Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (14 μέλη και 21 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.954
Πόντοι
3.656
Ναι, έκαναν ένα κλικ στο κινητό, μεγάλος κόπος και προσπάθεια.
η επιστολική ψήφος πόσα κλικ θέλει?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Tρολ δεν ειναι παντως
τι είναι? δημοσιογραφική δουλειά?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΓΗΜΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΓΗΧΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...

πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις????

αν ο κασελάκης ήταν άλλος και προσέφερε ελπίδα θα είχε παραπάνω ποσοστά.
Πώς δεν ειχε?
Ειχε αρχηγο τον πρωτο πρωθυπουργο της αριστερας.
Τι ειναι αυτα που λες?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.092
Πόντοι
22.266
Εχω απαντησει

Εσυ θεωρεις οτι η τοξικοτητα του Συριζα δεν επαιξε κανενα ρολο

Εγω ξερω οτι η γυναικα μου ψηφισε ΝΔ για πρωτη φορα μετα απο 15 χρονια, ακριβως επειδη σιχαθηκε την τοξικοτητα του Συριζα και τα "Μητσοτακη γαμιεσαι".
Εσυ μπορεις να πιστευεις ό,τι θελεις, απλως αυτο που πιστευεις ειναι λαθος
Έχει εκλογικά δικαιώματα στην Ελλάδα η κολομπιανα ;;;;:think::confused::confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.940
Πόντοι
5.506
ναι ε?

δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που ήταν δυσαρεστημένος με τον μητσοτάκη επειδή έχει ανέβει το κόστος ζωής Χ5 αλλά είπε από μέσα του ''εεεεε φτάνει ποια που τον βρίζουν...δεν αντέχω άλλη τοξικότητα θα τον ψηφίσω''

και αυτό τώρα το πιστεύεις εσύ?
Εδώ εσύ πιστεύεις πως ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΧΑΒΑΛΕΣ δε μαύρισε τον Κουλη λόγω του συνθήματος, εγώ δε δικαιούμαι να πιστεύω το αντίθετο;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.954
Πόντοι
3.656
Πώς δεν ειχε?
Ειχε αρχηγο τον πρωτο πρωθυπουργο της αριστερας.
Τι ειναι αυτα που λες?
Ποιον??? αυτόν που εφάρμωσε το σκληρότερο μνημόνιο και έκανε δημοψήφισμα και μετά το πήρε πίσω???

ο άλλος θυμάται τον σύριζα και αλλάζει πεζοδρόμιο

αν ο αλέξης είχε κάτι να δώσει δεν θα έφευγε για να δώσει τη θέση του.

Εσύ τι είναι αυτά πουλες

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

καλό

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.940
Πόντοι
5.506
είναι ένα κανάλι στο youtube προσκείμενο προς την νδ που παίρνει βίντεο της αντιπολίτευσης και τα κοροϊδεύει και εξυμνεί την νδ.

τι είναι? δελτίο ειδήσεων??? αυτοί για την ψυχή της μάνας τους το κάνουν?
Ξαναρωταω, ξέρεις τι εννοουμε τρολ;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.954
Πόντοι
3.656
Εδώ εσύ πιστεύεις πως ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΧΑΒΑΛΕΣ δε μαύρισε τον Κουλη λόγω του συνθήματος, εγώ δε δικαιούμαι να πιστεύω το αντίθετο;
Δικαιούσαι αλλά εδώ είμαστε να προσπαθείς να πείσεις εσύ εμένα για αυτό που πιστεύεις και όχι εγώ εσένα...:confused:

Ξαναρωταω, ξέρεις τι εννοουμε τρολ;
μια ανώνυμη οντότητα στο ίντερνετ που κράζει εσκεμμένα ένα πολιτικό κόμμα και εξυμνεί αλόγιστα ένα άλλο?

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.039
Πόντοι
6.056
Ποια τοξικότητα και ποιος "Μητσοτάκης γαμιέται"; Που στην ευχή τα λέτε αυτά και τα πιστεύετε; Στις συγκεντρώσεις φιλοτελιστών και συλλεκτών γραμματοσήμων;
Ας μην είχε γαμήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη μεσαία τάξη στη φορολογία κι ας μην είχε ο τενεκές ο Κατρουγκαλος βάλει εισφορές μέχρι και επί των φόρων κι ένα αρχίδι θα έπαιρνε ο Μητσοτάκης στην κάλπη.
Αλλά οι άνθρωποι το είχαν χαμένο. Μισούσαν τη μεσαία τάξη, τη ραχοκοκκαλια της ελληνικής κοινωνίας, ως εύπορη τάξη, τη συνέθλιψαν κι αυτή τους έστειλε στον αγύριστο.
Hταν κομβικο το σημειο τυπε,περιμεναν με τον Αλ6 να αρχισει να ρεει το χρημα,να ζησουν ενδοξες εποχες Ανδρεα και η σφαλιαρα ηταν μεγαλη.Διαλυθηκε το παραμυθι της αριστερας και εμεινε ο Λουδοβικος να νομιζει οτι εκλεγεται επειδη ειναι ο ικανοτερος και του χρωσταμε και χαρη που μας κυβερναει:confused::confused::confused:

• Like
Αντιδράσεις: resp

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.940
Πόντοι
5.506
Δικαιούσαι αλλά εδώ είμαστε να προσπαθείς να πείσεις εσύ εμένα για αυτό που πιστεύεις και όχι εγώ εσένα...:confused:

μια ανώνυμη οντότητα στο ίντερνετ που κράζει εσκεμμένα ένα πολιτικό κόμμα και εξυμνεί αλόγιστα ένα άλλο?
Α, win win φαση, λες οτι γουσταρεις εσυ αλλα εμεις πρεπει να σε πεισουμε. :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Hταν κομβικο το σημειο τυπε,περιμεναν με τον Αλ6 να αρχισει να ρεει το χρημα,να ζησουν ενδοξες εποχες Ανδρεα και η σφαλιαρα ηταν μεγαλη.Διαλυθηκε το παραμυθι της αριστερας και εμεινε ο Λουδοβικος να νομιζει οτι εκλεγεται επειδη ειναι ο ικανοτερος και του χρωσταμε και χαρη που μας κυβερναει:confused::confused::confused:
Tι να σου πω ρε τύπε, με 41-17 μετα απο 4 χρονια διακυβερνησης, μαλλον καλα κανει και πιστευει οτι ειναι ο ικανοτερος.

Ψευτες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.940
Πόντοι
5.506

Όχι τύπε, αν καθίσω να κάνω συρραφή τις μαλακιες που γράφεις και τις παρουσιάζω εδώ δεν είμαι τρολ, ας μην έγραφες μαλακιες. Αν αρχίσω όμως να σε κατηγορώ ΨΕΥΔΩΣ και να κόβω προτάσεις, εικόνες και βίντεο ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, τότε ναι, ΤΡΟΛΑΡΩ.

• Like
Αντιδράσεις: kinks

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.734
Πόντοι
2.356
Ο κόσμος μαύρισε τον Τσίπρα.
Τελεία.
Αλλά οι άνθρωποι ζουν στο γαλάζιο συννεφάκι τους και νομίζουν ότι ψήφισε το Μητσοτάκη. Η πιθανότητα να μη βγει η ΝΔ, ακόμα και με το Μπουμπουκο αρχηγό, πρακτικά ανυπαρκτη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ο κόσμος μαύρισε τον Τσίπρα.
Τελεία.
Αλλά οι άνθρωποι ζουν στο γαλάζιο συννεφάκι τους και νομίζουν ότι ψήφισε το Μητσοτάκη. Η πιθανότητα να μη βγει η ΝΔ, ακόμα και με το Μπουμπουκο αρχηγό, πρακτικά ανυπαρκτη.
Eφυγε εδω και ενα χρονο ο Τσιπρας
Γιατι ειναι ακομη πρωτη η ΝΔ με 20 μοναδες?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.954
Πόντοι
3.656
Όχι τύπε, αν καθίσω να κάνω συρραφή τις μαλακιες που γράφεις και τις παρουσιάζω εδώ δεν είμαι τρολ, ας μην έγραφες μαλακιες. Αν αρχίσω όμως να σε κατηγορώ ΨΕΥΔΩΣ και να κόβω προτάσεις, εικόνες και βίντεο ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, τότε ναι, ΤΡΟΛΑΡΩ.
Μπράβο...τώρα τα λες καλά...άρα....όπως είπα εδώ είμαστε να προσπαθείς να με πείσεις για αυτά που θεωρείς εσύ μαλακίες...και όχι το αντίθετο...δεν προσπαθώ εγώ να σε πείσω για κάτι...

και....τι διαφορετικό κάνει η ομάδα αλήθειας??? κόβει και ράβει βιντεάκια για να παρουσιάσει κάτι όπως συμφέρει...δηλαδή τρολ.

μάλλον εννοείς ότι προτιμάς τις μαλακίες και τρολ που συμφωνούν με την άποψη σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom