athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.778
- Πόντοι
- 12.756
πιο λιγα και απο μενα δηλωνειςαπό που και ως που
στειλε εμβασμα 5000 να εξιλεωθεις
πιο λιγα και απο μενα δηλωνειςαπό που και ως που
Γιατι αποκλειεις να ισχυουν και τα 2?Και τι είμαι εγώ δουλέμπορος ή τσατσός?
τι είμαστε ρε χθεσινοί.....έχουμε στόρια 100% καλυπτικά....δεν ανοίγουμε πόρτες και κουδούνια...και ΑΝ τύχει και γίνει η μαλακία κρύβονται όπου βρουν από βαρέλια μέχρι και στο ψυγείο μέσα στον καταψύκτη....τι είμαστε ερασιτέχνεςΚραταει καραουλι μην του τη πεσει το σεπε και βρει τους ειλωτες να δουλευουν εκτος ωραριου
ΑποκλείεταιΚουλης 'εφοδο' στο Λαικο
κατσαριδες.ποντικια,ραντζα,αποκλειστικες Γεωργιανες,εργολαβοι,σπασμενοι σωληνες,βρωμα,αναμονη στα επειγοντα 20 ωρες,ολα κατω απο το χαλι οπως οπως
Δηλαδή εμ κάνουμε ζημιά και μας έρχονται οι κατραπακιές 10 - 10 θα πληρώσω και 5000?πιο λιγα και απο μενα δηλωνεις
στειλε εμβασμα 5000 να εξιλεωθεις
όχι δεν τα απέκλεισα απλή ερώτηση ήτανΓιατι αποκλειεις να ισχυουν και τα 2?
Εσυ να μην μιλαςρε κυφηνες.......
Αφού βοσκούν τα ζωντανά και το καθαρίζουν δεν έχεις φόβο.Τι μαλακια πάλι αυτό με τον καθαρισμό οικοπέδων
Δηλαδης εγώαπο Έβρο έχω δέκα στρέμματα οικόπεδο στη Γλυφάδα με τριφύλλι για να βόσκουν τα ζωντανά κ θα πρέπει να πάω να το καθαρίσω ;
Έλεος
Η ιδιοκτησια εχει και υποχρεωσεις.Τι μαλακια πάλι αυτό με τον καθαρισμό οικοπέδων
Δηλαδης εγώαπο Έβρο έχω δέκα στρέμματα οικόπεδο στη Γλυφάδα με τριφύλλι για να βόσκουν τα ζωντανά κ θα πρέπει να πάω να το καθαρίσω ;
Έλεος
Τα ζωντανα ομως να ειναι δηλωμενα και σε αδειοδοτημενο χωροΑφού βοσκούν τα ζωντανά και το καθαρίζουν δεν έχεις φόβο.
Έχει κ γαϊδουράγκαθα πολλά που δεν τα τρώνε τα πρόβατα κ καραγάτσιαΑφού βοσκούν τα ζωντανά και το καθαρίζουν δεν έχεις φόβο.
Κ που θα πάω το κομμένα χόρτα ;;Η ιδιοκτησια εχει και υποχρεωσεις.
Πολύ κακώς εκανε η κυβερνηση διευκολυνσεις με πλατφορμες, δηλωσεις και τετοια.
Ενα νομο επρεπε να κανει. Δεν καθαρισες το οικοπεδο σου? 50.000 προστιμο.
Τελειωσαμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα ζωντανα ομως να ειναι δηλωμενα και σε αδειοδοτημενο χωρο
Το χρήμα να πέφτειΚαλλιθέα σε Πακι νοικιαζεις σιγουρα
Η κυβερνηση ειναι υποχρεωμενη να καθαρισει το ακινητο σου?Κ που θα πάω το κομμένα χόρτα ;;
Εγώ λέω αντί για πενήντα χιλιάδες ν α τον εκτελούμε στο Σύνταγμα διότι είμαστε σα κυβέρνηση άχρηστη για τις υποχρέωσης της
Να κάνει αντιπυρικεε ζώνεςΗ κυβερνηση ειναι υποχρεωμενη να καθαρισει το ακινητο σου?
Άρα εκθέτεις τα ζωντανά και την υγεία τους σε κίνδυνο, κάτσε να σε περιλάβουν και οι ζωοφιλικες οργανώσεις μετά τον αντιπυρικό.Έχει κ γαϊδουράγκαθα πολλά που δεν τα τρώνε τα πρόβατα κ καραγάτσια
Εγω παλι λεω αν αποδεικνυεται οτι ακαθαριστο οικοπεδο συνεβαλε στην επεκταση πυρκαγιας, να συλλαμβανεται ο ιδιοκτητης σαν συνεργος στον εμπρησμο.Να κάνει αντιπυρικεε ζώνες
Να έχει οχήματα .να έχει προσωπικό
Να έχει χώρους για συλλογή ξερών φυτικών υπολειμμάτων
Ε μπουμπουνηξε τα μια φωτιά στην Πεντέλη να καούν τα γαμημενα, όλα εγώ πχια;;;Κ που θα πάω το κομμένα χόρτα ;;
Εγώ λέω αντί για πενήντα χιλιάδες ν α τον εκτελούμε στο Σύνταγμα διότι είμαστε σα κυβέρνηση άχρηστη για τις υποχρέωσης της
Αρα δεν μεριμνάς για την ευζωια των ζωντανωνΈχει κ γαϊδουράγκαθα πολλά που δεν τα τρώνε τα πρόβατα κ καραγάτσια