Θα σου πω ομως και την αλλη οψη του νομισματος.Αλλη μία γαμάτη κατασταση της χωρας μας
Άνοικτή είναι από χθες η ψηφιακή πλατφόρμα δήλωσης καθαρισμού οικοπέδων. Περίπου ένα εκατομμύριο ιδιοκτήτες θα πρέπει ως τις 31 Μαΐου να υποβάλουν δήλωση ότι έχουν καθαρίσει οικοπεδικές εκτάσεις και ακάλυπτους χώρους σε περιοχές εντός οικισμών και εκτός σχεδίου με κτίσμα.
Μην μασατε , εχετε μονο 5 μερες προθεσμία
Ανοιξε η πλατφόρμα 5 μερες πριν την ληξη υποχρεωσης ,πρεπει να ειναι καινουργιο παγκοσμιο ρεκορ για την χωρα ,
για τα μουνοπανα το λεω που παντα ανεβαζουν πινακες που η χωρα μας ειναι στο τελος.
Η αντιστροφη μετρηση των καταγγελιων ξεκινάει απο τωρα
Εχει να πεσει καταγγελία και γαμησι απο γειτονες οικοπεδων που στην Ελλαδα μισουν ο ενας τον αλλον που θα παει συννεφο
Επιτελους θα χεστουν στο χρήμα και αυτοι που απο τωρα θα ανοιξουν εταιρίες καθαρισμου οικοπέδων, γιατι ειμαι σιγουρος
οτι θα ζητουν και αποδεικτικά καθαρισμου , ας πουμε αποδειξη οτι πληρωσες για τον καθαρισμο
Προτείνω λογοτυπο για την πρωτη εταιρια που θα δημιουργηθει να ειναι αυτο :
που εχει τα εργαλεια καθαρισμου
Αρα αμα δεν το καθαρισεις και σε καρφωσουν θα τρως γαμησι με προστιμο και φυλακιση , οκ , σωστο.
Οποτε με την λογική αυτη θα μπορουμε και εμεις να καταγγελουμε το κρατος για χωράφια και εκτασεις του δημοσιου που δεν καθαριζει
Και αρπαξει καμιά φωτιά θα μπαινουν φυλακη δημαρχοι περιφερειαρχες κτλ
Οριστε παλιοτεμπεληδες Ελληναραδες , ανοιξαν θεσεις εργασίας για καθαρισμο οικοπεδων
Αλλα πάλι δεν θα πάτε και για να μάθετε ο Κουλης θα σας φερει αλλους 15.000 Αιγυπτιους να σας καθαρίσουν
τα χωραφια
ΔΩΣΕ ΚΥΡΙΑΚΟ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
Εγω στο χωριο μου,μου αφησαν ενα σπιτι οι δικοι μου στο οποιο πηγαινω τακτικα και το καλοκαιρι ζω,συνεπως το φροντιζω.
Αντιστοιχη φαση συνεβη και στους δυο γειτονες που συνορευω,των οποιων οι γονεις,ειχαν περισσοτερες καυλες και φτιαξαν μεσα σε κατι κτηματα κατι βιλαρες να.
Το θεμα ειναι πως οι κληρονομοι τους δεν εχουν την ιδια οικονομικη κατασταση με τους γονεις τους που τα εφτιαξαν,με αποτελεσμα να τα παρατησουν και να μην πατανε καθολου.
Πριν τρια χρονια,τους επιασα και τους ειπα πως κατι πρεπει να γινει και για περιπτωση πυρκαγιας γιατι εγω θα λαμπαδιασω,οσο και για περιπτωση φιδιων και μαλακιες.
Τους προτεινα μαλιστα να μπω εγω μεσα,εφ οσον δεν πατανε καν,να τους τα συμμαζεψω,σε συνοριακο παντα επιπεδο...ε εγινε της πουτανας,ουτε καν να το διαννοηθεις.
Αφησα δυο χρονια περυσι εκανα καταγγελια στον Δημο.Αφησαν ειδοποιητηριο οι του Δημου,στο οποιο ανταποκριθηκαν αλλα δεν εκαναν τιποτα.
Φετος τον χειμωνα,μπηκα στα οικοπεδα τους και καθαρισα το "ντουβαρι μου" συνορο,μιας που αυτες οι μαλακιες αναριχωμενα κοντευαν να το ριξουν,βγαιναν ριζες αναμεσα απ τους αρμους.
Και φτασαμε Ιουνιοοοοοοο βγαινοντας αυτος ο νομος.
Τους γαμω εγω τωρα ή δεν τους γαμω;