Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.890
Πόντοι
1.446
Πού κολλαει η "νομη της εξουσιας"?
Ναι, το προβλημα ηταν παντα η αριστερα σε αυτη τη χωρα. Η αριστερα που διελυε παντα τα πανεπιστημια, που καπελωνε τον συνδικαλισμο, που ακυρωνε καθε προσπαθεια μεταρρυθμισης.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εμ, δεν ειναι?
Μα βέβαια είναι θέμα ψυχολογίας...
Έτσι η ΝΔ παίρνει 42%...
Την ψηφίζει η κυρα Κούλα και ο κυρ Κώστας και ας τους κόβει την σύνταξη (με την ακρίβεια και με τους έμμεσους φόρους), άσχετα αν τους την αυξάνει κατά 10 ευρώ τον χρόνο, επειδή είχαν εμπειρίες από τον εμφύλιο, την ψηφίζει ο Θανάσης που είναι ντελιβεράς για να παταχθεί η εγκληματικότητα, την ψηφίζει ο Γιώργος που είναι σεκιουριτάς ημιαπασχόλησης, για τον ίδιο λόγο, την ψηφίζει ο Γιάννης που είναι χρεωμένος στις τράπεζες και άνεργος για να μην βγουν οι αλήτες της αριστεράς και πάει λέγοντας... Και όλοι οι παραπάνω πιστεύουν ότι δεν είναι με την πλέμπα, αλλά με τους οικονομικά και κοινωνικά ανώτερους... Όλα θέμα ψυχολογίας...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Δε θα έπρεπε να έχει υιοθετήσει καν

Μόνος μου ,σαν άντρας μόνος ,αποκλείεται να μου έδιναν. Εκείνη είναι η Κανέλη όμως.

Όσο για τους γκευ , θα παίρνουν ανενόχλητα παιδάκια , θα τους κάνουν πλύση εγκεφάλου (όπως και θέλουν ) και αν έχουν προβλήματα θα μιλάνε για ομοφοβία και πατριαρχία
Mα τι λες?
Πολυς κοσμος εχει υιοθετησει ΜΟΝΟΣ ενα παιδι.
Εξαλλου, τι κριτηρια να βαζουμε για το αν μπορει καποιος να υιοθετησει?
Γιατι δεν επρεπε η Κανελλη να εχει υιοθετησει? Δεν το καταλαβα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.308
Πόντοι
3.506
Mα τι λες?
Πολυς κοσμος εχει υιοθετησει ΜΟΝΟΣ ενα παιδι.
Εξαλλου, τι κριτηρια να βαζουμε για το αν μπορει καποιος να υιοθετησει?
Γιατι δεν επρεπε η Κανελλη να εχει υιοθετησει? Δεν το καταλαβα
Γιατί ένα παιδί χρειάζεται δυο γονείς τύπε. στείλε μας και μια στατιστική για υιοθεσίες ,γιατί εγώ γνωρίζω προσωπικά ζευγάρια , με λεφτά ,που λόγω προβλημάτων υγείας δε μπορούσαν να κάνουν και πήγαν στη Βουλγαρία και υιοθέτησαν.

ακτιβιστές των Λοατκι και του φεμινισμού , η ακροδεξιοί , δεν θα έπρεπε να μπορούν να υιοθετούν.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.308
Πόντοι
3.506
Να είναι το παιδάκι στο ορφανοτροφείο, να έχει περάσει ποιος ξέρει τι , να έχει ψυχολογικά (και λογικό) ,ας του δώσουμε και δυο μπαμπάδες να στανιάρει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.010
Πόντοι
5.506
Γιατί ένα παιδί χρειάζεται δυο γονείς τύπε. στείλε μας και μια στατιστική για υιοθεσίες ,γιατί εγώ γνωρίζω προσωπικά ζευγάρια , με λεφτά ,που λόγω προβλημάτων υγείας δε μπορούσαν να κάνουν και πήγαν στη Βουλγαρία και υιοθέτησαν.

ακτιβιστές των Λοατκι και του φεμινισμού , η ακροδεξιοί , δεν θα έπρεπε να μπορούν να υιοθετούν.
Καλά, λύσσα το έκανες. Ένα παιδάκι χρειάζεται αγάπη και ένα υγιές ασφαλές περιβάλλον να μεγαλώσει. Εσύ θεωρείς ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ότι ένας μόνο γονιός μπορεί να είναι χειρότερος από δυο γονείς που μπορεί να είναι μαστουρια, πουτανοβιοι και να σφάζονται όλη μέρα και το παιδί να το έχουν έπιπλο στο σπίτι;

Δε γράφω για ομοφυλοφιλους γιατί και εγώ είμαι αρνητικά προδιατεθιμενος και πάει μακρυά η βαλίτσα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.669
Πόντοι
12.756
Τελευταία τροποποίηση:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.323
Πόντοι
6.056
Α, να παρεμβω εν προκειμενω για το θεμα της ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ (ελεος με το "τεκνοθεσία).
Ειλικρινα, αδυνατω να αντιληφθω γιατι γινεται αυτη η συζητηση. Και επισης ειμαι εκπληκτος γιατι δεν το λεει κανενας πουθενα, σε κανενα καναλι, σε κανενα σάιτ.
Το θεμα της υιοθεσιας απο ομοφυλα ζευγαρια ειναι εντελώς ψευδεπίγραφο.
Μπορεί ενας ανθρωπος ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ σημερα να υιοθετησει ενα παιδι? Μονος, ανυπαντρος, χωρις συντροφο, χωρις τιποτα. ΝΑΙ, μπορεί. Μπορεί αυτος ο ανθρωπος να ειναι ομοφυλοφιλος? Προφανώς μπορεί. Αυτο έλειπε να εβαζε ο νομος προυποθεση για την υιοθεσια να εισαι στρέιτ. Αυτος ο ανθρωπος μπορει να κάνει συμφωνο συμβίωσης ή αργοτερα να παντρευτει τον συντροφο του? Προφανως μπορει. Θα πρεπει να του παρουν το παιδι? Οχι βεβαια, θα ηταν απροκάλυπτη παραβιαση ανθρωπίνων δικαιωματων.
Αρα τι λεμε? Οτι μπορει καποιος να υιοθετησει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ενα παιδι εντός ή πριν τον γαμο του με το ατομο του ιδιου φύλου, και να μεγαλωνει το παιδι εντος του περιβαλλοντος αυτου. Απαγορεύουμε λοιπον τι? Το να το υιοθετησουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και οι δυο συζυγοι. Ποσο υποκρισια? Δεν θα ζει έτσι κι αλλιως εκει το παιδι? Για μενα ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι αφού μπορεί καποιος να υιοθετήσει ένα παιδι μονος του και ταυτόχρονα να είναι ομοφυλοφιλος και να συζει με ατομο του ίδιου φύλου, θα πρεπει να επιτραπει να μπορουν να το υιοθετησουν απο κοινού.
Χριστούγεννα και σε έχει καβαλήσει ο εωσφόρος βρε σατανιασμένε :2funny:
εκτός αν τρολλάρεις ...ή ως συνήθως σαπορτάρεις σαν ταλιμπάνος τα νομοσχέδια του κούλη, τώρα και τα παρά φύση
Τι σενάρια γεννά το νοσηρό μυαλό σου ? γιατί να υιοθετήσουν δυο άνθρωποι του ίδιου φύλλου εφόσον η ίδια η φύση το έχει απορρίψει ?
δηλαδή εκ φύσεως αδυνατούν να τεκνοποιήσουν
Από πότε 2 μπαμπάδες ή δυο μαμάδες αποτελούν οικογένεια ? και μάλιστα να θέλουν παιδί που η ίδια η επιλογή τους(ομοφυλοφιλία) το απαγορεύει ?

εραστές ,ζευγάρι ,σύντροφοι μπορεί να είναι δυο ομοφυλόφιλοι και δεν μας πέφτει λόγος, προσωπικά μου είναι αδιάφορο αν είναι με σύμφωνο συμβίωσης
και πεντέξι μαζί , περί ορέξεως κολοκυθόπιτα..
αλλά οικογένεια ομ/λων με παιδί δεν υπάρχει , όσοι νόμοι και να ψηφιστούν..

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Χριστούγεννα και σε έχει καβαλήσει ο εωσφόρος βρε σατανιασμένε :2funny:
εκτός αν τρολλάρεις ...ή ως συνήθως σαπορτάρεις σαν ταλιμπάνος τα νομοσχέδια του κούλη, τώρα και τα παρά φύση
Τι σενάρια γεννά το νοσηρό μυαλό σου ? γιατί να υιοθετήσουν δυο άνθρωποι του ίδιου φύλλου εφόσον η ίδια η φύση το έχει απορρίψει ?
δηλαδή εκ φύσεως αδυνατούν να τεκνοποιήσουν
Από πότε 2 μπαμπάδες ή δυο μαμάδες αποτελούν οικογένεια ? και μάλιστα να θέλουν παιδί που η ίδια η επιλογή τους(ομοφυλοφιλία) το απαγορεύει ?
Δεν διαβασες τι εγραψα, προφανως.
Και αν υιοθετησει ο ΕΝΑΣ και συζει με τον συντροφο του, τι αλλαζει?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.323
Πόντοι
6.056
Δεν διαβασες τι εγραψα, προφανως.
Και αν υιοθετησει ο ΕΝΑΣ και συζει με τον συντροφο του, τι αλλαζει?
δεν μας πέφτει λόγος ,
ούτε ξένο παιδί χωράει σε αυτή τη σχέση

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.587
Πόντοι
3.936
Σίγουρα παντως δεν θα παρεις δάνειο με μηνιαια δοση 600 ευρω για 20 χρονια.
Πριν παρουν το δάνειο, πού εμεναν οι συγκεκριμενοι αναξιοπαθουντες?
Ρε μαλ@κοκ@βλη κ μαστερ της μπουρδολογιας τα 400 μμυρια εκει στο χρεοκοπημενο κομμα σας ποιος θα τα ξεπληρωσει; Ή μηπως βγαλατε δοση των 200e το μηνα για να αποπληρωθει σε 500 χρονια -το φεσι σας που διογκωνεται μερα με την ημερα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.587
Πόντοι
3.936
Αρα τι λεμε? Οτι μπορει καποιος να υιοθετησει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ενα παιδι εντός ή πριν τον γαμο του με το ατομο του ιδιου φύλου, και να μεγαλωνει το παιδι εντος του περιβαλλοντος αυτου. Απαγορεύουμε λοιπον τι? Το να το υιοθετησουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και οι δυο συζυγοι. Ποσο υποκρισια? Δεν θα ζει έτσι κι αλλιως εκει το παιδι? Για μενα ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι αφού μπορεί καποιος να υιοθετήσει ένα παιδι μονος του και ταυτόχρονα να είναι ομοφυλοφιλος και να συζει με ατομο του ίδιου φύλου, θα πρεπει να επιτραπει να μπορουν να το υιοθετησουν απο κοινού.
Τελικα δεν ειναι τυχαιο οτι βγαινετε εσυ κι ο αλλος ο κρυφοντιγκιντακας σερβιτορος με το στρινγκ μιστερ Μ.
Κυρ παπαριαδη εδω απο νορμαλ γονεις μπορει να βγει λατρης της παραφιλιας ενα τεκνο. Ας φανταστουμε λοιπον απο δυο γονεις ( οι οποιοι τυγχανουν λατρες της παραφιλιας) πως μπορει αναμεσα τους , να εξελιχθει ενα υιοθετημενο τεκνο. Χωρια οτι μπορουν να το βαλουν στα περιεργα παιχνιδια τους απο μικρο και να ακολουθησει κι αυτο τα ιδια παρεκκλινοντα μονοπατια. Και μια ερωτηση: αν ειχες εναν γιο θα του εβαζες για μπειμπι σιττερ εναν τυπο φουστα μπλουζα;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.228
Πόντοι
6.946
Μην βρίζεις μαν. Μας γάμησε ο Τσίπρας, κυρίως εμάς, τούς ΕΕ, αλλά και τους υπόλοιπους Έλληνες, χώρις να ανοίξει ρουθούνι, για να μαζέψει τα 37 δις και να το παίζει τώρα ο κύριος Κυριάκος σωτήρας τής Ελλάδος. Δεν τα βάλανε όμως από την τσέπη τους τα φράγκα που μαζεψανε, ούτε αυτός, ούτε ο Τσίπρας, ούτε κανείς από τους 300. Ο Ελληνικός λαός μάτωσε με τα μνημόνια και σε αυτόν αξίζουν τα συγχαρικια.
Τύπε μου, είτε Τσίπρας είτε κάποιος άλλος, το φορολογικό σύστημα στην Ελλάδα είναι / ήταν ανέκαθεν για τον πεοντα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.418
Πόντοι
4.746
Μην βρίζεις μαν. Μας γάμησε ο Τσίπρας, κυρίως εμάς, τούς ΕΕ, αλλά και τους υπόλοιπους Έλληνες, χώρις να ανοίξει ρουθούνι, για να μαζέψει τα 37 δις και να το παίζει τώρα ο κύριος Κυριάκος σωτήρας τής Ελλάδος. Δεν τα βάλανε όμως από την τσέπη τους τα φράγκα που μαζεψανε, ούτε αυτός, ούτε ο Τσίπρας, ούτε κανείς από τους 300. Ο Ελληνικός λαός μάτωσε με τα μνημόνια και σε αυτόν αξίζουν τα συγχαρικια.
Τα ίδια έλεγαν κάποτε και οι βιοπαθολόγοι γιατροί με τον Αλ6, να φύγειι να φύγει γιατί μας υπερφορολογεί. Τώρα ο Γουρλομάτης τους παίρνει τα 8 και τους δίνει τα 2 απο τον ΕΟΠΥΥ με δικαιολογίες του κώλου και πάνε για λουκέτο, ούτε τα αντιδραστήρια στα μικροβιολογικά δεν έχουν να πληρώσουν, ενώ παλιά επί Σφυριζα γινόταν το αντίστροφο, δηλαδή τους έπαιρνε τα 2 και τους έδινε τα 8. Τώρα και κλάμμα οι κύριοι και οι κυρίες.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.587
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• Manolopoulos-space.jpg
    Manolopoulos-space.jpg
    14,7 KB · Εμφανίσεις: 26

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Τύπε μου, είτε Τσίπρας είτε κάποιος άλλος, το φορολογικό σύστημα στην Ελλάδα είναι / ήταν ανέκαθεν για τον πεοντα.
Οτι πρεπει να φορολογηθουν με δικαιο συστημα οι ΕΕ το ξερουν μεχρι κ τα βρεφη που γεννιουνται.Λογω οτι καποιοι βγαζουν καντηλες με το Τσιπρα επειδη ετσι τους μπολιασαν στο μυαλο τα μμε θα το θεσω αλλιως.Το 2019 επι Μητσοτακη τα 100€ στην τσεπη μου επαιρναν 10κιλα κρεας(τυχαιο παρ/γμα),το 2023 με 100€ παιρνω 6κιλα απο το ιδιο κρεας.Και αυτο συμβαινει σε ολα τα προιοντα,καυσιμα,ρευμα.
Ειναι σαν να εχουμε νεο μνημονιο και να σου πουν μειωση μισθων 40%.Εγω αυτο αντιμετωπιζω στην οικογενεια μου που δεν ειχα αλλαγη στο εισοδημα μου αλλα εριξα πολυ το βιοτικο μου επιπεδο για να επιβιωσω λογω ακριβειας κ αυξησης ενοικιων.Επαρατη νοσος η δεξια για μενα.

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
265
Πόντοι
21
Α, να παρεμβω εν προκειμενω για το θεμα της ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ (ελεος με το "τεκνοθεσία).
Ειλικρινα, αδυνατω να αντιληφθω γιατι γινεται αυτη η συζητηση. Και επισης ειμαι εκπληκτος γιατι δεν το λεει κανενας πουθενα, σε κανενα καναλι, σε κανενα σάιτ.
Το θεμα της υιοθεσιας απο ομοφυλα ζευγαρια ειναι εντελώς ψευδεπίγραφο.
Μπορεί ενας ανθρωπος ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ σημερα να υιοθετησει ενα παιδι? Μονος, ανυπαντρος, χωρις συντροφο, χωρις τιποτα. ΝΑΙ, μπορεί. Μπορεί αυτος ο ανθρωπος να ειναι ομοφυλοφιλος? Προφανώς μπορεί. Αυτο έλειπε να εβαζε ο νομος προυποθεση για την υιοθεσια να εισαι στρέιτ. Αυτος ο ανθρωπος μπορει να κάνει συμφωνο συμβίωσης ή αργοτερα να παντρευτει τον συντροφο του? Προφανως μπορει. Θα πρεπει να του παρουν το παιδι? Οχι βεβαια, θα ηταν απροκάλυπτη παραβιαση ανθρωπίνων δικαιωματων.
:vomit:

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
265
Πόντοι
21
Ο οποίος πρέπει να είναι μεγάλος άνδρας τώρα. Τον επηρέασε στη ζωή του ότι η Κανέλλη είναι λεσβία; Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες;
Δεν ξέρω για την Κανέλλη αλλά σταρ του Χόλιγουντ τα παιδιά τους κανονικά η υιοθετημένα όσα μεγάλωσαν με woke κριτήρια βγήκαν τραβεστί η λεσβιες.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.622
Πόντοι
19.795
Δεν ξέρω για την Κανέλλη αλλά σταρ του Χόλιγουντ τα παιδιά τους κανονικά η υιοθετημένα όσα μεγάλωσαν με woke κριτήρια βγήκαν τραβεστί η λεσβιες.
Πάντως με την Κανέλλη θα μεγάλωσε με αντρικά πρότυπα, άσε που θα εχουν παρελασει και ένα σωρό ωραία γκομενακια από το σπίτι.:grin:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.438
Πόντοι
786
Αν θελεις την δικη μου γνωμη, εγω ειμαι αντιθετος ΚΑΙ στον πολιτικο γαμο. Για μενα ο "γαμος" ειναι μονο θρησκευτικος.
Δεν εχει να κάνει με το τι "αποδεχεσαι" και τι οχι.
τί νομικά είναι αυτά;
ο γάμος πρέπει να είναι μόνο πολιτικός,
και στην πραγματικότητα ο ιερέας συμμετέχει στην άσκηση κρατικής εξουσίας ως όργανο του κράτους
κατά την τέλεση του γάμου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom