Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.925
- Πόντοι
- 3.656
αργεί το κωλοίντερνετ και δε κατεβάζει γρήγοραδεν εχει ανάγκη , το βαζει και βγαζει κατα καιρους να κανει και κανα reset
αργεί το κωλοίντερνετ και δε κατεβάζει γρήγοραδεν εχει ανάγκη , το βαζει και βγαζει κατα καιρους να κανει και κανα reset
μην έχει καταλήξει το κεφάλι του άλεξ σε κάνα υπόνομο της κολομβίας και τα όργανα του σε όλο τον κόσμοΧαρείτε οσο μπορειτε μουνοπανα γιατι μολις ερθει ο Αλεξ τα κεφαλια ολοι μέσα
Μπορούμε πάντα να ελπίζουμεμην έχει καταλήξει το κεφάλι του άλεξ σε κάνα υπόνομο της κολομβίας και τα όργανα του σε όλο τον κόσμο
Χρωστάτε μισο δις και ειναι ασχετο;Μια φορα να μη γραφεις ασχετη μαλακια συριζομαλακα βλαχο.
Η λίστα γάμου Ταιλερ - Κασσελακη , αυτα είναι τα ουσιώδηΧρωστάτε μισο δις και ειναι ασχετο;
Τι ειναι για σενα σχετικο;Ποσο κρεας βαζει στον πατο σου ο Χατζηδακης;
παει η πισίνα , ξεχάστηκε ρε πουστη μουΗ λίστα γάμου Ταιλερ - Κασσελακη , αυτα είναι τα ουσιώδη
ε όχι τέτοιαΜπορούμε πάντα να ελπίζουμε
Νυμφευμένος κ ανανεωμένος από την Κολομβία θα μας έρθει με γεμάτες τις μπαταρίες .. χθες μου έλεγε πόσο τυχεροί είμαστε που γεννήθηκαν Ε στην Ελλάδα κ όχι σε άλλη τεταρτοκοσμική χώρα της υφηλίουΧαρείτε οσο μπορειτε μουνοπανα γιατι μολις ερθει ο Αλεξ τα κεφαλια ολοι μέσα
Χίλιες φορές κασσελα παρά ΚούληΗ λίστα γάμου Ταιλερ - Κασσελακη , αυτα είναι τα ουσιώδη
Ποια Κολομβια μωρε μαλακα και εσυ , στο Καματερο δεν μπορει να παει , που μου θελει και Κολομβια ο χωριατης , στην Αθηνα και για να παει στο Μαρουσι ρωταει περαστικουςΝυμφευμένος κ ανανεωμένος από την Κολομβία θα μας έρθει με γεμάτες τις μπαταρίες .. χθες μου έλεγε πόσο τυχεροί είμαστε που γεννήθηκαν Ε στην Ελλάδα κ όχι σε άλλη τεταρτοκοσμική χώρα της υφηλίου
Που χάθηκε τοτες;;Ποια Κολομβια μωρε μαλακα και εσυ , στο Καματερο δεν μπορει να παει , που μου θελει και Κολομβια ο χωριατης , στην Αθηνα και για να παει στο Μαρουσι ρωταει περαστικους
θα φρακαρε στην χεστρα και περιμένει ομαδα διασωσης να τον βγαλειΠου χάθηκε τοτες;;
Λες να έχει ξωγαμα ;
πω θυμασαι την ιστορια με τη χεστρα που ειχε πει;θα φρακαρε στην χεστρα και περιμένει ομαδα διασωσης να τον βγαλει
Τι είχε πει ;; Για ρίξτε το να γελάσουμε όσοι δεν το ξερουμεπω θυμασαι την ιστορια με τη χεστρα που ειχε πει;
πολυ παλιο μέλος μας βγηκες εσυπω θυμασαι την ιστορια με τη χεστρα που ειχε πει;
500 ευρω και λεει την ιστορίαΤι είχε πει ;; Για ρίξτε το να γελάσουμε όσοι δεν το ξερουμε
τι παλιο μωρε αφου την ειχε αναφερει μετα την εγγραφη μουπολυ παλιο μέλος μας βγηκες εσυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
500 ευρω και λεει την ιστορία
Oχι ρε συ και φαγαμε πριν λιγο,φτανει η τοτε αηδιαπολυ παλιο μέλος μας βγηκες εσυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
500 ευρω και λεει την ιστορία