηκαν ζωντανά 60 παιδάκια...φοιτητές...και μετά πέταξαν τα απομεινάρια τους.....και κλαιν μαιν λες εσύ. Δεν βρίσκεις τίποτα παράξενο όταν το 80% (βάσει δημοσκοπήσεων) της χώρας πιστεύει το αντίθετο.
Ξαναδιαβασε και βαλε το μυαλο σου να δουλεψει λιγο.Ρε σεις, διάβασα ότι ο Μητσοτάκης είπε στους Γερμανούς στη Γερμανία να μειώσουν τα επιδόματα που δίνουν σε μετανάστες, ώστε να σταματήσουν να πηγαίνουν εκεί και να μαζευτούν όλοι στην Ελλάδα. Τους είπε ότι τα ψηλά επιδόματα είναι πόλος έλξης μεταναστών και ότι γι'αυτό τον λόγο εν ολίγοις αδικούν τους εαυτούς τους και γεμίζουν μετανάστες.
Νομίζω ότι εσύ το συζήτησες πρώτος...άρα κάνεις αυτοκριτική?Αναξιο συζητησης, παμε παρακατω.
Το κόστος ήταν 50 ευρώ την εβδομάδα το 2015 - 2016. Τα έχουμε ξανά πει αυτά...και είχες πει ότι δεν ξέρεις τιμές, γιατί γυρνάς πίσω στα ίδια στα οποία είχες εκτεθεί και τότε?Αρα το κοστος κυμαινοταν γυρω στα 50 ευρω εβδομαδιαιως (το 1993) ας καθομαστε να κλαιμε ολη μερα στο μπου (λες και θα αλλαξει κα
Ε τώρα...αφού 90% αυτό κάνεις στα πολιτικά νήματα τι θες να σου πω εγώ? εγώ φταίω που αντί να κάνεις διάλογο προτιμάς να τσακώνεσαι?Οταν σχολιαζουμε τις 2 απο τις 10 παπαριες που γραφονται τιθεται θεμα αστυνομευσης, μαιστα μαιστα.
Δεν έχεις δική σου άποψη ρε μπρο γιαυτό δεν την γράφεις. Δουλεύεις όπως οι υπολογιστές με 0 και 1. Δεν βλέπεις τίποτα ενδιάμεσο..Ε αν το βλεπεις ετσι, ετσι θα ειναι. Πρεπει να συμμετεχουμε καλα και σωνει στο πανηγυρακι του μητσοτακη γαμιεσαι αλλιως οι περιεργοι εδω μεσα θα απαντανε με νυφουλες, τσοντοσινεμα και οτι αλλη μαλακια τους κατεβει απο το κεφαλι.
Κι οσο για το θεμα των τρενων η αποψη ειναι ξεκαθαρη και συγκεκριμενη χωρις να επιδεχεται την παραμικρη αμφισβητηση, ο πρωτος και απολυτος υπευθυνος ειναι αυτο το βυσματικο μουνοπανο που καθοταν βαρδια εκεινη την ωρα και νομιζε οτι παιζει τρενακια στο σαλονι του σπιτιου του, οπως και ολοι οι τριγυρω του ειτε ηταν καπου κοντα, ειτε ειχαν βιζιτες και σουβλακια στο σταθμαρχειο ή την ειχαν κοπανησει απο την υπηρεσια και ειχαν παρατησει τον αχρηστο μονο του.
Αλλα το να μην καθεται καποιος να ασχολειται και να ανακυκλωνει τετοια θυματα μπορει και να δειχνει σεβασμο προς τους νεκρους και τις οικογενειες, περισσοτερο απ αυτους που διψανε για αιμα, πτωματα και ζητανε να ψαχνουμε μεσα σε μια αμορφη μαζα απο τονους σιδερικων και αλλων υλικων κοκκαλα, καμμενο δερμα και οτιδηποτε τραγικο εχει απομεινει. Τις θεωριες συνομωσιας τις αφηνω κατα μερος, ειναι θεμα αντιληψης και φαιας ουσιας.
Ρε σεις, διάβασα ότι ο Μητσοτάκης είπε στους Γερμανούς στη Γερμανία να μειώσουν τα επιδόματα που δίνουν σε μετανάστες, ώστε να σταματήσουν να πηγαίνουν εκεί και να μαζευτούν όλοι στην Ελλάδα. Τους είπε ότι τα ψηλά επιδόματα είναι πόλος έλξης μεταναστών και ότι γι'αυτό τον λόγο εν ολίγοις αδικούν τους εαυτούς τους και γεμίζουν μετανάστες.
Νομίζω ότι εσύ το συζήτησες πρώτος...άρα κάνεις αυτοκριτική?
Το κόστος ήταν 50 ευρώ την εβδομάδα το 2015 - 2016. Τα έχουμε ξανά πει αυτά...και είχες πει ότι δεν ξέρεις τιμές, γιατί γυρνάς πίσω στα ίδια στα οποία είχες εκτεθεί και τότε?
Ε τώρα...αφού 90% αυτό κάνεις στα πολιτικά νήματα τι θες να σου πω εγώ? εγώ φταίω που αντί να κάνεις διάλογο προτιμάς να τσακώνεσαι?
Δεν έχεις δική σου άποψη ρε μπρο γιαυτό δεν την γράφεις. Δουλεύεις όπως οι υπολογιστές με 0 και 1. Δεν βλέπεις τίποτα ενδιάμεσο..
και για να μην στο πάω μακρυά και σε μπλέξω με όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για τα ψέματα τα κουκουλώματα κτλπ
το ότι το κράτος γνώριζε ότι δεν υπάρχουν τα προβλεπόμενα συστήματα ασφαλείας για τα οποία έχει πληρωθεί κιόλας να τα εγκαταστήσει...είναι γεγονός...δεν τίθεται θέμα. Αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η άποψη που έχεις δεν είναι διαμορφωμένοι από πληροφορίες αλλά επειδή δεν έχεις κάτσει να το σκεφτείς πάνω από 10 λεπτά. Σε κάλυψαν προφανώς αυτά που είπε η κυβέρνηση
Ενταξει τυπε, οτι πεις, κερδισες.Νομίζω ότι εσύ το συζήτησες πρώτος...άρα κάνεις αυτοκριτική?
Το κόστος ήταν 50 ευρώ την εβδομάδα το 2015 - 2016. Τα έχουμε ξανά πει αυτά...και είχες πει ότι δεν ξέρεις τιμές, γιατί γυρνάς πίσω στα ίδια στα οποία είχες εκτεθεί και τότε?
Ε τώρα...αφού 90% αυτό κάνεις στα πολιτικά νήματα τι θες να σου πω εγώ? εγώ φταίω που αντί να κάνεις διάλογο προτιμάς να τσακώνεσαι?
Δεν έχεις δική σου άποψη ρε μπρο γιαυτό δεν την γράφεις. Δουλεύεις όπως οι υπολογιστές με 0 και 1. Δεν βλέπεις τίποτα ενδιάμεσο..
και για να μην στο πάω μακρυά και σε μπλέξω με όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για τα ψέματα τα κουκουλώματα κτλπ
το ότι το κράτος γνώριζε ότι δεν υπάρχουν τα προβλεπόμενα συστήματα ασφαλείας για τα οποία έχει πληρωθεί κιόλας να τα εγκαταστήσει...είναι γεγονός...δεν τίθεται θέμα. Αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η άποψη που έχεις δεν είναι διαμορφωμένοι από πληροφορίες αλλά επειδή δεν έχεις κάτσει να το σκεφτείς πάνω από 10 λεπτά. Σε κάλυψαν προφανώς αυτά που είπε η κυβέρνηση
Κακως το πουτανακι του κορδελιου. Κοιτα να πιτσιλισεις λιγο γιατι ονειρευεσαι ιντερνετικα πιτσιλισματα σε νικνειμς.
Σταματααα να τον πιτσιλας..
Του αρέσει καταβαθος
Ενταξει τυπε, οτι πεις, κερδισες.
σου έχω ήδη απαντήσει πάμε παρακάτωΕνταξει τυπε, οτι πεις, κερδισες.
δε νομίζω ότι είναι ο χρόνος που του λείπει αλλά τα επιχειρήματα.δεν τα βάζεις με σαούλ,
ο σαούλ έχει άπειρο χρόνο.
Τεινω να πιστεψω πως ολοι αυτοι οι πολυασχολοι δισεκατομμυριουχοι αναμεσα μας εχουν πραγματικα απειρο χρονο στο παιδικο δωματιο και πολλη οργη χωρις να γνωριζουν που και πως.δεν τα βάζεις με σαούλ,
ο σαούλ έχει άπειρο χρόνο.