Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.307
- Πόντοι
- 3.506
Να πηγαίνουμε στα σχολεία και να υπάρχει υψωμένη η σημαία των γκευ, η να βγάζουν τις σημαίες των κρατών για να γιορτάσουν το μήνα του pride
H τοξικοτητα της αριστερας υφισταται απο το 1974.
Μαλλον δεν εχεις την παραμικρη ιδεα απο ψυχολογια "δεξιού" που τον ενοχλεί η αριστερή τοξική ρητορική, απο κυβερνητικο κομμα ή μη.
Και φυσικα τωρα που η αριστερα εγινε και "κυβερνώσα", αυξανονται και οι σταυροί του Αδωνη.
Και μην σε χαλανε οι σταυροί στον Αδωνη, γιατι ουσιαστικα ειναι αναχωμα για να μην ξαναφουντωσει η ακροδεξιά στην Ελλαδα.
Α, να παρεμβω εν προκειμενω για το θεμα της ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ (ελεος με το "τεκνοθεσία).Μα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα όταν ο άλλος είναι ομοφυλόφιλος , αυτό θέλω να σου πω. Δεν μπορούμε να τον θεραπεύσουμε, η, να τον διορθώσουμε, από εκεί και πέρα είναι δικαίωμα του να παντρεύεται και να συζεί με ομόφυλο του. Όσο για το θέμα της υιοθεσίας, δεν είμαι ειδικός παιδοψυχολογος να ξέρω αν το να μεγαλώνει με δύο ομοφύλους είναι το καλύτερο για ένα παιδί, η να μεγαλώνει σε ένα ορφανοτροφείο, δεν έχω άποψη.
Πουστη?? Είσαι ομοφοβικός ? ΝτροπήΗρθε παλι αυτος ο γαμημενος εδω μεσα ,το δεξιο σκουπιδι να μας γραψει τις παπατζες και τις μαλακιες του ..
ΔΡΟΜΟ ΠΟΥΣΤΗ
Μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα όμως. Άλλο το αν έχουν το δικαίωμα να ζουν μαζί δύο ομοφυλόφιλοι και άλλο το πώς θα πρέπει να παρουσιάζουμε κάποια πράγματα στα παιδάκια.Άμα στέλνουμε τα τραβελια στα σχολεία και μιλάμε για τοξική αρρενωπότητα και δημιουργούμε τύψεις στα παιδάκια που είναι άντρες ,και λέμε στα κορίτσια να δείχνουν το λιλι τους για λαικς, πως να μη δημιουργηθούν γενιές προβληματικών;
Εγώ τόσα χρόνια ήξερα ότι οι δεξιοί θεωρούσαν το ΠΑΣΟΚ αντίπαλο στη νομή της εξουσίας. Κοίτα να δεις που έμαθα ότι τελικά το πρόβλημα ήταν η αριστερά.H τοξικοτητα της αριστερας υφισταται απο το 1974.
Μαλλον δεν εχεις την παραμικρη ιδεα απο ψυχολογια "δεξιού" που τον ενοχλεί η αριστερή τοξική ρητορική, απο κυβερνητικο κομμα ή μη.
Και φυσικα τωρα που η αριστερα εγινε και "κυβερνώσα", αυξανονται και οι σταυροί του Αδωνη.
Και μην σε χαλανε οι σταυροί στον Αδωνη, γιατι ουσιαστικα ειναι αναχωμα για να μην ξαναφουντωσει η ακροδεξιά στην Ελλαδα.
Οι υπερβολές της πολιτικης ορθοτητας ειναι δεδομενες, αλλά δεν συνιστουν αντεπιχειρημα.Άμα στέλνουμε τα τραβελια στα σχολεία και μιλάμε για τοξική αρρενωπότητα και δημιουργούμε τύψεις στα παιδάκια που είναι άντρες ,και λέμε στα κορίτσια να δείχνουν το λιλι τους για λαικς, πως να μη δημιουργηθούν γενιές προβληματικών;
"Μαλλον δεν εχεις την παραμικρη ιδεα απο ψυχολογια "δεξιού" που τον ενοχλεί η αριστερή τοξική ρητορική, απο κυβερνητικο κομμα ή μη." Ακριβώς, σχεδόν όλα είναι θέμα ψυχολογίας στην πολιτική...H τοξικοτητα της αριστερας υφισταται απο το 1974.
Πού κολλαει η "νομη της εξουσιας"?Εγώ τόσα χρόνια ήξερα ότι οι δεξιοί θεωρούσαν το ΠΑΣΟΚ αντίπαλο στη νομή της εξουσίας. Κοίτα να δεις που έμαθα ότι τελικά το πρόβλημα ήταν η αριστερά.
Εμ, δεν ειναι?"Μαλλον δεν εχεις την παραμικρη ιδεα απο ψυχολογια "δεξιού" που τον ενοχλεί η αριστερή τοξική ρητορική, απο κυβερνητικο κομμα ή μη." Ακριβώς, σχεδόν όλα είναι θέμα ψυχολογίας στην πολιτική...
Μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα όμως. Άλλο το αν έχουν το δικαίωμα να ζουν μαζί δύο ομοφυλόφιλοι και άλλο το πώς θα πρέπει να παρουσιάζουμε κάποια πράγματα στα παιδάκια.
Και εγώ είμαι κατά της υπερπροβολης της ομοφυλοφιλίας, ειδικά στα παιδάκια, πρέπει όμως κάποια παιδάκια, που όντως από μικρά έχουν αυτή την ροπή να μην τους καταστρεφουμε το υπόλοιπο της ζωής τους, στοχοποιώντας τα.
Χρειάζεται σοβαρότητα και επιστημονική αντιμετώπιση αυτό το θέμα και όχι ακραίες συμπεριφορές είτε του ενός άκρου, είτε του άλλου.
Η Κανέλλη έχει υιοθετησει ενα παιδι. ΜΟΝΗ ΤΗΣ. Και ειναι λεσβία. Αν αυριο θελησει να παντρευτει τη συντροφο της, πρεπει να της παρουν το παιδι?Τα παιδάκια τα καταστρέφουμε με όλους τους ανώμαλους που τους δίνουμε και όλα τα άθλια πρότυπα.
μπορουν να ζήσουν και ανύπαντροι και χωρίς παιδιά. ας δώσουμε τα παιδάκια στους γκευ να έχουν τα παιδάκια δυο μπαμπάδες η δυο μαμάδες (που θα μισούν τους άντρες) που θ τα κάνουν γκευ επίσης.
Άστο, καταντά αστείο.Πού κολλαει η "νομη της εξουσιας"?
Ναι, το προβλημα ηταν παντα η αριστερα σε αυτη τη χωρα. Η αριστερα που διελυε παντα τα πανεπιστημια, που καπελωνε τον συνδικαλισμο, που ακυρωνε καθε προσπαθεια μεταρρυθμισης.
Δεν ξέρω, δεν έχω σού λέω τις επιστημονικές γνώσεις επάνω σε αυτό το θέμα και δεν μπορώ να απαντήσω.Τα παιδάκια τα καταστρέφουμε με όλους τους ανώμαλους που τους δίνουμε και όλα τα άθλια πρότυπα.
μπορουν να ζήσουν και ανύπαντροι και χωρίς παιδιά. ας δώσουμε τα παιδάκια στους γκευ να έχουν τα παιδάκια δυο μπαμπάδες η δυο μαμάδες (που θα μισούν τους άντρες) που θ τα κάνουν γκευ επίσης.
Αστείο το θεωρεις εσυ. Η πραγματικοτητα ομως του 41% και των 70.000 σταυρων στον Αδωνη, καταδεικνυει ότι εγω εχω δικιο. Εσυ απλα εθελοτυφλείςΆστο, καταντά αστείο.
Δε θα έπρεπε να έχει υιοθετήσει κανΗ Κανέλλη έχει υιοθετησει ενα παιδι. ΜΟΝΗ ΤΗΣ. Και ειναι λεσβία. Αν αυριο θελησει να παντρευτει τη συντροφο της, πρεπει να της παρουν το παιδι?
Να μη μπορεί να παντρευτεί τυπεΗ Κανέλλη έχει υιοθετησει ενα παιδι. ΜΟΝΗ ΤΗΣ. Και ειναι λεσβία. Αν αυριο θελησει να παντρευτει τη συντροφο της, πρεπει να της παρουν το παιδι?
Ο οποίος πρέπει να είναι μεγάλος άνδρας τώρα. Τον επηρέασε στη ζωή του ότι η Κανέλλη είναι λεσβία; Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες;Η Κανέλλη έχει υιοθετησει ενα παιδι. ΜΟΝΗ ΤΗΣ. Και ειναι λεσβία. Αν αυριο θελησει να παντρευτει τη συντροφο της, πρεπει να της παρουν το παιδι?
Ευτυχώς η δεξιά δεν είχε κανένα ρόλο στη χρεωκοπία και καμία σχέση με το ρουσφέτιΠού κολλαει η "νομη της εξουσιας"?
Ναι, το προβλημα ηταν παντα η αριστερα σε αυτη τη χωρα. Η αριστερα που διελυε παντα τα πανεπιστημια, που καπελωνε τον συνδικαλισμο, που ακυρωνε καθε προσπαθεια μεταρρυθμισης.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εμ, δεν ειναι?
64.000 είναι.Αστείο το θεωρεις εσυ. Η πραγματικοτητα ομως του 41% και των 70.000 σταυρων στον Αδωνη, καταδεικνυει ότι εγω εχω δικιο. Εσυ απλα εθελοτυφλείς
Οποιος ψήφισε Αδωνη και τον Καραμανλή, ζώο είναι.64.000 είναι.
Και το 41% δεν έχει καμία σχέση με αυτούς τους 64.000. Το πρώτο αφορά την απουσία αντιπολίτευσης. Το δεύτερο απλά 64.000 ζώα.
Κι αυτή είναι η μόνη πραγματικότητα, ασχέτως του πως προσπαθείς να την παρουσιάσεις.