Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Έγραψες μια μαλακια και τωρα το παίζεις τρελιτσα; Πες μου ποιους από οσους διαφώνησα πολιτικά χαρακτήρισα τρολ; Γιατί αυτή τη μαλακία έγραψες. Εσένα σε έχω χαρακτηρίσει τρολ;
Τίποτα λάθος δεν κάνω. Μιλάω για τα αγγλικά του Μπουμπούκου και το τρολακι μου γράφει συνεχόμενα ποστ για τα αγγλικά των Τούρκων. Για του Μπουμπουκου κανένα σχόλιο. Κι όταν δεν έχει τι να πει αρχίζει το αμολημα του αετού. Ο ΣΥΡΙΖΑ κι οι ροζ και μπλα και μπλα και μπλα.
0,60 ανα ποστ δηλαδή.
Ενταξει τύπε, ο αργυροτοξος ειναι τρολ της Πειραιως.
Πειστηκα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.615
Πόντοι
12.756
και εμπιστεύεσαι την ενημέρωση σου από τα κανάλια ενώ κάποιος που ενημερώνεται από το ίντερνετ δεν έχει δικαίωμα να μιλάει?
τον εχεις τσαντίσει !!!
θα σου προτεινα να μην συνεχισεις την ανταλλαγη μηνυματων
αν ειδες ειχε μηνυμα με συγχωνευμένεις απαντησεις
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ , ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ

:rockon::rockon::rockon::rockon:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
Δεν υπάρχουν πολλοί Έλληνες να μιλάνε αγγλικά με σωστή προφορά.
Όμως έστω έτσι κάτι κάνουν...
Το "βλάκας" στο επιστρέφω...
Τράβα ρε βλάκα παρακάτω. Για τα αγγλικά του Μπουμπουκου που μας ρεζιλευουν διεθνώς έχεις κάτι να μας πεις; Γιατί, κατά τα άλλα, τα αγγλικά υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες που τα μιλάνε εξαιρετικά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.226
Πόντοι
9.297
Καλη δυναμη τύπε, θα την χρειαστεις με ολον αυτον τον συρφετό
Πλακωνομαι στα ξηροκαρπια...και πίνω πολυ νερο..με έχουν στεγνώσει από το πολύ σπέρμα που τους ρίχνω και δεν θέλω να έχω ελλείψεις βιταμινών και αφυδάτωση.
Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...:hi:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τον εχεις τσαντίσει !!!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ , ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ

Πολύς χρόνος το ένα λεπτό η λίγος;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.135
Πόντοι
3.656
Στο ίντερνετ μπορεί να πει ο καθένας την μαλακια του και να αναπαράγει αλλες μαλακίες.
Εσύ ποιες πηγές έχεις...;
Ενώ στα δελτία λένε μόνο την αλήθεια επειδή δεν έχουν κανένα συμφέρον να πουν ψέματα ή να παραποιήσουν τα γεγωνότα

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Όσες πιο πολλές πηγές τόσο καλύτερα....και συνήθως αυτά που βαριέσαι να ακούσεις ή να διαβάσεις...όπως συνεντεύξεις επιστημόνων ή ειδικευμένων που θάβουν τα κανάλια γιατί δεν ταιριάζουν με το αφήγημα....λένε μεγάλο μέρος της αλήθειας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Πλακωνομαι στα ξηροκαρπια...και πίνω πολυ νερο..με έχουν στεγνώσει από το πολύ σπέρμα που τους ρίχνω και δεν θέλω να έχω ελλείψεις βιταμινών και αφυδάτωση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πολύς χρόνος το ένα λεπτό η λίγος;
Πες μωρέ κι εσυ οτι μας ρεζιλευει ο Αδωνης με τα αγγλικα του να ησυχασει ο αλλος....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.615
Πόντοι
12.756
Τράβα ρε βλάκα παρακάτω. Για τα αγγλικά του Μπουμπουκου που μας ρεζιλευουν διεθνώς έχεις κάτι να μας πεις; Γιατί, κατά τα άλλα, τα αγγλικά υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες που τα μιλάνε εξαιρετικά.
Ο νέος μπαρόκ ειναι αυτος .. επειδη ο αλλος ειναι απασχολημένος σε άλλο νημα :tooth::tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: resp

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
Ενταξει τύπε, ο αργυροτοξος ειναι τρολ της Πειραιως.
Πειστηκα.
Ποιον από όσους διαφώνησα πολιτικά χαρακτήρισα τρολ θα μας πεις; Ή αμοληαες ακόμα μια μαλακια που δε μπορείς να υποστηριξεις και τώρα το παίζεις τρελιτσα;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.226
Πόντοι
9.297
Δεν είναι σε κυβερνητικές θέσεις...να ανοίξουμε μια θεση για σένα;

pablo001

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Like
422
Πόντοι
21
Τύπε θύμισε μου αν θες...εσύ δεν είσαι που γουστάρεις να γλύφεις δονητές που μόλις έχουν φρεσκοβγεί από κώλο γκόμενας;:think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ποιον από όσους διαφώνησα πολιτικά χαρακτήρισα τρολ θα μας πεις; Ή αμοληαες ακόμα μια μαλακια που δε μπορείς να υποστηριξεις και τώρα το παίζεις τρελιτσα;
Κερδισες τύπε, δεν μπορω να το υποστηριξω.
Ενταξει?
Ειπα μαλακια, δικαιως προηγουμαι, κλπ κλπ.
Αισθανεσαι καλυτερα?
Για τις εμμονές που εμφανιζεις, μηπως να το δουλεψεις λιγακι?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.135
Πόντοι
3.656
τον εχεις τσαντίσει !!!

Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη του

Ρωτάω τις πηγές για να ξέρω από που μπορώ και εγώ να μαθαίνω την αλήθεια χωρίς να ψάχνω από δω και από κει :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.226
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.226
Πόντοι
9.297
Ενώ στα δελτία λένε μόνο την αλήθεια επειδή δεν έχουν κανένα συμφέρον να πουν ψέματα ή να παραποιήσουν τα γεγωνότα

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Όσες πιο πολλές πηγές τόσο καλύτερα....και συνήθως αυτά που βαριέσαι να ακούσεις ή να διαβάσεις...όπως συνεντεύξεις επιστημόνων ή ειδικευμένων που θάβουν τα κανάλια γιατί δεν ταιριάζουν με το αφήγημα....λένε μεγάλο μέρος της αλήθειας.
Είναι ιδ.εταιρειες.
Πάντα διανθιζω τις τηλεοπτικές μου πηγές με κρατική τηλεόραση.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.135
Πόντοι
3.656
Πες μωρέ κι εσυ οτι μας ρεζιλευει ο Αδωνης με τα αγγλικα του να ησυχασει ο αλλος...

εσύ τύπε άλεξ έχεις ακούσει ποτέ τον σεφ να φωνάζει στον λαντζέρη ''τράβα μέσα στην cuisine'' :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.615
Πόντοι
12.756
Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη του

Ρωτάω τις πηγές για να ξέρω από που μπορώ και εγώ να μαθαίνω την αλήθεια χωρίς να ψάχνω από δω και από κει :confused:
500477.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.135
Πόντοι
3.656
Είναι ιδ.εταιρειες.
Πάντα διανθιζω τις τηλεοπτικές μου πηγές με κρατική τηλεόραση.
Εντάξει με έπεισες.

Μια ψήφος στο δίπλα νήμα σου ανήκει με το σπαθί σου την κέρδισες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom