Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.344
Πόντοι
12.756
Αυτα ειναι προβληματα για εσας τους Πασοκους, που σας ειχε καλομαθει ο Ανδρεας και ο συντροφος Γιαννοπουλος στα ακριβα εστιατορια και στις Ρωσσιδες. Εμεις οι ορθοδοξοι δεξιοι τα εχουμε κοψει αυτα, η ζωη μας κυλαει ολιστικα, χωρις περιτα εξοδα,εστιατορια και Ρωσσιδες.:confused:
αντι να λες για την Κυβερνηση παλι και να λες για την διασυνδεση pos κτλ , τραβα παρε λιγο τσιμεντο και πηγαινε φτιαξε το δρόμο , που τα περιμένεις ολα απο το κρατος ..
Και οταν γυρισεις ξεκινα να μαγειρευεις να στειλεις παιδικα γευματα στα σχολεια της γειτονιας σου

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.043
Πόντοι
22.266
αντι να λες για την Κυβερνηση παλι και να λες για την διασυνδεση pos κτλ , τραβα παρε λιγο τσιμεντο και πηγαινε φτιαξε το δρόμο , που τα περιμένεις ολα απο το κρατος ..
Και οταν γυρισεις ξεκινα να μαγειρευεις να στειλεις παιδικα γευματα στα σχολεια της γειτονιας σου
Τι είπε πάλι ο αλαικσανδρος ;;;;:rockon::rockon:οδο κ να προσπαθούμε να τα δώσουμε ,αυτός τα καταφέρνει καλύτερα...γεννήθηκε μεταξύ ειρωνείας κ σαρκασμού

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.695
Πόντοι
2.356
Είσαι άσχετος με το θέμα επέτρεψε μου να σε διαφωτίσω λίγο :

1. Οι αποκλειστικές δεν μένουν 24/7 στο σπίτι έχουν ωράριο και πρέπει να έχεις 2 αποκλειστικές....επίσης δεν έχουν εξοπλισμό, συνεργάτες, εργαστήρια και ούτε μαγειρεύουν ούτε κάνουν οτιδήποτε άλλο εκτός από το να προσέχουν και αν παρατηρήσουν κάτι να σου πουν φώναξε τον γιατρό ή πήγαινε τον στο νοσοκομείο.

2. Κανένας δεν σου εγγυάται ότι η αποκλειστική θα σου παρέχει την οποιαδήποτε καλύτερη παροχή από τον γηροκομείο ίσα ίσα ειδικά αν ο άνθρωπος δεν την παλεύει στο μυαλό δεν θα ξέρεις τι γίνεται μέσα στο σπίτι σου.

3. Τα γηροκομεία (τα καλά τουλάχιστον) έχουν υποδομές που στο σπίτι δεν τις έχεις...με την πιο σημαντική...έχουν γιατρό στη βάρδια που με το που δει κάτι ξέρει ότι πρέπει να κάνει εξετάσεις ή να παει κατευθείαν νοσοκομείο. Πολλές φορές αυτό μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά.

Αυτά για τα γηροκομεία....

αν δεν έχεις ζήσει μια τέτοια κατάσταση καλύτερα να μην βιάζεσαι να σηκώσεις το δάχτυλο..γιατί ούτε όλοι έχουν 6 χιλιάρικα που χρειάζεται αυτή η ιστορία, ούτε έχουν συγγενείς να βοηθήσουν ούτε χρόνο να ασχοληθούν.

Αν ο άλλος δουλεύει 10 ώρες τη μέρα για 1000 ευρώ θα αφήσει τον γέρο στο σπίτι μόνο του όλη μέρα????

Λες μαλακίες με το συμπάθειο δεν έχεις λογική σε αυτό.
Η αποκλειστική είναι 24 ώρες το 24ωρο, για 6,5 μέρες την εβδομάδα. Έχει ενα ρεπό μια μέρα την εβδομάδα. Κάνει και τις δουλειές του σπιτιού, γιατί μένει κι αυτή μέσα. Παίρνει εναν βασικό μισθό πχ 600-800 ευρώ που της υπεραρκεί, γιατί όλα τα βασικά έξοδα είναι της οικογένειας που προσέχει τον άνθρωπό της.
Σου υπογράφω ότι φροντίζει 3000% καλύτερα τον άνθρωπο από ότι θα τον πρόσεχαν σε ενα γηροκομείο.
Και το γεροντακι δεν απαιτεί φροντίδα όλη την ώρα. Κάποιες ώρες της ημέρας.
Τον υπόλοιπο χρόνο τον ορίζει η αποκλειστική όπως θέλει. Οπότε τη συμφέρει να μακροημερευσει το γεροντακι και γι'αυτό είναι φουλ προσεκτική.
Όποιος δίνει 6 χιλιάρικα το μήνα απλά βλέπει ως βαρίδι τον παππού ή τη γιαγιά και τον ξεφορτώνεται στο ίδρυμα.
Ο μέσος χρόνος επιβίωσης, ανοιακών ειδικά ασθενών, στα γηροκομεία ειναι μερικών μηνών.
Μη μου γράψεις καμία εξυπνάδα. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τι σου γράφω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τι είπε πάλι ο αλαικσανδρος ;;;;:rockon::rockon:οδο κ να προσπαθούμε να τα δώσουμε ,αυτός τα καταφέρνει καλύτερα...γεννήθηκε μεταξύ ειρωνείας κ σαρκασμού
Να μαγειρευουν οι μαναδες ειπα. Διαφωνεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η αποκλειστική είναι 24 ώρες το 24ωρο, για 6,5 μέρες την εβδομάδα. Έχει ενα ρεπό μια μέρα την εβδομάδα. Κάνει και τις δουλειές του σπιτιού, γιατί μένει κι αυτή μέσα. Παίρνει εναν βασικό μισθό πχ 600-800 ευρώ που της υπεραρκεί, γιατί όλα τα βασικά έξοδα είναι της οικογένειας που προσέχει τον άνθρωπό της.
Σου υπογράφω ότι φροντίζει 3000% καλύτερα τον άνθρωπο από ότι θα τον πρόσεχαν σε ενα γηροκομείο.
Τον υπόλοιπο χρόνο τον ορίζει η αποκλειστική όπως θέλει. Οπότε τη συμφέρει να μακροημερευσει το γεροντακι και γι'αυτό είναι φουλ προσεκτική.
Όποιος δίνει 6 χιλιάρικα το μήνα απλά βλέπει ως βαρίδι τον παππού ή τη γιαγιά και τον ξεφορτώνεται στο ίδρυμα.
Ο μέσος χρόνος επιβίωσης, ανοιακών ειδικά ασθενών, στα γηροκομεία ειναι μερικών μηνών.
Πες τα ρε φιλε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, γιατι θα ξεχασω και αυτα που ξερω εδω μεσα, καπου ελεος δηλαδη.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Έτσι πως το θέτεις έχεις δίκιο ότι όντως θα φοβηθεί την ψήφο του Βελόπουλου της λαϊκής δεξιάς ..απλώς μια μαζική μεταστροφή του κέντρου προς τα δύο άκρα θα τους κάνει να προβληματιστούν ( τα συστημικα κόμματα )
Ειδικά ένα 15 τοις εκατό σε ΚΚΕ κ Βελόπουλο άλλο 15

Αν κ μην ξεγελιομαστα αν ένα στο δισεκατομμύρια γίνουν κυβέρνηση τα άκρα πάλι τους ολιγαρχες θα υπερασπίζονται .....
Απλώς η ψήφος στα δύο άκρα είναι μοχλός πίεσης μπας κ δώσουν τίποτα παραπάνω σε εμάς τα κόμματα κ κατεπεκταση οι ολιγαρχες ...

Απλώς όταν υπάρχουν ισχυρά άκρα κ πχ ΚΚΕ θα έχουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους οι ολιγαρχες μην γίνουμε 1917 κ θα δίνουν κοκκακιας έτσι παραπάνω στο λαό ...

Κομμουνιστής δεν είμαι αν κ έχω πάει κ κομμουνιστική Ρωσία κ Βουλγαρία κ Γιουγκοσλαβία κ.βιυλγαρια όπως κ έχω βρεθεί κ στα νυν σοσιαλιστικά κράτη όπως Κούβα Βιετνάμ Λάος (Καμπότζη ) κινα Βιρμανία .....όταν λειτουργεί σωστά ( Βιετνάμ Κίνα ) έχει ανάπτυξη όπως ασφαλώς κ ο καπιταλισμός έχει ανάπτυξη όταν λειτουργεί σωστά ....
Δυστυχώς όμως εδώ έχουμε ολιγαρχικό καπιταλισμό ...

Γενικά ψήφος στον Μητσοτάκη είμαι χαμένη ψήφος

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι χαμένη ψήφος διότι η οικονομική του θεωρία βασίζεται στην ΕΣΣΔ που δεν υπάρχει.

Βασικά το ΚΚΕ πρέπει να καταργηθεί με νόμο.

Αν υποστηρίζεις το αντίθετο, τότε ΚΚΕ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ μπορούν να συγκυβερνήσουν; Πως φαντάζεσαι μια τέτοια επιλογή;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.740
Πόντοι
19.795
Ελα και εσυ να οδηγησεις στους δρομους της νοτιας Κερκυρας, και αν δεν γινεις @CLOSER822 πριν αρχισει την διαχειρηση θυμου, εγω θα σου χαρισω 10 ημερες διακοπες στο νησι.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
Ελα και εσυ να οδηγησεις στους δρομους της νοτιας Κερκυρας, και αν δεν γινεις @CLOSER822 πριν αρχισει την διαχειρηση θυμου, εγω θα σου χαρισω 10 ημερες διακοπες στο νησι.
..Διαχειρηση θυμου?....πες μου οτι εχουν βγαλει και τετοια μαλακια ??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι χαμένη ψήφος διότι η οικονομική του θεωρία βασίζεται στην ΕΣΣΔ που δεν υπάρχει.

Βασικά το ΚΚΕ πρέπει να καταργηθεί με νόμο.

Αν υποστηρίζεις το αντίθετο, τότε ΚΚΕ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ μπορούν να συγκυβερνήσουν; Πως φαντάζεσαι μια τέτοια επιλογή;
Το ΚΚΕ επρεπε να το εχει καταργησει ο λαος

..Διαχειρηση θυμου?....πες μου οτι εχουν βγαλει και τετοια μαλακια ??
Δεν εχεις ξανακουσει την εννοια "διαχειριση θυμού" (anger control)?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
H δικιά μου στην Κολομβια κάνει διαχειριση θυμού, ειναι μια μακρα και επιπονη διαδικασια και χρειαζεται μεγαλη στηριξη

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Τυπάρα τα αληθινά άκρα, τους κάνουν πουτανάκια τους ολιγάρχες.
Η δύναμή τους, είναι σε δημοκρατικά καθεστώτα.

Όταν έρθουν Αγιατολάχ, Φιντέλ ... μην πάω σε Φράνκο ... γίνονται πουτανάκια.

Μην πάω σε Μάο , Λένιν .

Εκεί οι ολιγάρχες, ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ .

Θα περιμένεις πολύ τραλαλακη για ηγέτη τύπου Μάο Λένιν και Φράνγκο .... μέχρι τότε πλήρωνε ΕΝΦΙΑ και εισφορές και σκάσε!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.740
Πόντοι
19.795
H δικιά μου στην Κολομβια κάνει διαχειριση θυμού, ειναι μια μακρα και επιπονη διαδικασια και χρειαζεται μεγαλη στηριξη
Τωρα καταλαβαινω γιατι καθυστερεις να πας εκει:grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606

μαλακα μου εισαι βλαμενος τελικα περα πασης αμφιβολιας.....αυτα ειναι κατι μαλακισμενα μεηλ που σου στελνουν και δεν μπαινεις στον κοπο να τα ανοιξεις καν.......απευθειας μπλοκ....τι θα πει σεμιναρια διαχειρησης θυμου.......

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Για να γίνει αυτό θα έπρεπε ο λαός να γνωρίζει ... πχ αποσπάσματα του βιβλίου ΕΛΕΝΗ του Ν. Γκατζογιάννη θα έπρεπε να διδάσκονται στα σχολικά βιβλία.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.344
Πόντοι
12.756

Νομιζω εισαι πολυ εκτος στα ποσά που λες ... δεν υπαρχουν 600-800 για 24ωρη
και να κάνει και δουλειές σπιτιου ;; δεν υπαρχει περίπτωση , ειδικά Αθηνα , δεν ξερω επαρχια τι παιζει
Ουτε μαυρα δεν παιζουν τετοια ποσα .. γιατι αμα σου βαλω ενσημο κλαφτα Χαραλαμπε

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
μαλακα μου εισαι βλαμενος τελικα περα πασης αμφιβολιας.....αυτα ειναι κατι μαλακισμενα μεηλ που σου στελνουν και δεν μπαινεις στον κοπο να τα ανοιξεις καν.......απευθειας μπλοκ....τι θα πει σεμιναρια διαχειρησης θυμου.......
Εισαι χαζος? Τι ειναι αυτα που λες?
Σε καμια στανη ζεις?

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.740
Πόντοι
19.795
askiseis_iremias_2003.jpg

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Λες ε? Που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα?

Η λατρεία των Ελλήνων για μετρητά: Γιατί κρατούν 30 δισ. στην... τσέπη​

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
Εισαι χαζος? Τι ειναι αυτα που λες?
Σε καμια στανη ζεις?
μαλλον εσυ αλανι ζεις σε στανη....οντως τωρα τελευταια εχει γεμισει ο τοπος με κατι τετοια γραφεια που προσφερουν μαλακισμενες αερα κοπανιστες υπηρεσιες και τα εχουν συνηθως κατι χοντρες σαραντοπενηνταρες με σκυλακι και αντρα που τον δερνουν σε καθημερινη βαση......μαλλον εχει βλακομουτρα με χρημα για πεταμα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom