kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.039
- Πόντοι
- 1.706
Κάτσε ρε τύπε τι βιάζεσαι, μόλις αναλάβει θα τα φτιάξει όλα.
Κάτσε ρε τύπε τι βιάζεσαι, μόλις αναλάβει θα τα φτιάξει όλα.
εμ για αυτο θα φας 10 χρονια με συρραφη ποινων το ΕΛΑΧΙΣΤΟ
μαθε μπαλιτσα απο ΓΝΗΣΙΟΥΣ Χαρτοπολεμους
σε 10 χρόνια θα είμαι στο πικ της καριέρας μου θα έχω χτίσει την αυτοκρατορία μου και θα αποσύρομαι σιγά σιγάεμ για αυτο θα φας 10 χρονια με συρραφη ποινων το ΕΛΑΧΙΣΤΟ
σε 10 χρονια σε βλεπω σε κοινωνικο λειτουργο μολις θα εχεις αποφυλακισθεισε 10 χρόνια θα είμαι στο πικ της καριέρας μου θα έχω χτίσει την αυτοκρατορία μου και θα αποσύρομαι σιγά σιγά
θα έχω βουλευτική ασυλίασε 10 χρονια σε βλεπω σε κοινωνικο λειτουργο μολις θα εχεις αποφυλακισθει
θα έχω βουλευτική ασυλία
φέρνω πολύ κόσμο όλο το κωργιό θα ψηφίζει κύριο κυριάκοΔεν την ξαπαταει ο Κουλης με α΄λλον Αλβανο , ειδε και επαθε με τον Μπελερη
(Σκαστά) σε λίγους μήνες έξω δλδ ;;;εμ για αυτο θα φας 10 χρονια με συρραφη ποινων το ΕΛΑΧΙΣΤΟ
Φλωριδης αλλαζει τον νομο φιλε-Μπερια(Σκαστά) σε λίγους μήνες έξω δλδ ;;;
Καλησπερα ΚΥΡΙΕ ΑΘΗΝΑΙΕ!Φλωριδης αλλαζει τον νομο φιλε-Μπερια
καλησπερα ΦΙΛΤΑΤΕΚαλησπερα ΚΥΡΙΕ ΑΘΗΝΑΙΕ!
Για τον Γιώργο Παπανδρέου, η κυρία Μέρκελ εμφανίζεται δυσαρεστημένη από τους ρυθμούς αντίδρασής του, ενώ στις φειδωλές αναφορές της στην κυβέρνηση Σαμαρά, σημειώνει ότι απέτυχε των στόχων που είχαν τεθεί. Στον αντίποδα, η Άνγκελα Μέρκελ τοποθετείται με εγκωμιαστικό τρόπο απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα και την στρατηγική διαπραγμάτευσής του με τους ευρωπαίους εταίρους και δανειστές, περιγράφοντας πως «η πλειονότητα των Ελλήνων απέρριψε το πρόγραμμα, ήθελε ωστόσο να παραμείνει η χώρα στο ευρώ. Αυτό έδειξε η επανεκλογή του Τσίπρα στις νέες, πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2015. Το ευρώ είχε αποδειχτεί ισχυρότερο».Κουλης σήμερα.
Περασαμε πεντε χρονια λαϊκισμού και αχρείαστο μνημόνιο.
Ξεχασε να μας πει οτι ο τσιπρας χρεοκώπησε την ελλάδα, γιατι μιλαει για σκοινί στο σπιτι του κρεμασμένου;
Δεν φταει το συστημα χαζουλη που απετυχες σε ολαΛούγκρα γέρικη, έκανες λεύκανση κωλοτρυπίδας ;
Έχεις πάει ποτε΄ στην Εφορία, ή είσαι γρια συνταξιούχα λούγκρα
που μόνο σκούζεις ;
Ελα μωρε τραβα γλυψε κανενα κοκκαλακι που σου πετανεΕίσαι έτοιμος για ραντεβού θανάτου ;
τζαμπα ειχες τοσο μεγαλη ιδεα για παρτυ σουΠοια κλωναρα ειναι παλι αυτη