πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.749
- Πόντοι
- 12.056
θα μπορουσε να εχει αν υπηρχε αξιοπρεπη αντιπολιτευσηΣτις εθνικες εκλογες εχει 2ο γυρο; Μηπως ο πρωτος κυβερναει;
θα μπορουσε να εχει αν υπηρχε αξιοπρεπη αντιπολιτευσηΣτις εθνικες εκλογες εχει 2ο γυρο; Μηπως ο πρωτος κυβερναει;
νομίζω οι βουλευτικές στο ΗΒ είναι μονοεδρικές πλειοψηφικές σε ένα γύροΒγήκαν τελικά?
Οι δημοκρατίες δεν λειτουργούν και με τον δεύτερο γύρο δηλαδή?
Για τις δημοτικές εκλογές δεν μου είπες? Για τον Αγοραστό και τον Μπακογιάννη?Στις εθνικες εκλογες εχει 2ο γυρο; Μηπως ο πρωτος κυβερναει;
Αληθεια ειναι αυτο αλλα τα θηριωδη ποσοστα και στις εκλογες του Οκτωβριου (πχ 46% Χαρδαλιας, 60% Τζιτζικωστας) δειχνουν επιδοκιμασιαθα μπορουσε να εχει αν υπηρχε αξιοπρεπη αντιπολιτευση
Για τις Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές μιλάγαμε.νομίζω οι βουλευτικές στο ΗΒ είναι μονοεδρικές πλειοψηφικές σε ένα γύρο
με αποτέλεσμα να εκλέγονται δύο κόμματα και κάποιοι εθνικιστές
η αθηνα παραμενει ενα ερωτηματικο και στο λεω σαν ψηφοφορος στον συγκεκριμενο δημοΓια τις δημοτικές εκλογές δεν μου είπες? Για τον Αγοραστό και τον Μπακογιάννη?
Και μετά συνασπίστηκαν πολλοί και ψήφισαν άλλους για να μη βγουν.
Αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ τους ήθελαν περισσότεροι από ότι τους ήθελαν.
Μήπως δεν συνεννοούμαστε?
Άρα όταν η νδ ψηφίζεται από το 20% σχεδόν του συνολικού εκλογικού σώματος σημαίνει απόλυτη ταύτιση και σύμπραξη ακόμα και με τα εμετικά σχόλια του Άδωνηη αθηνα παραμενει ενα ερωτηματικο και στο λεω σαν ψηφοφορος στον συγκεκριμενο δημο
Ρε φιλε τι δεν καταλαβαινεις;Για τις δημοτικές εκλογές δεν μου είπες? Για τον Αγοραστό και τον Μπακογιάννη?
Και μετά συνασπίστηκαν πολλοί και ψήφισαν άλλους για να μη βγουν.
Αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ τους ήθελαν περισσότεροι από ότι τους ήθελαν.
Μήπως δεν συνεννοούμαστε?
εγω προσωπικα δεν θελω ουτε να τον βλεπω ασχετος με τον δημοΆρα όταν η νδ ψηφίζεται από το 20% σχεδόν του συνολικού εκλογικού σώματος σημαίνει απόλυτη ταύτιση και σύμπραξη ακόμα και με τα εμετικά σχόλια του Άδωνη
Αλλά όταν η νδ ΔΕΝ ψηφίζεται ξεκάθαρα και χάνει τις εκλογές ο μπακογιάννης είναι ερωτηματικό και μπορεί και να τον ήθελαν αλλά και δε ξέρουμε τελικά θα δείξει
ρε δε με παρατάτε
Όσο σου λέει και εσένα για το 40% του 40% για την απόλυτη λαική αποδοχή των μαλακιών της κυβέρνησης.Ρε φιλε τι δεν καταλαβαινεις;
Ο Αγοραστος 13 χρονια κυριαρχος, αποδειχτηκε ανικανος και επνιξε τη Θεσσαλια. 1 μηνα μετα πηρε 42%, το θεωρεις φυσιολογικό;
Δεν σου λεει τιποτα οτι παντου οι κυβερνητικοι υποψηφιοι πηραν πολύ πανω απο 40%;
Τελευταια απάντηση!Όσο σου λέει και εσένα για το 40% του 40% για την απόλυτη λαική αποδοχή των μαλακιών της κυβέρνησης.
Λαμόγιο και χαζό λαμόγιο κιόλαςεγω προσωπικα δεν θελω ουτε να τον βλεπω ασχετος με τον δημο
Ωραία άρα καταλήγουμε στο ότι η νδ ούτε εκφράζει το 41% του εκλογικού σώματος ούτε είναι υποχρεωμένοι ακόμα και αυτοί που τους ψήφισαν να ανέχονται τον Άδωνη να λέει τέτοια πράγματα.Τελευταια απάντηση!
Αυτοι που ψηφιζουν πσραγουν αποτελεσμα, οι υπολοιποι ειναι σαν να μην υπάρχουν.
Αυτοι που ψηφιζουν , δυστυχως, σε ποσοστο πανω απο 40% ταυτιζονται με τη ΝΔ απο το 2019 και μετα.
Το γιατι συμβαινει αυτο, θελει πολλη συζητηση αλλα ειναι γεγονος.
Σε αυτο το γεγονος εδραζεται η αλαζονεια των διαφορων Αδωνιδων και δυστυχως ειναι δικαιολογημένη.
ΥΓ. Οι αρχαιοι ελληνες έλεγαν ιδιώτες (κοινως μαλακες) αυτους που δεν συμμετειχαν στα κοινά πχ δεν ψηφιζαν και επειδη αφηναν τους αλλους να αποφασιζουν γι αυτους
Πιστευω οτι ειναι πολυ μεγαλυτερο ,απλως πεφτει ο μεσος ορος απο την επαρχια......Αθηνα και Σαλουγκα θελεις 50%Παντού πρωταθλητές. Τη μια πρωτιά μετά την άλλη χτυπάμε.
ΤτΕ: «Πρωταθλητές» της Ε.Ε στο κόστος στέγασης οι Έλληνες - Σε ενοίκια το 34,2% του εισοδήματός τους
Ωστόσο, επισημαίνεται ότι η αγορά οικιστικών ακινήτων σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκονται ήδη σε πορεία σημαντικής διόρθωσης αναφορικά με τον αριθμό των συναλλαγών, τις τιμές και τις αποδόσεις
Αυτό αναφέρεται στην Έκθεση Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας της Τράπεζας της Ελλάδας (Νοέμβριος 2023), στην οποία όμως αποτυπώνεται και μια δυσάρεστη «πρωτιά» για την Ελλάδα, καθώς το κόστος στέγασης ως ποσοστό του διαθέσιμου εισοδήματος των νοικοκυριών στην Ελλάδα διαμορφώθηκε σε 34,2% για το 2022, έναντι 19,9% κατά μέσο όρο για την Ευρώπη των 27.
Σε ενοίκια το 34,2% του εισοδήματος των Ελλήνων: «Πρωτιά» στην ΕΕ - Ασήκωτο το κόστος στέγασης
Το κόστος στέγασης ως ποσοστό του διαθέσιμου εισοδήματος των νοικοκυριών στην Ελλάδα διαμορφώθηκε σε 34,2% για το 2022, έναντι 19,9% κατά μέσο όρο για την Ευρώπη των 27.www.insider.gr
Σαλουγκα δεν έχω προσωπική άποψη, που από άλλους ακούω ότι δεν είναι φθηνή, Αθήνα όμως οι τρύπες παίζουν 250-300. Αν παίρνει κανείς το βασικό των 780 κλαφτα Χαραλαμπε.Πιστευω οτι ειναι πολυ μεγαλυτερο ,απλως πεφτει ο μεσος ορος απο την επαρχια......Αθηνα και Σαλουγκα θελεις 50%
Αν δεν βρεις τρεις φορές που λέω ότι ότι είσαι ΣΥΡΙΖΑ θα παραδεχτείς εσύ ότι λες κουταμάρες;Γιατί; Θα παραδεχτείς ότι λες κουταμαρες; Αν ναι, να καθήσω να ψάξω τα ποστς σου.
Αυτά έλεγες και πριν τις εκλογέςΓλεντηστε τον Δαλάι όσο έχει ακόμα ρεύμα και συνδρομή στο ίντερνετ....σε λίγο καιρό θα του πέσει βαρεια η πουτσα....
Mην κάνεις τον ξυπνιο. Μια φορά το είπες τώρα. Άλλη μια που μου έρχεται πρόχειρη, πριν λιγες μέρες, που μου έλεγες ότι για τις δηλώσεις Κασελακη στο ΣΕΒ κάνω την πάπια. Κι από κάτω σου απάντησα οτι δεν ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ. Και αν και μου αρκεί αλλη μία, θα βρω κι άλλες, γιατί όχι μονο λες κουταμαρες, εισαι και κουτοπόνηρος καραγκιόζης.Αν δεν βρεις τρεις φορές που λέω ότι ότι είσαι ΣΥΡΙΖΑ θα παραδεχτείς εσύ ότι λες κουταμάρες;