dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
Είσαι τυχερός τότε που δεν ζεις εκείΟλα τα πουστακια ειναι με την Παλαιστινη
Ας τους πει καποιος οτι εκει τους πετανε απο τις ταρατσες
Είσαι τυχερός τότε που δεν ζεις εκείΟλα τα πουστακια ειναι με την Παλαιστινη
Ας τους πει καποιος οτι εκει τους πετανε απο τις ταρατσες
Ό,τι και να είμαιΝταιμα τι ομάδα είσαι ;
Eτσι θα μπορούσες στις δημοτικές εκλογές να είσαι με ΝΔ και στις ευρωεκλογές με ΚΚΕΌ,τι και να είμαι
Είμαι και άσχετος ποδοσφαιρικά
Και δεν είμαι φανατικός
Υποστήριζα τον παναθηναϊκό τώρα στον τελικό
Όπως και θα υποστηρίζω τον ολυμπιακό την τετάρτη
Αποκαλύφτηκε ότι είναι η ΜπαρόκαΕίσαι τυχερός τότε που δεν ζεις εκεί
ΚλαιωωωΕιμαστε στην χώρα που η Αρχή Προστασίας Δεδομένων επιβάλλει πρόστιμο 400.000 ευρώ στο Υπ. Εσωτερικών για το σκάνδαλο με τη διαρροή των e-mail προς την Ασημακοπούλου,
το οποίο πρόστιμο θα πληρώσει το Υπ. Οικονομικών, το οποίο θα το εισπράξει από τους φόρους των πολιτών της χώρας αυτής.
Έλα μωρέ τώρα πως κανείς έτσι? Δεν αξίζει η Μισέλ 400κ? Θα έλεγε η μπλε σκατοψυχη κατσαρίδαΕιμαστε στην χώρα που η Αρχή Προστασίας Δεδομένων επιβάλλει πρόστιμο 400.000 ευρώ στο Υπ. Εσωτερικών για το σκάνδαλο με τη διαρροή των e-mail προς την Ασημακοπούλου,
το οποίο πρόστιμο θα πληρώσει το Υπ. Οικονομικών, το οποίο θα το εισπράξει από τους φόρους των πολιτών της χώρας αυτής.
Μαλακα μου ειναι να τρελένεσαι , η μία αρχη ρίχνει προστιμο σε υπουργειο και τελικα την μαλακία καποιου μαλάκα στο υπουργειο την πληρωνει ο πολιτηςΚλαιωωω
Να δείς τώρα με την σύλληψη της διευθύντριας στην Χαλκίδα τι εχει να γίνει...Μαλακα μου ειναι να τρελένεσαι , η μία αρχη ρίχνει προστιμο σε υπουργειο και τελικα την μαλακία καποιου μαλάκα στο υπουργειο την πληρωνει ο πολιτης
Γιατι να μην την πληρωσει το μουνόπανο που εκανε την διαρροη , και αν δεν εχει να την πληρωσει να του κατασχουν οτι εχει και δεν εχει οικογενειακώς απο σπιτια μεχρι χωράφια ;
Δηλαδη τι διαφορά εχει αυτο απο το να κλεψει καποιος δημόσιος υπαλληλος ;;
παλι τα λεφτα που κλεβει οι πολιτες τα βαζουν , αλλα τουλαχιστον μπορει να μπει
και σπάνια στην φυλακη κανένας απο αυτους που εκλεψαν ή να απολυθει ξερω γω .
Εδω ρε μαλακα στην συγκεκριμένη περιπτωση κανει παρανομία ο αλλος και την πληρωνει ο κοσμάκης Ε γαμω το σπιτάκι του Κουλη..... μεχρι και σε αυτο στ αρχιδια του
Εδω ρε μαλακα στην συγκεκριμένη περιπτωση κανει παρανομία ο αλλος και την πληρωνει ο κοσμάκης Ε γαμω το σπιτάκι του Κουλη..... μεχρι και σε αυτο στ αρχιδια του
ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟ
Αυτός ο νεποτισμός όλο και γιγαντώνεται....ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟ
Ακριβως γιατι δεν μπορουμε να κατηγορηθουμε για ΤΙΠΟΤΑ !! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ
Μαλακα μου ξυπνω το πρωί κ διαβάζω άρθρο για το gov gr akatharista oikopeda κ κάνω τις ίδιες απορίες στον εαυτό μουΑλλη μία γαμάτη κατασταση της χωρας μας
Άνοικτή είναι από χθες η ψηφιακή πλατφόρμα δήλωσης καθαρισμού οικοπέδων. Περίπου ένα εκατομμύριο ιδιοκτήτες θα πρέπει ως τις 31 Μαΐου να υποβάλουν δήλωση ότι έχουν καθαρίσει οικοπεδικές εκτάσεις και ακάλυπτους χώρους σε περιοχές εντός οικισμών και εκτός σχεδίου με κτίσμα.
Μην μασατε , εχετε μονο 5 μερες προθεσμία
Ανοιξε η πλατφόρμα 5 μερες πριν την ληξη υποχρεωσης ,πρεπει να ειναι καινουργιο παγκοσμιο ρεκορ για την χωρα ,
για τα μουνοπανα το λεω που παντα ανεβαζουν πινακες που η χωρα μας ειναι στο τελος.
Η αντιστροφη μετρηση των καταγγελιων ξεκινάει απο τωρα
Εχει να πεσει καταγγελία και γαμησι απο γειτονες οικοπεδων που στην Ελλαδα μισουν ο ενας τον αλλον που θα παει συννεφο
Επιτελους θα χεστουν στο χρήμα και αυτοι που απο τωρα θα ανοιξουν εταιρίες καθαρισμου οικοπέδων, γιατι ειμαι σιγουρος
οτι θα ζητουν και αποδεικτικά καθαρισμου , ας πουμε αποδειξη οτι πληρωσες για τον καθαρισμο
Προτείνω λογοτυπο για την πρωτη εταιρια που θα δημιουργηθει να ειναι αυτο :
που εχει τα εργαλεια καθαρισμου
Αρα αμα δεν το καθαρισεις και σε καρφωσουν θα τρως γαμησι με προστιμο και φυλακιση , οκ , σωστο.
Οποτε με την λογική αυτη θα μπορουμε και εμεις να καταγγελουμε το κρατος για χωράφια και εκτασεις του δημοσιου που δεν καθαριζει
Και αρπαξει καμιά φωτιά θα μπαινουν φυλακη δημαρχοι περιφερειαρχες κτλ
Οριστε παλιοτεμπεληδες Ελληναραδες , ανοιξαν θεσεις εργασίας για καθαρισμο οικοπεδων
Αλλα πάλι δεν θα πάτε και για να μάθετε ο Κουλης θα σας φερει αλλους 15.000 Αιγυπτιους να σας καθαρίσουν
τα χωραφια
ΔΩΣΕ ΚΥΡΙΑΚΟ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
Αφού φτιάξανε χώρα τριών Τεσσάρων ολογαρχων κ των υπολοίπων απαχαυνωμενων πολιτώνΑυτός ο νεποτισμός όλο και γιγαντώνεται....
Ο αποχαυνωμένος λαός δεν ελπίζει σε τίποτα....
Δεν πάμε σε καμμιά Ταϊλάνδη να ζήσουμε,εδώ χάλασε η φάση...
Προ πολλού....
τί εξυπηρετεί να δηλώνει ο καθένας για το οικόπεδό του;Μαλακα μου ξυπνω το πρωί κ διαβάζω άρθρο για το gov gr akatharista oikopeda κ κάνω τις ίδιες απορίες στον εαυτό μου
Ανοιγω το μπου κ διαβάζω το ποστάρισμα σου στα καπάκια ..
Κλαιωωωωω...
Θα κάνω καταγγελία τα δημόσια ακαθάριστα οικόπεδα ΧΑ χα
Μαλακα μου ξυπνω το πρωί κ διαβάζω άρθρο για το gov gr akatharista oikopeda κ κάνω τις ίδιες απορίες στον εαυτό μου
Ανοιγω το μπου κ διαβάζω το ποστάρισμα σου στα καπάκια ..
Κλαιωωωωω...
Θα κάνω καταγγελία τα δημόσια ακαθάριστα οικόπεδα ΧΑ χα