alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.267
- Πόντοι
- 8.006
Tην αναδοχή ειχε καταψηφισειδε μας λες αλεξ γιατι ο κουλης ειχε καταψηφισει την τεκνοθεσια απο ομοφυλα το 2019? ???
Tην αναδοχή ειχε καταψηφισειδε μας λες αλεξ γιατι ο κουλης ειχε καταψηφισει την τεκνοθεσια απο ομοφυλα το 2019? ???
Μην τον ενοχλείς ...δε μας λες αλεξ γιατι ο κουλης ειχε καταψηφισει την τεκνοθεσια απο ομοφυλα το 2019? ???
Αυτου του "κοριτσιου σου", του 'χεις πιάσει ποτέ το χεράκι;Θα αφηνα εξω απο την ανακοινωση την πατρίδα του κοριτσιού μου?
Οχι φιλε μου. Αλλά πιστεψε με, δεν εχει σημασια.Αυτου του "κοριτσιου σου", του 'χεις πιάσει ποτέ το χεράκι;
Δεν ηταν ωριμες οι συνθηκεςκαι δε μας λες αλεξ γιατι ο κουλης ειχε καταψηφισει την αναδοχή απο ομοφυλα το 2019? ???
Στο Yumbo, οχι στο ΚάλιΜην τον ενοχλείς ...
Μιλάμε με teleskype στο Cali
Nomiza μου είχες πει buenaventura ζούσε !!!Στο Yumbo, οχι στο Κάλι
Μικρή. Μετα δεν αντεξε το ξυλο απο τον πατερα της και το εσκασε.Nomiza μου είχες πει buenaventura ζούσε !!!
Η δικιά μου από τον τέως άντρα της κ του πήρε τα τρία παιδιά κ πήγε λα Πλάτα κοντά Μπουένος αυτές κ φέτος μετακόμισε Μαϊάμι ...θα λάβει κ στα Latin awards μουσικά βραβεία φέτοςΜικρή. Μετα δεν αντεξε το ξυλο απο τον πατερα της και το εσκασε.
Πηρε visa εύκολα? Ή ειχε προσκληση?Η δικιά μου από τον τέως άντρα της κ του πήρε τα τρία παιδιά κ πήγε λα Πλάτα κοντά Μπουένος αυτές κ φέτος μετακόμισε Μαϊάμι ...θα λάβει κ στα Latin awards μουσικά βραβεία φέτος
Είχε οικία κ λα Πλάτα και Μαϊάμι εδώ κ τρία χρόνιαΠηρε visa εύκολα? Ή ειχε προσκληση?
Και τα παιδια? Μαζι σας?Είχε οικία κ λα Πλάτα και Μαϊάμι εδώ κ τρία χρόνια
Ο δικός της μίσος Κολομβιανός μίσος βολιβιανος κ την ξυλοφορτωνε..είχε κατασκευαστική εταιρία ......
Ξετρελαθηκε μαζί μου στο Μπουένος αυτές κ Σικελία κ τώρα μετά τα Latin awards θέλει να πάμε road trip Andalusia Espana
Όχι ρε τρελός είσαι ...Και τα παιδια? Μαζι σας?
Road trip θελουμε να κανουμε κι εμεις....αλλά στην Ελλαδα.Όχι ρε τρελός είσαι ...
;;
Ούτε Μπουένος αυτές τα είδα κ ούτε τα έφερε Σικελία...
Γενικά πήρε διαζύγιο ή καλύτερα ακύρωση γάμου ( όπως το λεν οι καθολικοί) επειδή είχε χρήμα
Βλέπεις τα διαζύγια είμαι για τους πλούσιους...=κανόνας
Κάνε γύρω Πελοποννήσου ..8-10 μέρες με Ξυλόκαστρο Καλάβρυτα οδοντωτό ,χώσε κ ναυάγιο της Ζάκυνθου μετέπειτα Ολυμπία Κορώνη Καλαμάτα Μάνη Μυστρά Μονεμβασιά Ναύπλιο Τολό Μυκήνες Ακροκόρινθο κ πίσω Αθήνα ..το έκανα κ αξιζειRoad trip θελουμε να κανουμε κι εμεις....αλλά στην Ελλαδα.
Για βορεια Ελλαδα σκεφτομουν, ξερεις, Πρεσπες, Κερκινη, Δοϊράνη....Κάνε γύρω Πελοποννήσου ..8-10 μέρες με Ξυλόκαστρο Καλάβρυτα οδοντωτό ,χώσε κ ναυάγιο της Ζάκυνθου μετέπειτα Ολυμπία Κορώνη Καλαμάτα Μάνη Μυστρά Μονεμβασιά Ναύπλιο Τολό Μυκήνες Ακροκόρινθο κ πίσω Αθήνα ..το έκανα κ αξιζει
Κοίτα επειδή είναι από τροπικό θα της αρέσουν τα χιόνια κ πρόσφατα πήγα καιμακ τσακαν Παλαιό Άγιο ΑθανάσιοΓια βορεια Ελλαδα σκεφτομουν, ξερεις, Πρεσπες, Κερκινη, Δοϊράνη....