Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

Giankos2525

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
31
Πόντοι
0
Θα δείτε τι λουκέτα θα φέρει ο
5073/2023 , ο θάνατος του εμποράκου και του επαγγελματία.

Εκατόμβη . Ήδη άρχισε.

Και οι ταμειακές με τα pos σε σύνδεση , θα δείτε τι θα κάνουν σε εστίαση κοκ.
Θα κλείσουν οι μισοί . ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Λογικό όταν δεν αποδιδόταν ο ΦΠΑ. Θυμάμαι κάποτε το 2008 που δούλευα στην εστίαση που δεν κόβαμε ούτε για αστείο απόδειξη. Χαρακτηριστικό ήταν το παράδειγμα έναν δεκαπενταύγουστο που κλείσαμε έχοντας κόψει 5 αποδείξεις και αυτές επειδή τις έκοψα εγώ, ειδάλλως τεφτέρι, τσέπη του αφεντικού και γεια σας. Φιλαράκι μου εγώ ως μισθωτός τόσα χρόνια αναγκαστικά αποδίδω ότι φόρους μου αντιστοιχούν. Δεν έχω άλλη επιλογή. Αντ' αυτού βλέπω φίλους μου "επιχειρηματίες" κυρίως της εστίασης να αράζουν 9 μήνες έχοντας μαγαζί μόνο για 3μηνη σεζόν και να κάνουν πλουσιοπάροχη ζωή. Αν τους ρωτήσεις για τις υποχρεώσεις τους προφανώς γελάνε. Οι μισοί ανασφάλιστοι τελείως και οι άλλοι μισοί δηλωμένοι 4ωροι (υπερωρίες είναι ανέκδοτο). Αποδείξεις (αν και βελτιωμένα σε σχέση με παλιά) είναι αμφίβολο αν θα λάβεις. Ειδικά της εστίασης οι επιχειρηματίες είναι η γάγγραινα της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Δεν είναι τυχαίο που βλέπεις σε όλη την επικράτεια να ξεπετάγονται μαγαζιά εστίασης που είναι με 2-3 πελάτες καθημερινά. Αυτά πως επιβιώνουν;

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.391
Πόντοι
786
Εγώ πιστεύω ότι απλά είναι καλύτερος μπροστά στο χάος που επικρατεί στα κύρια κόμματα της αντιπολίτευσης (ΠΑΣΟΚ και κόμμα Κασσελακη) Αυτό δεν σημαίνει ότι τον θεωρώ αξιόλογο. Είναι της λογικής στους τυφλούς επικρατεί ο μονόφθαλμος.
ο ανδρουλάκης είχε την ευκαιρία του.
αλλά και ευρωβουλευτής που πήγε, δεν άνοιξε το μυαλό του, στην πασπ παρέμεινε.
ελπίζω στην άννα.

Giankos2525

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
31
Πόντοι
0
Ευτυχώς που το κατάλαβες.

Δες την κωμωδία που παρακολουθούμε στον Σύριζα και φαντάσου αυτό το "κόμμα" να γίνει πάλι κυβέρνηση.
Το έχω καταλάβει εδώ και ένα χρόνο όταν έδωσαν το κόμμα σε έναν ουρανοκατέβατο. Δεν περίμενα τώρα να το καταλάβω. Είμαι ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ-Συνασπισμου (οποία ονομασία είχε τελοσπαντων) από το 2007. Αλλά αυτό που βλέπω πλέον είναι ότι Κασσελακης και Μητσοτάκης είναι οι Στοκτον Μαλόουν της πολιτικής. Κασσελακης δίνει ασίστ και Μητσοτάκης καρφώνει.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.191
Πόντοι
2.356
Το έχω καταλάβει εδώ και ένα χρόνο όταν έδωσαν το κόμμα σε έναν ουρανοκατέβατο. Δεν περίμενα τώρα να το καταλάβω. Είμαι ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ-Συνασπισμου (οποία ονομασία είχε τελοσπαντων) από το 2007.
Δεν σας έκανε η Αχτσιόγλου όμως, τύπε.

Μορφωμένη, έχει δουλέψει στην Ευρώπη, έγινε υπουργός, αλλά όχι.

Θέλατε τον άγνωστο gay clown από το Αμέρικα, με ένα νόμισμα των €2.

Ε, λουστείτε τώρα το Saturday Night Live σε καθημερινή μετάδοση.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.942
Πόντοι
6.166

Εκατόμβη . Ήδη άρχισε.

Eιναι το λογισμικο της εφοριας μην σε βαλει στο ματι .Εχω φιλαρακι με τρια παιδια τον εβαλε στο ματι του τραβαει προστιμο τριαντα δυο χηνες παρακαλαω παει στην εφοριακο το βλεπει ολο το προφιλ δυστυχως εισαι ατυχος του λεει και το μειωνει στα εικοσι εξι .Μου λεει Καλλιμαχε η τραβαω λουκετο η τους διωχνω και εδιωξε δυο υπαλληλους τον βοηθαω εγω οταν μπορω η μανα του γαμησετα .
Τον βοηθαγα την αλλη φορα στο κουβαλημα και σκαει επιθεωρηση εργασιας τα παραταω μην φαμε και απο εκει προστιμο .Να φριξει το σκυλι σου λεω.

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
5.359
Πόντοι
2.846

Εκατόμβη . Ήδη άρχισε.

τύπε σε πειράζει πολύ να χτυπηθεί το μαύρο χρήμα?

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.942
Πόντοι
6.166
Αν ειναι να χτυπηθει να πανε εκει που γινεται της πουτανας παραδειγμα στους γυφτους , στους νονους και της μαφιες αλλα εκει κοτες οπου τους παιρνει

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.942
Πόντοι
6.166
Δεν γινεται ο ενας να να κλεβει ρευμα απο την κολωνα της ΔΕΗ και να κοβουν στον αλλο επειδη δεν εχει να πληρωσει εκτος αν θεωρειται μαλακας η κοτα που δεν κλεβει και αυτος ρευμα .

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.945
Πόντοι
6.946
Δεν γινεται ο ενας να να κλεβει ρευμα απο την κολωνα της ΔΕΗ και να κοβουν στον αλλο επειδη δεν εχει να πληρωσει εκτος αν θεωρειται μαλακας η κοτα που δεν κλεβει και αυτος ρευμα .
Οι Νόμοι εφαρμόζονται στους μικρούς και αδύναμους. Βρομά, Πολιτικοί με εξεταστικές, Μεγαλομαφιόζοι της Ενεργκα-γειας, λαθρέμποροί και λοιποί, είναι εκτός Νόμων και τα κομπλεξάκια ανακριτές - ειασαγγελείς - δικηγόροι - δικαστές - πολιτικοί, βαράνε προσοχή στους τελευταίους.

Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
947
Πόντοι
81
ο ανδρουλάκης είχε την ευκαιρία του.
αλλά και ευρωβουλευτής που πήγε, δεν άνοιξε το μυαλό του, στην πασπ παρέμεινε.
ελπίζω στην άννα.
ο Δουκας ερχεται δευτερος μετα τον τσοπανο.
η Διαμαντοπουλου ή ερχεται τριτη ή μετα τον Γερουλανο,δεν θυμαμαι...

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.965
Πόντοι
10.411
Λαζόπουλος στο Μέγκα, Γιάμαλη στο Μέγκα ο Σπύρος κλαίει γιατί δεν τον καλούν στο Μέγκα να κάνει την υστερική του προπαγάνδα....καλά θα πάει αυτό!!
dkiBkPI.gif

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
5.359
Πόντοι
2.846
Αν ειναι να χτυπηθει να πανε εκει που γινεται της πουτανας παραδειγμα στους γυφτους , στους νονους και της μαφιες αλλα εκει κοτες οπου τους παιρνει
ντάξει ρε φίλε ας μην κάνουμε τίποτα γιατί υπάρχουν γύφτοι και νονοί της νύχτας.
μόνο στην ελλάδα δλδ αυτοί, οι άλλες χώρες τους έχουν κηρύξει πόλεμο και τον κέρδισαν :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

που τα βρίσκεις όλα αυτά τα σούργελα? :confused::grin::grin:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.337
Πόντοι
3.656
Tώρα θυμήθηκα ότι ήσουν στη λίστα μου. Έγινε κάποιο λάθος και βγήκες.Ξαναμπαίνεις τώρα.
Επειδή όμως ήσουν εκτός και ορατός όταν έγραψες την παραπάνω μαλακία σου
απαντώ. Απλά δεν θα δω επόμενα posts σου , επειδή επιστρέφεις στη λίστα.

Εμένα προσωπικά, δεν με θίγει τίποτε. Για να ζοριστώ, πρέπει να έχουν πεθάνει 9.500.000 σαν εσένα, από πείνα.

Αν χτυπηθεί το μαύρο χρήμα , ο κώλος κάτι υπαλληλίσκων σαν εσένα, θα γίνει διαμέτρου
τρεις φορές τα πυρηνικά υποβρύχια της ρωσίας.

Αφανισμός μαύρου χρήματος , σημαίνει παύουν να υπάρχουν πουτάνες, ινφλουένσερς , όλοι αυτοί που συντηρούνται από αυτές , πάνω από τα 2/3 σε εστίαση , ποτάδικα , νυχτερινά κέντρα κτλ .
Αυτά που πας εσύ, μία φορά τα τρία χρόνια.

Παύουν να υπάρχουν φθηνοί υδραυλικοί , ηλεκτρολόγοι , μπογιατζήδες , ιατροί , δικηγόροι ........

Σαν τον τελευταίο κουβανό θα ζείτε, σε ερείπια, που δεν έχουν βαφτεί 80 χρόνια , χωρίς αμάξι κουρελήδες ,
αλλά δεν θα τα ξύνετε όπως ο κουβανός.
ΘΑ δουλευέτε 16ωρα 7μερο χωρίς άδεια και σύνταξη για κακό ψόφο .

Γιατί για κάθε άθλια υπαλληλική θέση σαν τη δική σου, θα περιμένουν μόλις σε σουτάρουν
να την πάρουν 1000 που ψοφολογάνε με επιδόματα.

Οπότε, επειδή δεν καταλαβαίνεις και πολλά , συνοπτικά , ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ.
Η μαύρη άθλια ζωή σου, θα γίνει τρις χειρότερη .

Welcome back to the list !

Τελευταία τροποποίηση:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.965
Πόντοι
10.411
που τα βρίσκεις όλα αυτά τα σούργελα? :confused::grin::grin:
Η πλούσια ελληνική τηλεόραση/ιντερνετική,βρίθει από ενδιαφέρουσες περσόνες που με προκαλούν να τους μοντάρω όσο πιο κατάλληλα γίνεται αναλόγως την περίσταση :happy:

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.043
Πόντοι
3.656
έχει δίκιο ο λάκης στο ότι αν δεν υπάρχει μαύρο χρήμα θα πέσουν οι καθαροί μισθοί των εργαζομένων

ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ :alivedick:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Δεν σας έκανε η Αχτσιόγλου όμως, τύπε.

Μορφωμένη, έχει δουλέψει στην Ευρώπη, έγινε υπουργός, αλλά όχι.

Θέλατε τον άγνωστο gay clown από το Αμέρικα, με ένα νόμισμα των €2.

Ε, λουστείτε τώρα το Saturday Night Live σε καθημερινή μετάδοση.
Η Αχτσιόγλου ήταν καλή επιλογή μόνον για την κυβέρνηση.
Αχρωμη, άοσμη, αδιαφορη, με ιδέες του προπερασμένου αιώνα.
Η καλύτερη "αντιπολίτευση" θα ήταν για το Μητσοτάκη.
Αν ηταν άξια λόγου θα τραβούσε ψήφους στο νέο κόμμα.
Απάτη πήγε όμως.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.945
Πόντοι
6.946
Που εχει δουλεψει στην Ευρωπη?
Στο βιογραφικο της αναφερει οτι εργαστηκε στο Ευρωπαικο Κοινοβουλιο. Δεν γραφει πως την πηρανε ουτε τι εκανε.
Ντρεπεται να πει πως ηταν τοσο βυσμα που θα την πηρε κανας συριζαιος για κολαουζο? Η μηπως μεντορετα?
Μήπως ήταν ο Καλόγερος που την μεντόρευε;

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
5.359
Πόντοι
2.846
Εσένα , τώρα θυμήθηκα ότι ήσουν στη λίστα μου. Έγινε κάποιο λάθος και βγήκες.Ξαναμπαίνεις τώρα.
Επειδή όμως ήσουν εκτός και ορατός όταν έγραψες την παραπάνω μαλακία σου
απαντώ. Απλά δεν θα δω επόμενα posts σου , επειδή επιστρέφεις στη λίστα.
τύπε στάσου, μύγδαλα, τι έκανα, γιατί με ξαναβάζεις λίστα? !!! :cry::cry::cry:
νόμιζα θα είμαστε φίλοι από δω και πέρα...:dunno:
Εμένα προσωπικά, δεν με θίγει τίποτε. Για να ζοριστώ, πρέπει να έχουν πεθάνει 9.500.000 υπαλληλάκια σαν εσένα, από πείνα.
τώρα που το ανέφερες, σου είχα απαντησει και σου έδειχνα τα πλούτη μου :confused:
δεν είπες τίποτα...
Αν χτυπηθεί το μαύρο χρήμα , ο κώλος κάτι υπαλληλίσκων σαν εσένα, θα γίνει διαμέτρου
τρεις φορές τα πυρηνικά υποβρύχια της ρωσίας.
τι διάμετρο έχουν?
Αφανισμός μαύρου χρήματος , σημαίνει παύουν να υπάρχουν πουτάνες, ινφλουένσερς , όλοι αυτοί που συντηρούνται από αυτές , πάνω από τα 2/3 σε εστίαση , ποτάδικα , νυχτερινά κέντρα κτλ .
οιμέ, άρα καλώς υπάρχει το μαύρο χρήμα...:confused::confused::confused::confused:
Αυτά που πας εσύ, μία φορά τα τρία χρόνια.
ρε δεν είδες το ποστ με τα πλούτη μου?
Παύουν να υπάρχουν φθηνοί υδραυλικοί , ηλεκτρολόγοι , μπογιατζήδες , ιατροί , δικηγόροι ........
:grin::grin::grin:
ναι το μαύρο χρήμα τους κάνει πολύ φτηνούς όλους αυτούς...
Σαν τον τελευταίο κουβανό θα ζείτε, αλλά δεν θα τα ξύνετε όπως ο κουβανός.
ΘΑ δουλευέτε 16ωρα 7μερο χωρίς άδεια και σύνταξη για κακό ψόφο .
για λέγε για κουβανικό ξύσιμο.
κάτι ξες....
Γιατί για κάθε άθλια υπαλληλική θέση σαν τη δική σου, θα περιμένουν μόλις σε σουτάρουν
να την πάρουν 1000 που ψοφολογάνε με επιδόματα.
τι θέση υπαλληλική έχω εγώ? :think:
Οπότε, επειδή είσαι αγράμματος βλάκας,
με απαξίωσες τύπε...σε έλεγα φίλο :confused:
συνοπτικά , ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ.
Η μαύρη άθλια ζωή σου, θα γίνει τρις χειρότερη .
...σου περισσεύει κανά καφετί?
στάσου, μύγδαλα !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom