CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.511
- Πόντοι
- 2.606
και μενα οσο ηταν 5ψηφια την πληρωνα , μετά που πηγε στα 6 σταμάτησα .. υπερβολη ρε μαλάκες , ΥΠΕΡΒΟΛΗ
και μενα οσο ηταν 5ψηφια την πληρωνα , μετά που πηγε στα 6 σταμάτησα .. υπερβολη ρε μαλάκες , ΥΠΕΡΒΟΛΗ
η εφορια μου βλημα ειναι πενταψηφια ,συνεχισε να μας διασκεδαζεις κομπλεξικε !!
Εδώ είναι Βαλκάνια δεν παίζουμε...παικταρα μου εχεις υποψιν σου εναν Χορχε?
Εδώ είναι Βαλκάνια δεν παιζουμεπαικταρα μου εχεις υποψιν σου εναν Χορχε?
Ειδα Δούση τις φαβέλες της Μποκοτά,Κάτσε να αντιγράψω το ποστάρισμα του @alex71 ότι τον κυνηγάν 4 κ να το στείλω στην κολομπιανα .....θα τον θάψει δίπλα στον τάφο του Ζαχαριάδη
ρε μιλαμε για μαλακα που πεταγεται σαν την πορδη ,ειδικα σε περιοδους που αυτα τα χαπατα που κυβερνουν στησουν καμια τεραστια μαλακια η ρεμουλα και ψαχνει να βρει δικαιολογιες...και οταν του γραφω οτι κατι σαν αυτον -ορκισμενοι εχθροι της πραγματικης προοδου και ταγμενοι σε καποια κλικα-κοινοι συμμοριτες δηλαδη-ειναι οι πρωτοι που θελουν κλωτσες ..και του το γραφω ηρεμα του μαλακα,το γυρναει σε τσαμικο και γραφει για καλτσον σκισμενα και υποθετει " και εσύ δηλώνεις ζημιές μόνο ή το πολύ 3k τον χρόνο."TikTok - Make Your Day
www.tiktok.com
Άσχετη παράθεση.Μια χαρα ειναι η Νικη,θα τους λεει να κανουν και την προσευχη τους και θα ανταμειφθουν στην αλλη ζωη για την προσφορα τους
Πηρε μπουλο και η ημιτρελη αγαπητικια του Αλεξ απο το υπουργειο εργασιας....σκληρο χτυπημα.
ΑΝ ήταν πενταψήφια, δεν θα γξρίνιαζες, γιατί επί Κούλη πληρώνεις πολύ λιγότερο φόρο ΚΑΙ ασφαλιστικές εισφορές, από ότι επί Σύριζα.η εφορια μου βλημα ειναι πενταψηφια ,συνεχισε να μας διασκεδαζεις κομπλεξικε !!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΣΟ ηλιθιος εισαι τελικα ,τζαμπα γραφω......ΑΝ ήταν πενταψήφια, δεν θα γξρίνιαζες, γιατί επί Κούλη πληρώνεις πολύ λιγότερο φόρο ΚΑΙ ασφαλιστικές εισφορές, από ότι επί Σύριζα.
αυτο το κοριτσι ειναι εμφανες οτι ψυχολογικα ειναι τσακισμενο,χαρη της εκανε μπας και ηρεμησει λιγο η καημενη,η αλλη η βυζαρου θεουσα ομως ρε πουστη τι στον πουτσο βυσμα εχει και την παει απο υπουργειο σε υπουργειο,ενω ειναι ολοφανερα πιο αχρηστη και απο ελληνα διαιτητη?Πηρε μπουλο και η ημιτρελη αγαπητικια του Αλεξ απο το υπουργειο εργασιας....σκληρο χτυπημα.
Η δικιά μας είναι από πλούσιο τζάκιΕιδα Δούση τις φαβέλες της Μποκοτά,
Ειχε καλά μουνια οντως