Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
Κερδισες τύπε, δεν μπορω να το υποστηριξω.
Ενταξει?
Ειπα μαλακια, δικαιως προηγουμαι, κλπ κλπ.
Αισθανεσαι καλυτερα?
Για τις εμμονές που εμφανιζεις, μηπως να το δουλεψεις λιγακι?
Ο μόνος από τους δυο μας που κερδίζει σε κάτι είσαι εσύ. Τραίνο πας κιόλας.
Μήπως να δουλέψεις εσύ τη μανία σου να εκτοξευεις ανυπόστατες κουταμαρες; Καλό θα σου κάνει. Για να μη ρεζιλεύεσαι συνέχεια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ο μόνος από τους δυο μας που κερδίζει σε κάτι είσαι εσύ. Τραίνο πας κιόλας.
Μήπως να δουλέψεις εσύ τη μανία σου να εκτοξευεις ανυπόστατες κουταμαρες; Καλό θα σου κάνει. Για να μη ρεζιλεύεσαι συνέχεια.
Εγω κερδιζω τύπε. Το ειπαμε. Και ρεζιλευομαι. Κι αυτο το ειπαμε. Και πεταω ανυποστατες κουταμαρες. Κι αυτο το ειπαμε.
Θα το συνεχισεις κι αλλο?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.134
Πόντοι
3.656
άσε με μένα εγώ δε ξέρω είμαι άσχετος η ψήφος μου μετράει 1/2

Κράτα αυτό που σου είπα για τις συνεντεύξεις και τα στοιχεία που θάβουν τα κανάλια γιατί δεν κολλάει με το αφήγημα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
Εγω κερδιζω τύπε. Το ειπαμε. Και ρεζιλευομαι. Κι αυτο το ειπαμε. Και πεταω ανυποστατες κουταμαρες. Κι αυτο το ειπαμε.
Θα το συνεχισεις κι αλλο?
Πες μου εσύ ποιους από όσους διαφώνησα πολιτικά χαρακτήρισα τρολ κι εγώ δεν έχω κάτι άλλο να πω.

pablo001

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Like
422
Πόντοι
21
Αν σε χάλασε η γκόμενα ...δεν πειράζει .Όπως την βρίσκεις.

Γκουρμεδιάρη...:confused::confused::confused:
Εγώ θέλω να γλείψω εκείνον τον δονητη...κάτι δικό της θα έχει απομείνει εκεί.

Δεν διάβασες την δεύτερη φράση...εσύ δεν θα ήθελες να γευθείς έναν δονητη που μπήκε στον υπέροχο πάτο της;

Θα φροντίσω να συγκρατηθω...θα περασω το δάχτυλο από τον δονητη και θα το γλείψω διακριτικά...θα δείξω επιπεδο αντίστοιχο της Δούκισσας Νομικού.

Πολλοί θα έτρωγαν και τα σκατα της δούκισσας Νομικού...για ένα γευστικό δείγμα από τον δονητη το κάνετε θέμα;:coffee:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
Δεν είναι σε κυβερνητικές θέσεις...να ανοίξουμε μια θεση για σένα;
Τι λες μωρέ βλάκα; Υπάρχουν άνθρωποι που χειρίζονται άψογα τη γλώσσα σε πολλές κυβερνητικές θεσεις. Με σπουδές στο εξωτερικό. Ο συγκεκριμένος γελοίος είναι ντροπή που παριστάνει ότι τη γνωρίζει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.215
Πόντοι
9.297
Τι λες μωρέ βλάκα; Υπάρχουν άνθρωποι που χειρίζονται άψογα τη γλώσσα σε πολλές κυβερνητικές θεσεις. Με σπουδές στο εξωτερικό. Ο συγκεκριμένος γελοίος είναι ντροπή που παριστάνει ότι τη γνωρίζει.
Δεν θα έπρεπε να μιλάει αγγλικά.Δεν έχει το γνώθι σαυτον στον τομέα αυτόν.
Εντάξει βλάκα;

pablo001

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Like
422
Πόντοι
21
Από Δούκισσα Νομικού...;
Εσύ θα την θεωρούσες μπαζο και θα το έπαιζες υπεράνω προφανώς...
Εσύ που έχεις εμπειρία ...σκατό από σκατό διαφέρει αναλόγως της ομορφιάς αυτής που σε χέζει ή αναλόγως τι έχεις φάει την προηγούμενη;

Αν πχ ή Δούκισα έχει φάει φασολάδα με ρέγκα και η Λίτσα στον πάγκο με τα τυριά μπιφτέκι γαλοπούλα τι θα προτιμήσεις ;
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: RETRO

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.215
Πόντοι
9.297
Εσύ που έχεις εμπειρία ...σκατό από σκατό διαφέρει αναλόγως της ομορφιάς αυτής που σε χέζει ή αναλόγως τι έχεις φάει την προηγούμενη;

Αν πχ ή Δούκισα έχει φάει φασολάδα με ρέγκα και η Λίτσα στον πάγκο με τα τυριά μπιφτέκι γαλοπούλα τι θα προτιμήσεις ;
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Να δω την Λίτσα πρώτα ..

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
Δεν θα έπρεπε να μιλάει αγγλικά.Δεν έχει το γνώθι σαυτον στον τομέα αυτόν.
Εντάξει βλάκα;
Ναι ρε βλάκα. Ακριβώς αυτό. Για να μη ρεζιλευει τη χώρα διεθνώς. Ο αγαπημένος σου Ερντογάν δε μιλάει ποτέ κάτι άλλο πλην της μητρικής. Πάντα με μεταφραστή.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.215
Πόντοι
9.297
Ναι ρε βλάκα. Ακριβώς αυτό. Για να μη ρεζιλευει τη χώρα διεθνώς. Ο αγαπημένος σου Ερντογάν δε μιλάει ποτέ κάτι άλλο πλην της μητρικής. Πάντα με μεταφραστή.
Εντάξει βλάκα.Αντε για ύπνο τώρα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.571
Πόντοι
12.756
Κανεναν. Ειπα μαλακια. Ικανοποιημενος?
Θα μας επιτρεψεις να δανειστουμε αυτο το μηνυμα για να χαραχθει κάτω απο την πλακετα που θα παρει ο resp . επειδη θα μπει στο πανθεον των νικς που πηρε απαντηση σου οτι ειπες μαλακία

• Χαχα
Αντιδράσεις: resp

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.205
Πόντοι
6.056

Να δω την Λίτσα πρώτα ..
Kλαιω ρε μαλακες:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

pablo001

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Like
422
Πόντοι
21
Να δω την Λίτσα πρώτα ..
Best-online-grocery-store-for-Amazon-Prime-members.png

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.215
Πόντοι
9.297
Καλύτερα να την πέσω για υπνακο, παρά να γλείφω σκατωμενους δονητές σαν κατι τελειωμένους βλάκες όπως η αφεντια σου.
Bρες κάναν Πακη να σε ξεχαρμανιασει και άσε εμένα να γλύφω ξανθιές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom