Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
Το να ΜΗΝ ψηφίζουμε είναι η μεγαλύτερη χάρη που θα μπορούσαμε να κάνουμε στους αλήτες της Βουλής.
Ρίξτε μικρότερα κόμματα, αδοκιμαστα, ότι γουστάρετε, παρά να πετάτε την ψήφο σας, σε πολίτευμα Δημοκρατίας.
Εγώ πλέον είμαι υπέρ της τρομοκρατίας που θα φυτεύει σφαίρες στους εγκληματίες .....
Εγώ δεν έχω τα αρχιδια να το κάνω αλλά κάποιους άλλους η αδικία τους έχει φάει όπως πχ τους γονικής από τα Τέμπη ....

@barock το έλεγε το θέατρο χτες ;;ωραία η παράσταση του Καραμανλή ;οσκαρική ερμηνεία ;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.162
Πόντοι
5.506
Εγώ πλέον είμαι υπέρ της τρομοκρατίας που θα φυτεύει σφαίρες στους εγκληματίες .....
Εγώ δεν έχω τα αρχιδια να το κάνω αλλά κάποιους άλλους η αδικία τους έχει φάει όπως πχ τους γονικής από τα Τέμπη ....

@barock το έλεγε το θέατρο χτες ;;ωραία η παράσταση του Καραμανλή ;οσκαρική ερμηνεία ;
Άμα κάθεσαι και χαλάς το χρόνο σου για να βλέπεις την παράσταση του κάθε Καραμανλή δε σου φταίω εγώ. Η διαφωνία μου ήταν ξεκάθαρα στην "πολιτική δολοφονία με το τρένο".

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
Άμα κάθεσαι και χαλάς το χρόνο σου για να βλέπεις την παράσταση του κάθε Καραμανλή δε σου φταίω εγώ. Η διαφωνία μου ήταν ξεκάθαρα στην "πολιτική δολοφονία με το τρένο".
Οκ ..έχεις δίκιο είναι υπεύθυνοι πολιτική που τις μίζες που πήραν τις έδωσαν για ασφάλεια κ ανάπτυξη των τρενων:confused:

Σήμερα οχτώ ηωρα έχει ξανά στο κανάλι της Βουλής την εξεταστική ...πήρα και ποπκορν κ σημαιάκια της ΝΔ κ θα παίζουν συνθήματα όπως ..ήρθε η ώρα του Καραμανλή ....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.832
Πόντοι
6.256
Κ εγώ δεξιός είμαι αλλά ξεφτίλας δεν γίνομαι :confused:
Αυτή η ΝΔ είναι η ντροπή της λαϊκής δεξιάς ....
Εισαι υπερβολικός, εχει καποια θεματακια η κουλονδ αλλα γενικως οκ.
Αυτον εχουμε τώρα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.600
Πόντοι
2.356
Οπως τα λέει ο κυριος Κυριάκος είναι.
"Η ρύθμιση χαιρετίστηκε απ’ όλες τις χώρες-μέλη της ΕΕ μέσω των πρεσβειών στην Αθήνα,"

Τη δήλωση υπογράφουν οι πρεσβείες της Ολλανδίας, του Βελγίου, της Ισπανίας, της Σουηδίας, της Γερμανίας, της Πορτογαλίας, της Γαλλίας, της Αυστρίας, της Δανίας, της Φινλανδίας, της Ιρλανδίας, της Εσθονίας, της Μάλτας και του Λουξεμβούργου από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Επίσης, εκτός Ε.Ε., υπογράφουν τη δήλωση οι διπλωματικές αποστολές των ΗΠΑ, της Μεγάλης Βρετανίας, του Καναδά, της Νότιας Αφρικής, της Ελβετίας, της Αυστραλίας, της Νορβηγίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Αργεντινής, της Ισλανδίας, της Χιλής, του Μεξικού, της Ουρουγουάης και της Κολομβίας.

Τελικά, ειτε η ΕΕ έχει 15 χώρες μέλη είτε το Μεξικό, η Χιλή, η Ουρουγουάη και η Κολομβία έγιναν μέλη χωρίς να το πάρουμε πρέφα και ποιος τους πιάνει όσους φανατικούς απολογητές της κυβέρνησης του Κυριάκου μας, που εχουν κάνει επενδύσεις σε αυτες. Έστω κι ένα ταξί να έχουν πάρει, ακόμα και στην Κολομβία, εκτινάχθηκε η αξία του μετά την είσοδο και συνάμα η αξία της επένδυσής τους.
Viva Kyriakos!!!!

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.469
Πόντοι
456
Capture.JPG

Capture1.JPG

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.381
Πόντοι
2.606
Το καλύτερο δούλεμα γίνεται με τον ΕΝΦΙΑ. Για να πάρεις έκπτωση πρέπει να ασφαλίσεις το σπίτι για πλημμύρα, εκτός σεισμού και φωτιάς. Με ποιά λογική κάποιος που έχει σπίτι στον 3ο, στον 4ο ή στον 5ο να ασφαλίσει το σπίτι για πλημμύρα, μόνον τα κυβερνητικά τσακμακια μπορούν να μας εξηγήσουν. Που αν φτάσει το νερό στο ρετιρέ, θα 'χει γίνει τέτοιος χαλασμός κόσμου που θα ξεπροβάλλει μέχρι κι η βυθισμένη Ατλαντίδα.
Έχουμε μπλέξει με μαλακες.
τα λεμε πολυ καιρο τωρα αυτα ....και ως απαντηση 41% .....δεν λυπαμαι κανενα ,πουτσα μεχρι το λαρυγγι !

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.381
Πόντοι
2.606
Βγήκαν τα μπάσταρδα ορφανά της δεξιάς κ τα τσοντοκαναλα να τα δώσουν στον Βλάχο που είπε την κλασσική έκφραση στο σάκο ..λες κ δε λέμε όλοι μας πολιτική και μαφία όλοι στον ίδιο σάκο εννοώντας ίδια Φάρα...
Έτσι για να υποτάξουν τη μαζα να μη λέει ούτε τα πιο απλά ...

Εγώ θα έλεγα στον ίδιο σάκο κ στο ποτάμι
μαλακα μου αστο,εδω ανακοινωσαν χιλιοστη φορα μετρα για την βια στα γηπεδα και νο1 ειναι οτι απαγορευουν πανο με πολιτικο περιεχομενο στις εξεδρες....δηλαδη αν σημερα ανεβασουμε ενα μητσοκακη γαμιεσαι 653 μετρα γυρω γυρω ολο το ΝΑΟ ,ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ......προφανως λοιπον σκοπος τους δεν ειναι η παταξη της βιας και η προστασια της ανθρωπινης ζωης ,ΑΛΛΑ Η ΦΙΜΩΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ,ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΑΔΟΙ -ΘΕΑΤΕΣ ΣΕΡΒΑΙΒΟΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑΝΙ!
ΥΓ....Τελικα πιασανε κανενα αλανι υποκινητη οπως εβγαιναν και μας ζαλιζαν στα καναλια μεχρι να θαφτει το θεμα ,ρητορικη ερωτηση ,η απαντηση ειναι γνωστη-μαλλον ηταν γνωστη απο πριν!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.381
Πόντοι
2.606
τελικα κοιτα να δεις ενα περιεργο πραγμα ,που πολλες φορες οι υποκινητες της βιας ,ειναι αυτοι που τελικα κινουν τις καταστασεις!

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.293
Πόντοι
3.936
Βγήκαν τα μπάσταρδα ορφανά της δεξιάς κ τα τσοντοκαναλα να τα δώσουν στον Βλάχο που είπε την κλασσική έκφραση στο σάκο ..λες κ δε λέμε όλοι μας πολιτική και μαφία όλοι στον ίδιο σάκο εννοώντας ίδια Φάρα...
Έτσι για να υποτάξουν τη μαζα να μη λέει ούτε τα πιο απλά ...

Εγώ θα έλεγα στον ίδιο σάκο κ στο ποτάμι
Έισαι λίγο άγριος τώρα τελευταία...τι έγινε?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.600
Πόντοι
2.356
τα λεμε πολυ καιρο τωρα αυτα ....και ως απαντηση 41% .....δεν λυπαμαι κανενα ,πουτσα μεχρι το λαρυγγι !
Κοίτα τώρα άλλο μεγάλο κατόρθωμα.

Μπλα, μπλα, μπλα, (ρεσιτάλ μαλακίας δηλαδή)....διότι έτσι στηρίζουμε και τον πρωτογενή τομέα από το χωράφι έως το ράφι αλλά και τον καταναλωτή με καλύτερες τιμές.
Επιπρόσθετα, η Κομισιόν προωθεί κανονισμό που προβλέπει τη μερική εξαίρεση των Ευρωπαίων αγροτών -και των Ελλήνων επομένως- από τον κανόνα της αιρεσιμότητας για τις εκτάσεις υπό αγρανάπαυση. Ο κανονισμός τέθηκε ήδη σε ισχύ, θα εφαρμοστεί αναδρομικά από την 1/1 έως 31/12/2024. Ήταν και δική μας πρόταση, ενώ σοσιαλιστικές κυβερνήσεις της ΕΕ αντιτάχθηκαν. Δεν θα επαναλάβω εδώ τι έχουμε κάνει συνολικά από το 2019 για τον κόσμο της πρωτογενούς παραγωγής. Τα προβλήματα είναι πολλά και σύνθετα. Ασφαλώς θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε σταθερά δίπλα τους, πάντα όμως λαμβάνοντας υπόψη και τις δημοσιονομικές αντοχές της χώρας. Δεν μπορούμε να θέσουμε σε κίνδυνο όσα πετύχαμε.

Ο ελεεινός ψευτρακος δε λέει ότι ηταν ο δικός του Υπουργός, ο Λιβάνιος, που τα πρότεινε, τα δέχτηκε και τα συμφώνησε αυτά. Κι αφού ξαφνικά ξεσηκώθηκε όλη η ευρωπαϊκή αγροτιά, θυμήθηκε ο θρασυτατος ψευτρακος να καταθέσει πρόταση, για να μην ισχύσουν ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ, οι μαλακίες που έτρεξε ο ίδιος περιχαρής να ψηφίσει.

Να δούμε όμως και τι άλλο "έκανε συνολικά για τον κόσμο της πρωτογενούς παραγωγής".

Σήμερα το βέτο έχει επί της ουσίας καταργηθεί και η κυβέρνηση Μητσοτάκη άγεται και φέρεται από το ιερατείο των Βρυξελλών, μην τολμώντας να εγείρει αντιρρήσεις ακόμη και για θέματα μείζονος εθνικής σημασίας. Η ελληνική διαπραγμάτευση για την νέα ΚΑΠ(Κοινή Αγροτική Πολιτική), ήταν για τα κλάματα και οδήγησε σε ετήσια μείωση των αγροτικών επιδοτήσεων που κατανέμονται στην χώρα μας κατά 240 εκατομμύρια!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Έστω κι ένα ταξί να έχουν πάρει, ακόμα και στην Κολομβία, εκτινάχθηκε η αξία του μετά την είσοδο και συνάμα η αξία της επένδυσής τους.
Viva Kyriakos!!!!
Eιδες ποσο μπροστά ειμαι?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.832
Πόντοι
6.256