John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 5.357
- Πόντοι
- 2.846
είσαι κακόςέχει δίκιο ο λάκης στο ότι αν δεν υπάρχει μαύρο χρήμα θα πέσουν οι καθαροί μισθοί των εργαζομένων
ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ
είσαι κακόςέχει δίκιο ο λάκης στο ότι αν δεν υπάρχει μαύρο χρήμα θα πέσουν οι καθαροί μισθοί των εργαζομένων
ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ
χαίρω άκρας υγείας και είμαι σύννομος, νομοταγής πολίτης...Ναι τύπε μου χτυπάνε πολύ το μαύρο χρήμα... Πότε πήγες τελευταία σε γιατρό/δικηγόρο κτλ. , είπαμε??
Και έτσι να μείνεις. Αλλά δν χτυπάς το μαύρο χρήμα με το να κυνηγας την γιαγιά με τα κάστανα. Αλλού είναι το πάρτι κ προφανώς εθελοτυφλουνχαίρω άκρας υγείας και είμαι σύννομος, νομοταγής πολίτης...
Η γιαγιά με τα κάστανα πάντα μου φαινόταν ύποπτη φάτσα...Και έτσι να μείνεις. Αλλά δν χτυπάς το μαύρο χρήμα με το να κυνηγας την γιαγιά με τα κάστανα. Αλλού είναι το πάρτι κ προφανώς εθελοτυφλουν
Την μπουζουριασαν τύπε κ έκλεισε η μαύρη τρύπα του χρήματοςΗ γιαγιά με τα κάστανα πάντα μου φαινόταν ύποπτη φάτσα...
Μάλλον σε λάθος άτομο το λες. Προφανώς και ψήφισα Αχτσιογλου. Αγώνα έκανα. Αλλά τελικά ο Έλληνας είναι πιο πολύ σεξιστης παρά ομοφοβικός.Δεν σας έκανε η Αχτσιόγλου όμως, τύπε.
Μορφωμένη, έχει δουλέψει στην Ευρώπη, έγινε υπουργός, αλλά όχι.
Θέλατε τον άγνωστο gay clown από το Αμέρικα, με ένα νόμισμα των €2.
Ε, λουστείτε τώρα το Saturday Night Live σε καθημερινή μετάδοση.
Κοιτάω το συμφέρον μου ως πραγματικός ΔΕΞΙΟΣείσαι κακός
μαθαίνεις εσύ, είσαι γρήγορος...Κοιτάω το συμφέρον μου ως πραγματικός ΔΕΞΙΟΣ
Σε ένα κόσμο που η αριστερά έχει εφοπλιστή αρχηγόμαθαίνεις εσύ, είσαι γρήγορος...
ο λάκης με μισείΣε ένα κόσμο που η αριστερά έχει εφοπλιστή αρχηγό
Η δεξιά κυβερνά με επιδόματα
Και ο Λάκης έγινε κουμουνιστής
Πρέπει να προσαρμοζόμαστε
Θα πω όταν με ξανά βγάλει από τη λίστα αν και δε το κόβω γιατί την τελευταία φορά είχα ξεπεράσει τα όρια όταν αμφισβήτησα την καμπαρντίνα των 5.000 η κάτι τέτοιοο λάκης με μισεί
πες μια καλή κουβέντα
είσαι ομοιοπαθήςΘα πω όταν με ξανά βγάλει από τη λίστα αν και δε το κόβω γιατί την τελευταία φορά είχα ξεπεράσει τα όρια όταν αμφισβήτησα την καμπαρντίνα των 5.000 η κάτι τέτοιο
Πάει ο παλιός Λάκης που έχεζε τάφους ξεκλήριζε οικογένειες και γύρναγε στα ακριβότερα ξενοδοχεία της Ευρώπηςείσαι ομοιοπαθής
ρε μαλάκα...Πάει ο παλιός Λάκης που έχεζε τάφους ξεκλήριζε οικογένειες και γύρναγε στα ακριβότερα ξενοδοχεία της Ευρώπης
Τώρα γράφει μόνο για τον φορολογικό νομο
Ένα χαράτσι 3-4Κ τον έσπασε τελικά
Δεν αποδίδεις φόρους φίλε. Μηδενικό εκκαθαριστικό έχετε όλοι οι μισθωτοί ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ.Φιλαράκι μου εγώ ως μισθωτός τόσα χρόνια αναγκαστικά αποδίδω ότι φόρους μου αντιστοιχούν. Δεν έχω άλλη επιλογή.