Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
είναι κουφό να πιστεύεις ότι η τοξικότητα αλλάζει κανένα εκλογικό αποτέλεσμα...αν ήταν έτσι και η τοξικότητα της νδ γιατί δεν λειτούργησε υπέρ του σύριζα???
Δεν υπαρχει καμια τοξικοτητα στη ΝΔ
Παλι συμψηφιζεις κλεφτοκοταδες με γκαγκστερς

Οπως τσουβαλιαζεις Ισραηλινους και τρομοκρατες

Η τοξικοτητα του Συριζα ηταν περαν καθε οριου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
για το ΤΕΚΜΗΡΙΟ πες και άσε τα κολλήματα...
Εχω απαντησει

Εσυ θεωρεις οτι η τοξικοτητα του Συριζα δεν επαιξε κανενα ρολο

Εγω ξερω οτι η γυναικα μου ψηφισε ΝΔ για πρωτη φορα μετα απο 15 χρονια, ακριβως επειδη σιχαθηκε την τοξικοτητα του Συριζα και τα "Μητσοτακη γαμιεσαι".
Εσυ μπορεις να πιστευεις ό,τι θελεις, απλως αυτο που πιστευεις ειναι λαθος

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Εχω απαντησει

Εγω ξερω οτι η γυναικα μου ψηφισε ΝΔ για πρωτη φορα μετα απο 15 χρονια, ακριβως επειδη σιχαθηκε την τοξικοτητα του Συριζα και τα "Μητσοτακη γαμιεσαι".
νυστάζω γιαυτό δε θα κάτσω να επαναλλάβω την συζήτηση που οδήγησε στο τι τεκμαίρεται και τι όχι.

και εγώ ξέρω ότι αν η νδ δεν ήταν αυτή που είναι θα την ψήφιζα και εγώ σε σχέση με τον σύριζα αλλά επειδή ξεχειλίζει από τοξικότητα, απατεωνιά και μαύρα συμφέροντα δεν την ψηφίζω.

τι καθιστά την γνώμη της γυναίκας σου σημαντικότερη από την δική μου?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
τι καθιστά την γνώμη της γυναίκας σου σημαντικότερη από την δική μου?
Δεν ειναι θεμα γνωμης.
Ειναι θεμα πραγματικοτητας.
Οτι η τοξικοτητα εφερε τουλαχιστον μία ψηφο περισσοτερη στη ΝΔ.
Εγω ξερω μία ψηφο που ηρθε. Εσυ ξερεις μια ψηφο που να ΕΦΥΓΕ απο τη ΝΔ λογω του συνθηματος?

Εσυ γενικως εχεις μια παιδικη αφελεια να θελεις να συμψηφιζεις συμπεριφορες του 5 με συμπεριφορες του 100, δεν παει ετσι προφανως

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
Εχω απαντησει

Ποια τοξικότητα και ποιος "Μητσοτάκης γαμιέται"; Που στην ευχή τα λέτε αυτά και τα πιστεύετε; Στις συγκεντρώσεις φιλοτελιστών και συλλεκτών γραμματοσήμων;
Ας μην είχε γαμήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη μεσαία τάξη στη φορολογία κι ας μην είχε ο τενεκές ο Κατρουγκαλος βάλει εισφορές μέχρι και επί των φόρων κι ένα αρχίδι θα έπαιρνε ο Μητσοτάκης στην κάλπη.
Αλλά οι άνθρωποι το είχαν χαμένο. Μισούσαν τη μεσαία τάξη, τη ραχοκοκκαλια της ελληνικής κοινωνίας, ως εύπορη τάξη, τη συνέθλιψαν κι αυτή τους έστειλε στον αγύριστο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Δεν ειναι θεμα γνωμης.
Ειναι θεμα πραγματικοτητας.
Οτι η τοξικοτητα εφερε τουλαχιστον μία ψηφο περισσοτερη στη ΝΔ.
Εγω ξερω μία ψηφο που ηρθε. Εσυ ξερεις μια ψηφο που να ΕΦΥΓΕ απο τη ΝΔ λογω του συνθηματος?

Εσυ γενικως εχεις μια παιδικη αφελεια να θελεις να συμψηφιζεις συμπεριφορες του 5 με συμπεριφορες του 100, δεν παει ετσι προφανως
Εγώ ξέρω παραπάνω από 1 ψήφους που έφυγαν από την νδ λόγω των τεμπών

αλλά και να στο πω θα το διαψεύσεις άρα τι με ρωτάς???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ας μην είχε γαμήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη μεσαία τάξη στη φορολογία κι ας μην είχε ο τενεκές ο Κατρουγκαλος βάλει εισφορές μέχρι και επί των φόρων κι ένα αρχίδι θα έπαιρνε ο Μητσοτάκης στην κάλπη.
Αλλά οι άνθρωποι το είχαν χαμένο. Μισούσαν τη μεσαία τάξη, τη ραχοκοκκαλια της ελληνικής κοινωνίας, ως εύπορη τάξη, τη συνέθλιψαν κι αυτή τους έστειλε στον αγύριστο.
Προφανως εχει βαση αυτο που λες.
Κυβερνησε πολυ ασχημα ο Συριζα και το πληρωσε.
Αλλά να σου θυμισω, οτι το 2019 πηρε 31,5%.

Η τοξικοτητα για την οποια συζηταμε, ειναι την περιοδο 2019-2023. Δεν κυβερνουσε τοτε.
Το οτι εχασε 14 μοναδες οντας αντιπολιτευση, σε τι αλλο μπορει να οφειλεται εκτος απο την τοξικοτητα της τακτικης του?
Εκτος αν αποδεχθείς οτι ειχαμε την καλυτερη κυβερνηση της μεταπολιτευσης και σε αυτο οφειλεται η νικη με 23 μοναδες διαφορα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Παίζει να το πιστεύεις μόνο εσύ αυτό.
ναι ε?

δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που ήταν δυσαρεστημένος με τον μητσοτάκη επειδή έχει ανέβει το κόστος ζωής Χ5 αλλά είπε από μέσα του ''εεεεε φτάνει ποια που τον βρίζουν...δεν αντέχω άλλη τοξικότητα θα τον ψηφίσω''

και αυτό τώρα το πιστεύεις εσύ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εγώ ξέρω παραπάνω από 1 ψήφους που έφυγαν από την νδ λόγω των τεμπών

αλλά και να στο πω θα το διαψεύσεις άρα τι με ρωτάς???
Ασχετο εντελως,
εγω μιλαω για ψηφους που εφερε στον Συριζα η τακτικη της τοξικοτητας

Μην ξεκινας παλι τα ιδια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
θεωρώ ότι όλα τα κόμματα έχουν στρατιές από τρολς που γράφουν μαλακίες στα σόσιαλ.

η νδ έχει και επίσημο τρολ την ομάδα αλήθειας στο youtube...αυτό τι είναι?

νομίζεις ότι η νδ έχει 250Κ για καμπάνια στο google αλλά δεν έχει τρολς να γράφουν μαλακίες?

εδώ ο θεούλης είχε στο γραφείο του την ευπ για να παρακολουθεί τους δικούς του και δεν θα έχει επιστρατεύσει τρολ?

είσαι σοβαρός???
Τι λες ρε τύπε, από που κι ως που η ομάδα αλήθειας είναι τρόλ, ξέρεις τι εννοούμε τρολ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ναι ε?

δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που ήταν δυσαρεστημένος με τον μητσοτάκη επειδή έχει ανέβει το κόστος ζωής Χ5 αλλά είπε από μέσα του ''εεεεε φτάνει ποια που τον βρίζουν...δεν αντέχω άλλη τοξικότητα θα τον ψηφίσω''

και αυτό τώρα το πιστεύεις εσύ?
Το αφηγημα σου ειναι εξ ορισμου λαθος, αν ξεκινας με το οτι η ελληνικη κοινωνια ζει μια εξαθλιωση.
Πες πες, εχετε πιστεψει και οι ιδιοι τις υπερβολες και τις ανακριβειες

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Ασχετο εντελως,
εγω μιλαω για ψηφους που εφερε στον Συριζα η τακτικη της τοξικοτητας

Μην ξεκινας παλι τα ιδια
όλα τα κόμματα με τοξικότητα δουλεύουν.

ο σύριζα έχει χάσει το παιχνίδι επειδή οι άνθρωποι θυμούνται ακόμα το κακό που έκανε....

και ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΓΟ.

Το να βαφτίζεις τις σπέκουλες σου ως μια και μοναδική αλήθεια...και εσύ αυτό κάνεις κάθε φορά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
όλα τα κόμματα με τοξικότητα δουλεύουν.

ο σύριζα έχει χάσει το παιχνίδι επειδή οι άνθρωποι θυμούνται ακόμα το κακό που έκανε....

και ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΓΟ.

Το να βαφτίζεις τις σπέκουλες σου ως μια και μοναδική αλήθεια...και εσύ αυτό κάνεις κάθε φορά.
Γιατι εχασε 14 μοναδες οντας αντιπολιτευση το 2019-2023?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
Δεν καταλαβαίνεις...

στην πολιτική δεν είναι όλα on/off

δεν θα αλλάξει ποτέ ο νόμος περί ευθύνης υπουργών αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το ότι μαζεύτηκαν 1.500.000 άνθρωποι να δηλώσουν την αντίδραση τους δεν είναι σημαντικό.

οι ίδιοι μπορεί αύριο να πάνε να μαυρίσουν την νδ.

όλα παίζουν ρόλο αλλιώς τα κόμματα δεν θα ξόδευαν λεφτά για διαφήμιση μέσω σόσιαλ μίντια.
Ναι, έκαναν ένα κλικ στο κινητό, μεγάλος κόπος και προσπάθεια.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Τι λες ρε τύπε, από που κι ως που η ομάδα αλήθειας είναι τρόλ, ξέρεις τι εννοούμε τρολ;
είναι ένα κανάλι στο youtube προσκείμενο προς την νδ που παίρνει βίντεο της αντιπολίτευσης και τα κοροϊδεύει και εξυμνεί την νδ.

τι είναι? δελτίο ειδήσεων??? αυτοί για την ψυχή της μάνας τους το κάνουν?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Το αφηγημα σου ειναι εξ ορισμου λαθος, αν ξεκινας με το οτι η ελληνικη κοινωνια ζει μια εξαθλιωση.
Πες πες, εχετε πιστεψει και οι ιδιοι τις υπερβολες και τις ανακριβειες
Γιατι εχασε 14 μοναδες οντας αντιπολιτευση το 2019-2023?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΓΗΜΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΓΗΧΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...

πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις????

αν ο κασελάκης ήταν άλλος και προσέφερε ελπίδα θα είχε παραπάνω ποσοστά.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
Προφανως εχει βαση αυτο που λες.
Κυβερνησε πολυ ασχημα ο Συριζα και το πληρωσε.
Αλλά να σου θυμισω, οτι το 2019 πηρε 31,5%.

Η τοξικοτητα για την οποια συζηταμε, ειναι την περιοδο 2019-2023. Δεν κυβερνουσε τοτε.
Το οτι εχασε 14 μοναδες οντας αντιπολιτευση, σε τι αλλο μπορει να οφειλεται εκτος απο την τοξικοτητα της τακτικης του?
Εκτος αν αποδεχθείς οτι ειχαμε την καλυτερη κυβερνηση της μεταπολιτευσης και σε αυτο οφειλεται η νικη με 23 μοναδες διαφορα.
Να σου θυμίσω ότι παραμονές των εκλογών βγήκε ο Κατρουγκαλος και είπε ότι αν γυρίσουν θα κάνει τα ίδια.
Και λίγη είναι η διαφορά των 23.
Τα περί καλυτερης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης είναι για κλινική πόνου, να γελάνε οι ασθενείς να μαλακώνει το βάσανό τους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
είναι ένα κανάλι στο youtube προσκείμενο προς την νδ που παίρνει βίντεο της αντιπολίτευσης και τα κοροϊδεύει και εξυμνεί την νδ.

τι είναι? δελτίο ειδήσεων??? αυτοί για την ψυχή της μάνας τους το κάνουν?
Tρολ δεν ειναι παντως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom