Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
Ειμαστε στην χώρα που η Αρχή Προστασίας Δεδομένων επιβάλλει πρόστιμο 400.000 ευρώ στο Υπ. Εσωτερικών για το σκάνδαλο με τη διαρροή των e-mail προς την Ασημακοπούλου,
το οποίο πρόστιμο θα πληρώσει το Υπ. Οικονομικών, το οποίο θα το εισπράξει από τους φόρους των πολιτών της χώρας αυτής.

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
Και τι θες να γίνει δηλαδή να το πληρώσει η ίδια η άννα μισέλ ή να συνεχιστεί η ατιμωρησία σε αυτό το κράτος?

με τίποτα δεν είστε μια ευχαριστημένοι πάμε παρακάτω και έχω ήδη απαντήσει :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.432
Πόντοι
12.756
Και τι θες να γίνει δηλαδή να το πληρώσει η ίδια η άννα μισέλ ή να συνεχιστεί η ατιμωρησία σε αυτό το κράτος?

με τίποτα δεν είστε μια ευχαριστημένοι πάμε παρακάτω και έχω ήδη απαντήσει :coffee:

Να πληρωσουν οι ψηφοφοροι της :rockon::rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.183
Πόντοι
3.656
Τα ταξίδια τα βάζω στα έξοδα

Έχω ανώνυμη εταιρεία κ τα μπουρδέλα ακόμη τα δικαιολογούν στα έξοδα :confused:

Τότε γιατί σου βγήκε φόρος ;
Με την ΑΕ , μπορούσες να έχεις ζημιά.

Κάτι καρχαρίες ελ. επαγγελματίες πρέπει να έχουν το ελάχιστο 15Κ κέρδη.
Σαλεπιτζήδες, κουλουράδες, υδραυλικοί , λαχειοπώλες , καφέ take away , ταρίφες κτλ.
Αλυσίδες σούπερ μάρκετ, πανελαδικής εμβέλειας τηλεοπτικά κανάλια, εκδοτικοί οργανισμοί , εταιρείες που παίρνουν δημόσια έργα, μπορούν να έχουν ζημιά.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.948
Πόντοι
6.256
ο μαλάκας δήμος ώφειλε να μπει μέσα να το καθαρίσει και να τους το χρεώσει, όπως προβλέπεται,
αλλά ο αντιδήμαρχος πρασίνου δεν θέλει να γίνει δυσάρεστος.
Δήμοι ευνουχισμένοι διεφθαρμένοι υποταγμένοι στα τοπικα συμφέροντα στις ψηφους των εκλογων.
Η ΔΟΥ Χαλκιδας ειναι η βιτρινα του ελληνικου κρατους.
Επισης βιτρινα του ελληνικου κρατους ειναι τα Τεμπη το Μάτι η προεδρος των σκοπιων ο Ράμα η γαλαζια πατριδα του ερντογαν.
Ειναι η τεραστια αποτυχια σε σημαντικους τομείς λειτουργιας του κρατους

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
και αυτος προτου κατακλεψει τον απλο κοσμακη εργατης ηταν
ΑΡΑ ......:coffee:
εγώ δεν έχω κλέψει ούτε στο ps5 μου λένε βάλε κωδικούς και δε βάζω τερματίζω τα παιχνίδια τίμια και παντελονάτα

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.955
Πόντοι
6.056
Μαλακα μου ειναι να τρελένεσαι , η μία αρχη ρίχνει προστιμο σε υπουργειο και τελικα την μαλακία καποιου μαλάκα στο υπουργειο την πληρωνει ο πολιτης :tooth::tooth:
Γιατι να μην την πληρωσει το μουνόπανο που εκανε την διαρροη , και αν δεν εχει να την πληρωσει να του κατασχουν οτι εχει και δεν εχει οικογενειακώς απο σπιτια μεχρι χωράφια ;

Δηλαδη τι διαφορά εχει αυτο απο το να κλεψει καποιος δημόσιος υπαλληλος ;;
παλι τα λεφτα που κλεβει οι πολιτες τα βαζουν , αλλα τουλαχιστον μπορει να μπει
και σπάνια στην φυλακη κανένας απο αυτους που εκλεψαν ή να απολυθει ξερω γω .

Εδω ρε μαλακα στην συγκεκριμένη περιπτωση κανει παρανομία ο αλλος και την πληρωνει ο κοσμάκης :tooth::tooth::tooth: Ε γαμω το σπιτάκι του Κουλη..... μεχρι και σε αυτο στ αρχιδια του :tooth::tooth:
Mην εισαι αρνητικος ρε,θα κινηθουν διαδικασιες,θα δουλεψουν υπαλληλοι,θα δικαιολογηθει το μεροκαματο και προπαντων θα αποδοθει δικαιοσυνη:coffee::confused::confused::confused:

Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
938
Πόντοι
81

κοζα νοστρα με χρωμα γαλαζιο.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.432
Πόντοι
12.756
εγώ δεν έχω κλέψει ούτε στο ps5 μου λένε βάλε κωδικούς και δε βάζω τερματίζω τα παιχνίδια τίμια και παντελονάτα
avgolemonos-tsili-tsilibet-ponire-alepou-alepoudiara.gif

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
δε μπορώ να καταλάβω ποιος έχει διαδώσει τέτοιες φήμες για μένα

κανένας από τους γαλάζιους θα είναι που θέλει να με πλήξει επειδή κάνω αντιπολίτευση στην κυβέρνηση :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.432
Πόντοι
12.756
δε μπορώ να καταλάβω ποιος έχει διαδώσει τέτοιες φήμες για μένα

κανένας από τους γαλάζιους θα είναι που θέλει να με πλήξει επειδή κάνω αντιπολίτευση στην κυβέρνηση :coffee:
%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%82.png

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom