Ο βοδαρος βέβαια ουδέποτε ανέβασε οτιδήποτε ΔΙΚΟ ΤΟΥ, το νετ είναι γεμάτο εκατομμύρια φωτό απ ότι τραβάει η ψυχή του. Εκεί σαφώς ανακάλυψε και τα Panerai, εγγυήσεις κα πιστοποιήσεις θα δει μόνο όταν δείξει δέκα χιλιάρικα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ λεφτά, όχι μονοπολης η΄ νιπληκα.
Θα αποστράτευε 25.000 50ρηδες ... και θα τους έλεγε σύνταξη στα 62 ....
δεν σας ξαναπαίρνω .... βρείτε άλλη δουλειά μέχρι τότε !!!!!!!!!
Και όλοι ήταν ΕΠΟΠ από τα 20 ....
Αλλά οι 25.000 είδαν ότι έχουν από 3 ψήφους ο καθένας και βάλε ... πολλοί έχουν από 8 και πάνω ....
ενήλικα παιδιά ,σύζυγο , πεθερικά , γονείς ...
οπότε τους προάγει σε αρχικελευστές και ανθυπαστιστές ... και παραμένουν !
Θα αποστράτευε 25.000 50ρηδες ... και θα τους έλεγε σύνταξη στα 62 ....
δεν σας ξαναπαίρνω .... βρείτε άλλη δουλειά μέχρι τότε !!!!!!!!!
Και όλοι ήταν ΕΠΟΠ από τα 20 ....
Αλλά οι 25.000 είδαν ότι έχουν από 3 ψήφους ο καθένας και βάλε ... πολλοί έχουν από 8 και πάνω ....
ενήλικα παιδιά ,σύζυγο , πεθερικά , γονείς ...
οπότε τους προάγει σε αρχικελευστές και ανθυπαστιστές ... και παραμένουν !
Ότι στις εθνικές εκλογές έγινε σούπερ νοθεία και βγήκε το 41%.
Ότι η κυβέρνηση αυτή είναι εγκληματική οργάνωση.
Θα μου πεις ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ όταν το όχι το έκανε ναι με το δημοψήφισμα ήταν εγκληματικό.Συμφωνο.Αλλα τουλάχιστον αυτός δεν άλλαξε το αποτέλεσμα με νοθεία.
Φυσικά αυτό που λέω δεν μπορώ να το αποδείξω γιατί έχω μόνο μαρτυρίες κάποιων..
Γενικά αυταρχικά καθεστώτα,απολυταρχικά αποκτούν με τσαμπουκα την εξουσία με διαδικασίες μη νόμιμες.
Και ο Παπαδόπουλος έτσι πήρε την εξουσία στα χέρια του.
Και μάλιστα είχε δηλώσει ότι το ήξεραν όλοι ότι πήγαινε για πραξικοπημα αλλά κανείς δεν τον σταμάτησε και απόρησε κιόλας.
Στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση πιστεύω θα γίνει μάχη σώμα με σώμα μέχρι να φύγει ο Κούλης.
Για την ακρίβεια πχ δεν έκαναν τίποτα απολύτως.
Πραγματικά ο Μητσοτάκης ήταν ένας πολιτικός πολύ λίγος για να κυβερνήσει μια χώρα.
Για να ανορθωθει αυτή χώρα χρειάζονται γενναία μέτρα.
Ο λαός μόνο ευημερία δεν νιώθει.
Τα βλέπω και από τη δουλειά μου..
Μισθοι-συνταξεις μετά από δέκα-δεξαπεντε μέρες τελειωνουν και στενάζουν να βγάλουν τις υπόλοιπες ημέρες μέχρι να ξαναπληρώθουν.
Παρατηρώ έναν Πρωθυπουργό να λέει μόνο λόγια χωρίς να έχει πάρει χαμπάρι τι γινεται.Μιλαει αλλά δεν νιώθει τι συμβαίνει γύρω του.
Είναι απίστευτο αυτό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ξέρεις τι πιστεύω ακράδαντα;
Ότι στις εθνικές εκλογές έγινε σούπερ νοθεία και βγήκε το 41%.
Ότι η κυβέρνηση αυτή είναι εγκληματική οργάνωση.
Θα μου πεις ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ όταν το όχι το έκανε ναι με το δημοψήφισμα ήταν εγκληματικό.Συμφωνο.Αλλα τουλάχιστον αυτός δεν άλλαξε το αποτέλεσμα με νοθεία.
Φυσικά αυτό που λέω δεν μπορώ να το αποδείξω γιατί έχω μόνο μαρτυρίες κάποιων..
Γενικά αυταρχικά καθεστώτα,απολυταρχικά αποκτούν με τσαμπουκα την εξουσία με διαδικασίες μη νόμιμες.
Και ο Παπαδόπουλος έτσι πήρε την εξουσία στα χέρια του.
Και μάλιστα είχε δηλώσει ότι το ήξεραν όλοι ότι πήγαινε για πραξικοπημα αλλά κανείς δεν τον σταμάτησε και απόρησε κιόλας.
Στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση πιστεύω θα γίνει μάχη σώμα με σώμα μέχρι να φύγει ο Κούλης.
Για την ακρίβεια πχ δεν έκαναν τίποτα απολύτως.
Πραγματικά ο Μητσοτάκης ήταν ένας πολιτικός πολύ λίγος για να κυβερνήσει μια χώρα.
Για να ανορθωθει αυτή χώρα χρειάζονται γενναία μέτρα.
Ο λαός μόνο ευημερία δεν νιώθει.
Τα βλέπω και από τη δουλειά μου..
Μισθοι-συνταξεις μετά από δέκα-δεξαπεντε μέρες τελειωνουν και στενάζουν να βγάλουν τις υπόλοιπες ημέρες μέχρι να ξαναπληρώσουν.
Παρατηρώ έναν Πρωθυπουργό να λέει μόνο λόγια χωρίς να έχει πάρει χαμπάρι τι γινεται.Μιλαει αλλά δεν νιώθει τι συμβαίνει γύρω του.