mixalis k.
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 5.371
- Πόντοι
- 1.106
ρίχνεις το τούαρεγκ και το σκούτερ στην άδεια γούρνα μαζί με 2-3 φιάλες υδρογόνου με ανοιχτή στρόφιγγα περιμένεις 10 λεπτά και μετά πετάς μέσα έναν αναμένο ζίπποΚανόνισε μλκ να βάλει πάλι την κασέτα με τα πανεραι από το πανέρι, τα τουαρε του 2004 με φιάλη υδρογόνου, τα σκουτερακια και να αρχίσει τα αμείλικτα ερωτήματα αν η πισίνα έχει..... πλακάκια.
στειλε εμβασμα ρε φοροφυγαρίχνεις το τούαρεγκ και το σκούτερ στην άδεια γούρνα μαζί με 2-3 φιάλες υδρογόνου με ανοιχτή στρόφιγγα περιμένεις 10 λεπτά και μετά πετάς μέσα έναν αναμένο ζίππο
και ξεμπερδεύεις
άντε επειδή σήμερα κάναμε καλή κίνηση είμαι στις καλές μουστειλε εμβασμα ρε φοροφυγα
5000 ειμαι ολιγαρκηςάντε επειδή σήμερα κάναμε καλή κίνηση είμαι στις καλές μου
πες πόσα θες
αλλά να ξέρεις ότι τα λεφτά θα έρθουν από τα μαύρα ταμεία του σύριζα
τι 5000 ρε μαν με 5000 αντί για ολιγαρκής θα γίνεις ολιγάρχης5000 ειμαι ολιγαρκης
5000 βαζει ο χαρτοπολεμος για σουβερ στον καφε του καθε πρωι5000 ειμαι ολιγαρκης
Το σεατ λεον το ντίζελ τι να το κάνω;ρίχνεις το τούαρεγκ και το σκούτερ στην άδεια γούρνα μαζί με 2-3 φιάλες υδρογόνου με ανοιχτή στρόφιγγα περιμένεις 10 λεπτά και μετά πετάς μέσα έναν αναμένο ζίππο
και ξεμπερδεύεις
Επιβεβαιώνω, υπήρξα αυτόπτης μάρτυς, ρίχνει 10 τέτοια και έγινε.5000 βαζει ο χαρτοπολεμος για σουβερ στον καφε του καθε πρωι
θα προσπαθήσεις να μη το κοιτάξεις απευθείας για να μην πετρώσεις από την ασχήμια τουΤο σεατ λεον το ντίζελ τι να το κάνω;
Δωρεα στον λακαροΤο σεατ λεον το ντίζελ τι να το κάνω;
ο φοροφυγας κανει το παγωνιΔωρεα στον λακαρο
Ποιος απ'ολους γιατι ειμαστε αρκετοι εδωο φοροφυγας κανει το παγωνι
ΣαουλΠοιος απ'ολους γιατι ειμαστε αρκετοι εδω
Κραταει καραουλι μην του τη πεσει το σεπε και βρει τους ειλωτες να δουλευουν εκτος ωραριου
από που και ως πουο φοροφυγας κανει το παγωνι