Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
διαβασα το σκηνικο στην ταβερνα της Παρου.....Εννοειται αν δεν ειναι φαντασια των μμε για λιγα παραπανω κλικ οτι α)πρεπει να πουν το ονομα της γαμημενης ταβερνας β) πρεπει να μεταβει αμεσα και αδιαπραγματευτα κλιμακιο και να σπασει και μεχρι και τις χεστρες στο συγκεκριμενο μπουρδελο ,γ)χαστουκια μεχρι λυποθιμιας στην καργιολα που ξεστομισε αυτα τα αισχη...οτιδηποτε λιγοτερο ειναι εκπτωση .....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πω ρε τυπε, ποσο μπορει να με πσαρωσες που εισαι 34 χρονια στην πιατσα ενω εγω ειμαι στο γραφειακι μου αργομισθουλης.

Κι αλλο μαγαζι ανοιγει τελος Αυγουστου στη γειτονια.
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.783
Πόντοι
6.166
450800513_432640813102590_3000047358444903984_n.jpg

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
Πω ρε τυπε, ποσο μπορει να με πσαρωσες που εισαι 34 χρονια στην πιατσα ενω εγω ειμαι στο γραφειακι μου αργομισθουλης.

Κι αλλο μαγαζι ανοιγει τελος Αυγουστου στη γειτονια.
....Βεβαια μπορει και να μη λες ψεματα.....μπορει να ηρθαν εξι πολυεθνικες και να ανοιξανε μαγαζια και ο εβδομος να ειναι ο ερμες ξερω γω.....γιατι μαλακα ασχετε μετα απο δυο χρονια πληθωριστικου ραλλυ,που ακομα τρεχει απλως επιβραδυνε ,δεν υπαρχει μικρομεσαιο μαγαζι-ειδικα εμπορικο-που δεν βογγαει.....και σου μιλαω για μαγαζια που εχουν μεσα ιδιοκτητες με αρχιδια ,οχι αρχιδια ιδιοκτητες,τυπικους και πληρωμενα ολα μεχρι σεντ......ετσι για να αρχισεις να μπαινεις στο νοημα!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.274
Πόντοι
5.506
....Βεβαια μπορει και να μη λες ψεματα.....μπορει να ηρθαν εξι πολυεθνικες και να ανοιξανε μαγαζια και ο εβδομος να ειναι ο ερμες ξερω γω.....γιατι μαλακα ασχετε μετα απο δυο χρονια πληθωριστικου ραλλυ,που ακομα τρεχει απλως επιβραδυνε ,δεν υπαρχει μικρομεσαιο μαγαζι-ειδικα εμπορικο-που δεν βογγαει.....και σου μιλαω για μαγαζια που εχουν μεσα ιδιοκτητες με αρχιδια ,οχι αρχιδια ιδιοκτητες,τυπικους και πληρωμενα ολα μεχρι σεντ......ετσι για να αρχισεις να μπαινεις στο νοημα!
Καλα που εχουμε και σενα για τα «ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ»

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
Καλα που εχουμε και σενα για τα «ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ»
καλα που εχουμε και σενα με τις μαλακιες σου και την προπαγανδα, για να ξερουμε τι παλιομαλακες ψηφιζουν ΝΔ και να σιχαινομαστε περισσοτερο.....ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΒΥΣΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ.....ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΝΤΡΑΓΚΕΤΑ ΠΛΕΟΝ .....Οποιος δεν πληρωνει τα απανθρωπα που ζητανε ,με τον ενα η τον αλλο τροπο θα φυγει απο τη μεση !!!!
ΕΙΣΤΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΩΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΚΛΗΡΗΣ ΜΑΦΙΑΣ !!!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.463
Πόντοι
12.756
καλα που εχουμε και σενα με τις μαλακιες σου και την προπαγανδα, για να ξερουμε τι παλιομαλακες ψηφιζουν ΝΔ και να σιχαινομαστε περισσοτερο.....ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΒΥΣΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ.....ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΝΤΡΑΓΚΕΤΑ ΠΛΕΟΝ .....Οποιος δεν πληρωνει τα απανθρωπα που ζητανε ,με τον ενα η τον αλλο τροπο θα φυγει απο τη μεση !!!!
ΕΙΣΤΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΩΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΚΗΡΗΣ ΜΑΦΙΑΣ !!!
σκληρης:coffee:

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.603
Πόντοι
506
τώρα με 6 ημερα κ 8ωρα,10ωρα,12 ωρα θα μείνει κανείς στο βιομηχανικό κλάδο να δουλέψει ή θα λακίσουν σχεδον όλοι?
Να στείλουμε την Κεραμέως να δουλέψει 6/7 να δούμε ποσο θα αντέξει.
επι πολλα χρονια ξαδελφος εργαζεται 6ημερο σε μια σπανια επιχειριση στην Ελλαδα που ονομαζεται βιομηχανια. Αλλα το Σαββατο το πληρωνονταν σαν απλη καθημερινη μερα. Δεν ξερω τι λετε αλλα τωρα, θα την πληρωνεται με αυξημενο ημερομησθιο

Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
935
Πόντοι
81
επι πολλα χρονια ξαδελφος εργαζεται 6ημερο σε μια σπανια επιχειριση στην Ελλαδα που ονομαζεται βιομηχανια. Αλλα το Σαββατο το πληρωνονταν σαν απλη καθημερινη μερα. Δεν ξερω τι λετε αλλα τωρα, θα την πληρωνεται με αυξημενο ημερομησθιο
μια χαρα θα την πληρώνεται το ίδιο.Απουσια ελέγχων σε όλον τον εργασιακο κλάδο κ μιας κ δεν προκειται ο ξαδερφος απο μονος του να καρφωσει την εργοδοσια για το 40% επαυξηση-λογω φοβου απολυσης-θα μεινει στα ιδια.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.274
Πόντοι
5.506
Εισαι αργομισθος βυσματιας και γραφεις ψεματα για το ΚΩΜΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΣΚΗΡΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.274
Πόντοι
5.506

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.463
Πόντοι
12.756
Ειρωνευομαι προφανως για ολους αυτους που ο ειρωνευονται πως ειμαστε αργομισθοι οσοι βλεπουμε και τα καλα και τα στραβα.
στειλε εμβασμα 500 ευρω για τις αυξησεις στο ρευμα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
μαλακες ,αυτο με το ρευμα ειναι απιστευτη απατη......εδωσαν επιδοτηση στις αισχροκερδεις τρελες τιμες του καρτελ ενεργειας -στην ουσια απο δικα μας λεφτα-ολα τα χαπατα τσιμπησαν και δεν επαθαν ηλεκτροσοκ απο τις ληστρικες χρεωσεις και ερχονται σημερα και τα ζητανε πισω ....και οχι απλα τα ζητανε πισω τα μουνοπανα-τα δικα μας στην ουσια λεφτα- αλλα τα ζητανε πισω αιφνιδιως και μολις περασαν οι εκλογες ,γιατι προφανως αν τα ζητουσαν πισω πριν τις εκλογες ΘΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΑΜΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΨΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ......ΘΑ ΜΑΖΕΥΑΝΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Τι;; Κάνει μποτοξ και πλαστικές; Αν βάλει λίγο κωλο προσθετική ακόμα θα την ψηφίσω και εγω
Εκει ζητησε μουνοχειλο να τον δροσισει λιγο....φανταζεσαι να τα μπερδευε και να ζηταγε 500ρου απο αφρο και μουνοχειλο απο μπαροκ???
Να πάει να δουλέψει και τα Σάββατα, αντί να ψωλαρει στο μπου. να πάρει 40% παραπάνω σε 1 χρόνο το μαζέψει το 500ρικο.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.463
Πόντοι
12.756
Τι;; Κάνει μποτοξ και πλαστικές; Αν βάλει λίγο κωλο προσθετική ακόμα θα την ψηφίσω και εγω

Να πάει να δουλέψει και τα Σάββατα, αντί να ψωλαρει στο μπου. να πάρει 40% παραπάνω σε 1 χρόνο το μαζέψει το 500ρικο.
7ημερο δουλευω εγω :coffee:
μπαινω μπου ΜΟΝΟ στα ολιγολεπτα διαλειμματα μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom