Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.333
Πόντοι
3.656
Απ' όλα έχει.
Επίσης, έχει ΠΑΡΑΘΥΡΑ για φυσικό αερισμό και φωτισμό, έχει καινούρια κασώματα και τριπλά τζάμια για θερμομόνωση, έχει απ' όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, οι περισσότερες είναι παλιές και ενεργοβόρες, αλλά η χρήση τους είναι ΛΕΛΟΓΙΣΜΕΝΗ και οικονομική.
Κάτι δεν μας λες.

Μήπως ζεις μόνος και λείπεις 16 ώρες, κάνεις έναν ύπνο , τρως έξω και δίνεις τα ρούχα σε καθαριστήριο ;;;;;

Υποστηρίζεις ... ότι σε σπίτι με γυναίκα και παιδιά .... που μαγειρεύουν μέσα .... βάζουν πλυντήρια και στεγνωτήρια ....
δουλεύουν ψυγεία .........

ακόμη και του 2024 να είναι όλες οι συσκευές .... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

Αν λείπουν όλοι , τρώνε έξω , τα ρούχα πλένονται στεγνώνουν και σιδερώνονται αλλού ... ΙΣΩΣ

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
@Saul τύπε, δεν την αγγίζει.
Και δε μου λες, τι επιφάνεια έχουν τα περί τριάρια του '60 και του '70 δηλαδή;;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
@Saul τύπε, δεν την αγγίζει.
Και δε μου λες, τι επιφάνεια έχουν τα περί τριάρια του '60 και του '70 δηλαδή;;
ε δε ξέρω του 60 και του 70 αλλά με 75τμ και 2 δ ομμάτια..κουζίνα και μπάνιο....ρίξε κάνα τοίχο να γίνει σαλωνοκουζίνα

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
Κάτι δεν μας λες.

Μήπως ζεις μόνος και λείπεις 16 ώρες, κάνεις έναν ύπνο , τρως έξω και δίνεις τα ρούχα σε καθαριστήριο ;;;;;

Υποστηρίζεις ... ότι σε σπίτι με γυναίκα και παιδιά .... που μαγειρεύουν μέσα .... βάζουν πλυντήρια και στεγνωτήρια ....
δουλεύουν ψυγεία .........

ακόμη και του 2024 να είναι όλες οι συσκευές .... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

Αν λείπουν όλοι , τρώνε έξω , τα ρούχα πλένονται στεγνώνουν και σιδερώνονται αλλού ... ΙΣΩΣ
Χαχαχα δε με διαβάζεις συχνά τύπε. Μόνος ζω.
Ποιος μίλησε για γυναίκες και παιδιά. Εγώ κι η πούτσα μου ζούμε εδώ. :cheesy::cheesy:
Ούτε λείπω ποτέ πάνω από οκτώ ώρες την ημέρα.
Απλά δε θέλω ζεστό νερό 24/7, δε χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου κλιματισμό λόγω νέων κουφωμάτων και παραθύρων (θερμομόνωση), δεν αφήνω συσκευές στο stand by και καλώδια στην πρίζα χωρίς τις συσκευές, δε μαγειρεύω και δεν πλένω ρούχα συχνά, εκμεταλλεύομαι όσο μπορώ τις φυσικές συνθήκες για φωτισμό και αερισμό και δεν είμαι ΣΠΑΤΑΛΟΣ.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
ε δε ξέρω του 60 και του 70 αλλά με 75τμ και 2 δ ομμάτια..κουζίνα και μπάνιο....ρίξε κάνα τοίχο να γίνει σαλωνοκουζίνα
Σε πληροφορώ ότι έχω τεράστια σαλοτραπεζαρία, δε χρειάζεται να ρίξω κανένα τοίχο. Η κουζίνα μου είναι λίγο μικρή αλλά την έχω συνηθίσει.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506
Θα λέμε ευχαριστώ , επειδή τα δημοτικά τέλη σε 20 χρόνια ... 10πλασιάστηκαν ....
και η χρέωση για το ρεύμα δεκαπλασιάστηκε ....

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ... ΠΛΟΥΣΙΟΙ .....
Mια που είπες για δημοτικά τελη ο τσιπρας με ενα νομο κατάργησε το οριο στην αύξηση των δημοτικων τελών.
Με ενα αλλο νομο έδωσε πισω στους δημαρχους πολλα απο αυτά που τους ειχε κόψει ο Σαμαρας

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
:confused:76 τμ τριάρι ρε τύπε....η τουαλέτα πρέπει να αγγίζει την κουζίνα σου :confused::confused::confused::confused:

ρίξε κάνα τοίχο να πούμε
Eisai ειρωνας:confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δείτε Σκάι τώρα πως περνάν οι πλούσιοι :confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.333
Πόντοι
3.656
Χαχαχα δε με διαβάζεις συχνά τύπε. Μόνος ζω.
Ποιος μίλησε για γυναίκες και παιδιά. Εγώ κι η πούτσα μου ζούμε εδώ. :cheesy::cheesy:
Οπότε δεν χαλάς ρεύμα.

Κι εγώ σε σπίτι σε επαρχία , που δεν έχω πάει δύο χρόνια, έχει μηδεν κατανάλωση .
Κατεβασμένο γενικό και συναγερμό που δουλεύει με μπαταρίες και ηλιακό πάνελ .

Λόγω τετραγωνικών ο λογαριασμός διμήνου ήταν 80€ . ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΑΡΑ , ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 0.
Ολογράφως ΜΗΔΕΝ .

Με τα μηνιαία τώρα, έχει πάει ο μηνιαίος λογαριασμός 70€ . Έγινε μία μικρή αύξηση δημοτικών τελών .

Mια που είπες για δημοτικά τελη ο τσιπρας με ενα νομο κατάργησε το οριο στην αύξηση των δημοτικων τελών.
Με ενα αλλο νομο έδωσε πισω στους δημαρχους πολλα απο αυτά που τους ειχε κόψει ο Σαμαρας

Ο Τσίπρας όμως, πήγε στον κάλαθο.
Δεν ξανακυβερνάει ούτε αυτός, ούτε η φάρα του .....

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.923
Πόντοι
25.186
Στην αρχη το πέρασα για ανεκδοτο,αλλά τελικά ειναι αληθεια.
Εστειλε επιστολη στην Ουρσουλα διαμαρτυρόμενος για τις τιμές των πολυεθνικών!!(να κανει τι αυτή,να τους μαλωσει,να τους κανει ντα;)
Ποιος νομιζει οτι ειναι,η Γκρετα Τουνμπεργκ,κανενα ακτιβιστής;;

Το καλοκαίρι που την φιλοξενησε στα Χανιά γιατι δεν της τα ειπε απο κοντα;;:2funny::2funny:

Α και τελικά,δεν ειναι διεθνές πρόβλημα η ακριβεια;;Δεν οφειλεται στον covid,στον πόλεμο,στο Σουέζ,στην κλιματική κρίση,στου Χουθι;;;

prwto-thema_782.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Σε πληροφορώ ότι έχω τεράστια σαλοτραπεζαρία, δε χρειάζεται να ρίξω κανένα τοίχο. Η κουζίνα μου είναι λίγο μικρή αλλά την έχω συνηθίσει.
οι γκόμενες θέλουν σαλωνοκουζίνα με πάσο στη μέση για να ακουμπάνε τα κοκτέιλς και να βγάζουν σέλφις αν η κουζίνα και και μεγάλο παράθυρο με θέα και καλό φωτισμό είσαι 85% να κατεβάσουν μόνες τους το βρακί τους :rockon:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
Έχουμε επίπεδο κ δεν πρέπει να παραθέτουμε τα λεφτά του καθενός ...ούτε να τον προσβάλλουμε αν δεν έχει καλό εισόδημα κάποιος ....αρκεί να ψηφίζει ΚΚΕ :confused:

Κ.ο Δρακουμέλ έκατσε μόνο τρία άλλα τα γάμησε τη μανα:confused:
Τίποτα δεν έκανε. Δεν είχε αρχίδια να κάνει. Ένας λιπόψυχος κόθορνος ήταν, φοβισμένος αποστάτης.
Ο γιόκας του μπορεί να είναι ψυχάκιας και να παίρνει φάρμακα, αλλά δε μασάει.
Το impact της διακυβέρνησης 90 - 93 είναι ισχνότατο μπροστά σε όλα όσα ανέφερα. Δε συγκρίνεται καν με το αποτύπωμα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Που σου εξήγησα γιατί δεν το ανέφερα, γιατί έγραψα κόμματα και αρχηγούς με 6+ χρόνια στην εξουσία.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
Στην αρχη το πέρασα για ανεκδοτο,αλλά τελικά ειναι αληθεια.
Εστειλε επιστολη στην Ουρσουλα διαμαρτυρόμενος για τις τιμές των πολυεθνικών!!(να κανει τι αυτή,να τους μαλωσει,να τους κανει ντα;)
Ποιος νομιζει οτι ειναι,η Γκρετα Τουνμπεργκ,κανενα ακτιβιστής;;

Το καλοκαίρι που την φιλοξενησε στα Χανιά γιατι δεν της τα ειπε απο κοντα;;:2funny::2funny:

Α και τελικά,δεν ειναι διεθνές πρόβλημα η ακριβεια;;Δεν οφειλεται στον covid,στον πόλεμο,στο Σουέζ,στην κλιματική κρίση,στου Χουθι;;;

prwto-thema_782.jpg
Μας δουλεύει ψιλό γαζί ο ψυχάκιας.
Έχει πάει το Στεντόν και το Βάλιουμ τάπα!

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.848
Πόντοι
3.556
Έτσι κι αλλιώς, με την κυβέρνηση Μητσοτάκη είμαστε απλά στην αρχή ενός μακρόπνοου κύκλου ανατιμήσεων.

Τα καλύτερα, τα χειρότερα δηλαδή, είναι μπροστά μας.

Ο κόσμος αλλάζει, αλλάζουμε κι εμείς, κι η χώρα μαζί.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
Οπότε δεν χαλάς ρεύμα.

Κι εγώ σε σπίτι σε επαρχία , που δεν έχω πάει δύο χρόνια, έχει μηδεν κατανάλωση .
Κατεβασμένο γενικό και συναγερμό που δουλεύει με μπαταρίες και ηλιακό πάνελ .

Λόγω τετραγωνικών ο λογαριασμός διμήνου ήταν 80€ . ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΑΡΑ , ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 0.
Ολογράφως ΜΗΔΕΝ .

Με τα μηνιαία τώρα, έχει πάει ο μηνιαίος λογαριασμός 70€ . Έγινε μία μικρή αύξηση δημοτικών τελών .

Ο Τσίπρας όμως, πήγε στον κάλαθο.
Δεν ξανακυβερνάει ούτε αυτός, ούτε η φάρα του .....
Κάτι δεν κάνεις σωστά τύπε. Κλειστό σπίτι και πληρώνεις 80€;;;
Εκτός αν το "κλειστό σπίτι" είναι το Μέγαρο Μαξίμου...

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.848
Πόντοι
3.556
Καταλαβαίνετε τι είναι για έναν πλεμπαίο να λέει ότι ψηφίζει ίδιο κόμμα με τον Βαρδινογιάννη; :2funny:

Και κόκα-κόλα στο χέρι.

Την ίδια ακριβώς που πίνει κι ο πρόεδρος των ΗΠΑ !

*lol*

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
οι γκόμενες θέλουν σαλωνοκουζίνα με πάσο στη μέση για να ακουμπάνε τα κοκτέιλς και να βγάζουν σέλφις αν η κουζίνα και και μεγάλο παράθυρο με θέα και καλό φωτισμό είσαι 85% να κατεβάσουν μόνες τους το βρακί τους :rockon:
Μαλάκα ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ στα γέλια έτσι;;;
Αλλά, να σου πω κάτι;
ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.
Θα κάτσω να κατεδαφίσω τοίχο σε πολυκατοικία του 1965, στον πρώτο όροφο, για να φαντασιώνονται οι Χ γκόμενες ότι είναι σε λοφτ στo Manhattan;
ΔΕ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ;
:cheesy::buck2:

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Μαλάκα ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ στα γέλια έτσι;;;
Αλλά, να σου πω κάτι;
ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.
Θα κάτσω να κατεδαφίσω τοίχο σε πολυκατοικία του 1965, στον πρώτο όροφο, για να φαντασιώνονται οι Χ γκόμενες ότι είναι σε λοφτ στo Manhattan;
ΔΕ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ;
:cheesy::buck2:
μόλις πήγες από το 85% στο 5% με πολύ γενναιόδωρες προβλέψεις :confused:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
Έτσι κι αλλιώς, με την κυβέρνηση Μητσοτάκη είμαστε απλά στην αρχή ενός μακρόπνοου κύκλου ανατιμήσεων.

Τα καλύτερα, τα χειρότερα δηλαδή, είναι μπροστά μας.

Ο κόσμος αλλάζει, αλλάζουμε κι εμείς, κι η χώρα μαζί.
Εμείς δεν πρόκειται να αλλάξουμε. Δυστυχώς.
Για αυτό θα τεθούμε στο περιθώριο. Σαν τα λεωφορεία που όταν αποσύρονται απ' τις πόλεις, πάνε να δουλέψουν στα τελευταία τους σε κάνα νησάκι.
Αλλά δυστυχώς ούτε κι αυτό δε θα συμβεί με εμάς...

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.656
Πόντοι
456
ειναι δυσκολο αλλα γινεται ,με ηλιακο ,πλυντηριο μια αντε 2 φορες το μηνα ,πλυσιμο τα μπλουζακια ειναι πολυστσρικα στο χερι ,μαγειρεμα με χυτρα κυριως ,εχει μεγαλη οικονομια ,αλλα μικροτερο σπιτι εγω που εχω και μικροτερο φορο .παει στα 70-80 το διμηνο ,με παγιο 5 ευρω το μηνα ,στη ΔΕΗ. τωρα πχ που ηρθε η ειδοποιηση εκκαθαριστικου ,ειδα πως θα πληρωσω 9 ευρω ,αλλα εχουν αφαιρεθει 68 που ηταν λεει ,το επιδομα θερμανσης ολο μαζι για 3 μηνες, ετσι θα ηταν 9+68= 77 ευρω και 74 ο εναντι =151ευρω.,75,5 ευρω το διμηνο ,ε πιο κατω δυσκολο γιατι ειπαμε εγω μαγειρευω ,ενα ατομο αλλα και καποιες ημερες ,μενει για λιγο και δυτερο ατομο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom