Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
Για βορεια Ελλαδα σκεφτομουν, ξερεις, Πρεσπες, Κερκινη, Δοϊράνη....
Αλλά τουρ είναι χιονοδρομικό Σέλι χιονοδρομικό 3-5 πιγαδια κ να μείνεις Βέροια για να δείξεις Βεργίνα κ Αρχαία Πέλλα κ εκκλησίες μοναστήρια Παναγιά Σουμελά κ Παναγιά δοβρα

Κ.επισης λίμνη Κερκίνη και Δοϊράνη αλλά με τη προϋπόθεση να έρθει έως Μάρτιο για να δει χιόνια
Επίσης στο πρώτο τουρ δλδ Καϊμακτσαλάν βάλε κ Πόζαρ λουτρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Αλλά τουρ είναι χιονοδρομικό Σέλι χιονοδρομικό 3-5 πιγαδια κ να μείνεις Βέροια για να δείξεις Βεργίνα κ Αρχαία Πέλλα κ εκκλησίες μοναστήρια Παναγιά Σουμελά κ Παναγιά δοβρα

Κ.επισης λίμνη Κερκίνη και Δοϊράνη αλλά με τη προϋπόθεση να έρθει έως Μάρτιο για να δει χιόνια
Επίσης στο πρώτο τουρ δλδ Καϊμακτσαλάν βάλε κ Πόζαρ λουτρα
Xιονι δεν εχει δει ποτέ στη ζωη της. Μονο στην τηλεοραση.
Ναι, εννοειται και Ποζαρ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
Xιονι δεν εχει δει ποτέ στη ζωη της. Μονο στην τηλεοραση.
Ναι, εννοειται και Ποζαρ.
Κ στο νησί σου να δει Ανάβατος Πυργί Μαστιχοχώρια κ συνδιασμό με Λέσβο αλλα αυτα καλοκαίρι

Γενικά όμως οι κοπέλες από τροπικό θέλουν να δουν χιονι διοτι είναι κάτι που δεν το ξέρουν κ τρελενονται ...
Έχω δει γκόμενα από τροπικό να πιάνει χιόνι κ να κυλιεται σαν χασκι ....
Α επίσης κορυφαία λουτρά θερμές πομακοχωρια με γυάλινο μπαλκόνι κ γούρνες μέσα στη γη με 52 βαθμούς το νερό που αναγκαστικά το μπερδεύεις με κρύο κ κορυφαία φαγητά ....η περιοχή κ Σέρρες σγγιστρον
Σέρρες θα μπορέσετε να δείτε κ γνήσιους νεοδημοκρατες :confused:οχι τους γιαλαντζι τον gay pride που έχετε στην Αθήνα ..

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
Α κ γιατί κούρασα..,,,,μη ξεχνιόμαστε!!!!!

Μητσοτάκη ..ψιτ ,!!ξες εσύ :confused:

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
1.997
Πόντοι
506
Α κ γιατί κούρασα..,,,,μη ξεχνιόμαστε!!!!!

Μητσοτάκη ..ψιτ ,!!ξες εσύ :confused:
μαλλον ο μητσοτακης το 2019 δε το ψηφισε το μετρο γιατι δεν ηταν τοσο αριστερο οσο ηθελε αυτος να ειναι!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496
Εχω μια εβδομαδα κανονικη αδεια και ειμαι στο εξοχικο μου στη Κορινθια, και ειχε σε ενα καναλι της Πελοποννησου, best, θεμα για το ελαιολαδο. Και μιλαγε ενας, και ελεγε οτι υπαρχει ικανοποιηση για τις τιμες, εχουν πιασει καλες τιμες οι ελαιοπαραγωγοι, μονο που το τελευταιο 3μηνο εχει καταγραφει μειωση στη καταναλωση ελαιολαδου κατα 40% !
Μετα ειχε εναν συνταξιουχο, που οπως ελεγε βγηκε στη συνταξη με 49 ετη δουλειας, η συνταξη τον φτανει να βγαλει το μηνα αυτος και η γυναικα του, 2 ατομα ειναι, μονο που του λειπει η ταβερνιτσα. οπως ελεγε, που πηγαινε 3 φορες το μηνα, ενω τωρα την εχει κοψει.

Η δικαιωση του Λακη που τα λεγε.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.501
Πόντοι
266
Καλα αυτος εχει πλακα- ζει σαν τον Διογενη με συνθηκες φυτοζωιας παρολα αυτα εχει την ψευδαισθηση οτι κανει ζωαρα και ταυτιζει τα συμφεροντα του με αυτα του Τζιγγερ και ψηφιζει το ιδιο κομμα με αυτον. Αν δεν ειναι λοβοτομημενος τοτε τι ειναι
Για πολλοστή φορά
Ο μέσος άνθρωπος ζει καλύτερα τώρα από ότι ζούσε ο αντίστοιχος τζίγκερ
όταν ήμουνα εγώ μικρός

Με λίγα λόγια πάντα υπάρχει ανισότητα αλλά όσο προχωράει ο χρόνος
Ανεβαίνουν όλοι

Με νοιάζει λοιπόν
Όχι κάθε στιγμή η ανισότητα
Αλλά πόσο καλυτέρεψε η ζωή μου και η ζωή του μέσου άνθρωπου τα τελευταία πολλά χρόνια
Με μικρή μείωση τα χρόνια των μνημονίων σχετικά με τα παλιά
Το έχω ξαναγράψει
Όταν ήμουν ήμουνα μικρός είμαστε στο 10
Μέχρι το 2008 είχαμε πάει στο 150
Και μετά πέσαμε στο 100
Πάλι η διαφορά το βιοτικού μου επιπέδου όπως και του μέσου έλληνα από όταν ήμουν μικρός είναι τεράστια

Απλώς όταν ήμουνα μικρός
Έλεγε ο φτωχός
Γιατί ο πλούσιος να έχει τηλέφωνο και εγώ όχι
Μετά όλοι απέκτησαν τηλέφωνο
Έλεγε ο φτωχός γιατί ο πλούσιος να χει μαυρό άσπρη τηλεόραση και εγώ όχι
Μετά όλοι παίκτησαν μαυρόασπρη τηλεόραση
Και το ίδιο συνεχίστηκε ένα σωρό καταναλωτικά αγαθά με αυτοκίνητο εκδρομές και πολλά πολλά άλλα
Πάντα υπήρχε και θα υπάρχει ανισότητα
Αλλά του μέσου ανθρώπου η ζωή βελτιώνεται

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.501
Πόντοι
266
Συγκινηση με Ντολμα που ειχε βγει στο κλαρι για να μπορει να αγοραζει τα φαρμακα του και μολις ο Μπουμπουκος εβαλε πλαφον 3 ευρω ξαναβρηκε τη λαλια του....:undecided:
Το είχα βουλώσει
Δεν μπορεί να υπεράσπιζόμουνα την αύξηση των φαρμάκων που σε ορισμένες περιπτώσεις έφτανε σε πολύ μεγάλα επίπεδα
Το κατάλαβε ο μπουμπούκος
Και το διόρθωσε

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.343
Πόντοι
786
Η πλάκα ειναι οτι σημερα στην Ελλαδα φωναζουν για τον Κουλη οτι ειναι αριστερος και υποκυπτει στους δικαιωματιστες, και την ιδια ως στο "ψηφισμα" ουσιαστικα του λενε οτι δεν το κάνει αρκετα.

Απο την μια η ακροδεξια που λεει οτι η Ελλαδα στριβει αριστερα, απο την αλλη η αριστερα που λεει οτι στην Ελλαδα επικρατει το αντιθετο, μαλλον κατι σωστα κάνει ο Κουλης και τον εχουν στοχοποιησει και τα δυο ακρα
περιμένω ότι μετά τις ευρωεκλογές το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο (με πιο δεξιά σύνθεση) θα ψηφίσει τα αντίθετα,
ότι δηλαδή η ελλάδα σημείωσε πολύ μεγάλη πρόοδο στην προστασία των δικαιωμάτων

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.343
Πόντοι
786
Road trip θελουμε να κανουμε κι εμεις....αλλά στην Ελλαδα.
θα βάλεις στο ίδιο αμάξι τη γυναίκα σου και το αίσθημα σου;
ρισπεκτ.
πάρε με τηλέφωνο να ρθω να μάθω το νόου χάου.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.672
Πόντοι
3.715
H Ελλαδα με τα F-35 καθισταται η δευτερη χωρα στην περιοχη που εχει αυτα τα αεροπλανα μετα το Ισραηλ, αλλά οι πατριωταροι ανακαλυψαν οτι δεν θα εχουν πυραύλους. Λιγη ντροπη επιτελους. Αντι να χαιρεστε που η αμυντικη θωρακιση της χωρας αναβαθμιζεται συνεχως, λυπαστε επειδη δεν γουσταρετε την κυβερνηση. Νισαφι πια.
άσε βρε φωστήρα τα παπαγαλίστικα.
1. Πότε τα παίρνει;
2. Πως τα συντηρεί και πόσο κοστίζει η συντήρηση;
3. Δίχως όπλα που να μπορεί να τα χρησιμοποιήσει εναντίον ενός νατοϊκού πλην επιθετικού γείτονα ποια είναι η χρήση τους;
4. Η τιμή αγοράς των γυμνών Φ35 είναι πολλαπλάσια από ότι πλήρωσαν πρόσφατα άλλοι. Αλλά τι να λέμε τώρα;
5. Η Ελλάδα θα είναι χώρα με 4.5 γενιάς και 5 γενιάς πλατφόρμες, μοναδικό στον κόσμο. Το οποίο αν το βάλεις κάτω σε κόστη απλά δε βγαίνει, εκτός κι αν μας πουν δώστε κι από ένα νεφρό ο καθένας
6. Ο πηγαίος κώδικας των Φ35 είναι κλειδωμένος και η πρόσβαση σε δεδομένα δορυφόρων δε διατίθεται σε κατάσταση σύγκρουσης με Τουρκία.
7. Επανασχεδιάζεται το σύστημα ψύξης των ηλεκτρονικών τους στην Αμερική γιατί το υπάρχον setup προδίδει το θερμικό ίχνος τους
8. Μετά από μερικές ώρες πτήσεις θέλει να βαφτεί πάλι γιατί η βαφή είναι κι αυτή στοιχείο αορατότητας. Ποιός θα το βάψει; Η Vernilac ;

Εν κατακλείδι, τα μπαρμπούτσαλα της σωστής πλευράς της ιστορίας δεν έχουν κανένα απτό αποτέλεσμα στρατηγικά, μόνο μικροπολιτικά κι οικονομικά οφέλη σε εκείνους που θα εμπλακούν στην αγοραπωλησία.

Εδώ ένα σιδηρόδρομο δεν έχουμε που να λειτουργεί με ασφάλεια, και φαγώθηκαν τόσα δις δίχως αποτέλεσμα, και θέλουμε και 5ης γενιάς πολεμικά;!
Άντε και τις αλουμινότρατες, τα σαπάκια...

Ξέρεις κάτι;
Δίπλα φτιάχνουν τα πάντα, νομίζω γύρω στο 70 με 80% αυτάρκεια στην άμυνα, πλοία, άρματα, μη επανδρωμένα, ρομποτικά, πραγματική έρευνα κι ανάπτυξη, αεροπλάνο ετοιμάζουν...εδώ ΕΑΒ, ΕΑΣ κΣια τα κλείνουν, ΕΛΒΟ στο Ισραήλ, ούτε βίδα δε φτιάχνουμε.
Διάβασε τι είπε στο Μόναχο ο αλήτης που υποστηρίζεις...κουβέντα δεν έκανε για κατασκευή στην Ελλάδα, μόνο για πίπες είπε, αγορές, όχι παραγωγή, ούτε καν συμπαραγωγή. Εμ, κορόϊδο είναι; αφού ο λουφές είναι στα πάρε-δώσε...quick and dirty.
Πιο πουλημένος, ξεφτιλισμένος, κάθαρμα δεν υπάρχει ρε, αδίστακτος.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.292
Πόντοι
3.936
Κότες οι αγρότες...έλεγα θα τα δούμε στο Σύνταγμα αλλά τελικά θα πάνε με τα πόδια χαχα Ε ρε ξεφτίλα

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.205
Πόντοι
2.456

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.343
Πόντοι
786
αγροτική βαρβατίλα θα πλημμυρίσει τα κοντινά στο σύνταγμα στούντιο - μασαζ,
οι έξυπνες πουτάνες θα μοιράσουν φυλλάδια με τις υπηρεσίες τους...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.830
Πόντοι
6.256
Κάνε γύρω Πελοποννήσου ..8-10 μέρες με Ξυλόκαστρο Καλάβρυτα οδοντωτό ,χώσε κ ναυάγιο της Ζάκυνθου μετέπειτα Ολυμπία Κορώνη Καλαμάτα Μάνη Μυστρά Μονεμβασιά Ναύπλιο Τολό Μυκήνες Ακροκόρινθο κ πίσω Αθήνα ..το έκανα κ αξιζει
Σα να κατάλαβα οτι δεν ξερεις απο ελλαδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom