Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.224
Πόντοι
9.297
Και από εφημερίδες καθημερινή μόνο?

Η διαβάζεις και στο τέλος τις αγγελίες? :coffee:
Βαριέμαι την Καθημερινή.
Εννοείται απαξιω να αγοράσω κοκκινοροζουλι φυλλάδες.
Φυσικά και διαβάζω αγγελίες...έχω προτείνει αρκετές δουλειές και σπίτια σε εμπεριστατους γνωστούς .

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
Αυτο παλι, που οποιος διαφωνει πολιτικα μαζι σου πρεπει να ειναι τρολ....
Γιατι να μην εισαι εσυ δηλαδη, αν το παρουμε ετσι?
Το ότι με όποιον γαλάζιο διαφωνώ με κατατάσσει αυτομάτως στο ΣΥΡΙΖΑ ας πούμε, δεν βλέπω να το βρίσκεις παράξενο. Τη στιγμή που έχω δηλώσει σε κάθε ευκαιρία ότι το ΣΎΡΙΖΑ τον έχω γραμμένο και δεν τον ψηφίζω καν. Πες μου ποιον άλλον από όσους εχω διαφωνησει έχω χαρακτηρίσει τρολ; Πρέπει να είναι πολλοί σύμφωνα με αυτό που έγραψες. Δυο τρεις πες μου.
Το "γιατί να μην είμαι εγώ;" είναι ο λόγος που πας τραίνο στο σχετικό διαγωνισμό.
Πόσες φορές σε έχω πει εσένα τρολ;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.135
Πόντοι
3.656
Βαριέμαι την Καθημερινή.
Φυσικά και διαβάζω αγγελίες...έχω προτείνει αρκετές δουλειές και σπίτια σε εμπεριστατους γνωστούς .
την ενημέρωση απο που την παίρνεις ρωτάω....από ποιες πηγές

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.614
Πόντοι
12.756
Βαριέμαι την Καθημερινή.
για τα Αγγλικα του Ερντογαν θα μας πεις ή ηταν μια μαλακία που πέταξες και τωρα κάνεις το συστημα Αλεξ , ΔΒ/ΔΑ ( δεν βλεπω δεν απαντω )

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Το ότι με όποιον γαλάζιο διαφωνώ με κατατάσσει αυτομάτως στο ΣΥΡΙΖΑ ας πούμε, δεν βλέπω να το βρίσκεις παράξενο. Τη στιγμή που έχω δηλώσει σε κάθε ευκαιρία ότι το ΣΎΡΙΖΑ τον έχω γραμμένο και δεν τον ψηφίζω καν. Πες μου ποιον άλλον από όσους εχω διαφωνησει έχω χαρακτηρίσει τρολ; Πρέπει να είναι πολλοί σύμφωνα με αυτό που έγραψες. Δυο τρεις πες μου.
Το "γιατί να μην είμαι εγώ;" είναι ο λόγος που πας τραίνο στο σχετικό διαγωνισμό.
Πόσες φορές σε έχω πει εσένα τρολ;
Ωχου ρε φιλε τωρα. Με μενα, τον μπαροκ, τον νταιμα και γενικως οσους ειμαστε "πολύ" ΝΔ, ειναι λογικο να υπαρχουν κοντρες και αντιπαθειες απο οσους δεν συμμεριζονται την πολιτικη μας αποψη. Με τον αργυροτοξο ομως, που γενικώς δεν ειναι ποτέ πολυ εντονος, πώς καταφερες να γινεις μαδομούνι? Δεν θυμαμαι κανεναν αλλον να τσακωνεται μαζι του για τα πολιτικα. Μηπως κανεις εσυ κατι λαθος?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.135
Πόντοι
3.656

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.224
Πόντοι
9.297
Τράβα ρε βλάκα παρακάτω. Δε μας αφορά το πως μιλάει ο Ερντογάν τα αγγλικά. Για το Μπουμπουκο έχεις να μας πεις κάτι;
Δεν υπάρχουν πολλοί Έλληνες να μιλάνε αγγλικά με σωστή προφορά.
Όμως έστω έτσι κάτι κάνουν...
Το "βλάκας" στο επιστρέφω...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.135
Πόντοι
3.656

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.224
Πόντοι
9.297
για τα Αγγλικα του Ερντογαν θα μας πεις ή ηταν μια μαλακία που πέταξες και τωρα κάνεις το συστημα Αλεξ , ΔΒ/ΔΑ ( δεν βλεπω δεν απαντω )
Εσύ τον έχεις ακούσει να μιλάει αγγλικά;
Οι δικοι μας κάνουν μια προσπάθεια έστω...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ρε τύπε, τι ακριβως εχει συμβει εδω? Επειδη οι λοιποί μποικοταρουμε το συγκεκριμενο νημα, οι διαφοροι περιεργοι εχουν βρει εσενα για να βγαζουν το αχτι τους?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.224
Πόντοι
9.297
ναι ποιες εφημερίδες και ποια δελτία βλέπεις ρε τύπε αυτό ρωτάω :confused:
Δημοκρατία κυρίως.
Σαββατοκύριακα που το μωρό μου φορτίζει μπαταρίες πάω στην ξανθιά του Μέγα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε τύπε, τι ακριβως εχει συμβει εδω? Επειδη οι λοιποί μποικοταρουμε το συγκεκριμενο νημα, οι διαφοροι περιεργοι εχουν βρει εσενα για να βγαζουν το αχτι τους?
Εκτονώνομαι πάνω στα πισινα τους...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.614
Πόντοι
12.756
Ωχου ρε φιλε τωρα. Με μενα, τον μπαροκ, τον νταιμα και γενικως οσους ειμαστε "πολύ" ΝΔ, ειναι λογικο να υπαρχουν κοντρες και αντιπαθειες απο οσους δεν συμμεριζονται την πολιτικη μας αποψη. Με τον αργυροτοξο ομως, που γενικώς δεν ειναι ποτέ πολυ εντονος, πώς καταφερες να γινεις μαδομούνι? Δεν θυμαμαι κανεναν αλλον να τσακωνεται μαζι του για τα πολιτικα. Μηπως κανεις εσυ κατι λαθος?
κουρασες

220px-Nikos_Ksanthopoulos_nonfree.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ο μόνος του εγιναν "λοιποί" :tooth::tooth::tooth::tooth:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.135
Πόντοι
3.656
Δημοκρατία κυρίως.
Σαββατοκύριακα που το μωρό μου φορτίζει μπαταρίες πάω στην ξανθιά του Μέγα.
και εμπιστεύεσαι την ενημέρωση σου από τα κανάλια ενώ κάποιος που ενημερώνεται από το ίντερνετ δεν έχει δικαίωμα να μιλάει?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
Έγραψες μια μαλακια και τωρα το παίζεις τρελιτσα; Πες μου ποιους από οσους διαφώνησα πολιτικά χαρακτήρισα τρολ; Γιατί αυτή τη μαλακία έγραψες. Εσένα σε έχω χαρακτηρίσει τρολ;
Τίποτα λάθος δεν κάνω. Μιλάω για τα αγγλικά του Μπουμπούκου και το τρολακι μου γράφει συνεχόμενα ποστ για τα αγγλικά των Τούρκων. Για του Μπουμπουκου κανένα σχόλιο. Κι όταν δεν έχει τι να πει αρχίζει το αμολημα του αετού. Ο ΣΥΡΙΖΑ κι οι ροζ και μπλα και μπλα και μπλα.
0,60 ανα ποστ δηλαδή.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.224
Πόντοι
9.297
και εμπιστεύεσαι την ενημέρωση σου από τα κανάλια ενώ κάποιος που ενημερώνεται από το ίντερνετ δεν έχει δικαίωμα να μιλάει?
Στο ίντερνετ μπορεί να πει ο καθένας την μαλακια του και να αναπαράγει αλλες μαλακίες.
Εσύ ποιες πηγές έχεις...;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom