Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.892
Πόντοι
3.656
Meanwhile ο Λάκης συγκρίνει την τρύπα του 1975 στο Χαλάνδρι που του άφησε ο παππους του με τους πορτοκαλί μπιντέδες και τρέμει κάθε μήνα μη δε του δώσουν το ενοίκιο…

Με ιστορικά μοντέλα λάμπο….σιγά ρε ΒΛΑΧΟ ιδιοκτήτη παλιάς βίλας στο μπέβαρλι Χιλς…..

Αλλά οδηγάει λεόν με λίζινγκ ο άρχοντας της νέας Ερυθραίας…εγώ έχω πει τι οδηγώ και σίγουρα δεν είναι λεόν :coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.092
Πόντοι
3.656
barock & saul ... έχουν ταξιδέψει ποτέ εξωτερικό ;;;;

ο κατουρημένος .... όταν είχα ανεβάσει εισιτήριο από το μετρό της ΝΥ .... χειμώνα ... βράδυ ... στις 03.30 ....
ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΛΑΤΖΕΡΗΣ ΤΟΥ ΝΙΟΥ ΤΖΕΡΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ....
έλεγε ότι το βρήκα ... στα σκουπίδια ...............

έχει πάει πουθενά πέρα από στρατόπεδα ως φαντάρος ;;;;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.936
Πόντοι
6.256
barock & saul ... έχουν ταξιδέψει ποτέ εξωτερικό ;;;;

ο κατουρημένος .... όταν είχα ανεβάσει εισιτήριο από το μετρό της ΝΥ .... χειμώνα ... βράδυ ... στις 03.30 ....
ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΛΑΤΖΕΡΗΣ ΤΟΥ ΝΙΟΥ ΤΖΕΡΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ....
έλεγε ότι το βρήκα ... στα σκουπίδια ...............

έχει πάει πουθενά πέρα από στρατόπεδα ως φαντάρος ;;;;
Ολο γκρινια εισαι,

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.892
Πόντοι
3.656
Ο κοσμογυρισμένος τύπος Λάκης που ειπε ότι δε του αρέσει η Φιλοθέη επειδή έχει κίνηση γίνεται χαμός :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.936
Πόντοι
6.256
Θ αλλαξει και τον Καιρίδη ο λαθροκούλης;
Δεν εφερε πολλους μπαγκλοπάκηδες;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.260
Πόντοι
5.506
Meanwhile ο Λάκης συγκρίνει την τρύπα του 1975 στο Χαλάνδρι που του άφησε ο παππους του με τους πορτοκαλί μπιντέδες και τρέμει κάθε μήνα μη δε του δώσουν το ενοίκιο…

Με ιστορικά μοντέλα λάμπο….σιγά ρε ΒΛΑΧΟ ιδιοκτήτη παλιάς βίλας στο μπέβαρλι Χιλς…..

Αλλά οδηγάει λεόν με λίζινγκ ο άρχοντας της νέας Ερυθραίας…εγώ έχω πει τι οδηγώ και σίγουρα δεν είναι λεόν :coffee:
Εγώ τύπε σε λεόν δεν έχω μπει ούτε σε ταξί. :confused:

Εν τω μεταξύ ο αρχοντοχωριατης της ιγκνορ λίστ κατευθείαν τσίμπησε, Ο ΒΟΔΑΡΟΣ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.892
Πόντοι
3.656

Ρε λεόν πρέπει να σε πληρώνουν για να οδηγείς όχι να το πληρώνεις εσύ κάθε μήνα :tooth:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.260
Πόντοι
5.506
Ο κοσμογυρισμένος τύπος Λάκης που ειπε ότι δε του αρέσει η Φιλοθέη επειδή έχει κίνηση γίνεται χαμός :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Ο κοσμογυρισμένος Λάκης με το εισιτήριο από το μέτρο της Νέας Υόρκης (το ιντερνετε είναι γεμάτο ότι θέλεις) κάνει πως ξέχασε τη φωτό που του κάρφωσα στον πάτο με το Wrangler στο St Maarten της Καραιβικης, με αποδεικτικο πως ηταν προσωπικη και φυσικα τοπικη πινακιδα σημανσης.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.714
Πόντοι
6.946

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.260
Πόντοι
5.506
Ρε λεόν πρέπει να σε πληρώνουν για να οδηγείς όχι να το πληρώνεις εσύ κάθε μήνα :tooth:
Φαντάσου να είσαι τόσο περήφανος που το πήρες μια φορά και να το παίρνεις ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Ας είναι καλά οι φωτό του ιντερνετ και οι λακηδες όλου του κόσμου ονειρεύονται Μαζερατι, Ρολς, συλλεκτικά Μερσεντικα στο τιμόνι του λεον.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.892
Πόντοι
3.656
Ο κοσμογυρισμένος Λάκης με το εισιτήριο από το μέτρο της Νέας Υόρκης (το ιντερνετε είναι γεμάτο ότι θέλεις) κάνει πως ξέχασε τη φωτό που του κάρφωσα στον πάτο με το Wrangler στο St Maarten της Καραιβικης, με αποδεικτικο πως ηταν προσωπικη και φυσικα τοπικη πινακιδα σημανσης.
proxy-image.jpg

Το παλιό αλλά ρετρό ακίνητο που εκμεταλλεύεται ο λάκης στο κάτω χαλάνδρι κοντά στον καταυλισμό ρομά :tooth:

• Χαχα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.092
Πόντοι
3.656
Μάθαμε αν ο μαλάκας σώγαμπρος ... έμαθε στα 60+ ....

ότι τα αυθεντικά penerai .... όπως και omega , rolex , vacheron constantin κοκ ...

έχουν ΚΑΡΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ & ΕΓΓΥΗΣΗΣ ;;;

Όχι όπως η δικιά του ρεπλίκα του κατοστάρικου ........

Βέβαια ... εκεί που το έβαλε το panerai ... δεν του χρειάζεται πλέον κάρτα !!!!

Αλλά τι κάνω ;;;
Σχολιάζω ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ;;;;;

Ποτέ δεν έχω ανέβει σε μηχανάκι .
Ποτέ δεν έκανα παρέα άτομα ... που έχουν μηχανάκια .....

• Χαχα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.260
Πόντοι
5.506
O βοδαρος που υποτίθεται πως δε μας διαβάζει έχει τσιμπήσει σα ροφός θεονήστικος 30 χρόνια...... :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.898
Πόντοι
3.506

Ο τύπος νομίζει πως μπορεί να χτυπήσει γκομενα σε κάθε ξενοδοχείο της Ευρώπης αλλά περιμένει να βγει στη σύνταξη να πάει στη Βουδαπέστη. Πήγε στο Τυρολ πριν 30 χρόνια και νομίζει πως έχει κάνει τα ταξίδια του Γκιουλιβερ

Χωριά που μας ανακοινώνει ποιον έχει στη λίστα. Τρικυμία εν κρανίω

• Χαχα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.092
Πόντοι
3.656
Λεφτάς ....

έχει τα ακόλουθα γνωρίσματα ....

1)κάθε αύγουστο είναι στο μπου .... όλο το 24ωρο ... ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΩΡΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ...
2)σώγαμπρος ...
3)το 2009 έφερε σάπιο από γερμανία του 2004 ... και επειδή είναι λεφτάς ... ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΓΚΑΖΙ !!!!!!!!
4)έβαλε ... φωτό ... panerai ... εκεί που βάζαμε ... ΚΑΡΤΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ....

δεν ήξερε ο φουκαράς ... ότι τα γνήσια έχουν κάρτες ....
και μας έβαλε τη ρεπλίκα που του κάναν δώρο .... 120€ από ebay ....

• Χαχα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.892
Πόντοι
3.656
Ο τύπος νομίζει πως μπορεί να χτυπήσει γκομενα σε κάθε ξενοδοχείο της Ευρώπης αλλά περιμένει να βγει στη σύνταξη να πάει στη Βουδαπέστη. Πήγε στο Τυρολ πριν 30 χρόνια και νομίζει πως έχει κάνει τα ταξίδια του Γκιουλιβερ

Παλιά που είχε λεφτά (όπως όλοι στα χρόνια της πασοκάρας) πήγαινε και σούφρωνε τις πετσέτες και τα τασάκια για αναμνηστικά από καλά ξενοδοχεία

τώρα παίρνει αναμνηστικό το απολυμαντικό μαντιλάκι του χοτέλ ελευσίνα :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.260
Πόντοι
5.506

Μην ξεχάσουμε μάλιστα πως το όνειρο ζωής του είναι να πάει Ουγγαρία που θα οδηγάει 478 χλμ πήγαινε (αλλά τόσα έλα) για να πηδηξει μια ατυχισσασα που πριν 29 χρόνια ΗΤΑΝ μουναρα. Άλλοι θέλουν να πάνε στο φεγγάρι, αυτός είναι πιο γήινος. :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom