Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.183
Πόντοι
3.656
Ξεκαθάρισαν πάντως ...

ότι το νερό για όποιον κάνει φυσιολογική κατανάλωση δεν θα ακριβύνει .......

για το μέσο νεοδημοκράτη δηλαδή ... που πίνει 3-4 ποτήρια νερό , ξυρίζεται με ηλεκτρική στεγνά
κάνει μπάνιο χριστούγεννα πάσχα δεκαπενταύγουστο και τον σκουπίζει με μωρομάντηλα
στις 7-8 μαλακίες που τραβάει ημερησίως .... εννοείται δεν έχει κήπο ..... ούτε γλάστρες ....

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.786
Πόντοι
6.946

Ρόδος:Εκατοντάδες μετανάστες στο κέντρο της πόλης - Ο τζίρος των διακινητών είναι τεράστιος | Ethnos​

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.432
Πόντοι
12.756

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.276
Πόντοι
5.506
Αν μη τι άλλο αξίζει ένα μπράβο. Και ξεβρακωνει το αφήγημα της "ανάγκης" για εξαημερη εργασία.

Σκλαβενίτης: Με νέες προσλήψεις θα καλύψει τα κενά από τον τερματισμό της εξαήμερης εργασίας​

Ο μεγαλύτερος εργοδοτικός φορέας στη χώρα μετά το Δημόσιο στρέφει την “πλάτη” του στην ευελιξία του πολυσυζητημένου νέου νόμου και από το Νοέμβριο καταργεί τις συμβάσεις εξαήμερης εργασίας
Κατσε ρε παικτη, αυτος δηλ δεν ανηκει στο καρτελ που αισχροκερδει με τις πλατες του κυριακου; Υπαρχουν καλοι και κακοι σουπερμαρκεταδες;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.276
Πόντοι
5.506
μήπως μπορείς να βρεις τιμές για μπλακ άνγκους, τόμαχοκ και παστράμι γαλοπούλα που μας ενδιαφέρει περισσότερο?
Ετσι βγαινει το 150€ την εβδομαδα για εναν που ζει μονος του;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ναι....του κοτόπουλου από τα λιντλ...

που μεγάλωσε κάτω από 2 λάμπες και τρεφόταν με τα ίδια του τα κόπρανα μιλάμε για ευκαιρία :confused::confused::confused:
Μαλιστα, νεα ειδικοτητα, πτηνοπαραγωγος.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.715
Πόντοι
2.356
Κατσε ρε παικτη, αυτος δηλ δεν ανηκει στο καρτελ που αισχροκερδει με τις πλατες του κυριακου; Υπαρχουν καλοι και κακοι σουπερμαρκεταδες;
Άστα αυτά τώρα εσύ.
Πιάσε καλύτερα καμία κουβέντα για πέπλα, βελα, τούλια και οργαντζες που τα παίζεις στα δάκτυλα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
Ετσι βγαινει το 150€ την εβδομαδα για εναν που ζει μονος του;
Εγώ χαλάω παραπάνω....και βασικά αν πάρεις από αυτά που είπα θα δώσεις 90ε μόνο στο χασάπη αλλά άστο αυτό

τώρα θες δηλαδή να σου κάνω λίστα σούπερ μάρκετ πως μαζεύονται τα 150ε? και αν στην κάνω τι θα γίνει?
Μαλιστα, νεα ειδικοτητα, πτηνοπαραγωγος.
εσύ ξέρεις και πως ζουν τα κοτόπουλα παραγωγής του λιντλ? τι λες ρε παιδί μου.....τελικα οι νεοδημοκράτες είστε μορφωμένοι σε όλα τα θέματα :confused:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.588
Πόντοι
506
Ξεκαθάρισαν πάντως ...

ότι το νερό για όποιον κάνει φυσιολογική κατανάλωση δεν θα ακριβύνει .......

για το μέσο νεοδημοκράτη δηλαδή ... που πίνει 3-4 ποτήρια νερό , ξυρίζεται με ηλεκτρική στεγνά
κάνει μπάνιο χριστούγεννα πάσχα δεκαπενταύγουστο και τον σκουπίζει με μωρομάντηλα
στις 7-8 μαλακίες που τραβάει ημερησίως .... εννοείται δεν έχει κήπο ..... ούτε γλάστρες ....
Eπίσης δε θα ακριβηνει για σχολεία, νοσοκομεία, δήμους κλπ που πληρώνουν με 2-3 χρόνια καθυστέρηση

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.715
Πόντοι
2.356
Καλη καρδια τυπε, οποιος αντεχει σοβαρες συζητησεις, δεν ειναι για ολους.
Αυτό σου λέμε όλοι, αλλά επιμένεις. Πάλι καλά να λες που είναι κι αυτός ο Saul εδώ και σου πιάνει πότε πότε την κουβέντα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.786
Πόντοι
6.946

Έρευνα ΕΒΕΘ: 93% των επιχειρήσεων-μελών του ΕΒΕΘ δυσκολεύονται να βρουν προσωπικό​

Τι λέει για αυτό ο Ηγέτης μας, τύποι μου, που ξέρει τι θα πει σκληρή δουλειά, με κάλους στα χέρια και 5 δισκοκήλες, και ένσημο να το ιδρώνεις; Ποιές είναι οι συμβουλές του;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.276
Πόντοι
5.506
Εγώ χαλάω παραπάνω....και βασικά αν πάρεις από αυτά που είπα θα δώσεις 90ε μόνο στο χασάπη αλλά άστο αυτό

τώρα θες δηλαδή να σου κάνω λίστα σούπερ μάρκετ πως μαζεύονται τα 150ε? και αν στην κάνω τι θα γίνει?

εσύ ξέρεις και πως ζουν τα κοτόπουλα παραγωγής του λιντλ? τι λες ρε παιδί μου.....τελικα οι νεοδημοκράτες είστε μορφωμένοι σε όλα τα θέματα :confused:
Οχι παικτη μου, εγω δεν παριστανω τον ταξιτζη εδω μεσα, εσυ ανεφερες κατι για λαμπες και τα συναφη.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.276
Πόντοι
5.506
Αυτό σου λέμε όλοι, αλλά επιμένεις. Πάλι καλά να λες που είναι κι αυτός ο Saul εδώ και σου πιάνει πότε πότε την κουβέντα.
Συνεχισε να γραφεις παπαριες τυπε για να αποφυγεις να απαντησεις, the field is all yours.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτο παντως που αλληλοπιπωνεστε πρεπει να το κοιταξετε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
Οχι παικτη μου, εγω δεν παριστανω τον ταξιτζη εδω μεσα, εσυ ανεφερες κατι για λαμπες και τα συναφη.
τότε προς η αναφορά στα 150ε και τις λάμπες?

μήπως ήθελες να κάνεις τον ταξιτζή αλλά κρατάς και μια πισινή επειδή μέχρι τώρα δεν σου έχει βγει ούτε 1 φορά? :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
Αυτο παντως που αλληλοπιπωνεστε πρεπει να το κοιταξετε.
θα σταματήσω τρο τρολλάρισμα για 2 λεπτά και θα σου πω ότι αυτό συμβαίνει επειδή

παραθέτεις κάτι που υποτίθεται ότι το θεωρείς λάθος...αλλά όχι με καμιά πληροφορία ή γνώμη για το σωστό...απλά πετάς ένα ειρωνικό τύπου ''α έτσι νομίζεις''?

και μετά όταν ο άλλος πάει να σου απαντήσει ξεβρακώνεσαι γιατί δεν φέρνεις κανένα επιχείρημα.

troll mode on ξανά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom