Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.783
Πόντοι
6.166
459058467_504185055696620_4688503687193976390_n.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.925
Πόντοι
3.656
Ως τρολαρισμα πλεον, δεκτο. Απλα υπηρχαν κατα καιρους κατι αμοιβαδες που ισχυριζοντουσαν πως τα κοτοπουλα τα εχουν ολο το βραδυ με ανοιχτα φωτα για να γεννανε τα μεν τρια αυγα την ημερα ενω τα αλλα να γινονται 5 κιλα σε 40 μερες.
Ότι νάνε....όχι ότι δεν έχουν βγει κατά καιρούς ντοκιμαντέρ που δείχνουν διάφορες μεθόδους για να βγει περισσότερη παραγωγή από το φάρμινγκ ζώων στις τεράστιες βιομηχανίες...αλλά οκ....είναι δυνατόν να το σχολίασες ως κάτι άξιο για συζήτηση?
Δεν ειπα πουθενα «ωραια», ειπα τα αναγραφει ο νταιμας. Με φυλλαδια και παραθεσεις.
Ετσι ναι. Αυτο ειναι ρεαλιστικο, αλλος 110, αλλος 120 εχουν μια βαση, δεν ειπαμε για ποσα μαχαραγια αλλα δε φυτοζωεις κιολας, το 150 που εγραψες αρχικα «για να μη φυτοζωεις» το θεωρησα υπερβολικο, συγνωμμη κιολας.
Εσύ μπορεί να είπες αυτό αλλά εμένα το σχόλιο μου (που δεν το κατάλαβες) δεν αφορούσε τόσο το ποσό...ατόφια 150 ευρώ την βδομάδα αλλά το πως φτάσαμε να έχει τριπλαστιαστεί το κόστος ζωής.

Ναι, οταν βλεπω καθε μερα, απο το πρωι, τους ιδιους και τους ιδιους, να ψαχνουν απο την μικροτερη εως τη μεγαλυτερη παπαρια που θα διαβασουν ή που εχει κανει ή πει οποιοσδηποτε της κυβερνησης, ε σηκωνει κραξιμο.
Για την ακριβεια, το περισσοτερο κραξιμο αφορα το γεγονος πως εχετε αναγαγαει την κλαψα και το κραξιμο επι παντος σε τροπο ζωης.
Ε καλά και με την ίδια λογική και εγώ σου λέω ότι από το πρωί ''αστυνομεύεις'' να δεις ποιος θα πει κάτι κατά της κυβέρνησης ή της πολιτικής που σου αρέσει για να χωθείς και να το κράξεις.

Αποδεδειγμενα και εγκληματιες ειναι γνωμη σου. Μην το αναλυσουμε περαιτερω, εχει χιλιοσυζητηθει.
Ε και εσύ με την ίδια λογική τα βλέπεις όλα καλά...τόσο καλά που δεν σε ακούμπησε καν το όλο θέμα των τεμπών....κάηκαν ζωντανά 60 παιδάκια...φοιτητές...και μετά πέταξαν τα απομεινάρια τους.....και κλαιν μαιν λες εσύ. Δεν βρίσκεις τίποτα παράξενο όταν το 80% (βάσει δημοσκοπήσεων) της χώρας πιστεύει το αντίθετο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Περίπου 2.000.000 ευάλωτοι πολίτες ( όπως η ίδια κυβέρνηση τούς βάπτισε )θα λάβουν επίδομα την περίοδο των εορτών από 100 έως 250€.
Συγχαρητήρια στις κυβερνήσεις της χώρας που κατάφεραν το 1/4 του πληθυσμού της χώρας μας να είναι ευάλωτοι (που είναι παραπάνω απλά τόσους παραδέχονται)...:confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.946
Πόντοι
6.256

Μαλακίες
Πιστευει κανεις οτι η ελλάδα ειναι φτωχή χώρα;
Αφου ολα άλλαξαν το 19

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.469
Πόντοι
206
Ρε σεις, διάβασα ότι ο Μητσοτάκης είπε στους Γερμανούς στη Γερμανία να μειώσουν τα επιδόματα που δίνουν σε μετανάστες, ώστε να σταματήσουν να πηγαίνουν εκεί και να μαζευτούν όλοι στην Ελλάδα. Τους είπε ότι τα ψηλά επιδόματα είναι πόλος έλξης μεταναστών και ότι γι'αυτό τον λόγο εν ολίγοις αδικούν τους εαυτούς τους και γεμίζουν μετανάστες.

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.853
Πόντοι
25.186

Μαλακίες
Πιστευει κανεις οτι η ελλάδα ειναι φτωχή χώρα;
Αφου ολα άλλαξαν το 19
Δεν ξερω πώς βγαινουν αυτες οι στατιστικές,αλλά ειλικρινα αδυνατω να πιστεψω οτι ο Ουγγρος,ο Λετονός ή ο Ρουμάνος ζουνε καλύτερα απο τον Ελληνα.
Να πω το γνωστο κλισέ για τα γεματα εστιατόρια,τα ξενοδοχεια,τα καινουρια αυτοκινητα κλπ;;

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.783
Πόντοι
6.166
Δεν ξερω πώς βγαινουν αυτες οι στατιστικές,αλλά ειλικρινα αδυνατω να πιστεψω οτι ο Ουγγρος,ο Λετονός ή ο Ρουμάνος ζουνε καλύτερα απο τον Ελληνα.
Να πω το γνωστο κλισέ για τα γεματα εστιατόρια,τα ξενοδοχεια,τα καινουρια αυτοκινητα κλπ;;
Ποιοι τα γεμιζουν ;;;; οι τουριστες δικε μου απλα .Το ξερεις οτι στις καλοκαιρινες εκπτωσεις μπηκαν ολοι μεσα και οι κερδισμενοι ηταν με τα τουριστικα αντικειμενα σουβενιρ κλπ

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.946
Πόντοι
6.256
Αρα δεν πιστευουμε τιποτα απο eurostat,

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.274
Πόντοι
5.506
Ότι νάνε....όχι ότι δεν έχουν βγει κατά καιρούς ντοκιμαντέρ που δείχνουν διάφορες μεθόδους για να βγει περισσότερη παραγωγή από το φάρμινγκ ζώων στις τεράστιες βιομηχανίες...αλλά οκ....είναι δυνατόν να το σχολίασες ως κάτι άξιο για συζήτηση?
Αναξιο συζητησης, παμε παρακατω.
Εσύ μπορεί να είπες αυτό αλλά εμένα το σχόλιο μου (που δεν το κατάλαβες) δεν αφορούσε τόσο το ποσό...ατόφια 150 ευρώ την βδομάδα αλλά το πως φτάσαμε να έχει τριπλαστιαστεί το κόστος ζωής.
Αρα το κοστος κυμαινοταν γυρω στα 50 ευρω εβδομαδιαιως (το 1993) ας καθομαστε να κλαιμε ολη μερα στο μπου (λες και θα αλλαξει κατι.
Ε καλά και με την ίδια λογική και εγώ σου λέω ότι από το πρωί ''αστυνομεύεις'' να δεις ποιος θα πει κάτι κατά της κυβέρνησης ή της πολιτικής που σου αρέσει για να χωθείς και να το κράξεις.
Οταν σχολιαζουμε τις 2 απο τις 10 παπαριες που γραφονται τιθεται θεμα αστυνομευσης, μαιστα μαιστα.
Ε και εσύ με την ίδια λογική τα βλέπεις όλα καλά...τόσο καλά που δεν σε ακούμπησε καν το όλο θέμα των τεμπών....κάηκαν ζωντανά 60 παιδάκια...φοιτητές...και μετά πέταξαν τα απομεινάρια τους.....και κλαιν μαιν λες εσύ. Δεν βρίσκεις τίποτα παράξενο όταν το 80% (βάσει δημοσκοπήσεων) της χώρας πιστεύει το αντίθετο.
Ε αν το βλεπεις ετσι, ετσι θα ειναι. Πρεπει να συμμετεχουμε καλα και σωνει στο πανηγυρακι του μητσοτακη γαμιεσαι αλλιως οι περιεργοι εδω μεσα θα απαντανε με νυφουλες, τσοντοσινεμα και οτι αλλη μαλακια τους κατεβει απο το κεφαλι.

Κι οσο για το θεμα των τρενων η αποψη ειναι ξεκαθαρη και συγκεκριμενη χωρις να επιδεχεται την παραμικρη αμφισβητηση, ο πρωτος και απολυτος υπευθυνος ειναι αυτο το βυσματικο μουνοπανο που καθοταν βαρδια εκεινη την ωρα και νομιζε οτι παιζει τρενακια στο σαλονι του σπιτιου του, οπως και ολοι οι τριγυρω του ειτε ηταν καπου κοντα, ειτε ειχαν βιζιτες και σουβλακια στο σταθμαρχειο ή την ειχαν κοπανησει απο την υπηρεσια και ειχαν παρατησει τον αχρηστο μονο του.

Αλλα το να μην καθεται καποιος να ασχολειται και να ανακυκλωνει τετοια θυματα μπορει και να δειχνει σεβασμο προς τους νεκρους και τις οικογενειες, περισσοτερο απ αυτους που διψανε για αιμα, πτωματα και ζητανε να ψαχνουμε μεσα σε μια αμορφη μαζα απο τονους σιδερικων και αλλων υλικων κοκκαλα, καμμενο δερμα και οτιδηποτε τραγικο εχει απομεινει. Τις θεωριες συνομωσιας τις αφηνω κατα μερος, ειναι θεμα αντιληψης και φαιας ουσιας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.274
Πόντοι
5.506
Ρε σεις, διάβασα ότι ο Μητσοτάκης είπε στους Γερμανούς στη Γερμανία να μειώσουν τα επιδόματα που δίνουν σε μετανάστες, ώστε να σταματήσουν να πηγαίνουν εκεί και να μαζευτούν όλοι στην Ελλάδα. Τους είπε ότι τα ψηλά επιδόματα είναι πόλος έλξης μεταναστών και ότι γι'αυτό τον λόγο εν ολίγοις αδικούν τους εαυτούς τους και γεμίζουν μετανάστες.
Ξαναδιαβασε και βαλε το μυαλο σου να δουλεψει λιγο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.925
Πόντοι
3.656
Αναξιο συζητησης, παμε παρακατω.
Νομίζω ότι εσύ το συζήτησες πρώτος...άρα κάνεις αυτοκριτική? :confused:
Αρα το κοστος κυμαινοταν γυρω στα 50 ευρω εβδομαδιαιως (το 1993) ας καθομαστε να κλαιμε ολη μερα στο μπου (λες και θα αλλαξει κα
Το κόστος ήταν 50 ευρώ την εβδομάδα το 2015 - 2016. Τα έχουμε ξανά πει αυτά...και είχες πει ότι δεν ξέρεις τιμές, γιατί γυρνάς πίσω στα ίδια στα οποία είχες εκτεθεί και τότε?
Οταν σχολιαζουμε τις 2 απο τις 10 παπαριες που γραφονται τιθεται θεμα αστυνομευσης, μαιστα μαιστα.
Ε τώρα...αφού 90% αυτό κάνεις στα πολιτικά νήματα τι θες να σου πω εγώ? εγώ φταίω που αντί να κάνεις διάλογο προτιμάς να τσακώνεσαι?
Ε αν το βλεπεις ετσι, ετσι θα ειναι. Πρεπει να συμμετεχουμε καλα και σωνει στο πανηγυρακι του μητσοτακη γαμιεσαι αλλιως οι περιεργοι εδω μεσα θα απαντανε με νυφουλες, τσοντοσινεμα και οτι αλλη μαλακια τους κατεβει απο το κεφαλι.

Κι οσο για το θεμα των τρενων η αποψη ειναι ξεκαθαρη και συγκεκριμενη χωρις να επιδεχεται την παραμικρη αμφισβητηση, ο πρωτος και απολυτος υπευθυνος ειναι αυτο το βυσματικο μουνοπανο που καθοταν βαρδια εκεινη την ωρα και νομιζε οτι παιζει τρενακια στο σαλονι του σπιτιου του, οπως και ολοι οι τριγυρω του ειτε ηταν καπου κοντα, ειτε ειχαν βιζιτες και σουβλακια στο σταθμαρχειο ή την ειχαν κοπανησει απο την υπηρεσια και ειχαν παρατησει τον αχρηστο μονο του.

Αλλα το να μην καθεται καποιος να ασχολειται και να ανακυκλωνει τετοια θυματα μπορει και να δειχνει σεβασμο προς τους νεκρους και τις οικογενειες, περισσοτερο απ αυτους που διψανε για αιμα, πτωματα και ζητανε να ψαχνουμε μεσα σε μια αμορφη μαζα απο τονους σιδερικων και αλλων υλικων κοκκαλα, καμμενο δερμα και οτιδηποτε τραγικο εχει απομεινει. Τις θεωριες συνομωσιας τις αφηνω κατα μερος, ειναι θεμα αντιληψης και φαιας ουσιας.
Δεν έχεις δική σου άποψη ρε μπρο γιαυτό δεν την γράφεις. Δουλεύεις όπως οι υπολογιστές με 0 και 1. Δεν βλέπεις τίποτα ενδιάμεσο..

και για να μην στο πάω μακρυά και σε μπλέξω με όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για τα ψέματα τα κουκουλώματα κτλπ

το ότι το κράτος γνώριζε ότι δεν υπάρχουν τα προβλεπόμενα συστήματα ασφαλείας για τα οποία έχει πληρωθεί κιόλας να τα εγκαταστήσει...είναι γεγονός...δεν τίθεται θέμα. Αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η άποψη που έχεις δεν είναι διαμορφωμένοι από πληροφορίες αλλά επειδή δεν έχεις κάτσει να το σκεφτείς πάνω από 10 λεπτά. Σε κάλυψαν προφανώς αυτά που είπε η κυβέρνηση :confused:

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.029
Πόντοι
206

15 Νοεμβρίου, 2023

Απόσπασμα για τη μετανάστευση από τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Καγκελάριο της Γερμανίας Olaf Scholz στο Βερολίνο​

Κυριάκος Μητσοτάκης: Κοιτάξτε να δείτε, η Ελλάδα έχει επιταχύνει σημαντικά την επεξεργασία των αιτήσεων χορήγησης ασύλου τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ταυτόχρονα, έχει εφαρμόσει μια αυστηρή αλλά δίκαιη πολιτική φύλαξης των εξωτερικών μας συνόρων, η οποία έχει αποδώσει σημαντικούς καρπούς, καθώς έχουμε μειώσει σημαντικά τις μεταναστευτικές ροές στο Αιγαίο. Και θα εξακολουθούμε να επιμένουμε σε αυτή την πολιτική.

Όπως είπα και πριν, το θέμα των δευτερογενών ροών μάς απασχολεί. Θέλω να είμαι απολύτως σαφής: όταν χορηγούμε άσυλο σε κάποιον ο οποίος φτάνει στην Ελλάδα, η πρόθεσή μας είναι αυτός να μείνει στην Ελλάδα. Εξάλλου, έχουμε μεγάλες ανάγκες ως προς το εργατικό δυναμικό της πατρίδας μας και θα θέλαμε οι άνθρωποι αυτοί να επιλέξουν να κάνουν την Ελλάδα τον μόνιμο τόπο παραμονής τους.

Σε αυτήν την κατεύθυνση, λοιπόν, θα εξακολουθούμε να εργαζόμαστε μαζί με τον Καγκελάριο για να δούμε ζητήματα δευτερογενών ροών, τα οποία αντιλαμβάνομαι ότι όντως δημιουργούν ένα πρόβλημα στη Γερμανία, τα οποία όμως, πιστεύω ότι σε κλίμα συνεργασίας μπορούν να λυθούν.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.582
Πόντοι
8.346

Το κόστος ήταν 50 ευρώ την εβδομάδα το 2015 - 2016. Τα έχουμε ξανά πει αυτά...και είχες πει ότι δεν ξέρεις τιμές, γιατί γυρνάς πίσω στα ίδια στα οποία είχες εκτεθεί και τότε?

Ε τώρα...αφού 90% αυτό κάνεις στα πολιτικά νήματα τι θες να σου πω εγώ? εγώ φταίω που αντί να κάνεις διάλογο προτιμάς να τσακώνεσαι?

Δεν έχεις δική σου άποψη ρε μπρο γιαυτό δεν την γράφεις. Δουλεύεις όπως οι υπολογιστές με 0 και 1. Δεν βλέπεις τίποτα ενδιάμεσο..

και για να μην στο πάω μακρυά και σε μπλέξω με όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για τα ψέματα τα κουκουλώματα κτλπ

το ότι το κράτος γνώριζε ότι δεν υπάρχουν τα προβλεπόμενα συστήματα ασφαλείας για τα οποία έχει πληρωθεί κιόλας να τα εγκαταστήσει...είναι γεγονός...δεν τίθεται θέμα. Αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η άποψη που έχεις δεν είναι διαμορφωμένοι από πληροφορίες αλλά επειδή δεν έχεις κάτσει να το σκεφτείς πάνω από 10 λεπτά. Σε κάλυψαν προφανώς αυτά που είπε η κυβέρνηση :confused:
:wanker::wanker::wanker::wanker:
Σταματααα να τον πιτσιλας..
Του αρέσει καταβαθος

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.274
Πόντοι
5.506

Ενταξει τυπε, οτι πεις, κερδισες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.274
Πόντοι
5.506
:wanker::wanker::wanker::wanker:
Σταματααα να τον πιτσιλας..
Του αρέσει καταβαθος
Κακως το πουτανακι του κορδελιου. Κοιτα να πιτσιλισεις λιγο γιατι ονειρευεσαι ιντερνετικα πιτσιλισματα σε νικνειμς.

Πουλο τωρα πουσταριο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.925
Πόντοι
3.656
δεν τα βάζεις με σαούλ,
ο σαούλ έχει άπειρο χρόνο.
δε νομίζω ότι είναι ο χρόνος που του λείπει αλλά τα επιχειρήματα.

τώρα πρέπει να με είπες άεργο αλλά δεν είμαι και σίγουρος :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.274
Πόντοι
5.506
δεν τα βάζεις με σαούλ,
ο σαούλ έχει άπειρο χρόνο.
Τεινω να πιστεψω πως ολοι αυτοι οι πολυασχολοι δισεκατομμυριουχοι αναμεσα μας εχουν πραγματικα απειρο χρονο στο παιδικο δωματιο και πολλη οργη χωρις να γνωριζουν που και πως.

Ενταξει, ο Σαουλ δικαιολογειται ΚΑΠΩΣ, μικρος ειναι, θα ωριμασει ΚΑΠΟΤΕ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom