Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.630
- Πόντοι
- 6.946
Εισαι το ίδιο διχασμένο και συχαμενο σκουλίκι όπως αυτοί που σου κάνουν λικε στα ποστ σουΤα επιχειρήματα σου είναι τέλεια σε μία πολιτική συζήτηση
Για τον μεγαλύτερο αριθμό των ανθρώπων που φύγαν φέτος
Η άσχετα η υψέματα
Eυκολακι,μετακομιζεις σε γκαρσονιερα με γκαζολαμπα και εισαι κομπλεαμα ειχα 100 ευρω ρευμα θα ψηφιζα Κουλη μεχρι να πεθάνω
Τυπε εάν ήταν ο Κασέλ πρόεδρος της ΝΔ και ο Μητσο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τις ίδιες μαλακίες θα έλεγες και εσύ και οι υπόλοιποι.μονο κακο για τον τοπο ειναι που δεν υπαρχει αξιοπιστη αντιπολιτευση
Μην απορεις. Τα ίδια σκουπίδισ τρώνευπάρχει άνθρωπος που κάνει λάικ στα ποστ του ντολμά???
αν ηταν ο Κασελ ΝΔ πολυ απλα δεν θα ασχολιομουν με την παραταξη μεχρι να φυγει οπως το εχω ξανακανειΤυπε εάν ήταν ο Κασέλ πρόεδρος της ΝΔ και ο Μητσο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τις ίδιες μαλακίες θα έλεγες και εσύ και οι υπόλοιποι.
Καλά καλά.αν ηταν ο Κασελ ΝΔ πολυ απλα δεν θα ασχολιομουν με την παραταξη μεχρι να φυγει οπως το εχω ξανακανει
ο συγκεκριμένος που του έκανε ποστ είναι από τους πιο χαζούς γαλάζιους κλώνουςΜην απορεις. Τα ίδια σκουπίδισ τρώνε
Το ωραίο είναι πως ο Κασσελάκης στις δημοσκοπησεις παίζει κοντά στο 17%. Που είναι εξαιρετικό νούμερο δεδομένου του πολέμου που δέχεται από τους παλαιοκομματικους και του ποσοστού που έχασε από τη διάσπαση.Τυπε εάν ήταν ο Κασέλ πρόεδρος της ΝΔ και ο Μητσο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τις ίδιες μαλακίες θα έλεγες και εσύ και οι υπόλοιποι.
Ντολμας είμαι ψυχούλα ....σαν τον Ντολμά υπάρχουν πολλοί τέτοιοι ψηφοφόροι των ελληνικών κομμάτων ...ελαφρύ θα τον έλεγα σε θέματα οικονομίας κ πολιτικής αφού είναι δυ οπότε στον πουτσο τουυπάρχει άνθρωπος που κάνει λάικ στα ποστ του ντολμά???
Και 'σύ είσαι το ίδιο μαλακας με τον εστεμμένο 2ο ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ, που φυσικά είναι Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ και έχει πάρει εργολαβία τα λαικ σου.Εισαι το ίδιο διχασμένο και συχαμενο σκουλίκι όπως αυτοί που σου κάνουν λικε στα ποστ σου
Υπομονή ....Ντολμας είμαι ψυχούλα ....σαν τον Ντολμά υπάρχουν πολλοί τέτοιοι ψηφοφόροι των ελληνικών κομμάτων ..
Που είσαι ρε σύντροφε ;;;;;;;Και 'σύ είσαι το ίδιο μαλακας με τον εστεμμένο 2ο ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ, που φυσικά είναι Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ και έχει πάρει εργολαβία τα λαικ σου.
Που είσαι ρε σύντροφε ;;;;;;;
ΚΚΕ το κόμμα σου λαε
Πέφτεις έξω...μπαρόκ κ Άλεξ είναι οι μεγαλύτεροι επικριτές του Κούλη ( έξω από το σαητ αυτό )Είναι μελαγχολικός τύπε ο κατουρημένος στραπονιάρης σώγαμπρος με το σκουριασμένο τουαρέγκ του 2004 με LPG ....
Δύσκολο να πάρει απόφαση ... ότι θα είναι πάντα ....
ένας Γιόχαν Κρόϊφ .... ένας Μίλλερ .... ένας Ρουμενίνγκε ... ένας Εουσέμπιοτης Μαλακίας
επειδή συνέπεσε με τον Πελέτης ΜαλακίαςΆλεξ71
Οπουδήποτε αλλού, θα ήταν ο No1Mr Malakas.
Τώρα είναι ο Νο2Mr Malakasεπειδή του έτυχε ο τιτάναςτης μαλακίαςΑλεξ71 .
δε τρολάρει είναι αυθεντικό γαλάζιο ναυάγιοΝτολμας είμαι ψυχούλα ....σαν τον Ντολμά υπάρχουν πολλοί τέτοιοι ψηφοφόροι των ελληνικών κομμάτων ...ελαφρύ θα τον έλεγα σε θέματα οικονομίας κ πολιτικής αφού είναι δυ οπότε στον πουτσο του
Δεν ξέρω αν τρολαρει αλλά αν τα εννοεί είναι να τον λυπάσαι ή έστω να απορεί ...