Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.347
- Πόντοι
- 3.656
Καλά...πέθανε εσύ και κάτσε να ανησυχείς μέσα από το κουτάκι για τα χρέη που άφησες στον Κούλη...Πεθαμένος είσαι ΜΟΝΟ όταν το κράτος αποφασίσει ότι δε χρωστάς τίποτα
Καλά...πέθανε εσύ και κάτσε να ανησυχείς μέσα από το κουτάκι για τα χρέη που άφησες στον Κούλη...Πεθαμένος είσαι ΜΟΝΟ όταν το κράτος αποφασίσει ότι δε χρωστάς τίποτα
Το πρόστιμα του προστίματος τύπε;Δεν εννοούσα εγώ αυτό
εγώ εννόησα ότι οι μεγάλες αλυσίδες εισπράττουν άμεσα το ΦΠΑ και μετά ρίχνουν πιστόλια δεν το πληρώνουν ποτέ...
τρώγοντας το ΦΠΑ δεν είναι αλληλεγγύη μεταξύ επιχειρηματία και πελάτη....
διότι ο πελάτης κερδίζει και το παίρνει πιο φτηνά ενώ ο επιχειρηματίας ρισκάρει και θέτει τον εαυτό του σε κίνδυνο σοβαρού προστίματος αλλά και ποινικής δίωξης....
δείξε κατανόηση , είναι ΑλβανόςΤο πρόστιμα του προστίματος τύπε;
ούτε ο τραμουντάνα ούτε ο άλεξ τόση περιφρόνηση στη χειρωνακτική εργασία χαμηλής εξειδίκευσης.η πραγματικότητα είναι ότι παίζει να μου φέρνεις και τον καφέ μου με το μηχανακάκι το πρωί και να λες ευχαριστώ για την ευκαιρία και τα τιπς
Για αυτό γαμάνε Ελληνίδες τα Πάκια και οι Αφρικανοί τύπε.χειρότερο από αυτό
τον ζουν οι άλλοι....εγώ προτιμώ να πεθάνω παρά να με ζουν με τη σύνταξη ή να μένω στο παιδικό μου δωμάτιο
ΟΧΙ ΤΥΠΕ, ΜΗ, ΘΑ ΦΑΡΜΑΚΩΘΩ!δείξε κατανόηση , είναι Αλβανός
φροντίζω ήδη να πάρω πολλά χρέη μαζί μουΚαλά...πέθανε εσύ και κάτσε να ανησυχείς μέσα από το κουτάκι για τα χρέη που άφησες στον Κούλη...
Το πρόστιμα του προστίματος τύπε;
δεν είχαμε σχολείο στο κωργιόδείξε κατανόηση , είναι Αλβανός
έχω ανάγκη από λιγότερους γαλάζιους κλώνους με εγκεφαλική δραστηριότητα κάκτουούτε ο τραμουντάνα ούτε ο άλεξ τόση περιφρόνηση στη χειρωνακτική εργασία χαμηλής εξειδίκευσης.
έχεις ανάγκη από επιβεβαίωση;
Γι αυτο ψηφιζουμε Αυτια.....και Μελετη.απλά δε καταλαβαίνετε ότι οι ψηφοφόροι του κυρίου κυριάκου δεν είναι τίποτα λέτσοι να χορταίνουν με φαγητό στέγαση και ηλεκτρισμό
είναι σοβαρά και μεγάλα μυαλά και τρέφονται με αναλύσεις, νούμερα, non papers και επενδυτικές βαθμίδες
δεν φταίνε αυτοί αν εμείς ασχολούμαστε με ποταπά θέματα
εσυ να πας να φτιαξεις τον δρομο , που εχεις γαμηθει να εισαι εδω μεσα και να ψωλαρειςΓι αυτο ψηφιζουμε Αυτια.....και Μελετη.
Τελευταία χρόνια δεν μπορώ να βρω πολιτικό με αρχιδια κ αδιάφορο....δυστυχώςΤυπάρα ... ιστορία μελετάς καθόλου ;;;
Ανέκαθεν υπήρχαν ΗΓΕΤΕΣ ... που δεν τα παίρναν .
Ψάχτο λίγο .
Σε τέτοιους ελπίζουμε.
Και με βάση τις πιθανότητες, δεν είναι απίθανο να προκύψει κάποιος κάποια στιγμή.
ΜΗ ΛΕΤΕ ΜΟΝΙΜΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
μελέτη ψηφίζω και εγώ γιατί είναι ωραίο μιλφ και με λεφτάΓι αυτο ψηφιζουμε Αυτια.....και Μελετη.
υπάρχουν και αυτοί που δε τα παίρνουν από τους ολιγάρχες....έχουν απαίσια μουστάκια..... και σκότωσαν τους ολιγάρχες και ήταν οι μοναδικοί ολιγάρχες....απλά αν δεν συμφωνούσες μαζί τους δεν σε περίμεναν πολύ καλές μέρες...Τελευταία χρόνια δεν μπορώ να βρω πολιτικό με αρχιδια κ αδιάφορο....δυστυχώς
Δυστυχώς όλοι όσοι ενάντια στους ολιγαρχες μόλις ανεβαίνουν στην εξουσία λαδωνονται
..
Γνωρίζεις κανένα τα τελευταία 30.χρονια;
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία
Εδώ μεγάλωσε ρε . Κουλάρισε.ΟΧΙ ΤΥΠΕ, ΜΗ, ΘΑ ΦΑΡΜΑΚΩΘΩ!
Εδώ μεγάλωσε ρε . Κουλάρισε.
Απλά έχει ... θεματάκια με όσους είχαν ακίνητα και αυτοκίνητα ... πριν το 1992 ....