Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.104
- Πόντοι
- 3.656
είμαι καλοζωησμένος και κρυώνουν τα πόδια μου το χειμώναΣτο Νευροκόπι ζεις τύπε?
είμαι καλοζωησμένος και κρυώνουν τα πόδια μου το χειμώναΣτο Νευροκόπι ζεις τύπε?
εχεις γινει ανθρωπος με Μητοτακαροείμαι καλοζωησμένος και κρυώνουν τα πόδια μου το χειμώνα
Γκομενα τον επιασες ρε παπαρα το θερμοπομπο που παιζεις μπαλα?ειχες κανα ΦΘΗΝΟ θερμοπομπο και απλα εκαιγε ρευμα...εδω σου λεω στο 3 και γαμαει 5 χρονια παιζω μπαλα με αυτον
κατάλαβα...εφαρμώζεις οικονομίες κλίμακας...Οχι ρε σκληραγωγια.
Αν δεν εχει εξω κατω απο 5 βαθμους δεν αναβω θέρμανση
ειμαι ευαισθητος εγω βανταμα θελω ζεστηΓκομενα τον επιασες ρε παπαρα το θερμοπομπο που παιζεις μπαλα?
Τι ανωμαλο δεξιο φιστίκι εισαι εσυ.
Αντε παλι τα ίδια, εσενα αν κολλησει η βελόνα δεν βγαινει ουτε με δαχτυλιθρακατάλαβα...εφαρμώζεις οικονομίες κλίμακας...
αλλά ανάποδα
Κι όμως πολύ σωστός.Οχι ρε σκληραγωγια.
Αν δεν εχει εξω κατω απο 5 βαθμους δεν αναβω θέρμανση
ούτε καν εγώ ανδρώθηκα επί τσίπρα έμαθα τι θα πει να επιβιώνεις σε συνθήκες κόκκινου συναγερμούεχεις γινει ανθρωπος με Μητοτακαρο
Αρχιδια αντρας εισαι,αντρας που κρυώνει δεν λειψος.ειμαι ευαισθητος εγω βανταμα θελω ζεστη
τσακω θερμανση νερου-αεραΚι όμως πολύ σωστός.
Κοκκινο συναγερμο με τσιπρα??ούτε καν εγώ ανδρώθηκα επί τσίπρα έμαθα τι θα πει να επιβιώνεις σε συνθήκες κόκκινου συναγερμού
να είσαι έτοιμος να φας και τον διπλανό σου για να κρατήσεις τα μετρητά σου να παίρνεις επιταγή και να παίζεις ρώσικη ρουλέτα αν θα τα κλάψεις
αυτά είναι μαθήματα ζωής.
τωρα ειμαι αρρωστος ρε μαλακα ασε που κυρα κρυωνει γινεται να μην βαλω θερμανση;Της πούτσας κουβέντα κάνουμε.
Για 10 μέρες κρύο το χρόνο μιλάμε τώρα.....
επίδομα θέρμανσης πήρες πέρσι?Αντε παλι τα ίδια, εσενα αν κολλησει η βελόνα δεν βγαινει ουτε με δαχτυλιθρα
Και εγώ μαλάκα μπορεί να έχω τα πάντα από επιλογές αλλά δεν θέλω πολλές ζέστες κτλ,να πιάσουμε ιλαρά.τσακω θερμανση νερου-αερα
Οι βορειοι εντάξει αλλα αυτοι απο θεσσαλια και κατω δεν πρέπει να μιλανε για κρυο αντε και οσοι ζουν πανω απο τα 800 μετρα βουνόΤης πούτσας κουβέντα κάνουμε.
Για 10 μέρες κρύο το χρόνο μιλάμε τώρα.....
ισχυει...εκτος αν εχεις κρυουλιαρα κυραΚαι εγώ μαλάκα μπορεί να έχω τα πάντα από επιλογές αλλά δεν θέλω πολλές ζέστες κτλ,να πιάσουμε ιλαρά.
Μόνο για τους άλλους τα έχουμε στην τελική,παιδιά κτλ.
Αντίθετα το καλοκαίρι κλίμα συνέχεια....
Εντάξει,τώρα δικαιολογείσαι λίγο....τωρα ειμαι αρρωστος ρε μαλακα ασε που κυρα κρυωνει γινεται να μην βαλω θερμανση;
κεα στανταρ παιρνει χρονια τωρα το εχει δηλωσει...επίδομα θέρμανσης πήρες πέρσι?