Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.348
Πόντοι
1.056
Αλλη μία γαμάτη κατασταση της χωρας μας

Άνοικτή είναι από χθες η ψηφιακή πλατφόρμα δήλωσης καθαρισμού οικοπέδων. Περίπου ένα εκατομμύριο ιδιοκτήτες θα πρέπει ως τις 31 Μαΐου να υποβάλουν δήλωση ότι έχουν καθαρίσει οικοπεδικές εκτάσεις και ακάλυπτους χώρους σε περιοχές εντός οικισμών και εκτός σχεδίου με κτίσμα.

:rockon::rockon::rockon::rockon:

Μην μασατε , εχετε μονο 5 μερες προθεσμία :rockon::rockon:
Ανοιξε η πλατφόρμα 5 μερες πριν την ληξη υποχρεωσης ,πρεπει να ειναι καινουργιο παγκοσμιο ρεκορ για την χωρα ,
για τα μουνοπανα το λεω που παντα ανεβαζουν πινακες που η χωρα μας ειναι στο τελος.

Η αντιστροφη μετρηση των καταγγελιων ξεκινάει απο τωρα :rockon::rockon:
Εχει να πεσει καταγγελία και γαμησι απο γειτονες οικοπεδων που στην Ελλαδα μισουν ο ενας τον αλλον που θα παει συννεφο

Επιτελους θα χεστουν στο χρήμα και αυτοι που απο τωρα θα ανοιξουν εταιρίες καθαρισμου οικοπέδων, γιατι ειμαι σιγουρος
οτι θα ζητουν και αποδεικτικά καθαρισμου , ας πουμε αποδειξη οτι πληρωσες για τον καθαρισμο :tooth::tooth:

Προτείνω λογοτυπο για την πρωτη εταιρια που θα δημιουργηθει να ειναι αυτο :

2560px-Flag_of_the_new_USSR_%282%29.svg.png

που εχει τα εργαλεια καθαρισμου :rockon::rockon::rockon:

Αρα αμα δεν το καθαρισεις και σε καρφωσουν θα τρως γαμησι με προστιμο και φυλακιση , οκ , σωστο.

Οποτε με την λογική αυτη θα μπορουμε και εμεις να καταγγελουμε το κρατος για χωράφια και εκτασεις του δημοσιου που δεν καθαριζει :rockon::rockon::rockon:
Και αρπαξει καμιά φωτιά θα μπαινουν φυλακη δημαρχοι περιφερειαρχες κτλ :rockon::rockon:

Οριστε παλιοτεμπεληδες Ελληναραδες , ανοιξαν θεσεις εργασίας για καθαρισμο οικοπεδων :rockon::rockon:
Αλλα πάλι δεν θα πάτε και για να μάθετε ο Κουλης θα σας φερει αλλους 15.000 Αιγυπτιους να σας καθαρίσουν
τα χωραφια :rockon::rockon:

ΔΩΣΕ ΚΥΡΙΑΚΟ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ :rockon::rockon::rockon:
Θα σου πω ομως και την αλλη οψη του νομισματος.

Εγω στο χωριο μου,μου αφησαν ενα σπιτι οι δικοι μου στο οποιο πηγαινω τακτικα και το καλοκαιρι ζω,συνεπως το φροντιζω.

Αντιστοιχη φαση συνεβη και στους δυο γειτονες που συνορευω,των οποιων οι γονεις,ειχαν περισσοτερες καυλες και φτιαξαν μεσα σε κατι κτηματα κατι βιλαρες να.

Το θεμα ειναι πως οι κληρονομοι τους δεν εχουν την ιδια οικονομικη κατασταση με τους γονεις τους που τα εφτιαξαν,με αποτελεσμα να τα παρατησουν και να μην πατανε καθολου.

Πριν τρια χρονια,τους επιασα και τους ειπα πως κατι πρεπει να γινει και για περιπτωση πυρκαγιας γιατι εγω θα λαμπαδιασω,οσο και για περιπτωση φιδιων και μαλακιες.

Τους προτεινα μαλιστα να μπω εγω μεσα,εφ οσον δεν πατανε καν,να τους τα συμμαζεψω,σε συνοριακο παντα επιπεδο...ε εγινε της πουτανας,ουτε καν να το διαννοηθεις.

Αφησα δυο χρονια περυσι εκανα καταγγελια στον Δημο.Αφησαν ειδοποιητηριο οι του Δημου,στο οποιο ανταποκριθηκαν αλλα δεν εκαναν τιποτα.

Φετος τον χειμωνα,μπηκα στα οικοπεδα τους και καθαρισα το "ντουβαρι μου" συνορο,μιας που αυτες οι μαλακιες αναριχωμενα κοντευαν να το ριξουν,βγαιναν ριζες αναμεσα απ τους αρμους.

Και φτασαμε Ιουνιοοοοοοο βγαινοντας αυτος ο νομος.

Τους γαμω εγω τωρα ή δεν τους γαμω;

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.928
Πόντοι
25.186
Δεν τρως πρόστιμο εάν δεν το καθαρίσεις.αυτη η υποχρέωση υπήρχε χρονια
εχει πρόστιμο αν δεν το δηλώσεις στην πλατφόρμα

Η ΕΞΗΓΗΣΗ ειναι αυτη.Φτιάχνοντας ψηφιακές πλατφόρμες για τα παντα,νομίζουν οτι κανουν μεταρρυθμίσεις και φυσικά απορροφούν "κονδύλια"

"Αν και τίποτε δεν αποκλείεται στη ζωή, δεν υπάρχουν στοιχεία περί σαδισμού των υπουργών που θέλουν να υποχρεώσουν τη μισή Ελλάδα να καταθέτει διαρκώς υπεύθυνες δηλώσεις, μόνο και μόνο γιατί η διαδικασία έγινε ψηφιακή
Επειδή υπάρχουν αδιάθετα λεφτά από το Ταμείο Ανάκαμψης, οι υπουργοί φτιάχνουν άχρηστες ψηφιακές πλατφόρμες και προκειμένου να τις δικαιολογήσουν υποχρεώνουν τους πολίτες σε επιπλέον επίπονη γραφειοκρατία. Πώς γινόταν παλιά με τα Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης και ξεφύτρωναν άχρηστες πλατειούλες όπου υπήρχε ελεύθερος χώρος; Ετσι και τώρα, αντί να φτιάχνουμε τις ουσιαστικές για τη χώρα υποδομές (σιδηροδρομικό, ηλεκτρικό δίκτυο κ.ά.), φτιάχνουμε ψηφιακές πλατειούλες, με μπόνους την επιπλέον ταλαιπωρία των πολιτών. Ας μην ξεχνάμε ότι το μόνο που ιστορικώς καμαρώνουν οι υπουργοί είναι πόσα λεφτά απορρόφησαν και όχι τι τα έκαναν.

Θα συμφωνήσουμε ότι η ψηφιακή γραφειοκρατία είναι προτιμότερη της έγχαρτης· τουλάχιστον γλιτώνουμε τις ουρές και τα ξινισμένα πρόσωπα εκείνων που δουλειά τους είναι να μας εξυπηρετούν. Ομως το φτυάρισμα της τελευταίας σε πλατφόρμες δεν είναι μεταρρύθμιση, είναι τσάμπα λεφτά. Η δε αύξηση της γραφειοκρατίας είναι επιπλέον κόστος"

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.469
Πόντοι
12.756
Δεν τρως πρόστιμο εάν δεν το καθαρίσεις.αυτη η υποχρέωση υπήρχε χρονια
εχει πρόστιμο αν δεν το δηλώσεις στην πλατφόρμα

Η ΕΞΗΓΗΣΗ ειναι αυτη.Φτιάχνοντας ψηφιακές πλατφόρμες για τα παντα,νομίζουν οτι κανουν μεταρρυθμίσεις και φυσικά απορροφούν "κονδύλια"

"Αν και τίποτε δεν αποκλείεται στη ζωή, δεν υπάρχουν στοιχεία περί σαδισμού των υπουργών που θέλουν να υποχρεώσουν τη μισή Ελλάδα να καταθέτει διαρκώς υπεύθυνες δηλώσεις, μόνο και μόνο γιατί η διαδικασία έγινε ψηφιακή
Επειδή υπάρχουν αδιάθετα λεφτά από το Ταμείο Ανάκαμψης, οι υπουργοί φτιάχνουν άχρηστες ψηφιακές πλατφόρμες και προκειμένου να τις δικαιολογήσουν υποχρεώνουν τους πολίτες σε επιπλέον επίπονη γραφειοκρατία. Πώς γινόταν παλιά με τα Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης και ξεφύτρωναν άχρηστες πλατειούλες όπου υπήρχε ελεύθερος χώρος; Ετσι και τώρα, αντί να φτιάχνουμε τις ουσιαστικές για τη χώρα υποδομές (σιδηροδρομικό, ηλεκτρικό δίκτυο κ.ά.), φτιάχνουμε ψηφιακές πλατειούλες, με μπόνους την επιπλέον ταλαιπωρία των πολιτών. Ας μην ξεχνάμε ότι το μόνο που ιστορικώς καμαρώνουν οι υπουργοί είναι πόσα λεφτά απορρόφησαν και όχι τι τα έκαναν.

Θα συμφωνήσουμε ότι η ψηφιακή γραφειοκρατία είναι προτιμότερη της έγχαρτης· τουλάχιστον γλιτώνουμε τις ουρές και τα ξινισμένα πρόσωπα εκείνων που δουλειά τους είναι να μας εξυπηρετούν. Ομως το φτυάρισμα της τελευταίας σε πλατφόρμες δεν είναι μεταρρύθμιση, είναι τσάμπα λεφτά. Η δε αύξηση της γραφειοκρατίας είναι επιπλέον κόστος"
άρα ο Πάσχος λεει μονο να το δηλωσουν ασχετα αν το καθάρισαν ή οχι ;;

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
Θα σου πω ομως και την αλλη οψη του νομισματος.

Αφησα δυο χρονια περυσι εκανα καταγγελια στον Δημο.Αφησαν ειδοποιητηριο οι του Δημου,στο οποιο ανταποκριθηκαν αλλα δεν εκαναν τιποτα.
ο μαλάκας δήμος ώφειλε να μπει μέσα να το καθαρίσει και να τους το χρεώσει, όπως προβλέπεται,
αλλά ο αντιδήμαρχος πρασίνου δεν θέλει να γίνει δυσάρεστος.

• Ουάου
Αντιδράσεις: j 1973

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
στειλε μου στοιχεια οικοπεδων γνωστου δικηγορο του σαιτ , να ξεκινησω και εγω τις καταγγελιες :coffee:
Η μισή Ελλάδα λείπει εξωτερικό ή στην Αθήνα Θεσσαλονίκη κ τα οικόπεδα είναι παρατημένα

Εν τω μεταξύ πολλά οικόπεδα έχουν χαμηλή αξία κ ενώ έχεις χαρτιά Άνταμ μπαμπανταν ,όμως δεν τα δηλώνεις κτηματολόγιο λόγω ότι δεν αξίζει πχ η αποδοχή κληρονομιάς
Δημοτικά κ κτηματικής και διευθ. γεωργίας έχουν άπειρα οικόπεδα ορμανια ....

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.695
Πόντοι
12.756
Η μισή Ελλάδα λείπει εξωτερικό ή στην Αθήνα Θεσσαλονίκη κ τα οικόπεδα είναι παρατημένα

Εν τω μεταξύ πολλά οικόπεδα έχουν χαμηλή αξία κ ενώ έχεις χαρτιά Άνταμ μπαμπανταν ,όμως δεν τα δηλώνεις κτηματολόγιο λόγω ότι δεν αξίζει πχ η αποδοχή κληρονομιάς
Δημοτικά κ κτηματικής και διευθ. γεωργίας έχουν άπειρα οικόπεδα ορμανια ....
και στην Γλυφαδα καποιος το εχει ακαθαριστο..βεβαια εχει μονο χωμα μεσα δεν ξερω μπορω να κανω καταγγελια;:coffee:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.695
Πόντοι
12.756

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.469
Πόντοι
12.756

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.433
Πόντοι
3.656
14 τετραγωνικά ;;
τι ειναι αυτο ρε μαλάκα ;
ντουζ θα αγο΄ρασεις ;
Γιατί ρε μαλάκα ;
Δεν παρκάρες 3 σανίδες του σερφ σε 14τμ ;
Και 5 άλμπουρα ;
Και 7 μάντσες ;;;
Και καμιά 12άδα φιν ...
και όλες τις θήκες τους ;;;;;;

windsurfer είναι ο άνθρωπος .... αρκίντι ... και λες τις μαλακίες σου ....

garage-organization-wax-and-fin-storage-on-slide-out-wall-v0-8147do3l1sqa1.jpg

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.433
Πόντοι
3.656
3750 ευρώ εισόδημα κ τα μισά φόρος
Κ αμφισβήτησα το ποσό
Κ στην ηλίθια φόρμα αμφισβήτησης σε ρωτάνε που πήγε διακοπές ποια πηδήξεις κ τι δωράκια της έκανες :confused:

Μαλάκα με τα ταξίδια που κάνεις εσύ ....

μην αμφισβητήσεις 2000€ φόρο ...

γιατί με έλεγχο μόνο ταξιδιών .... μπορεί να σου έρθει κανένας εξτρά φόρος ....

132.000€ ....
μόνο για μπέργκερς και καφέδες .....

Φιλική συμβουλή.
ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ.

Ετοιμάζεσαι ... για του χρόνου ....

stieglarsson1.jpg

d9mimjy-36e322c6-0de0-41f0-a309-b40eead63a5c.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.770
Πόντοι
2.356
Γνωστά όλα αυτά. Και τίποτα δεν αλλάζει. Κονομάνε κάποια γνωστά στον Πρωθυπουργό λαμόγια, βιομηχανικό έργο δεν παίρνουμε, οι απευθείας αναθέσεις με το σχετικό γρηγοροσημο πάνε σύννεφο.
Οπότε, ο Δένδιας που βλέπει τι γίνεται, βγάζει την ουρά του απ' εξω. Αυτός δεν υπέγραψε τίποτα, μας ειπε. Για ποιο λόγο μας το είπε, δε μας ξεκαθάρισε. Το άφησε να πλανάται.

Καθώς όπως έχουμε ξαναπεί, στα κυκλώματα αυτά ανεξαρτήτως ιδιότητος, δεν μετράνε εθνόσημα ή σημαίες, ποιο ήταν άραγε το “βραβείο”; Απάντηση ίσως δίνει η φράση που ακούστησε από πρόσωπο με καλή γνώση του χώρου: «Πολύ μ…. τελικά οι Γερμανοί. Χάσαν τις δουλειές, για να μην δώσουν 25 εκατομμύρια μίζα»…
Θα πληρώσει το Ελληνικό Δημόσιο και οι φορολογούμενοι τα εκατομμύρια που θα επιδικάσει το ICC, επειδή κάποιοι δεν πήραν μίζα;
Έχει ακούσει τίποτα το Μαξίμου;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
Μαλάκα με τα ταξίδια που κάνεις εσύ ....

μην αμφισβητήσεις 2000€ φόρο ...

γιατί με έλεγχο μόνο ταξιδιών .... μπορεί να σου έρθει κανένας εξτρά φόρος ....

132.000€ ....
μόνο για μπέργκερς και καφέδες .....

Φιλική συμβουλή.
ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ.

Ετοιμάζεσαι ... για του χρόνου ....

stieglarsson1.jpg

d9mimjy-36e322c6-0de0-41f0-a309-b40eead63a5c.jpg
Τα ταξίδια τα βάζω στα έξοδα

Έχω ανώνυμη εταιρεία κ τα μπουρδέλα ακόμη τα δικαιολογούν στα έξοδα :confused:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Ό,τι και να είμαι
Είμαι και άσχετος ποδοσφαιρικά
Και δεν είμαι φανατικός
Υποστήριζα τον παναθηναϊκό τώρα στον τελικό
Όπως και θα υποστηρίζω τον ολυμπιακό την τετάρτη
γραψε οτι εισαι ανωμαλος ,χωρις να γραψεις τη λεξη ανωμαλος!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
14 τετραγωνικά ;;
τι ειναι αυτο ρε μαλάκα ;
ντουζ θα αγο΄ρασεις ;
14 τετραγωνικα ειναι το τελειο,μολις πεθανεις και παψεις τη ζωη φυλακισμενου σε γαλερα, σε ριχνουν και λιγο κοκκινοχωμα,ενα τρισαγιο και εισαι ετοιμος,ουτε να ψαχνεις ταφο ,μαρμαραδες ...κομπλε,ολα σε ενα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom