Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.276
Πόντοι
5.506
Ο κόσμος μαύρισε τον Τσίπρα.
Τελεία.
Αλλά οι άνθρωποι ζουν στο γαλάζιο συννεφάκι τους και νομίζουν ότι ψήφισε το Μητσοτάκη. Η πιθανότητα να μη βγει η ΝΔ, ακόμα και με το Μπουμπουκο αρχηγό, πρακτικά ανυπαρκτη.
Κι όμως τύπε, ο κόσμος ψήφισε Μητσοτακη ενημερωτικά. Και θα τον ψηφίζει για καιρό γιατί κάτι της προκοπής δεν υπάρχει στον ορίζοντα.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.955
Πόντοι
6.056
Tι να σου πω ρε τύπε, με 41-17 μετα απο 4 χρονια διακυβερνησης, μαλλον καλα κανει και πιστευει οτι ειναι ο ικανοτερος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ψευτες
Με τα τσικο παιζει ομως:undecided::confused::confused::confused:Βγηκε και ο Κατρουγκαλος λιγες μερες πριν τις εκλογες και του "ξεφυγε" για αυξηση στις εισφορες:confused::confused::confused:
Σάλος με τη δήλωση Κατρoύγκαλου για αύξηση εισφορών σε ελεύθερους επαγγελματίες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μπράβο...τώρα τα λες καλά...άρα....όπως είπα εδώ είμαστε να προσπαθείς να με πείσεις για αυτά που θεωρείς εσύ μαλακίες...και όχι το αντίθετο...δεν προσπαθώ εγώ να σε πείσω για κάτι...

και....τι διαφορετικό κάνει η ομάδα αλήθειας??? κόβει και ράβει βιντεάκια για να παρουσιάσει κάτι όπως συμφέρει...δηλαδή τρολ.

μάλλον εννοείς ότι προτιμάς τις μαλακίες και τρολ που συμφωνούν με την άποψη σου.
Συγνωμη, αλλά πολυ καλά σού τα λεει

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
δεν είναι έλεος....τρολ είναι η ανώνυμη παρουσία στο ίντερνετ που εκφράζει απόψεις προς κάποια συμφέροντα χρησιμοποιώντας την αμεσότητα και την ανωνυμία...ότι κάνει και η ομάδα αλήθειας δηλαδή.

δεν έχει σχέση με το ψέμα. τρολ είναι και η παρουσίαση της μισής αλήθειας ή η διαστρεβλωμένη ερμηνεία της.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.715
Πόντοι
2.356
Eφυγε εδω και ενα χρονο ο Τσιπρας
Γιατι ειναι ακομη πρωτη η ΝΔ με 20 μοναδες?
Τι άλλαξε στο ΣΥΡΙΖΑ; Έφυγε η ξινομουρα η Έφη και έχασε η Βενετιά βελόνι;
Γιατί οι βασικοί άξονες της πολιτικής του ίδιοι κι απαραλλαχτοι με αυτούς που μαύρισε ο κόσμος.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.715
Πόντοι
2.356
Κι όμως τύπε, ο κόσμος ψήφισε Μητσοτακη ενημερωτικά. Και θα τον ψηφίζει για καιρό γιατί κάτι της προκοπής δεν υπάρχει στον ορίζοντα.
Πάλι καλά που μας ενημερώνεις γιατί μαυρισαμε το ΣΥΡΙΖΑ.
Να 'σαι καλά.
Εννοείται ότι δεν υπαρχει τίποτα άξιο λόγου στην αντιπολιτευση. Γι αυτό επιβιώνει ο Μητσοτάκης χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.276
Πόντοι
5.506
Μπράβο...τώρα τα λες καλά...άρα....όπως είπα εδώ είμαστε να προσπαθείς να με πείσεις για αυτά που θεωρείς εσύ μαλακίες...και όχι το αντίθετο...δεν προσπαθώ εγώ να σε πείσω για κάτι...

και....τι διαφορετικό κάνει η ομάδα αλήθειας??? κόβει και ράβει βιντεάκια για να παρουσιάσει κάτι όπως συμφέρει...δηλαδή τρολ.

μάλλον εννοείς ότι προτιμάς τις μαλακίες και τρολ που συμφωνούν με την άποψη σου.
Άντε μας και πάρεις και στροφή. Αν πάρω ένα ποστ σου που θα γράφεις πχ ".....θα είμαι πουστης αν ψηφίσω Μητσοτακη....." και μετά την κοπτοραπτική το κάνω ".....είμαι πουστης....." αυτό είναι τρολαρισμα. Αν μάλιστα γράψω ένα σκέτο "ο Σαουλ είναι πουστης" ακόμα πιο χοντρό τρολαρισμα.

Η ομάδα αλήθειας, που προφανώς είσαι συνδρομητής και την παρακολουθείς δεν έχω δει να κάνει κάτι τέτοιο ΠΑΡΑΠΟΙΟΝΤΑΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

• Like
Αντιδράσεις: kinks

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.276
Πόντοι
5.506
δεν είναι έλεος....τρολ είναι η ανώνυμη παρουσία στο ίντερνετ που εκφράζει απόψεις προς κάποια συμφέροντα χρησιμοποιώντας την αμεσότητα και την ανωνυμία...ότι κάνει και η ομάδα αλήθειας δηλαδή.

δεν έχει σχέση με το ψέμα. τρολ είναι και η παρουσίαση της μισής αλήθειας ή η διαστρεβλωμένη ερμηνεία της.
Ε τι κατα σου γράφω τόση ώρα πανάθεμά σε;

Χαιρετώ τους αριστερούς συντρόφους που το παίζουν κουλικοι ....:hi:
Εσύ όμως είσαι Ο μπατζανάκης. :birdman:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.276
Πόντοι
5.506
Πάλι καλά που μας ενημερώνεις γιατί μαυρισαμε το ΣΥΡΙΖΑ.
Να 'σαι καλά.
Εννοείται ότι δεν υπαρχει τίποτα άξιο λόγου στην αντιπολιτευση. Γι αυτό επιβιώνει ο Μητσοτάκης χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
Ε αυτό δεν κάνει όμως το Μητσοτακη κακό πρωθυπουργό, συμφωνούμε πως έχουμε τον ικανότερο για πρωθυπουργό.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266
Eφυγε εδω και ενα χρονο ο Τσιπρας
Γιατι ειναι ακομη πρωτη η ΝΔ με 20 μοναδες?
Γιατί έχει κανατζωσει δύ κ συνταξιούχους
Νιώθουν σιγουριά ότι έστω κ αυτή η μικρή σύνταξη ή πχ οι δύο συνεχίζουν να τα ξινουν κ πληρώνονται πάλι
3400,000 είναι αυτή η δεξαμενή

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
Άντε μας και πάρεις και στροφή. Αν πάρω ένα ποστ σου που θα γράφεις πχ ".....θα είμαι πουστης αν ψηφίσω Μητσοτακη....." και μετά την κοπτοραπτική το κάνω ".....είμαι πουστης....." αυτό είναι τρολαρισμα. Αν μάλιστα γράψω ένα σκέτο "ο Σαουλ είναι πουστης" ακόμα πιο χοντρό τρολαρισμα.

Η ομάδα αλήθειας, που προφανώς είσαι συνδρομητής και την παρακολουθείς δεν έχω δει να κάνει κάτι τέτοιο ΠΑΡΑΠΟΙΟΝΤΑΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.
τώρα θες να σου αναλύσω πως χρησιμοποιούν τα βίντεο για να περάσουν μια άποψη?

ο άλλος είπε ότι είναι δημοσιογράφοι....όσο δημοσιογράφος είναι και ο πρετεντέρης...

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.955
Πόντοι
6.056

ο άλλος είπε ότι είναι δημοσιογράφοι....όσο δημοσιογράφος είναι και ο πρετεντέρης...
Εχετε μπερδεψει το τρολαρισμα με την προπαγανδα ή μου φαινεται?:confused::confused::confused::coffee:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Ειπα "ναι" στην ερωτηση σου αν ειναι δημοσιογραφικη δουλεια

Δεν ειπα εγω πουθενα οτι ειναι δημοσιογραφοι
Μην γινεσαι τρολ

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.715
Πόντοι
2.356
Ε αυτό δεν κάνει όμως το Μητσοτακη κακό πρωθυπουργό, συμφωνούμε πως έχουμε τον ικανότερο για πρωθυπουργό.
Έχουμε τον λιγότερο κακό.
Αυτό όμως δεν τον κάνει ικανό.
Οι άλλοι είναι τόσο ανίκανοι που όποιος και να κυβερνούσε από τη ΝΔ δε θα είχε διαφορά. Κι ο κόσμος τρέμει την πιθανότητα επανόδου τους περισσότερο από τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη επί μακρόν.
Το μη χείρον βέλτιστο, ώσπου να υπάρξει αξιόλογος ηγέτης στην κεντροαριστερά.
Άμα κάνει και rebranding ο Τσίπρας τα πιάσανε τα λεφτά τους.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.047
Πόντοι
2.356
447975097_10228911716769592_7778131619575754122_n.jpg

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.195
Πόντοι
3.656
ρε χασοδίκη δεν έχει πάρει πρέφα για πρέφα τι γίνεται έτσι?χαχα
Νομίζεις είμαστε στο 2023. Η νδ πάει για το μεγαλύτερο βατερλό της ιστορίας της. Μεγαλύτερη πτώση αναλογικά και από το 2012 θα φάει.
Μακάρι αλλά ο ραγιαδισμος και ο οπαδισμος στην Ελλάδα έχει δυστυχώς βαθιές ρίζες εξ ου κι είναι μπανάνα σε επίπεδο θεσμων5

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.715
Πόντοι
2.356
Ούτε καν επιτρέπεται η είσπραξη, έστω και αυτού του προστίμου μαϊμού, όπως μας ενημερώνει ο Ρακιντζης . Και κανείς δε μπαίνει στον κόπο να μας πει γιατί το πρόστιμο δεν το πληρώνουν αυτοί που έκαναν τη λαμογια.

Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (ΓΚΠΔ) της ΑΠΔΠΧ, που έχει ισχύ νόμου, ορίζει μεν ότι τα πρόστιμα, που επιβάλλει η Αρχή, εισπράττονται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ), αλλά δεν ορίζεται πως είναι δυνατόν να εισπραχθούν από δημόσιο φορέα και μάλιστα κυβερνητικό, που είναι το υπουργείο Εσωτερικών, κατά του οποίου δεν επιτρέπεται η αναγκαστική εκτέλεση. Άλλωστε στους προϋπολογισμούς των κυβερνητικών φορέων δεν προβλέπεται κονδύλιο για τη καταβολή των προστίμων, ώστε μετά από την καταβολή του να επιστρέψει ξανά στον κρατικό προϋπολογισμό, δηλαδή τα χρήματα του προστίμου θα κάνουν λογιστικά βόλτα και θα ξαναμπούν στην ίδια τσέπη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
Εχετε μπερδεψει το τρολαρισμα με την προπαγανδα ή μου φαινεται?:confused::confused::confused::coffee:
έχω ξεχάσει αν τρολλάρω ή αν προπαγανδίζω κατά του μητσοτάκη :confused:

Ειπα "ναι" στην ερωτηση σου αν ειναι δημοσιογραφικη δουλεια

Δεν ειπα εγω πουθενα οτι ειναι δημοσιογραφοι
Μην γινεσαι τρολ
Το λούμπεν δηλαδή είναι δημοσιογραφική δουλειά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom