Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.195
Πόντοι
3.656
Τύπε, αν έχεις αποτύχει εσύ επαγγελματικά και βγάζεις ψίχουλα, αυτό δε σημαίνει ότι ισχύει και για όλους τους άλλους.

Στον παθολόγο που πήγα τη μάνα μου τις προάλλες για να της γράψει φάρμακα, πέφτανε €20 / 10λεπτο.

Δε μιλάμε για εξετάσεις τώρα. Μιλάμε ότι ο τύπος μπήκε σε κάποια εφαρμογή, εκτύπωσε και πήρε €20.

Έξω η ουρά είχε φτάσει στο ασανσέρ.

Εσύ βλέπεις να πεινάνε οι κλάδοι που αναφέρεις;
Ελληνικές αλητείες

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.948
Πόντοι
6.256
Απο επιτυχία σε επιτυχία το πάμε.
Αναμένουμε αλεξουκο να μας πει οτι και στο Μονακό πληρωνουν υπερ ΕΟΠΥΥ.
@alex71

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
882
Πόντοι
86
Ο σπόρος, ο οποίος - όχι ματαίως... - φυτεύτηκε όπως φυτεύτηκε την 28/09/2023 κάρπισε:
Κατόπιν απόφασης της ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ, από τότε στην πλειοψηφίας (4-3) ΔΕΝ καλείται από την ΑΑΔΕ ο διοικητής της ΕΥΠ Θεμιστοκλής Δεμίρης σε ακρόαση, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για ποιο λόγο η ΕΥΠ, την οποία διοικεί, αρνείται να εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ και να δώσει στην Ανεξάρτητη Αρχή (ΑΑΔΕ) τον φάκελο για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη.

Τα ΝΕΑ σημειώνουν επ' αυτού:
«Και η πλειοψηφία “εξασφαλίστηκε”, όπως φαντάζεστε, από τα μέλη που ορίστηκαν από την κυβερνητική πλειοψηφία κατά την τελευταία, επεισοδιακή, αλλαγή στη σύνθεση της ανεξάρτητης Αρχής…».
βλ. σχετικώς: Με πλειοψηφία 4-3, η ΑΔΑΕ δεν καλεί σε ακρόαση την ΕΥΠ - ΤΑ ΝΕΑ

Υπενθύμιση:
- Η αλλαγή σύνθεσης της ΑΑΔΕ έγινε, τελικώς, ΚΑΙ με τις ψήφους της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ του Κυριάκου Βελόπουλου, που τόσο στηλιτεύει την ΝΔ και τον Μητσοτάκη...
- Παρ' ολίγον να τσοντάριζαν και οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ του Στίγκα, όμως, άλλαξαν τελευταία στιγμή στάση - αγνοώ γιατί.
- Το ΚΚΕ ψήφισε τότε "ΠΑΡΩΝ"
- ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΛ (ναι αυτό, του Ανδρουλάκη, ο οποίος ακόμα και σήμερα επιτρέπει να παίζεται η κολοκυθιά ΜΗ κάνοντας μήνυση και αρκούμενος σε μηνυτήρια αναφορά...) και ΠΛΕΥΣΗ ψήφισαν κατά.

ΚΑΙ με την σημερινή εξέλιξη, σιγουρευόμαστε: ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Ναι αυτή, των θεσμών και της διαφάνειας...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.735
Πόντοι
216
Δεν εξέτασε. Σε μια εφαρμογή μπήκε και μετά εκτύπωσε.
Το 90% των γιατρών δεν κάνει ούτε αυτό... Ο γιατρός είναι μέσα και εξετάζει και η γραμματέας απ' έξω έχει την σφραγίδα και βάζει την "υπογραφή του" στις συνταγές μαζεύοντας καθημερινά πάκο τα 20άρικα... Και το βράδι στο κλείσιμο γιατρός απλά τα τσεπώνει...

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
882
Πόντοι
86
Εκ των ειδήσεων:
"Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Πύργου του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης <σ.σ.: 04/06/2024> υπό την παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και πλήθους πολιτών."

Κουίζ:
Ποιος ΔΕΝ ήταν εκεί; (Δεν το κάνουμε πιο δύσκολο ρωτώντας "και γιατί")

Μικρή βοήθεια:
Αναζητήσατε αυτόν που όχι όνομα αλλά έργω είναι του δήμου αρχή και του έργου εμπνευστής και ΨΥΧΗ. (Πληροφορίες ότι έπεσε - επί ματαίω - τηλεφώνημα υψηλοτάτης κυρίας, για να μεταπειστεί η πραγματική ανωτάτη αρχή, δεν έχουν, μέχρι στιγμής, επιβεβαιωθεί).

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
Tύπε Λέγκολα τι εγινε?
Δεν σε βλεπω λαλίστατο πλεον.
Πηρες χαμπαρι οτι ερχεται το 13-14% το πολυ και αρχισες να μαζευεσαι?

Ρε ψωλόχυμα του κούλη έχεις καταλάβει οτι ούτε 28% θα πάρετε? Πάμε για ρεκόρ αποχής που θα σας τσακίσει

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε το διάστημα 2-5 Ιουνίου μέσω online ερωτηματολογίων, με το δείγμα να ξεπερνά τις 2.000 απαντήσεις.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στην εκτίμηση ψήφου στο 32,1%. Στη δεύτερη θέση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει 16,7%. Το ΠΑΣΟΚ έχει κολλήσει στο 12,1% και βρίσκεται σταθερά στην τρίτη θέση με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει εξασφαλίσει απόσταση ασφαλείας.

Το ΚΚΕ είναι στο 8,1% και ακολουθεί η Ελληνική Λύση στο 8%.
Screenshot 2024-06-06 at 1.55.35 PM.png

Τελευταία τροποποίηση:

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
@daima703 αυτη η ερωτηση ειναι για σενα , σαν ειδικός σε αυτον τον κλαδο ως πρωην διευθυντης σχολείου :coffee:
Βάλε μου τη δήλωση της μιχαηλίδου αν είναι αυτή που γράφω
Επιβεβαίωσε τη

Και πες μου πού διαφωνεί η επιστολογράφος γιατί δεν την καταλαβαίνω
Αν αναφέρεται σε αυτήν της μιχαηλίδου

Εγγρ.
15 Φεβ 2022
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
0
Ρε ψωλόχυμα του κούλη έχεις καταλάβει οτι ούτε 28% θα πάρετε? Πάμε για ρεκόρ αποχής που θα σας τσακίσει

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε το διάστημα 2-5 Ιουνίου μέσω online ερωτηματολογίων, με το δείγμα να ξεπερνά τις 2.000 απαντήσεις.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στην εκτίμηση ψήφου στο 32,1%. Στη δεύτερη θέση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει 16,7%. Το ΠΑΣΟΚ έχει κολλήσει στο 12,1% και βρίσκεται σταθερά στην τρίτη θέση με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει εξασφαλίσει απόσταση ασφαλείας.

Ρε μάγγες ήρεμα μιλάω. Αυτο το 32,1% γιατι εγω δε το συνανταω, ΠΟΤΕ? Ειδικα τωρα δεν εχω συναντησει ΚΑΝΕΝΑΝ να μου πει οτι ΝΑΙ ψηφίζω ΝΔ! Ποσες κρυφες υπαρχουν αναμεσά μας αδελφε?

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
Ρε μάγγες ήρεμα μιλάω. Αυτο το 32,1% γιατι εγω δε το συνανταω, ΠΟΤΕ? Ειδικα τωρα δεν εχω συναντησει ΚΑΝΕΝΑΝ να μου πει οτι ΝΑΙ ψηφίζω ΝΔ! Ποσες κρυφες υπαρχουν αναμεσά μας αδελφε?

Θα παλεύει για το 28% η ΝΔ την Κυριακή. Έχει αρχίσει και φαίνεται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Το οτι πανηγυριζεις για την αποχη, θεωρωντας οτι σε ευνοει, ειναι η πλεον πειστικη αποδειξη οτι το πολιτικο σου αισθητηριο ειναι υπο του μηδενος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μου θυμιζεις κατι φιλε....

Τον Τσιπρα ο οποιος το 2023 ελεγε οτι δεν εχει συναντησει κανεναν που να του πει οτι σε ψηφισα το 2019 και δεν θα σε ψηφισω τωρα

Και τελικα τον ψηφισαν 800.000 ανθρωποι λιγοτεροι

Πιθανοτατα λοιπον, για να τους συναντησεις αυτους που λες, θα πρεπει να πηγαινεις και σε αλλα μερη εκτος απο συγκεντρωσεις του Συριζα.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
Μου θυμιζεις κατι φιλε....

ρε χασοδίκη δεν έχει πάρει πρέφα για πρέφα τι γίνεται έτσι?χαχα
Νομίζεις είμαστε στο 2023. Η νδ πάει για το μεγαλύτερο βατερλό της ιστορίας της. Μεγαλύτερη πτώση αναλογικά και από το 2012 θα φάει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ρε χασοδίκη δεν έχει πάρει πρέφα για πρέφα τι γίνεται έτσι?χαχα
Νομίζεις είμαστε στο 2023. Η νδ πάει για το μεγαλύτερο βατερλό της ιστορίας της. Μεγαλύτερη πτώση αναλογικά και από το 2012 θα φάει.
Αυτα που λες ειναι απλως η επιθυμια σου

Δεν στηριζεται σε κανενα αντικειμενικο δεδομενο

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.146
Πόντοι
6.056
τύπε όσοι σε παίρνουν άκα νουμεράδα είναι τα καθάρματα του 32,1% ,
μυστικοπαθείς χύστες οι καργιόληδες, (μεταφορικά) σφίγγες :sad2:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006