Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.274
Πόντοι
5.506
τότε προς η αναφορά στα 150ε και τις λάμπες?

μήπως ήθελες να κάνεις τον ταξιτζή αλλά κρατάς και μια πισινή επειδή μέχρι τώρα δεν σου έχει βγει ούτε 1 φορά? :confused:
Γιατι τα 150€ που συνεχιζεις να γραφεις ειναι του μυαλου σου και οσο τρολαρεις εσυ αλλο τοσο μπορω να τρολαρω και γω.

Αυτο με τον ταξιτζη ψαξτο μεσα σου, ασε με εμενα και τι μου εχει βγει ή οχι.
θα σταματήσω τρο τρολλάρισμα για 2 λεπτά και θα σου πω ότι αυτό συμβαίνει επειδή

παραθέτεις κάτι που υποτίθεται ότι το θεωρείς λάθος...αλλά όχι με καμιά πληροφορία ή γνώμη για το σωστό...απλά πετάς ένα ειρωνικό τύπου ''α έτσι νομίζεις''?

και μετά όταν ο άλλος πάει να σου απαντήσει ξεβρακώνεσαι γιατί δεν φέρνεις κανένα επιχείρημα.

troll mode on ξανά.
Σε κανονικο mode απλα να σου απαντησω πως επειδη καποια στιγμη καποιος κοβει κουβεντα μαζι σου δε σημαινει οτι ξεμεινε απο αποψη ή επιχειρηματα, απλα οπως καταλαβαινεις, ψαξε λιγο και το ιστορικο συζητησεων σου κανενας* δεν εχει καταφερει να βγαλει ακρη μαζι σου, εκτος οτι δε στριβεις ουτε με χειροφρενο εχεις και μια δικη σου εμμονη να πρεπει να πεισεις τον απεναντι πως εχεις μονο εσυ δικιο.

*κανενας νορμαλ προφανως, το οτι εχετε μαζευτει 5-10 ηλιθιοι και πιπωνεστε με μανια δε σημαινει οτι ολοι ειναι σαν και εσας.

Αν θελεις γραφε κατι για τις λαμπες των λιντλ που μεγαλωνουν κοτοπουλα, δειχνει ενδιαφερον.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.925
Πόντοι
3.656
Γιατι τα 150€ που συνεχιζεις να γραφεις ειναι του μυαλου σου και οσο τρολαρεις εσυ αλλο τοσο μπορω να τρολαρω και γω.

Αυτο με τον ταξιτζη ψαξτο μεσα σου, ασε με εμενα και τι μου εχει βγει ή οχι.
Ωραία όταν μου γράψεις μια λίστα με τα μισά λεφτά για να ζήσει ανθρώπινα(όχι φτωχικά) 1 άνθρωπος για 7 μέρες...με φαγητά, καθαριστικά κτλπ τότε τα ξανά λέμε. Αλλά δεν θα γράψεις γιατί δεν ξέρεις τις τιμές.

μες λες ταξιτζή αλλά εκτός από την βιομηχανία των πουλερικών ξέρεις και από ψυχολογία? :confused:

Σε κανονικο mode απλα να σου απαντησω πως επειδη καποια στιγμη καποιος κοβει κουβεντα μαζι σου δε σημαινει οτι ξεμεινε απο αποψη ή επιχειρηματα, απλα οπως καταλαβαινεις, ψαξε λιγο και το ιστορικο συζητησεων σου κανενας* δεν εχει καταφερει να βγαλει ακρη μαζι σου, εκτος οτι δε στριβεις ουτε με χειροφρενο εχεις και μια δικη σου εμμονη να πρεπει να πεισεις τον απεναντι πως εχεις μονο εσυ δικιο.

*κανενας νορμαλ προφανως, το οτι εχετε μαζευτει 5-10 ηλιθιοι και πιπωνεστε με μανια δε σημαινει οτι ολοι ειναι σαν και εσας.

Αν θελεις γραφε κατι για τις λαμπες των λιντλ που μεγαλωνουν κοτοπουλα, δειχνει ενδιαφερον.
Τύπε....σε μια απόπειρα να σου απαντήσω σοβαρά....πραγματικά δεν συμφωνώ εύκολα...αλλά αυτό δεν το κάνει κανένας...και σε προκαλώ να μου βάλεις 2 περιπτώσεις που εσύ ή ο οποιοσδήποτε άλλος εδώ έγραψε ''έχεις δίκιο και εγώ άδικο''. Άντε για βάλε να δούμε? Εσύ πόσες φορές έχεις βγάλει άκρη και με ποιον????

Με άλλους όμως κάνω κανονικές συζητήσεις και ας μην καταλήγουμε κάπου...εσύ οι μόνες συζητήσεις που συμμετέχεις (από αυτά που έχω δει) περιορίζονται στο να κράξεις κάποιον, να βριστείς ή να ειρωνευτείς. Δεν έχω δει να συζητάς με επιχειρήματα εκτός από κάτι μισές ''αλήθειες'' που δεν τις έχεις κατανοήσει κιόλας.

οπότε και επειδή πάει 12 η ώρα....δεν σε προσκάλεσα εγώ να συζητήσεις για τα κοτόπουλα του λίντλ και τα 150ε...εσύ έκανες την παράθεση γράφοντας κάτι που πήγες να βγεις από πάνω. Όλα κομπλέ μέχρι εδώ....

ή φέρε κανένα επιχείρημα...ή ακόμα και να μη φέρεις δέξου το τρολλάρισμα που δέχονται όλοι. Σε κάθε περίπτωση μην κάνεις λες και σου πήρανε το μπιφτέκι :confused::confused::confused:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.391
Πόντοι
3.936
κανενας νορμαλ προφανως, το οτι εχετε μαζευτει 5-10 ηλιθιοι και πιπωνεστε με μανια δε σημαινει οτι ολοι ειναι σαν και εσας
Για την ωρα εσύ πιπωνεις τους γάιδαρους του χωριού σου για προθέρμανση πριν βατεψουν την γαιδουρα.
Για πες μας τώρα ποσα υποχρεωτικά τσιμπηματα σου έχωσε ο δικός σου; Ξέρεις αυτός που τα έκανε όλα με το καπάκι της βελόνας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.274
Πόντοι
5.506
Ωραία όταν μου γράψεις μια λίστα με τα μισά λεφτά για να ζήσει ανθρώπινα(όχι φτωχικά) 1 άνθρωπος για 7 μέρες...με φαγητά, καθαριστικά κτλπ τότε τα ξανά λέμε. Αλλά δεν θα γράψεις γιατί δεν ξέρεις τις τιμές.

μες λες ταξιτζή αλλά εκτός από την βιομηχανία των πουλερικών ξέρεις και από ψυχολογία? :confused:

Τύπε....σε μια απόπειρα να σου απαντήσω σοβαρά....πραγματικά δεν συμφωνώ εύκολα...αλλά αυτό δεν το κάνει κανένας...και σε προκαλώ να μου βάλεις 2 περιπτώσεις που εσύ ή ο οποιοσδήποτε άλλος εδώ έγραψε ''έχεις δίκιο και εγώ άδικο''. Άντε για βάλε να δούμε? Εσύ πόσες φορές έχεις βγάλει άκρη και με ποιον????

Με άλλους όμως κάνω κανονικές συζητήσεις και ας μην καταλήγουμε κάπου...εσύ οι μόνες συζητήσεις που συμμετέχεις (από αυτά που έχω δει) περιορίζονται στο να κράξεις κάποιον, να βριστείς ή να ειρωνευτείς. Δεν έχω δει να συζητάς με επιχειρήματα εκτός από κάτι μισές ''αλήθειες'' που δεν τις έχεις κατανοήσει κιόλας.

οπότε και επειδή πάει 12 η ώρα....δεν σε προσκάλεσα εγώ να συζητήσεις για τα κοτόπουλα του λίντλ και τα 150ε...εσύ έκανες την παράθεση γράφοντας κάτι που πήγες να βγεις από πάνω. Όλα κομπλέ μέχρι εδώ....

ή φέρε κανένα επιχείρημα...ή ακόμα και να μη φέρεις δέξου το τρολλάρισμα που δέχονται όλοι. Σε κάθε περίπτωση μην κάνεις λες και σου πήρανε το μπιφτέκι :confused::confused::confused:
Οπως σου τα εχω γραψει. Επι της ουσιας ακομα περιμενω μια απαντηση πως μεγαλωνουν τα κοτοπουλα απο τα λιντλ. Τιμες εχει αναλαβει να σου παραθεσει ο νταιμας, εμενα προσωπικα το εβδομαδιαιο σ/μ μου δεν ξεπερναει το 100ρικο σε φυσιολογικες συνθηκες. Εσυ αν παιρνεις κωλοχαρτα, χλωρινες και λοιπα καθαριστικαΚΑΘΕ εβδομαδα ή αν τρως καθε μερα αστακο, μπλακ ανγκους, γαριδες τεμπουρα, ροφο και λαβρακι ειναι αλλο ζητημα. Τωρα αν περιμενεις να σου γραψω κατεβατο, μια οδοντοκρεμα 4,32€, 20 φετες γαλοπουλα βραστη 3,87 ευρω κλπ, σορυ κιολας, δεν τα αποστηθιζω ουτε με απασχολουν.

Οι «κανονικες συζητησεις» ειναι με τον χοντρουλη, τον σκοτ, κατι νιο και δε συμμαζευεται; Αστο, συζητα με αυτους κανονικα, δε σε ξαναπαραθετω για να μη σε κοροιδευουνε κιολας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καπακι εμφανιστηκε και ο σουρωμενακιας βλαξ.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.712
Πόντοι
2.356
Συνεχισε να γραφεις παπαριες τυπε για να αποφυγεις να απαντησεις, the field is all yours.
Μη μου εκνευριζεσαι γιατί γεμίζεις ρυτίδες κι αυτές δεν κρύβονται με το μακιγιάζ. Θα δείχνεις χάλια στην τελετή.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.274
Πόντοι
5.506
Μη μου εκνευριζεσαι γιατί γεμίζεις ρυτίδες κι αυτές δεν κρύβονται με το μακιγιάζ. Θα δείχνεις χάλια στην τελετή.
Πω πω, ποση ευφυια μπορει να κρυβεις μεσα στο κρανιο σου….

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.925
Πόντοι
3.656
Οπως σου τα εχω γραψει. Επι της ουσιας ακομα περιμενω μια απαντηση πως μεγαλωνουν τα κοτοπουλα απο τα λιντλ. Τιμες εχει αναλαβει να σου παραθεσει ο νταιμας, εμενα προσωπικα το εβδομαδιαιο σ/μ μου δεν ξεπερναει το 100ρικο σε φυσιολογικες συνθηκες. Εσυ αν παιρνεις κωλοχαρτα, χλωρινες και λοιπα καθαριστικαΚΑΘΕ εβδομαδα ή αν τρως καθε μερα αστακο, μπλακ ανγκους, γαριδες τεμπουρα, ροφο και λαβρακι ειναι αλλο ζητημα. Τωρα αν περιμενεις να σου γραψω κατεβατο, μια οδοντοκρεμα 4,32€, 20 φετες γαλοπουλα βραστη 3,87 ευρω κλπ, σορυ κιολας, δεν τα αποστηθιζω ουτε με απασχολουν.

Οι «κανονικες συζητησεις» ειναι με τον χοντρουλη, τον σκοτ, κατι νιο και δε συμμαζευεται; Αστο, συζητα με αυτους κανονικα, δε σε ξαναπαραθετω για να μη σε κοροιδευουνε κιολας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καπακι εμφανιστηκε και ο σουρωμενακιας βλαξ.

Ρε με το λιντλ έχεις φάει κόλλημα μήπως δουλεύεις στο χασάπικο του και φοβάσαι μη πουν τίποτα για τα κοτόπουλα που κόβεις? :2funny::2funny::2funny:

Τώρα αυτά που γράφει ο ντάιμας αν τα πάρεις στα σοβαρά άστο....

επίσης εγώ δεν ψωνίζω από λιντλ....αλλά αν κάτσω και τα βάλω όλα μαζί όσα θα ήθελε ένας άνθρωπος για να ζήσει καλά για 7 μέρες ξεπερνάει το 100ρικο. Εκτός αν φτιάχνει μια κατσαρόλα φακές και την τρώει 3 μέρες. Τότε οκ είμαστε εντάξει...αλλά αν θέλει να φάει και να πιεί κανονικά και όχι σαν ζητιάνος πρέπει να δώσει πάνω από 100 ευρώ.

Σημείωση : το λαβράκι είναι φτηνό :confused:

Εγώ από όσο θυμάμαι τις περισσότερες συζητήσεις τις έχω κάνει με άτομα που διαφωνούν μαζί μου και συμφωνείς εσύ μαζί τους. Παρέθεσε ότι θέλεις απλά να δέχεσαι τις ανάλογες απαντήσεις. Σιγά μη κάνεις και απεργία πείνας στο μπου.κομ για τις παραθέσεις :tooth:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.606
Πόντοι
9.931

Ειδικότερα, στην εκτίμηση ψήφου, η
ΝΔ συγκεντρώνει 29,8% έναντι
15,7% το ΠΑΣΟΚ
Ελληνική Λύση 10,9%
ΚΚΕ 9,7%
ΣΥΡΙΖΑ 9,5%
Φωνή Λογικής 5,4%
Πλεύση Ελευθερίας 5,3%
Νίκη 4,4% Νέα Αριστερά 2,6%
ΜέΡΑ25 1,8%
Σπαρτιάτες 1%

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.925
Πόντοι
3.656
ξεροχύνω με νίκη και σπαρτιάτες που παίρνουν ποσοστά και οι βουλευτές τους αγνοούνται από τη μέρα που μπήκαν στη βουλή και ξεκίνησε να πέφτει ο μισθός δεν τους έχει ξανάδει κανένας :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.274
Πόντοι
5.506
Ρε με το λιντλ έχεις φάει κόλλημα μήπως δουλεύεις στο χασάπικο του και φοβάσαι μη πουν τίποτα για τα κοτόπουλα που κόβεις? :2funny::2funny::2funny:

Τώρα αυτά που γράφει ο ντάιμας αν τα πάρεις στα σοβαρά άστο....

επίσης εγώ δεν ψωνίζω από λιντλ....αλλά αν κάτσω και τα βάλω όλα μαζί όσα θα ήθελε ένας άνθρωπος για να ζήσει καλά για 7 μέρες ξεπερνάει το 100ρικο. Εκτός αν φτιάχνει μια κατσαρόλα φακές και την τρώει 3 μέρες. Τότε οκ είμαστε εντάξει...αλλά αν θέλει να φάει και να πιεί κανονικά και όχι σαν ζητιάνος πρέπει να δώσει πάνω από 100 ευρώ.

Σημείωση : το λαβράκι είναι φτηνό :confused:

Εγώ από όσο θυμάμαι τις περισσότερες συζητήσεις τις έχω κάνει με άτομα που διαφωνούν μαζί μου και συμφωνείς εσύ μαζί τους. Παρέθεσε ότι θέλεις απλά να δέχεσαι τις ανάλογες απαντήσεις. Σιγά μη κάνεις και απεργία πείνας στο μπου.κομ για τις παραθέσεις :tooth:
Τρικυμια.

Σε ρωτησα για τα κοτοπουλα των λιντλ που «μεγαλωνουν κατω απο μια λαμπα».

Δεν ανεφερα για ψωνια ή τιμες λιντλ.

Αν με ενα 100ρικο νομιζεις οτι ζεις μονο με φακες εσυ κανεις κατι λαθος.

Συζητηση νοειται οταν ανταλλασουμε αποψεις, το να παραθετεις μια αποψη, γνωμη, οπτικη σου και να το θεωρεις θεσφατο δεν αφηνει περιθωριο συζητησης.
Και στο κορυφαιο, πηγαινε μια βολτα απο τα ενημερωτικα να δεις τι γινεται εκει στην κασελακειαδα που εχεις δηλωσει και προθυμος να ψηφισεις γιατι «η νδ του κυριακου ειναι οτι χειροτερο εχει περασει ως κυβερνηση».

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.274
Πόντοι
5.506
Έλα, τέρμα για σήμερα. Αύριο πάλι θα κάνουμε χάζι μαζί σου.
Προφανως, ας ξεχαστει λιγακι οτι δε μπορεις να εξηγησεις πως γινεται να εκθειαζεις τη σταση του κυριου Σκλαβενιτη ο οποιος υπο αλλες συνθηκες θεωρειται πλουτοκρατης που αισχροκερδει εις βαρος του Ελληνικου λαου.

Καληνυχτα κοτα λειρατη.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.712
Πόντοι
2.356
Προφανως, ας ξεχαστει λιγακι οτι δε μπορεις να εξηγησεις πως γινεται να εκθειαζεις τη σταση του κυριου Σκλαβενιτη ο οποιος υπο αλλες συνθηκες θεωρειται πλουτοκρατης που αισχροκερδει εις βαρος του Ελληνικου λαου.

Καληνυχτα κοτα λειρατη.
Καληνύχτα νυφουλα μου.
Όνειρα γλυκά.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.712
Πόντοι
2.356
Καληνυχτα Ταιλερ.
Να σου πω νυφουλα μου.....
Εμένα βρήκες για να μου ζαλισεις τ' αρχίδια βραδιάτικα;
Τέλος είπαμε, καληνύχτα είπαμε, τι στην ευχή;
Ελληνικά δεν καταλαβαίνεις;
Ψάξε βρες κάναν άλλον να του σκοτισεις το κεφάλι.
Είπαμε, αύριο πάλι με την πάρτη σου.
Άντε, πέσε για ύπνο τώρα.
Τέλος είπαμε.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.925
Πόντοι
3.656
Τρικυμια.

Σε ρωτησα για τα κοτοπουλα των λιντλ που «μεγαλωνουν κατω απο μια λαμπα».

Δεν ανεφερα για ψωνια ή τιμες λιντλ.

Αν με ενα 100ρικο νομιζεις οτι ζεις μονο με φακες εσυ κανεις κατι λαθος.

Συζητηση νοειται οταν ανταλλασουμε αποψεις, το να παραθετεις μια αποψη, γνωμη, οπτικη σου και να το θεωρεις θεσφατο δεν αφηνει περιθωριο συζητησης.
Και στο κορυφαιο, πηγαινε μια βολτα απο τα ενημερωτικα να δεις τι γινεται εκει στην κασελακειαδα που εχεις δηλωσει και προθυμος να ψηφισεις γιατι «η νδ του κυριακου ειναι οτι χειροτερο εχει περασει ως κυβερνηση».
ρε εισαι με τα καλά σου? θα κάτσω να σου απαντήσω για τις λάμπες των λιντλ που το έγραψα ως τρολλάρισμα? και το πήρες εσύ να το τεντώσεις για να βγεις απο πάνω? Αυτό σου λέω τόση ώρα και δε το παίρνεις χαμπάρι....τώρα κατάλαβες?????

Πως δεν ανέφερες για τιμές...είπες ότι τα λέει όλα ωραία και καλά ο ντάιμας....ο οποίος ξέρει μόνο τις τιμές των λιντλ και του κάδου ανακύκλωσης.

Αν ένας άνθρωπος ψωνίσει ότι χρειάζεται από το σούπερ μάρκετ....ναι...διότι θα βάλεις μέσα και τους καφέδες σου....και το πρωινό σου, και το μεσημεριανό, και το βραδινό...και τις μαλακίες σου γλυκά γιαούρτια δε ξέρω τι σκατά τρώει ο καθένας...νερά...χυμούς...παπαριές...και μετά θα βάλεις και τα καθαριστικά που όταν παίρνεις από μόνα τους βγάζουν 1 πενηντάρικο...δεν έχει σημασία που τα παίρνεις 1 φορά το μήνα ή 2...θα τα βάλεις αναλογικά σε κάθε βδομάδα. Αν λοιπόν τα βάλεις αυτά όλα και με γνώμονα ότι δεν θες να ζεις φτωχικά αλλά να περνάς καλά σε λογικά πλαίσια...θα το ξεπεράσεις το 100ρικο.

Τώρα αν θα είναι 120 ή 130 ή 115 ανάλογα με την κίνηση δεν έχει σημασία. Άσε που ήταν άλλο εντελώς το νόημα του ποστ μου...αλλά χέστο και αυτό.

Όλοι τη γνώμη τους θέσφατο την θεωρούν και πρώτος από όλους εσύ που πριν καν την συζήτηση ξεκινάς το κράξιμο

τα έχουμε πει μη τα ξανά λέμε θα ψήφιζα ακόμα και μια αμοιβάδα σε σχέση με τους αποδεδειγμένα εγκληματίες των τεμπών. Λυπάμαι αλλά δεν ψηφίζω εγκληματίες.

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.486
Πόντοι
3.506
Σαν την ξενομανία του νεοέλληνα δεν έχει πουθενά...οι Τουρκαλαδες δεν νομίζω να έχουν τέτοια θέματα.
Τα μεμέτια οχι μόνο δεν προσπαθούν να μιλήσουν άλλη γλώσσα, αλλά απαιτούν οι αλλοι να μιλάνε τη γλώσσα τους.!
Πρόσφατα απαίτησαν απο τον ΟΗΕ (και το πέτυχαν) η Τουρκία να αποκαλείται διεθνώς οχι Turkey αλλα Türkiye όπως ακριβώς ειναι στα Τουρκικά!
Ετσι ενώ παλιά οι ξένοι γελούσαν με το Turkey (γιατι στα Αγγλικά σημαίνει γαλοπούλα), τώρα γελάνε με μας , γιατί κάτι κλόουν τύπου Τσίπρα και Άδωνη ντρέπονται να μιλήσουν τη γλωσσα τους.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.783
Πόντοι
6.166
459134687_504047852377007_8910153517159614900_n.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.274
Πόντοι
5.506
ρε εισαι με τα καλά σου? θα κάτσω να σου απαντήσω για τις λάμπες των λιντλ που το έγραψα ως τρολλάρισμα? και το πήρες εσύ να το τεντώσεις για να βγεις απο πάνω? Αυτό σου λέω τόση ώρα και δε το παίρνεις χαμπάρι....τώρα κατάλαβες?????
Ως τρολαρισμα πλεον, δεκτο. Απλα υπηρχαν κατα καιρους κατι αμοιβαδες που ισχυριζοντουσαν πως τα κοτοπουλα τα εχουν ολο το βραδυ με ανοιχτα φωτα για να γεννανε τα μεν τρια αυγα την ημερα ενω τα αλλα να γινονται 5 κιλα σε 40 μερες.
Πως δεν ανέφερες για τιμές...είπες ότι τα λέει όλα ωραία και καλά ο ντάιμας....ο οποίος ξέρει μόνο τις τιμές των λιντλ και του κάδου ανακύκλωσης.
Δεν ειπα πουθενα «ωραια», ειπα τα αναγραφει ο νταιμας. Με φυλλαδια και παραθεσεις.
Αν ένας άνθρωπος ψωνίσει ότι χρειάζεται από το σούπερ μάρκετ....ναι...διότι θα βάλεις μέσα και τους καφέδες σου....και το πρωινό σου, και το μεσημεριανό, και το βραδινό...και τις μαλακίες σου γλυκά γιαούρτια δε ξέρω τι σκατά τρώει ο καθένας...νερά...χυμούς...παπαριές...και μετά θα βάλεις και τα καθαριστικά που όταν παίρνεις από μόνα τους βγάζουν 1 πενηντάρικο...δεν έχει σημασία που τα παίρνεις 1 φορά το μήνα ή 2...θα τα βάλεις αναλογικά σε κάθε βδομάδα. Αν λοιπόν τα βάλεις αυτά όλα και με γνώμονα ότι δεν θες να ζεις φτωχικά αλλά να περνάς καλά σε λογικά πλαίσια...θα το ξεπεράσεις το 100ρικο.
Ετσι ναι. Αυτο ειναι ρεαλιστικο, αλλος 110, αλλος 120 εχουν μια βαση, δεν ειπαμε για ποσα μαχαραγια αλλα δε φυτοζωεις κιολας, το 150 που εγραψες αρχικα «για να μη φυτοζωεις» το θεωρησα υπερβολικο, συγνωμμη κιολας.
Τώρα αν θα είναι 120 ή 130 ή 115 ανάλογα με την κίνηση δεν έχει σημασία. Άσε που ήταν άλλο εντελώς το νόημα του ποστ μου...αλλά χέστο και αυτό.

Όλοι τη γνώμη τους θέσφατο την θεωρούν και πρώτος από όλους εσύ που πριν καν την συζήτηση ξεκινάς το κράξιμο
Ναι, οταν βλεπω καθε μερα, απο το πρωι, τους ιδιους και τους ιδιους, να ψαχνουν απο την μικροτερη εως τη μεγαλυτερη παπαρια που θα διαβασουν ή που εχει κανει ή πει οποιοσδηποτε της κυβερνησης, ε σηκωνει κραξιμο.
Για την ακριβεια, το περισσοτερο κραξιμο αφορα το γεγονος πως εχετε αναγαγαει την κλαψα και το κραξιμο επι παντος σε τροπο ζωης.
τα έχουμε πει μη τα ξανά λέμε θα ψήφιζα ακόμα και μια αμοιβάδα σε σχέση με τους αποδεδειγμένα εγκληματίες των τεμπών. Λυπάμαι αλλά δεν ψηφίζω εγκληματίες.

Αποδεδειγμενα και εγκληματιες ειναι γνωμη σου. Μην το αναλυσουμε περαιτερω, εχει χιλιοσυζητηθει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom