pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.278
- Πόντοι
- 3.556
πείτε ιστορία με χέστρα πριν έρθει το φαγητό να έχουμε να διαβάζουμε όσο τρώμε
Τίποτα μωρέ το 41τακατο τον είχε βρει στη χέστρα και χέστηκε από τη χαρά του
πείτε ιστορία με χέστρα πριν έρθει το φαγητό να έχουμε να διαβάζουμε όσο τρώμε
εγώ είχα την ελπίδα ότι ήταν αυτός που σφήνωσε στην χέστρα του αεροπλάνου και έκαναν αναγκαστική προσγείωση για να τον ξεσφηνώσουν πριονίζοντας με τροχό τη χέστραΤίποτα μωρέ το 41τακατο τον είχε βρει στη χέστρα και χέστηκε από τη χαρά του
τελικα μονο ο @sex volcano δεν την ξερειOχι ρε συ και φαγαμε πριν λιγο,φτανει η τοτε αηδια
εγώ είχα την ελπίδα ότι ήταν αυτός που σφήνωσε στην χέστρα του αεροπλάνου και έκαναν αναγκαστική προσγείωση για να τον ξεσφηνώσουν πριονίζοντας με τροχό τη χέστρα
μπορεί και να του σώσει τη ζωήΝα γίνει τόσο ρεζίλι πριν πάει "Κολομβία" ?
Ποιο πολυ μαφία εχει στην ελλαδα του μητσοτακη παρα στην κολομβια πλέονμην έχει καταλήξει το κεφάλι του άλεξ σε κάνα υπόνομο της κολομβίας και τα όργανα του σε όλο τον κόσμο
μπορεί και να του σώσει τη ζωή
Θα ηταν σε καμια οβα εκεινες τις μερες και δεν προλαβε να ενημερωθειτελικα μονο ο @sex volcano δεν την ξερει
δεν φοβάται τίποτα έχει την ευχή του κυριάκου μαζί τουΤον μόνο που ξέρω ότι πήγε Κολομβία από τότε που άνοιξε είναι ο Δούσης κι αυτός μόνο στα χαϊλίκια
Όχι να πάει ο χασοδίκης και στα επικίνδυνα κιόλας
Ποιος κοιτάει τον Μητσοτάκη;
Τα μουνιά κοιτάμε.
Εκτός από Ράπτη, ποιες βλέπουμε;
Θέλω σαν τρελός να μάθω ονόματα μουνιών τύπε!Προφανώς δαπιτισσες που προσπαθούν να ανέλθουν στο κόμμα
Είχε γράψει πρόσφατα μια ελεγεία για τα σκατά στην οδοντόβουρτσα.πείτε ιστορία με χέστρα πριν έρθει το φαγητό να έχουμε να διαβάζουμε όσο τρώμε
Μπορώ να προσεγγίσω με ταπεινότητα την επιστημονική του προσέγγιση αλλά έχω μόνο 3 παρατηρήσεις :Είχε γράψει πρόσφατα μια ελεγεία για τα σκατά στην οδοντόβουρτσα.
Για να μην πηγαίνουν αιωρούμενα σωματίδια, υγρών, ακομη, σκατων και να κάθονται στην οδοντόβουρτσα και μετά να βουρτσίζεις με αυτά τα δόντια σου, συνιστούσε να φρακαρεις με τα κωλομέρια την τρύπα της χεστρας και μετά να τραβάς το καζανάκι.
Γιατί, το να σηκωθείς να "καμαρώσεις" τον κόπο σου και μετά να τραβήξεις το νερό, οδηγεί σε μια έκρηξη σκατοσωματιδίων, που διασπείρονται και αιωρούνται στην ατμόσφαιρα και πάνε και κάθονται στην οδοντοβουρτσα. Κι ενσωματώνονται στην οδοντόκρεμα, όταν τη χρησιμοποιείς για βούρτσισμα στα δόντια.
Τώρα θα μου πεις, ποιός "καμαρώνει" τον κόπο του στην τρύπα της λεκάνης;
Μόνον ένας Παρ' Αρείω Πάγω θα μπορούσε να μας εξηγήσει.
Νομίζω είχε κλείσει την αφήγηση και με μια αναφορά σε κλανιδι. Χωρίς όμως διευκρινίσεις που αιωρείται και που καταλήγει αυτό.
Είχε γράψει πρόσφατα μια ελεγεία για τα σκατά στην οδοντόβουρτσα.
Για να μην πηγαίνουν αιωρούμενα σωματίδια, υγρών, ακομη, σκατων και να κάθονται στην οδοντόβουρτσα και μετά να βουρτσίζεις με αυτά τα δόντια σου, συνιστούσε να φρακαρεις με τα κωλομέρια την τρύπα της χεστρας και μετά να τραβάς το καζανάκι.
Γιατί, το να σηκωθείς να "καμαρώσεις" τον κόπο σου και μετά να τραβήξεις το νερό, οδηγεί σε μια έκρηξη σκατοσωματιδίων, που διασπείρονται και αιωρούνται στην ατμόσφαιρα και πάνε και κάθονται στην οδοντοβουρτσα. Κι ενσωματώνονται στην οδοντόκρεμα, όταν τη χρησιμοποιείς για βούρτσισμα στα δόντια.
Τώρα θα μου πεις, ποιός "καμαρώνει" τον κόπο του στην τρύπα της λεκάνης;
Μόνον ένας Παρ' Αρείω Πάγω θα μπορούσε να μας εξηγήσει.
Νομίζω είχε κλείσει την αφήγηση και με μια αναφορά σε κλανιδι. Χωρίς όμως διευκρινίσεις που αιωρείται και που καταλήγει αυτό.
αυτό είναι το πιο αηδιαστικό αλλά άμα ρίχνεις τακτικά μέσα το σωστό φάρμακο μένει καθαρότρύπα ... σκούρη συνήθως από τα σκατά
Το περίεργο είναι άλλο.Να από κάτι τέτοια αντλούν έμπνευση στο Cern ... σωματίδια, κυκλικό κάθισμα σκατιέρας, τρύπα ... σκούρη συνήθως από τα σκατά
Σιγά σιγά ανακαλύπτουμε το σύμπαν
αυτό είναι το πιο αηδιαστικό αλλά άμα ρίχνεις τακτικά μέσα το σωστό φάρμακο μένει καθαρό
Το περίεργο είναι άλλο.
Γιατί σώνει και καλά να φρακαρει την τρύπα με τα κωλομέρια του; Αν δηλαδή κατέβαζε το καπάκι και τραβούσε το νερό, ποια η διαφορά;
Το περίεργο είναι άλλο.
Γιατί σώνει και καλά να φρακαρει την τρύπα με τα κωλομέρια του; Αν δηλαδή κατέβαζε το καπάκι και τραβούσε το νερό, ποια η διαφορά;