Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.292
Πόντοι
3.936
Τα επιχειρήματα σου είναι τέλεια σε μία πολιτική συζήτηση
Για τον μεγαλύτερο αριθμό των ανθρώπων που φύγαν φέτος
Η άσχετα η υψέματα
Εισαι το ίδιο διχασμένο και συχαμενο σκουλίκι όπως αυτοί που σου κάνουν λικε στα ποστ σου

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.670
Πόντοι
3.656
υπάρχει άνθρωπος που κάνει λάικ στα ποστ του ντολμά??? :new_shocked:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.292
Πόντοι
3.936
μονο κακο για τον τοπο ειναι που δεν υπαρχει αξιοπιστη αντιπολιτευση
Τυπε εάν ήταν ο Κασέλ πρόεδρος της ΝΔ και ο Μητσο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τις ίδιες μαλακίες θα έλεγες και εσύ και οι υπόλοιποι.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.254
Πόντοι
12.756
Τυπε εάν ήταν ο Κασέλ πρόεδρος της ΝΔ και ο Μητσο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τις ίδιες μαλακίες θα έλεγες και εσύ και οι υπόλοιποι.
αν ηταν ο Κασελ ΝΔ πολυ απλα δεν θα ασχολιομουν με την παραταξη μεχρι να φυγει οπως το εχω ξανακανει

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.292
Πόντοι
3.936
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αν ηταν ο Κασελ ΝΔ πολυ απλα δεν θα ασχολιομουν με την παραταξη μεχρι να φυγει οπως το εχω ξανακανει
Καλά καλά.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496

Στο ΣΚΑΙ στις ειδησεις με τη Κοσιωνη πριν λιγες μερες, ελεγε ο σχολιαστης ο Χιωτης οτι στη Βορεια Ελλαδα, σε μερικους νομους-περιοχες, τα κομματα Δεξια της ΝΔ ειχαν παρει ποσοστα 20-22%, τεραστια ποσοστα, γι αυτο κανει αγωνα ο Μητσοτακης και πηγαινει περιοδεια εκει, να πεισει τους ψηφοφορους οτι δεν χρειαζεται να ψηφισουν αυτα τα κομματα στα Δεξια της ΝΔ, αλλα να ψηφισουν ΝΔ.

Μπα; Θελει να προσελκυσει τους Δεξιους ψηφοφορους ο Μητσοτακης; Απο ποτε; Απο τωρα; Δεν τους σνομπαρει, ως συνηθως; Δεν λενε σε αυτους τους ψηφοφορους οι ΝΔκρατες <στο καλο και απο το πεζοδρομιο>;
Τωρα τους θελουν;

Στα πλαισια αυτα προφανως, εβαλε και μπουζουριασανε τον αναρχικο , και καλα εκανε, που ονειρευεται κονσερβοκουτια για αστυνομικους, πολιτικους, δικαστες, και γενικα ολους οσους δεν εστερνιζονται τις αποψεις του.

Για να δειξει οτι ειναι πολυ Δεξιος.
Στα πλαισια της προεκλογικης εκστρατειας. Υποκριτικη η σταση του.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.597
Πόντοι
2.356
Το ωραίο είναι πως ο Κασσελάκης στις δημοσκοπησεις παίζει κοντά στο 17%. Που είναι εξαιρετικό νούμερο δεδομένου του πολέμου που δέχεται από τους παλαιοκομματικους και του ποσοστού που έχασε από τη διάσπαση.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
υπάρχει άνθρωπος που κάνει λάικ στα ποστ του ντολμά??? :new_shocked:
Ντολμας είμαι ψυχούλα ....σαν τον Ντολμά υπάρχουν πολλοί τέτοιοι ψηφοφόροι των ελληνικών κομμάτων ...ελαφρύ θα τον έλεγα σε θέματα οικονομίας κ πολιτικής αφού είναι δυ οπότε στον πουτσο του
Δεν ξέρω αν τρολαρει αλλά αν τα εννοεί είναι να τον λυπάσαι ή έστω να απορεί ...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.134
Πόντοι
5.506
Εισαι το ίδιο διχασμένο και συχαμενο σκουλίκι όπως αυτοί που σου κάνουν λικε στα ποστ σου
Και 'σύ είσαι το ίδιο μαλακας με τον εστεμμένο 2ο ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ, που φυσικά είναι Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ και έχει πάρει εργολαβία τα λαικ σου.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.682
Πόντοι
3.656
Ντολμας είμαι ψυχούλα ....σαν τον Ντολμά υπάρχουν πολλοί τέτοιοι ψηφοφόροι των ελληνικών κομμάτων ..
Υπομονή ....

P2e.gif

Μόνο στη γειτονιά του τωρινού μου σπιτιού ... καμιά 10ρια που ψήφισαν ΝΔ ....
πέρσι τον Ιούνιο .... δεν θα ψηφίσουν ΝΔ τώρα επειδή χαιρέτησαν ....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
Και 'σύ είσαι το ίδιο μαλακας με τον εστεμμένο 2ο ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ, που φυσικά είναι Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ και έχει πάρει εργολαβία τα λαικ σου.
Που είσαι ρε σύντροφε ;;;;;;;
ΚΚΕ το κόμμα σου λαε

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.682
Πόντοι
3.656
Που είσαι ρε σύντροφε ;;;;;;;
ΚΚΕ το κόμμα σου λαε

Είναι μελαγχολικός τύπε ο κατουρημένος στραπονιάρης ....

Δύσκολο να πάρει απόφαση ... ότι θα είναι πάντα ....
ένας Γιόχαν Κρόϊφ .... ένας Μίλλερ .... ένας Ρουμενίνγκε ... ένας Εουσέμπιο της Μαλακίας
επειδή συνέπεσε με τον Πελέ της Μαλακίας Άλεξ71

Οπουδήποτε αλλού, θα ήταν ο No1 Mr Malakas .
Τώρα είναι ο Νο2 Mr Malakas επειδή του έτυχε ο τιτάνας της μαλακίας Αλεξ71 .

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
Είναι μελαγχολικός τύπε ο κατουρημένος στραπονιάρης σώγαμπρος με το σκουριασμένο τουαρέγκ του 2004 με LPG ....

Δύσκολο να πάρει απόφαση ... ότι θα είναι πάντα ....
ένας Γιόχαν Κρόϊφ .... ένας Μίλλερ .... ένας Ρουμενίνγκε ... ένας Εουσέμπιο της Μαλακίας
επειδή συνέπεσε με τον Πελέ της Μαλακίας Άλεξ71

Οπουδήποτε αλλού, θα ήταν ο No1 Mr Malakas .
Τώρα είναι ο Νο2 Mr Malakas επειδή του έτυχε ο τιτάνας της μαλακίας Αλεξ71 .
Πέφτεις έξω...μπαρόκ κ Άλεξ είναι οι μεγαλύτεροι επικριτές του Κούλη :confused:( έξω από το σαητ αυτό )
Είμαι κάτι σαν drag queen ..άλλο είναι άλλο εμφανίζουν όρος τα έξω
Άλλους θεωρώ μπραβοκουληδες

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.670
Πόντοι
3.656
Ντολμας είμαι ψυχούλα ....σαν τον Ντολμά υπάρχουν πολλοί τέτοιοι ψηφοφόροι των ελληνικών κομμάτων ...ελαφρύ θα τον έλεγα σε θέματα οικονομίας κ πολιτικής αφού είναι δυ οπότε στον πουτσο του
Δεν ξέρω αν τρολαρει αλλά αν τα εννοεί είναι να τον λυπάσαι ή έστω να απορεί ...
δε τρολάρει είναι αυθεντικό γαλάζιο ναυάγιο :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom