Gianis klavdios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 206
Ναι ενταξει πες μου ποσες χιονιστρες θα βγάλεις να γελασουμεκονβεκτορα και πετρελαιο
Ναι ενταξει πες μου ποσες χιονιστρες θα βγάλεις να γελασουμεκονβεκτορα και πετρελαιο
στο 3 κονβεκτορας φουρνος η κρεβατοκαμαρα βανταμα...καλοριφερ απο το βραδυΝαι ενταξει πες μου ποσες χιονιστρες θα βγάλεις να γελασουμε
Έτσι,κλείνεις αήθη στόματα....δεν χρωσταω πουθενα ρε....
Ποια γμωμη να αλλαξει,δεν θελει ουτε να τον βλεπει με τις μαλακιες που πηγε και αραδιασε εκει.Ο κουλης γυρισε η εκατσε εκει μπας και αλλαξει γνωμη ο αλλος ;
οταν λεω κατι ισχυει μεχρι κεραιαςΈτσι,κλείνεις αήθη στόματα....
δε τους βλέπω καν εγώ αφήνω τον κλιματισμό στη ζώνη του σαλονιού στους 28 να ζεσταίνει το μεγάλο χώρο και στη ζώνη των δωματίων στους 25Ο δικηγόρος βρηκε κατι καδρονια αλλα δεν χωρανε στο σαξο για να τα μεταφέρει.
Ο προμοτορας θα ζεσταίνεται με τι καλοριφέρ της πορσε λεει που να χαλαει λεφτα αλλα για πετρελαιο στο σπιτι.
Ο βλαροκ εχει παρει μαστιγιο και γουνινα κιλοτακια και χειροπεδες οποτε θα ζεσταίνεται,εμαθα αγορασε και θερμαινομενο στραπον για της κρυες νυχτες
Καλα αν περιμενεις να ζεσταθεις στη κρεβατοκαμαρα από τους κονβεκτορες τοτε καταλαβα,κοιτα να πηδησεις ρε να ζεσταθειςστο 3 κονβεκτορας φουρνος η κρεβατοκαμαρα βανταμα...καλοριφερ απο το βραδυ
Μάγκα γνώμη σου....Ναι ενταξει πες μου ποσες χιονιστρες θα βγάλεις να γελασουμε
ελα βρε μαλακα που ξερεις και απο κονβεκτορες να πουμε.....Καλα αν περιμενεις να ζεσταθεις στη κρεβατοκαμαρα από τους κονβεκτορες τοτε καταλαβα,κοιτα να πηδησεις ρε να ζεσταθεις
Ρε δεν κανει κρυο στην ελλαδα.δε τους βλέπω καν εγώ αφήνω τον κλιματισμό στη ζώνη του σαλονιού στους 28 να ζεσταίνει το μεγάλο χώρο και στη ζώνη των δωματίων στους 25
τα μπάνια έχουν όλα θερμαινόμενο πάτωμα γνώμη σου
Ενδοδαπέδια θέρμανση μόνο...Καλα αν περιμενεις να ζεσταθεις στη κρεβατοκαμαρα από τους κονβεκτορες τοτε καταλαβα,κοιτα να πηδησεις ρε να ζεσταθεις
O Κασελάκης στήριξε Κυριάκο,έστω και έμμεσα....Ποια γμωμη να αλλαξει,δεν θελει ουτε να τον βλεπει με τις μαλακιες που πηγε και αραδιασε εκει.
Πηγε και ειδε πρωτα τον πολιτικό αντίπαλο και μετα τον σουνακ θα έβλεπε.
Θα γυρισει ελλαδα σαν βρεγμενη γατα,αγγλια δεν περνανε οι μαγκιες,αυτα να δει ο συριζα και να τα βγαλει στη φόρα
Γιατί δεν ξερω ειχα ρε μαλακαελα βρε μαλακα που ξερεις και απο κονβεκτορες να πουμε.....
Πούστης πούστη θα στηρίξει...O Κασελάκης στήριξε Κυριάκο,έστω και έμμεσα....
Όλοι μέσα στο παιχνίδι είναι.
Στέφανος Κασσελάκης: Απαράδεκτη η απόφαση του Ρίσι Σούνακ
«Απαράδεκτη» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, την απόφαση του Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει την προγραμματισμένη συνάντησή του με τον Κυριάκοwww.naftemporiki.gr
αιματηρές οικονομίες?Ρε δεν κανει κρυο στην ελλαδα.
Μη μαθαίνεται με ζεστη
Αντε γεναρη φλεβαρη μονο να χρειαστεί θέρμανση.
Εγω μονο ερ κοντισιον και μονο 2 μήνες γεναρη φλεβαρη
Στο Νευροκόπι ζεις τύπε?δε τους βλέπω καν εγώ αφήνω τον κλιματισμό στη ζώνη του σαλονιού στους 28 να ζεσταίνει το μεγάλο χώρο και στη ζώνη των δωματίων στους 25
τα μπάνια έχουν όλα θερμαινόμενο πάτωμα γνώμη σου
Φλοραντζας ο σιγκαλ,ο βανταμ τον έχει ανεταΜάγκα γνώμη σου....
Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ εναντίον Στίβεν Σιγκαλ
https://www.protothema.gr/life-style/article/1428548/zan-klod-van-dam-o-stiven-sigal-kapote-aperripse-prosfora-20-ekatommurion-dolarion-gia-na-me-adimetopisei/ :tooth:www.bourdela.com
Εγω λέω σε 10sec k.o τον έχει ο Βέλγος....
ειχες κανα ΦΘΗΝΟ θερμοπομπο και απλα εκαιγε ρευμα...εδω σου λεω στο 3 και γαμαει 5 χρονια παιζω μπαλα με αυτονΓιατί δεν ξερω ειχα ρε μαλακα
Πέστα γιατί κάποιοι λένε για Σιγκάλ και αρχίδια μύδια.Φλοραντζας ο σιγκαλ,ο βανταμ τον έχει ανετα
Οχι ρε σκληραγωγια.αιματηρές οικονομίες?