Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.799
Πόντοι
12.756
βρε θα φατε Κουλη στην μάπα ξανα και ξανα μεχρι να μάθετε να ειστε ανθρωποι :rockon::rockon:

ΖΗΤΩ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΖΗΤΩ Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

:rockon::rockon::rockon::rockon:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.801
Πόντοι
5.506
θα τα πληρωσει ο κουλης.....
ετσι δεν λενε και για τους γονεις οταν τα παιδια κανουν ζημιες στα σχολεια?
GN4NnQEXcAAcYfw.jpg

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.828
Πόντοι
6.256
Η ξεφτιλα της ξεφτιλας.
Κλειστη η μιση αττικη για να κανουν ποδήλατο οι ψεκασμένοι,
Να πανε εκτος πολης τα ψυχάκια

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.446
Πόντοι
2.356
Με αυτά και με τ´άλλα, είναι πάντα μια θεωρητική εκδοχή, ο ΣΥΡΙΖΑ να παραμείνει μόνο για ένα διάστημα στο ρόλο της αξιωματικής αντίπολίτευσης.

Επειδή τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ και κομμάτων από το χώρο της λαϊκής δεξιάς, όπως του Βελόπουλου, είναι κοντά στο ποσοστό απήχησης του Σύριζα.

Οπότε αν βρεθούμε μια να είναι δεύτερο κόμμα ο Σύριζα, μια το ΠΑΣΟΚ, μια κάποιος συνασπισμός της λαϊκής ή της άκρας δεξιάς, ο Μητσοτάκης θα κυβερνά ακόμη ως τους Ολυμπιακούς της Κωνσταντινούπολης, το 2036 μάλλον.

Τούτο το νήμα έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον.

:—)

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.446
Πόντοι
2.356
Γύρω στα 14 χρόνια είχε παραμείνει πρωθυπουργός της χώρας ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Με τη μία ή την άλλη μικροδιακοπή, όπως τότε που ανέλαβε για λίγο η υπηρεσιακή κυβέρνηση ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη τετραετία Μητσοτάκη, να τα καταφέρει ο Κυριάκος να σπάσει το ρεκόρ διάρκειας πρωθυπουργίας του Καραμανλή.

Τις προϋποθέσεις τις έχει.

Βαθιά ψυχή λοιπόν και καλά κουράγια σε όλους όσους δεν εκτιμούν τις προσπάθειες του για να ανακάμψει η χώρα!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.799
Πόντοι
12.756
Η ξεφτιλα της ξεφτιλας.
Κλειστη η μιση αττικη για να κανουν ποδήλατο οι ψεκασμένοι,
Να πανε εκτος πολης τα ψυχάκια
ασε να μαθαινει ο κοσμος το ποδηλατο γιατι σε λιγο μονο αυτο θα του μεινει

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.446
Πόντοι
2.356
ασε να μαθαινει ο κοσμος το ποδηλατο γιατι σε λιγο μονο αυτο θα του μεινει

Βεβαίως. Ας βελτιώσει ο μέσος Έλληνας πρώτη τη φυσική του κατάσταση, αντί μόνο να τρώει και να πίνει, και να ευελπιστεί συνάμα σε δωρεάν ιατροφαρμακευτικές παροχές με έξοδα του δημοσίου.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.799
Πόντοι
12.756
Βεβαίως. Ας βελτιώσει ο μέσος Έλληνας πρώτη τη φυσική του κατάσταση, αντί μόνο να τρώει και να πίνει, και να ευελπιστεί συνάμα σε δωρεάν ιατροφαρμακευτικές παροχές με έξοδα του δημοσίου.
δεν ειναι για την φυσική κατασταση ... ο Κυριακος ειναι πολυ μπροστα .. για εδω σας παει

WHAT-IS-A-TUK-TUK-I3.png

θα πηγαινετε βολτα τους τουρίστες , την βαριά βιομηχανία του τόπου .. που μου την ειδατε ολοι επιχειρηματίες :coffee:

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.446
Πόντοι
2.356
δεν ειναι για την φυσική κατασταση ... ο Κυριακος ειναι πολυ μπροστα .. για εδω σας παει

WHAT-IS-A-TUK-TUK-I3.png

θα πηγαινετε βολτα τους τουρίστες , την βαριά βιομηχανία του τόπου .. που μου την ειδατε ολοι επιχειρηματίες :coffee:

Μην προδικάζεις τίποτα.

Μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα κάνει αυτή τη δουλειά.

Το μέλλον του δεν το ξέρει κανένας.

Μάθε κάτι από το Σόλωνα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.799
Πόντοι
12.756
Μην προδικάζεις τίποτα.

Μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα κάνει αυτή τη δουλειά.

Το μέλλον του δεν το ξέρει κανένας.

Μάθε κάτι από το Σόλωνα.

Αμα ο Σολωνας ειχε "δανειστει" λεφτα για 10 ζωές απο το κράτος οσα και εγω , θα ηξερε και αυτος μια χαρά το μελλον του και δεν θα ελεγε τετοιες μαλακίες

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.446
Πόντοι
2.356
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι δυνατός παίκτης. Αρκετοί από εκείνους που τον κριτικάρουν, θα έχουν ...πεθάνει, μέχρι να αποχωρήσει από τον πολιτικό βίο του τόπου.

Εάν κάποια στιγμή βάλει επιτέλους μπροστά να κυνηγήσει ανελέητα τη φοροδιαφυγή, ίσως να τον υποστηρίξω σταθερά με την ψήφο μου κι εγώ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.799
Πόντοι
12.756
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι δυνατός παίκτης. Αρκετοί από εκείνους που τον κριτικάρουν, θα έχουν ...πεθάνει, μέχρι να αποχωρήσει από τον πολιτικό βίο του τόπου.

Εάν κάποια στιγμή βάλει επιτέλους μπροστά να κυνηγήσει ανελέητα τη φοροδιαφυγή, ίσως να τον υποστηρίξω σταθερά με την ψήφο μου κι εγώ.

μπα παναθεμα σε Κυριακατικα , εχουμε αλλαξει συκωτι απο τα γελια :tooth::tooth:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.806
Πόντοι
6.056

Μπορει να το πετυχει πολυ ευκολα τυπε,δεν ειναι τοσο συνθετο οσο νομιζεις:coffee::confused::confused::confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.682
Πόντοι
3.656
μπα παναθεμα σε Κυριακατικα , εχουμε αλλαξει συκωτι απο τα γελια :tooth::tooth:
Τυπάρα , η μεγάλη κατηγορία γαλάζιων ψηφοφόρων , οι 2.000.000 από τα 2.130.000 δηλαδή
(όλοι όσοι μπαίνουν εδώ μέσα, ανήκουν σε αυτή την κατηγορία)
δεν μπορούν να καταλάβουν σε θεωρητική βάση
τι σημαίνει να κλείσουν οι μικροί ελεύθεροι επαγγελματίες
και να παταχθεί η φοροδιαφυγή.
Ούτε το τι σημαίνει να γίνουμε ευρωπαϊκή χώρα , με εισοδήματα Ζάμπιας ....

Θα το καταλάβουν καλά, με το δύσκολο τρόπο . Λίγο αργότερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom