Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Giankos2525

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
31
Πόντοι
0
Δεν αποδίδεις φόρους φίλε. Μηδενικό εκκαθαριστικό έχετε όλοι οι μισθωτοί ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ.

Πληρώνουν εργοδοτικές εισφορές για εσάς και ΦΜΥ οι εργοδότες σας , που έχουν κέρδος.
Γιατί αν δεν είχαν τη δαπάνη του μισθού σας, το ποσό αυτό θα φορολογούνταν με 44% .
Οι εισφορές και ο ΦΜΥ, είναι λιγότερες.

Όλοι οι μισθωτοί αν δεν έχετε ΕΝΦΙΑ, έχετε μηδενικό εκκαθαριστικό .
Τα υπόλοιπα είναι μαλακίες για να σας στρέφουν εναντίον των επαγγελματιών .

Το παιχνίδι του διχασμού, το ξέρουν καλά κάποιοι.

Από το 1915.
Επειδή ξεκίνησες τις εξυπνάδες, αν δεν απέδιδε τις εισφορές μου κατευθείαν ο επαγγελματίας στο κράτος σε ποιον θα κατέληγε το σύνολο του μισθού. Επίσης οι ασφαλιστικές εισφορές είναι διάφοροι του φόρου εισοδήματος. Κανένα φόρο δεν αποδίδεις. Ο φόρος εισοδήματος για τα φυσικά πρόσωπα αφορά αυτά και μόνο και δεν έχει καμία σχέση με την εργασιακή σχέση. Και θα πω το εξής παράδειγμα. Φόρος εισοδήματος επιβάλεται στα φυσικά πρόσωπα επί του συνόλου του εισοδήματος τους, το οποίο μπορεί να προέρχεται από διαφορετικές πηγές. Επομένως, αν εγώ έχω εισόδημα ως μισθωτός πέρα από την εργασία μου και από άλλες πηγές θα φορολογηθώ και για αυτές και προφανώς κανένα αφεντικό μου δεν θα τα πληρώσει. Ο ΕΝΦΙΑ είναι ξεχωριστός φόρος επί ακίνητης περιουσίας και δεν έχει καμία σχέση με το εισόδημα. Δεν ξέρω τι σου έχουν πει οι μισθωτοί σου επίσης (σίγουρα θα είσαι κακοπληρωτης δίνοντας βασικό μισθό και επομένως απαλλάσσονται του φόρου εισοδήματος), οι υπόλοιποι μισθωτοί κανονικά πληρώνουμε φόρους. Το εκκαθαριστικό μας βγαίνει αυτομάτως.

Δεν χρειάζομαι κανένα παιχνίδι διχασμού. Γνωρίζω πολύ καλά το παιχνίδι του εργοδότη και του εργαζόμενου και της εκμετάλλευσης του. Το έχω βιώσει πολλές φορές. Και μην ακούσω για επιχειρηματικό ρίσκο. Ο πρώτος που την πληρώνει πάλι είναι ο μισθωτός. Αυτός θα απολυθεί γιατί η επιχείρηση δεν βγαίνει. Αυτού ο μισθός θα κοπεί επειδή η επιχείρηση δεν βγαίνει. Αυτός θα πρέπει να είναι ο υπεύθυνος να τρέξει και να βάλει πλάτη, γιατί η επιχείρηση δεν βγαίνει. Προφανώς ο επιχειρηματίας θα απολύσει όλους τους υπαλλήλους, θα κλείσει την επιχείρηση και μετά θα σκεφτεί ότι δεν ήταν απαραίτητες οι διακοπές στην Ελβετία.

Πολύ βολικό είναι μάστορα να τα έχω καλά με τα αφεντικά και να αγωνίζομαι όλη τη μέρα για το κέρδος τους. Έτσι;

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.940
Πόντοι
6.166
ντάξει ρε φίλε ας μην κάνουμε τίποτα γιατί υπάρχουν γύφτοι και νονοί της νύχτας.
μόνο στην ελλάδα δλδ αυτοί, οι άλλες χώρες τους έχουν κηρύξει πόλεμο και τον κέρδισαν :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

που τα βρίσκεις όλα αυτά τα σούργελα? :confused::grin::grin:
Δεν μας ενδιαφερει τι κανουν η αλλες χωρες και εδω ειναι η Κολομβια της Ευρωπης φτιαξε την ανομια που γινεται της Ποπης αν εχεις κοτσια οριζοντια και μην τα παιρνεις απο εκει που μπορεις , οπως ο Μπουλης του σχολειου που κανει μαγκιες στους αδυναμους .Ετσι θα παιρνει τα παπαρια μου και θα βαραμε πιστολιες παντου οπου μπορουμε .

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.037
Πόντοι
3.656
Επειδή ξεκίνησες τις εξυπνάδες, αν δεν απέδιδε τις εισφορές μου κατευθείαν ο επαγγελματίας στο κράτος σε ποιον θα κατέληγε το σύνολο του μισθού. Επίσης οι ασφαλιστικές εισφορές είναι διάφοροι του φόρου εισοδήματος. Κανένα φόρο δεν αποδίδεις. Ο φόρος εισοδήματος για τα φυσικά πρόσωπα αφορά αυτά και μόνο και δεν έχει καμία σχέση με την εργασιακή σχέση. Και θα πω το εξής παράδειγμα. Φόρος εισοδήματος επιβάλεται στα φυσικά πρόσωπα επί του συνόλου του εισοδήματος τους, το οποίο μπορεί να προέρχεται από διαφορετικές πηγές. Επομένως, αν εγώ έχω εισόδημα ως μισθωτός πέρα από την εργασία μου και από άλλες πηγές θα φορολογηθώ και για αυτές και προφανώς κανένα αφεντικό μου δεν θα τα πληρώσει. Ο ΕΝΦΙΑ είναι ξεχωριστός φόρος επί ακίνητης περιουσίας και δεν έχει καμία σχέση με το εισόδημα. Δεν ξέρω τι σου έχουν πει οι μισθωτοί σου επίσης (σίγουρα θα είσαι κακοπληρωτης δίνοντας βασικό μισθό και επομένως απαλλάσσονται του φόρου εισοδήματος), οι υπόλοιποι μισθωτοί κανονικά πληρώνουμε φόρους. Το εκκαθαριστικό μας βγαίνει αυτομάτως.

Δεν χρειάζομαι κανένα παιχνίδι διχασμού. Γνωρίζω πολύ καλά το παιχνίδι του εργοδότη και του εργαζόμενου και της εκμετάλλευσης του. Το έχω βιώσει πολλές φορές. Και μην ακούσω για επιχειρηματικό ρίσκο. Ο πρώτος που την πληρώνει πάλι είναι ο μισθωτός. Αυτός θα απολυθεί γιατί η επιχείρηση δεν βγαίνει. Αυτού ο μισθός θα κοπεί επειδή η επιχείρηση δεν βγαίνει. Αυτός θα πρέπει να είναι ο υπεύθυνος να τρέξει και να βάλει πλάτη, γιατί η επιχείρηση δεν βγαίνει. Προφανώς ο επιχειρηματίας θα απολύσει όλους τους υπαλλήλους, θα κλείσει την επιχείρηση και μετά θα σκεφτεί ότι δεν ήταν απαραίτητες οι διακοπές στην Ελβετία.

Πολύ βολικό είναι μάστορα να τα έχω καλά με τα αφεντικά και να αγωνίζομαι όλη τη μέρα για το κέρδος τους. Έτσι;
Υπάρχει η επιλογή να μην σου παρακρατά ο εργοδότης σου τον ΦΜΥ και να τον αποδίδεις εσύ στο τέλος του χρόνου. Γιατί δεν το ζητάς? Βέβαια αν γινόταν αυτό γενικά θα έβλεπες τα φέσια στην εφορία βροχή.....

Ο φόρος εισοδήματος δεν έχει να κάνει μόνο με τον μισθό σου επίσης....αν εσύ παίρνεις 10 χιλιάρικα το χρόνο από τόκους θα φορολογηθούν...αν παίρνεις και ενοίκια φορολογούνται και αυτά...αλλά η μισθωτή σου εργασία έχει πολύ μικρό φόρο....οι εισφορές δεν έχουν να κάνουν με τον εργοδότη σου..σε σένα πάνε...στην σύνταξη και την περίθαλψη σου...και μάλιστα αν ο εργοδότης σου δεν τις αποδώσει έχει ΠΟΙΝΙΚΟ δικαστήριο.

Εσύ αν δεν έχει λεφτά ο εργοδότης και δεν τις αποδώσει τις λαμβάνεις σε κάθε περίπτωση. Προσωπικά θα προτιμούσα να δίνω τα λεφτά όλα στον εργαζόμενο και ας πλήρωνε ότι του κατέβει...οι μισοί θα έμεναν χωρίς ασφάλιση....

Δεν υπάρχει παιχνίδι εργοδότη εργαζόμενου....υπάρχει η συμφωνία που έχετε κάνει...αν δεν θες να δουλεύεις για το κέρδος του εργοδότη σου πρέπει να παραιτηθείς....όπως και αυτός αν δεν έχει δουλειά πρέπει να σε απολύσει...γιατί ούτε αυτός θέλει να πληρώνει ενώ δεν έχει δουλειά. Από την άλλη αν η επιχείρηση δεν έχει δουλειά εσύ θα χάσεις 1-2 μισθούς και αυτός θα χάσει όλη του την περιουσία....οπότε θα έλεγα ότι υπάρχει πραγματικό ρίσκο.

Αν ήταν να τα τρώτε μαζί θα έπρεπε να έχεις πάρει και εσύ δάνειο να βάλεις 100-200Κ και να πάρεις μερίδιο της εταιρείας και μετά να έχεις και εσύ κέρδος από την εργασία....αλλά θα έπρεπε να πάρεις και τις ευθύνες....που σημαίνει να ξυπνας και να κοιμάσαι με τις σκοτούρες....αν όχι τότε μπορείς να μείνεις στην μισθωτή εργασία με λίγες ευθύνες και συγκεκριμένα κέρδη :confused:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.940
Πόντοι
6.166
458475595_500707849377674_2106421201609595965_n.jpg

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.191
Πόντοι
2.356
προφανώς τον πειράζει

αφού έχει κλείσει τα βιβλία και κάνει σφραγίσματα στο υπόγειο του :tooth:
Ο Τέλης λέγεται Λάκης και είναι λαμογιο-οδοντίατρος; :2funny:

Κλαίω :2funny:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.365
Πόντοι
3.656
Eιναι το λογισμικο της εφοριας μην σε βαλει στο ματι .Εχω φιλαρακι με τρια παιδια τον εβαλε στο ματι του τραβαει προστιμο τριαντα δυο χηνες παρακαλαω παει στην εφοριακο το βλεπει ολο το προφιλ δυστυχως εισαι ατυχος του λεει και το μειωνει στα εικοσι εξι .Μου λεει Καλλιμαχε η τραβαω λουκετο η τους διωχνω και εδιωξε δυο υπαλληλους τον βοηθαω εγω οταν μπορω η μανα του γαμησετα .
Τον βοηθαγα την αλλη φορα στο κουβαλημα και σκαει επιθεωρηση εργασιας τα παραταω μην φαμε και απο εκει προστιμο .Να φριξει το σκυλι σου λεω.
Τυπε μου εχω κανα δυο αποριες...
1)Για ποιο λογο να τον "βαλει στο ματι" το λογισμικο?
2)Γιατι ο κακος εφοριακος οταν ειδε το προφιλ του φιλου σου δεν το μηδενισε,αλλα το μειωσε στα 26?
3)Που ακριβως ειναι η ατυχια του φιλου σου?

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.191
Πόντοι
2.356
Η Αχτσιόγλου ήταν καλή επιλογή μόνον για την κυβέρνηση.
Αχρωμη, άοσμη, αδιαφορη, με ιδέες του προπερασμένου αιώνα.
Η καλύτερη "αντιπολίτευση" θα ήταν για το Μητσοτάκη.
Αν ηταν άξια λόγου θα τραβούσε ψήφους στο νέο κόμμα.
Ενώ ο Κασσελάκης έχει ιδέες του τωρινού αιώνα, τύπε; Σοβαρά;

Έξυπνος άνθρωπος είσαι, οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν "τράβηξε" διότι έφυγε απ' το μαντρί.

Ούτε η 1η φορά είναι που το έχουμε δει αυτό το έργο, ούτε η τελευταία.

Θα δούμε όμως στις βουλευτικές του '27, τύπε. Μέχρι τότε, δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει καν Σύριζα.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.940
Πόντοι
6.166
Τυπε μου εχω κανα δυο αποριες...
1)Για ποιο λογο να τον "βαλει στο ματι" το λογισμικο?
2)Γιατι ο κακος εφοριακος οταν ειδε το προφιλ του φιλου σου δεν το μηδενισε,αλλα το μειωσε στα 26?
3)Που ακριβως ειναι η ατυχια του φιλου σου?
Δεν εγραψα για κακη εφοριακο αντιθετα τον βοηθησε να ριξει το ποσο . Τον εβαλε στο ματι αρα ηταν ατυχος με καποσους χιλιαδες δεν θυμαμαι τον αριθμο γιατι εβγαλε δυο χρονιες ζημια .
Καθε μηνα μαζι με την δοση του προστιμου δινει στο κρατος κοντα στα δυο χιλιαρικα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Ενώ ο Κασσελάκης έχει ιδέες του τωρινού αιώνα, τύπε; Σοβαρά;

Έξυπνος άνθρωπος είσαι, οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν "τράβηξε" διότι έφυγε απ' το μαντρί.

Ούτε η 1η φορά είναι που το έχουμε δει αυτό το έργο, ούτε η τελευταία.

Θα δούμε όμως στις βουλευτικές του '27, τύπε. Μέχρι τότε, δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει καν Σύριζα.
Την έχεις ακούσει την Έφη να αναπτύσσει τα σταλινικα της;
Από την απάντησή σου υποθέτω όχι.
Ο Κασσελάκης σαφώς και έχει επαφή με το τώρα, μόνο που δεν είναι πολιτικός και δεν πρόκειται να γίνει. Γι αυτό άλλωστε τον τρώνε οσονουπω.
Έκαναν ένα πείραμα στο ΣΥΡΙΖΑ, δεν τράβηξε, πάνε γι' άλλα.
Το ότι έφυγε από το μαντρί η Εφη έπαιξε ένα ρόλο, μόνο που από το μαντρί εφυγαν και χιλιάδες άλλοι ψηφοφόροι, που την έγραψαν στα παπάρια τους και δεν την ακολούθησαν.
Και μιλάμε για μια Βουλή με τον κάθε απίθανο μέσα, που μέχρι κι η Λατινοπουλου φαίνεται πιθανό να μπει στις επόμενες εκλογές.
Ο ΣΎΡΙΖΑ είναι μονοψηφιος στις πρόσφατες δημοσκοπησεις κι η ΝΑΡ κάτω από τον πήχυ ως συνήθως.
Μάλλον κάτι λέει αυτό για τις κεφαλές της.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.191
Πόντοι
2.356
Την έχεις ακούσει την Έφη να αναπτύσσει τα σταλινικα της;
Από την απάντησή σου υποθέτω όχι.
Ο Κασσελάκης σαφώς και έχει επαφή με το τώρα, μόνο που δεν είναι πολιτικός και δεν πρόκειται να γίνει. Γι αυτό άλλωστε τον τρώνε οσονουπω.
Έκαναν ένα πείραμα στο ΣΥΡΙΖΑ, δεν τράβηξε, πάνε γι' άλλα.
Ρε τύπε, δε διαφωνούμε.

ΣΥΡΙΖΑ λέγεται το κόμμα. ΣΥΡΙΖΑ. Ξέχασες ότι είχε Μαοϊκούς μέσα;

Ο Κασσελάκης τι σχέση έχει με όλους αυτούς και γενικά με την Ελληνική πραγματικότητα, λέμε.

Πειράματα κάνουν οι επιστήμονες για τον καρκίνο. Εν δυνάμει πρωθυπουργό με 2ευρα; Έλεος κάπου όμως.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.365
Πόντοι
3.656
Δεν εγραψα για κακη εφοριακο αντιθετα τον βοηθησε να ριξει το ποσο . Τον εβαλε στο ματι αρα ηταν ατυχος με καποσους χιλιαδες δεν θυμαμαι τον αριθμο γιατι εβγαλε δυο χρονιες ζημια .
Καθε μηνα μαζι με την δοση του προστιμου δινει στο κρατος κοντα στα δυο χιλιαρικα
Για 2 χρονιες ζημια εφαγε προστιμο 32 χιλιαρικα???
Σαν κατι να μη μας λες καλα..........

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Ρε τύπε, δε διαφωνούμε.

ΣΥΡΙΖΑ λέγεται το κόμμα. ΣΥΡΙΖΑ. Ξέχασες ότι είχε Μαοϊκούς μέσα;

Ο Κασσελάκης τι σχέση έχει με όλους αυτούς και γενικά με την Ελληνική πραγματικότητα, λέμε.

Πειράματα κάνουν οι επιστήμονες για τον καρκίνο. Εν δυνάμει πρωθυπουργό με 2ευρα; Έλεος κάπου όμως.
Καλά κι ο Μητσοτάκης έτσι βγήκε. Απλά αυτός ήταν του κόμματος. Επαγγελματίας σωτήρας του κράτους, από γεννησιμιου του.
Αυτόν αντέγραψαν στο εκλογικό του κομματος κι ο Κασσελάκηε κι ο Ανδρουλάκης.
Του διευρου ηταν όλοι.

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
857
Πόντοι
81
Δεν αποδίδεις φόρους φίλε. Μηδενικό εκκαθαριστικό έχετε όλοι οι μισθωτοί ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ.

Πληρώνουν εργοδοτικές εισφορές για εσάς και ΦΜΥ οι εργοδότες σας , που έχουν κέρδος.
Γιατί αν δεν είχαν τη δαπάνη του μισθού σας, το ποσό αυτό θα φορολογούνταν με 44% .
Οι εισφορές και ο ΦΜΥ, είναι λιγότερες.

Όλοι οι μισθωτοί αν δεν έχετε ΕΝΦΙΑ, έχετε μηδενικό εκκαθαριστικό .
Τα υπόλοιπα είναι μαλακίες για να σας στρέφουν εναντίον των επαγγελματιών .

Το παιχνίδι του διχασμού, το ξέρουν καλά κάποιοι.

Από το 1915.
έχω δουλέψει στο παρελθόν σαν μισθωτός. Εχεις δίκιο 100%
Δεν με συμφερει αυτο που λεω αλλά δεν είμαι υποκριτής.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.940
Πόντοι
6.166
Για 2 χρονιες ζημια εφαγε προστιμο 32 χιλιαρικα???
Σαν κατι να μη μας λες καλα..........
Η εφοριακος του ειπε εισαι ατυχος πρωτη φορα εφαγε προστιμο στα τριαντα πεντε χρονια ο ανθρωπος αλλαξαν τα συστηματα γι αυτο τον βοηθησε η γυναικα του ειπε ξερω μεχρι που πηγαινεις διακοπες .

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.365
Πόντοι
3.656
Η εφοριακος του ειπε εισαι ατυχος πρωτη φορα εφαγε προστιμο στα τριαντα πεντε χρονια ο ανθρωπος αλλαξαν τα συστηματα γι αυτο τον βοηθησε η γυναικα του ειπε ξερω μεχρι που πηγαινεις διακοπες .
Αν σου πω οτι 35 χρονια ο ανθρωπος εκλεβε,θα με πιστεψεις???

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.365
Πόντοι
3.656
Καλά κι ο Μητσοτάκης έτσι βγήκε. Απλά αυτός ήταν του κόμματος. Επαγγελματίας σωτήρας του κράτους, από γεννησιμιου του.
Αυτόν αντέγραψαν στο εκλογικό του κομματος κι ο Κασσελάκηε κι ο Ανδρουλάκης.
Του διευρου ηταν όλοι.
Αν ειχαν χιουμορ οι ζαιοι ας πηγαιναν να βγαλουν τον Αδωνη...αλλα λυπηθηκαν το 2ευρω...Ε οι δεξιοι δεν το λυπηθηκαν....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Αν ειχαν χιουμορ οι ζαιοι ας πηγαιναν να βγαλουν τον Αδωνη...αλλα λυπηθηκαν το 2ευρω...Ε οι δεξιοι δεν το λυπηθηκαν....
Μακάρι να γινόταν τέτοιες τρολιες μεταξύ των κομμάτων. Θα είχε ωραίο χαβα. Αλλά σκοτιστηκαν οι οπαδοί του κάθε κόμματος για το ποιος θα βγει αρχηγός στα άλλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom